Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eu si viata mea

Hey... de cand astept sa aduci continuarea si merci ca m'ai anuntat. Cat despre fic nu prea am ce sa comentez de rau de el ci doar ca am vazutdoar doua greseli d etastatura:
itesata = intesata
intreu = intru
Descrierea mie una mi se pare buna, nici prea multa, nici prea putina, deci nu zi ca e slabuta ci buna. Actiunea nu mi se pare grabita, si deabia astept partea a doua deoarece vreau sa vad ce se mai intampla. Deci te rog sa o aduci repede!!! Si sa ma anunti .
Te'am :* si ma grabesc ca mi'a inceput filmul.
P.S: Spor la scris si multa, multa inspiratie.

vai ce ma bucur ca nu inchizi fikul :* scumpo deci : fikul e genial :pls: am mai spus-o si o s-o mai spun
eu una nu prea am ce spune "? deoarece sincera sa fiu fikul e perfect si nu am ce insulta sa-ti spun ca descrierea dialogul sii naratiunea sunt bune ar fi plictisitor :blood: pentru ca sti deja deci draga mea un next mai lung nu de parca acesta nu ar fi dar otarisica :)) mai mare siiiii....... ficul e sasusaku sai gaasaku :...: eu una as prefera varianta a doua dar faci ce vrei si scumpo spor la scris si paste fericit :** pupici
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

Buna dear>:D< am aflat ca nu vrei sa pui nextu pana nu comentez eu, chiar asa?:)) in fine, scuze, dar am fost plecata. Asa sa vorbim despre ficul tau. Pai stii doar ca imi place. Iti iubesc ideea. Stii sa o accentuezi. Aranjezi destul de frumos in pagina. Sfat: lasa un spatiu intre fragemente, arata mai bine si e mai usor de citit. Descriere la locul ei, e loc de mai bine:P greseli, minore, momente de neatentie. Imi place cum modelezi totul si ca dai mister. Sper ca actiunea sa nu fie monotona, sa treci si la fapte si lupte:yes: totusi nu mi-ai raspuns la intrebare.
Astept next. Spor la scris. Ja ne :bye:
[Imagine: h8v.gif]

deci .......ce mai astepti scumpo .....invitatie speciala ~x(........venus-roseta ti-a lasat com asa ca
next please ....vrei invitatie speciala...bn ciuleste urechile si (scz nush ce vorbesc) ochii
azi pe data de 28/4/2011 tu subsemnata matza plouata esti asteptata cu un nou capitol mai fictiv ,mai amuzant (poate) si mai mare ca cel de data trecuta asa ca domnisoara matza ;)) te asteptam
si aveti grija ca invitatia sa nu expire :)):)):)):)) :"> gata cu fotosinteza si treci la munca dom'soara
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

am aterizat si eu pe aici :-"
Imi place ideea ficului, descrierea se poate si mai bine dar e buna si asa ;) si sentimentele te descurci bine dupa parerea mea :D, actoiunea nu este grabita si din cate vad pari a fi scris multe ficuri pentru ca la primul fic ce scrii tu este chiar bine, greseli mai sunt dar toti avem :D
Nu stiu cum vei dezvolta ideea, dar sunt sigura ca va fi un fic foarte frumos. Si ai putea lasa un spatiu intrea lineate, asa cum a zis si Venus.
AM uitat: anunta-ma cand pui next ^^
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

Boff..am aterizat si eu pe aici...dar nu ca alti :d dintr-o alta galaxie :p.Off..nu am putut sa-ti dau com. ca na sunt noua si nu sunt "veche" asa ca imi pare sincer rau.Pot spune o mie de cuvinte despre fic-ul tau.Este magic adica pardon miraculos :)).Il iubesc asa de mult :x:x:x.
Descrierea:OK.Ideea forte bune..dialogul deloc sec dar ce-a ce ma nelamureste este ca nu stiu daca fic-ul tau este SasukexSakura,GarraxSakura,ItachixSakura sau chiar si altele.Vrei sa ne pui in suspand,nu?Si deci daca nu continui te iau la o bataie de nu ma uiti toata viata ta!Ai grija,fata!Ana e pe faza!Mereu ataca!Niciodata nu iarta!=))=))=)).Ooo fata mi-ai dat o idee,ma fac scriitoare (de poezi normal) vezi ce rima are!:)):>:-?.Cand am citit toate capitolele intr-o zi am inceput sa imi "tai" ungiile!(:))).Deci continua si pune Next.Totul e ok!(Iar am inceput cu poezia,aiaiai!)NEXT!Un cuvant de 4 litere ce naiba?Tine cont mereu de el!Ca o sa ai nevoie!:)) Zbye!Goodbye!Te pup dulce!:*:*:*:x:x:x
R

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)