Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Impreuna pentru totdeauna

Capitolul 2: Dincolo de orice vis

Inca privind uimita, incepu a-l urmari respirand greoi din cauza oboselii ce-i puse incetul cu incetul stapanire pe corp. Padurea devenea din ce in ce mai deasa; lucruri nemaintalnite de ea pana atunci, se distingeau usor, prin culoare si forma pe tulpinile copacilor.
Rochia alba, imaculata se patase cu noroi, iar parul sau bogat, maroniu se incalcise considerabil. Se impiedica aproape la fiecare pas, de crengile cazute pe langa arborii inalti si voluminosi in coroana, bogati in fazani si rod.
Privea in jur, la fel de uimita ca la inceput, cum totul se schimba in juru-i, culoarea ierbii, a florilor devenind mai intensa si a tot ce o inconjura.
Intr-un final, pica obosita de alergat pe iarba moale, privind un timp spre cer, dupa care adormi.
“Ce se intampla? Nu ma pot misca! Corpul imi este atat de greu…”
Cand deschise ochii, peisajul se schimbase radical; parea a fi intr-o camera imensa, de culoare crem, cu un candelabru imens in mijlocul tavanului. Statea intinsa pe un pat destul de confortabil, cu asternut alb si perdelute verzi, prinse in niste fontite, la fiecare capat de stalp.
-In sfarsit, te-ai trezit!
Se apropie agale de pat, o fata, care dupa tinuta si vorba, nu putea avea mai mult de nouasprezece ani.
Purta o rochie rosie, croita in genul celor din evul mediu, cu broderi. Parul negru i se prelingea pe spatele gol intrand in contrast perfect cu pielea alba.
Arlin o privi un timp mirata, nestiind ce sa spuna; si cand se gandea ca ziua asta nu poate fi mai ciudata de atat, fata misterioasa prinse din nou glas, rostind:
-Nu-ti fie teama, esti in siguranta acum. Nu-mi pot inchipui insa, ce cauta o fata de varsta ta, neinsotita in padure. Fiarele sunt neiertatoare.
-Unde sunt?
Ingaima in cele din urma Arlin, cu o voce scazuta, pastrand contactul visual, cu inima-i inundata de frica, dar si de un imens sentiment de bucurie, caruia nu-i intelegea rostul.
-Te afli in imparatia Aiakana, la nord de muntii Areenilor. Numele meu este Rose. Simtete bine venita in regatul familiei mele.
“Regat? Bine, asta este ciudat. Probabil visez. Da, cu siguranta asta trebuie sa fie!”
Multe semne de intrebare isi faceau simtita prezenta incetul cu incetul in mintea tinerei Arlin, insa nu dorea sa arate acest lucru, afisand astfel, o expresie de indiferenta si calm. Nu auzise in viata ei de acest regat, cu atat mai putin de acesti munti.
-Incantata sa te cunosc, Rose. Eu ma numesc Arlin. Rosti tanara, afisand un zambet. Acum, nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar nu am mai auzit de acest regat. Intrebarea e cum am ajuns aici si cum ma pot intoarce in Galway.
-Fratele meu te-a gasit in timp ce vana prin padure. A zis ca esti inconstienta si ca ai nevoie de ingrijiri. Te-a adus aici, poruncind sa fi ingrijita.
-Ei bine, este foarte dragut din partea lui, dar eu chiar trebuie sa ma intorc acasa; mama o sa inebuneasca. Rosti Arlin, incercand sa-i multumeasca printre randuri. Dar inainte de a pleca, as dori sa fac o plimbare prin imprejurimi, daca nut e superi. Mai adauga, ridicandu-se usor in capul oaselor.
Defapt, adevaratul motiv al plimbari era alimentat de speranta ca-si va intalni salvatorul.
Visul i se implinise, dar nu in totalitate. Reusise sa traca granita, asa ca, era hotarata sa-l urmeze pana la capat.
Nici o problema, dar inainte va trebui sa te aranjam; nu e prea indicat sa te prezinti asa la curte, iar tatal meu a cerut sa te vada de cum te trezesti. Dupa aceia te poti plimba cat doresti.
Nici nu-si imagina in ce hal ajunsese in drumul sau pana aici; inca incalcita si improscata cu noroi, isi privea acum rochia alba, candva stralucitor de imaculata.

Răspunsuri în acest subiect
Impreuna pentru totdeauna - de Splendora Cromwell - 19-04-2010, 02:30 PM
RE: Impreuna pentru totdeauna - de Zăpă - 22-04-2010, 01:56 PM
RE: Impreuna pentru totdeauna - de Splendora Cromwell - 24-04-2010, 05:18 PM
RE: Impreuna pentru totdeauna - de MooN. - 24-02-2011, 09:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Mereu Impreuna [NaruHina] adina.sweet43 24 16.486 07-09-2013, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Sindori
  Vom fi impreuna! Crede-ma! [ NaruHina ] Hinata 3 3.858 15-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Pentru Totdeauna... Crissu'Blacker 7 5.270 17-11-2011, 02:14 AM
Ultimul răspuns: Lanna
  Mereu impreuna yaoi maniac 3 3.623 27-10-2010, 05:48 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Pentru totdeauna a ta Marty:X 61 51.182 04-08-2009, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Marty:X

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)