| 

Răspunsuri: 10 
	Subiecte: 4 
	Data înregistrării: Nov 2011

Reputație: 
3
Zupi: 185 z 

Guten tag !  
Pentru început , mă numesc Georgiana sau Genest sau mai simplu decât primele două, Georgi' . Deşi eu prefer a 2-a variantă , căci îl ador pe Rick Genest. <3 
Am şaisprezce ani şi sunt zodia leu. XDD Şi sunt foarte-foarte-foarte mândră de asta! Îmi place să fac fotografii de tot felul - cred că de asta am să fac şi-un topic la Fotografia =P - şi sper ca în viitor să devin un fotograf cunoscut. Sunt genul de tipă deschisă, nebună, care face orice tâmpenie - chiar dacă cunosc riscurile şi consecinţele - . Citesc din când în când , mă puteţi întreba fiindca am nu-mi trece un scriitor prin minte şi nici vreun film or idk , movies or smth like that. ._.'

Yeeeaaah...Oh, fumez ÅŸi sunt o pură bisexuală. Åži nu, nu e doar o „fiţă de adolescentăâ€, aÅŸa cum zice mama uneori. *lauuughs*  
Dunno, love yuri and yaoi. XDDD Deşi nu sunt o fată atâât de înfocată sau ceva, doar că-mi plac.    Dar să nu vă gândiţi că am ceva împotriva 'normalului' . Şi nu, nu mă pricep la scris. Adică eu cred asta, profesoara de română nu. .-. 
Cred că am să aştept întrebări de la voi, fiindcă pentru moment nu-mi mai trece ceva foarte interesant despre mine . :"DDD

Un om inteligent se imbata ori de cate ori este obligat sa-si petreaca timpul alaturi de prosti. 

Răspunsuri: 1.704 
	Subiecte: 191 
	Data înregistrării: Jul 2008

Reputație: 
111
Zupi: 19.292 z 

Bine ai venit pe Animezup, Genest! Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
 Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!

Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup! 
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere , si sa afli mai multe despre noi. 
Nu uita nici de regulament ! 
Sper sa ne vedem pe forum  sau pe portal . Pe forum iti poti posta fic-urile  sau desenele , sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia! 

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup .

Zup e cel mai tare!

Răspunsuri: 178 
	Subiecte: 8 
	Data înregistrării: Sep 2011

Reputație: 
21
Zupi: 2.379 z 

Hei, Genest! :]  
Aww o.o.. Okai, u esti cea mai sincera persoana de pe aici si incep sa cred ca ai o atitudine unica. :3. Imi place ideea cu bisexuala. Adica, cei care nu vor sa afle de asta, no comment >.>. Deci, mie imi place ideea   . Awkai, si inca cateva [ gen : cu fumatul ] .. Oh, sinceritatea asta. Cum spuneam imi place deja<3.  
D-d-d-d-ddd.  
Soo, Welcome, Rebelo :3. ! Here, here!  
Duhh, Bi'bi. :bye:
Yuuki.
![[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]](http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/137/2/b/sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg)  Ne? (:  

Răspunsuri: 99 
	Subiecte: 3 
	Data înregistrării: Oct 2011

Reputație: 
6
Zupi: 1.758 z 

Buna Georgiana! Si eu sunt noua pe aici, si nu prea citesc descrierile astea, dar a ta a fost interesanta. O singura intrebare am: Cum si cand ti-ai dat seama ca esti bisexuala? Te-ai sarutat cu o prietena si ai simtit ceva in plus sau ceva de genul?  
P.s. Sa nu se inteleaga ca sunt homofob   , dar sunt foarte intrigued.

![[Imagine: careless.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh49/Chidori-Sakura/careless.jpg) 
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

Reputație: 
3

Hallo , fetelor ! XDD
 Yuuki , danke schon pentru primire & all that stuff. ;] Nu ştiu cât de sinceră sunt , dar mă bucur tare mult că tu crezi asta. :"DD Really , adevărul e că e mult mai simplu să spui ce eşti şi cum eşti, decât să te dai drept alta. =P Anw , thxs.

