27-04-2010, 11:27 PM
Well ... Este o intrebare destul de grea la care inca ma gandesc .o_o Ciudat, rau de tot o_o Deci cred ca daca l-as gasi acolo ... As canta si eu cu el
Duamne feresteo_o , nu , in nici un caz. Primul lucru pe care l-as face ar fi acela de a lesina de uimire , iar acesta ar suna la ambulanta . Cand ambulanta vine dupa mine , el sa fie tot gol si sa-l duca si pe el la spital sa vada ce are . O fi bolnav , saracutul de el .
( mda alta idee nu am la 11:30 noaptea =]] ) Eu una sper sa nu ma trezesc niciodata cu Deidara in aceasta ipostaza in baie =]]
Next : Ce ai face daca l-ai vedea pe Orochimaru cu parul facut carlionti , cumparandu-si o pereche de ochelari de la Gucci ?

( mda alta idee nu am la 11:30 noaptea =]] ) Eu una sper sa nu ma trezesc niciodata cu Deidara in aceasta ipostaza in baie =]]
Next : Ce ai face daca l-ai vedea pe Orochimaru cu parul facut carlionti , cumparandu-si o pereche de ochelari de la Gucci ?

![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !