Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Impreuna pentru totdeauna

Heya(*.*)

Nu stiu cat de dura va fi critica mea,avand in vedere ca inceputul a fost promitator si realizat destul de bine.Insa in mare parte nu am inteles prea multe,ceva ma ducea cu gandul la Alice,dar apoi mi s`a schimbat ideea si am devenit neutra.Nu stiu ce se va mai intampla si habar nu am cum va evolua povestea,pentru ca nu ne`ai dat niciun idinciu referitor la asta.
Acum sa trecem la criticat.Sa incepem cu descrierea,care mi se pare mie ca a fost destul de buna si bine realizata.Insa vreau sa adaugi si mai multa descriere daca se poate.La naratiune pot spune ca nu te`ai descurcat extraordinar,dar nici chiar atat de rau.Formuleaza un sir al intamplarilor putin mai,nu gasesc cuvantul potrivit..nu stiu,dar cred ca trebuie sa mai lucrezi la naratiune.La actiune pot spune ca a fost ok,dar cred ca ai grabit`o putin in a doua parte.Las`o mai moale,dar nu exagerat.Dialogul,mi se pare ok si nu am nimic de criticat aici.Este destul de bun si nu este sec.Greseli de tastare am vazut.Insa am vazut mai multe greseli gramaticale,mereu uiti cate un "i".Fica-este defapt fiica.Uni-este defapt unii.Si mai erau vre`o cateva.
Titlul-este cam intalnit si nu pot spune ca ma uimeste sau ca este extraordinar si pana acum nu vad legatura sa cu ficul.Probabil o voi vedea mai tarziu.
Ficul este original in mare parte si sper sa dezvolti ideea cat mai bine posibil.

Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
Impreuna pentru totdeauna - de Splendora Cromwell - 19-04-2010, 02:30 PM
RE: Impreuna pentru totdeauna - de Zăpă - 22-04-2010, 01:56 PM
RE: Impreuna pentru totdeauna - de MooN. - 24-02-2011, 09:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Mereu Impreuna [NaruHina] adina.sweet43 24 16.486 07-09-2013, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Sindori
  Vom fi impreuna! Crede-ma! [ NaruHina ] Hinata 3 3.857 15-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Pentru Totdeauna... Crissu'Blacker 7 5.270 17-11-2011, 02:14 AM
Ultimul răspuns: Lanna
  Mereu impreuna yaoi maniac 3 3.623 27-10-2010, 05:48 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Pentru totdeauna a ta Marty:X 61 51.179 04-08-2009, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Marty:X

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)