Mulţumeesc, andraportocala fiindcă ai trecut pe la mine. XP By the way, au fost 2 întrebări. *laughs* But anw.
 Yap , am sărutat o tipă şi mi-a plăcut mult mai mult sentimentul simţit în acel moment decât când m-am sărutat cu un tip ( şi am făcut asta de câteva ori o.o ) .  Nu ştiu să-ţi descriu sentimenul mai pe larg, daaar da, să zicem că am simţit "ceva în plus" .

Thxks !

Un om inteligent se imbata ori de cate ori este obligat sa-si petreaca timpul alaturi de prosti. 

Răspunsuri: 663 
	Subiecte: 67 
	Data înregistrării: Jul 2011

Reputație: 
26
Zupi: 14.444 z 

Welcome,Welcome.Have fun...mai mult nu stiu ce sa zic...aaa da:De cat timp fumezi??Tigarile preferate?
 You like manga??
 Aaa da la cat mai multe posturi!!

Elda TalutaSarks Sark
 Ark Alks

Reputație: 
3

Bună - bună - bună , Azazel ! X"DDDDDDe doi ani şi...trei luni ( mâine fac trei luni *laughs* ) Exact , am calculat ! Dunhill , FTW .
 Am citit manga , într-un timp eram "obsedată" , dar m-am lăsat de ea. =P Neh, n-am vreuna preferată.

Thxs!

Răspunsuri: 1.341 
	Subiecte: 38 
	Data înregistrării: Dec 2010

Reputație: 
356
Zupi: 10.327 z 

Welcome here Genest *hugs*well, mă bucur că ai spus totul aşa, pe faţă, e bine să nu te ascunzi. Admir lucrul ăsta.
 Eu sunt Adi, Adina, nice to meet ya' şi sper să ne mai citim pe aici.

ÃŽÅ£i place horror-ul ?
 Genuri de muzică ?

See you :"D .

Răspunsuri: 70 
	Subiecte: 2 
	Data înregistrării: May 2008

Reputație: 
55
Zupi: 219 z 

In primul rand, Bun venit, Genest! Sper sa te simti bine aici! ^^ *hugs* 
Vreau sa te felicit pentru sinceritate!    Nu multi striga in gura mare despre orientarea lor sexuala sau chestii de genul asta... Si am un respect enorm pentru cei care o fac. Si eu sunt bi, si stiu cum e sa te judece lumea, insa asta nu ma opreste sa imi arat adevarata fata. Si ma bucur ca nici pe tine nu te-a oprit!  
Ma bucur si ca fumezi Dunhill. Chiar sunt cele mai bune... ^^ 
Nu stiu ce sa-ti mai spun... Deja ai castigat respect de la mine, sincer =]  
Fi mereu ceea ce simti ca esti, nu ce ar vrea altii sa fi. 

What goes around comes around.

Răspunsuri: 893 
	Subiecte: 13 
	Data înregistrării: Apr 2010

Reputație: 
235
Zupi: 21.006 z 

Helau, Genest    
Bine ai venit pe forum. Sper sa iti placa aici si sa te simti bine. Eh, cu siguranta o sa-ti placa, o sa vezi : )). Lumea pe aici e foarte prietenoasa, nu ai cum sa te plictisesti xD. Well, eu sunt Diana, nice to meet ya. Dar spune-mi Beki : )). Nimeni nu ma striga pe numele adevarat aici. So...imi place mult descrierea ta, chiar imi place xD. Esti o persoana foarte interesanta, de treaba, din cate vad eu, si foarte sincera. I like that. Ohoo ! Fan yaoi si yuri ! Bine ai venit in familie : > Aici suntem o groaza de fani yaoi si yuri. Bine, mai mult yaoi, ca yuri nu prea vedem prin animeuri o.o Doar ficurile ne mai potolesc curiozitatea xD.  
Ah, bi ! Proud of you ! Iti admir sinceritatea. Si eu m-am sarutat cu o groaza de fete = )). Ehe, unii considera lucrul asta o tampenie, o mare prostie, but...lumea e facuta sa judece : >Oricum, imi place sinceritatea ta si faptul ca nu te intereseaza spusele altora. Good job !  
Deci, intrebari: 
1. Tara preferata? 
2. Seriale tv urmaresti? Daca da, care sunt preferatele tale? 
3. Temerile tale? 
4. Profil de liceu?

Inca o data bine ai venit si distractie placuta. Chaa, ne mai vedem pe aici. 

![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif) My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
 Shake, shake that booty for Beckha !

|