Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ne soptim povesti..[SasuSaku]

Heya.

In primul rand, ai unele greseli de gramatica si de exprimare care ingreuneaza citirea textului. De asemenea, uiti sa pui virgule sau le pui unde nu trebuie.
Ideea ... daca o lucrezi ar putea sa iasa ceva de capul ei, dar pana acum nu pare ca o sa isi ridice nasul prea sus. Actiunea este teribil de simpla, teribil de grabita, cu descrieri aproape inutile pe ici pe colo si dialoguri lipsite de substanta, in care se aglomereaza informatiile in acelasi ritm excesiv de accelerat ca si in cazul naratiunii.
Prin descrieri aproape inutile vreau sa spun ca tu descrii personajele doar dupa par si ochi, ceea ce nu ma ajuta in nici un fel sa le vizualizez, astfel incat sa imi pot imagina scena. Ce daca are parul roz si ochii verzi? Poate avea fata de orice forma, poate fi inalta sau scunda, grasa sau slaba, frumoasa sau urata. Descrierea hainelor suna oarecum ca o lista de cumparaturi; pur si simplu precizezi ce si cum, ceea ce nu trezeste interesul in nici un fel.
Iti recomand sa narezi mai incet, lasand-o pe biata Sakura sa dea atentie unor detalii care poate ii sar in ochi, sentimentelor pe care poate le are atunci cand isi vede idolul, pe langa niste fragmente din gandurile ei. De asemenea, incearca sa descri mai amanuntit, sa ne faci sa ne putem imagina personajele, felul in care arata, vorbesc, mimica lor, etc. etc.
Al doilea capitol e destul de lipsit de realism si cliseic, respectiv starul care intra in contact cu un "om de rand" spunand ca "nu e ca celelalte staruri", mai ales cand e vorba de celebritati adolescentine. Incearca sa dai o nota mai personala ideilor, altfel sunt prea seci.

Succes la scris, sper sa vad o evolutie.
~ bye. ;D

Răspunsuri în acest subiect
RE: Ne soptim povesti..[SasuSaku] - de Abbeh. - 02-05-2010, 01:07 PM
RE: Ne soptim povesti..[SasuSaku] - de Mishelle - 02-05-2010, 03:51 PM
RE: Ne soptim povesti..[SasuSaku] - de Harald311 - 03-05-2010, 05:11 PM
RE: Ne soptim povesti..[SasuSaku] - de Irukandji - 04-05-2010, 09:13 AM
RE: Ne soptim povesti..[SasuSaku] - de Vir - 07-05-2010, 10:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Povesti scurte si idei CyBeR 9 11.588 27-01-2012, 04:32 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Povesti cu ingerasi Azazel 1 3.367 11-10-2011, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Vampiri si Povesti de Dragoste [yaoi] Aliss_anime 10 12.730 26-03-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Exces de idei [eseuri/povesti] Mitsukai Yoru 10 10.689 03-08-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: Tox

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)