09-01-2011, 06:57 PM 

)))))))))))))) Se stie 
 Poi bineinteles ca as accepta 
 Adica Hello 
 Doar e febletea mea
 Thx for question xDCfd Pein te-ar omori si dupa te-ar invia?
	![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)
| 

Ce ai face daca.....

| 

| 

09-01-2011, 06:57 PM 

)))))))))))))) Se stie   Poi bineinteles ca as accepta   Adica Hello   Doar e febletea mea  Thx for question xDCfd Pein te-ar omori si dupa te-ar invia?  
	![]() 

09-01-2011, 07:35 PM 

Um ... 

Nu stiu probabil m-as razbuna sau ceva . L-as chinui si eu o vreme si dupa mi-as continua viata . Nah ![]() Next : Ce ai face daca Sarutobi ar incerca sa te violeze ? [ OMG !   inspiratia meaaa   ]
	Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----     
![]() I love : 
 Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ;  E. H.  [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ;  Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie. 
![]() Is something about change !!! 

09-01-2011, 07:42 PM 

Puu Doamne, sa-l chinuie dracusorii, l'asi omora b-) 

Cf daca Deidara ar vrea sa te faca a lui? 

09-01-2011, 07:45 PM 

Uuuu O__O l'as ubii  

atata timp cat nu face nimic cu limba aia din mana  ))Next: Cfd Yondaime ar fi bona ta?  ( ce mai intrebare..   )

09-01-2011, 07:51 PM 

Aaaa, pai i'asi comanda sa ma ajute la teme, sa ma faca sa rad  

![]() Cf daca orochimaru ar vrea sa fii ucenicul(ucenica) lui? 

09-01-2011, 07:51 PM 

Pai nimic pentru ca nu vreau adica daca incearca sa ma i-a cu forta l-as omori .. e logik  

![]() ![]() Next : Ne ai face daca Shino ti-ar oferi drept cadou de ziua ta o enciclopedie despre gandaci ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----     
![]() I love : 
 Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ;  E. H.  [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ;  Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie. 
![]() Is something about change !!! 

09-01-2011, 07:57 PM 

O_O pai ce s-a fac..mor  

) si apoi ma duc sa il bantui in fiecare noapte pana moare de frica  )Next: ce ai face daca gaara te-ar imbraca intr-un pampers?  ))

09-01-2011, 07:59 PM 

L'as ucide asta'i clar 

Cf daca Itachi ar veni la tine cu un buchet de trandafiri? 

09-01-2011, 08:00 PM 

Ah ce frumooos  :X I-as multumi si l-as saruta de 1000 de ori :X 

Next : Ce ai face daca Shikamaru te-ar invita la Balul Indragostitilor ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----     
![]() I love : 
![]() Is something about change !!!  | 
| 

| 

| Subiecte de discuție similare... | |||||
| Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
| Ce ai face daca... [3] | 104 | 68.039 | 
		16-05-2013, 11:42 PM Ultimul răspuns:  | 
	||
| Utilizatori care citesc acest subiect: | 
| 1 Vizitator(i) |