Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
Ador melodia! Mai ales ca e si trista. Versurile in Romana mau surprins .___.
Costumatiile, ritmul sunt foarte frumoase. Imi place ca nu sunt culori deschise prin Mv. Totul e destul de simplu iar vociile lor se aud chiar cul. Deci... acest videoclip e pe gustul meu, nu ii pot da decat zece. [ 10 ] Chiar merita sa dai replay again and again. =]]
A song calling for you
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 410
Subiecte: 13
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
Am râs cu lacrimi când am văzut mv-ul . N-am mai ascultat-o de mult timp . Mulțumesc că mi-ai adus aminte de ea ^^ . Așa , revenind . Toți sunt așa de drăguți , melodia ritmată , mv-ul super cute ! A doua melodie care-mi place de la ei ... . Finalul este bestial . Dansul îl ador ! E haios , exact cum îmi place .
10 !
SHINee - Lucifer
Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Omo o.O am ascultat doar 2 melodii de la BigBang si mi-au placut :o dar asta e geniala chiar nu am avut habar ca pot canta as de bine Taeyeang, Daesung si Seungri. Partea de rap a lui G-dragon si T.O.P n-am ce zice engleza lor e foarte ... engleza ? Adica pot intelege foarte bine ce zic eu. Hm ce nota pot sa le dau inafara de 10 ? ^^'
Next:
Co Ed School - I Love You A Thousand Times
Eu personal ador melodia o.O' si vocile lor <3
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Reputație:
7
WOW ! Au niste voci fenomenale, toti sun draguti . Versurile aproape m-au facut sa plang, sunt asa de emotionale, si... nu stiu, dar chiar imi place ! Nu stiam de melodia asta, multumesc ca ai pomenit de ea. Ce nota le pot da? 10, normal . O melodie foarte reusita, trupa merita. Fighting !
ZE:A-Mozeltov
Kwanghee si JunYoung :X:X Ador melodia, mai ales vocea lui JunYoung de la sfarsit care spune '' Mazeltov, all people, Mazeltov ''
Reputație:
82
Off : Ce mai copilarii . . . bravo , ai respectat provocarea si ce ? ^_^
Revenind la melodie .
Ai ales - o destul de bine , iubesc trupa Dbsk iar din cauza ca apare mai multe Hero - parerea mea - merita un zece . O ascult atunci cand vreau sa ma gandesc la viata iar videoclipul este bestial si costumatiile sunt iar mv - ul e unul simplut ceea ce ii da un aer mai . . . frumos , cred .
Am spus deja nota si aia ramane .
Melodia ce imi alina inima .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 402
Subiecte: 4
Data înregistrării: Oct 2010
Reputație:
228
Zupi: 7.682 z
OMG-e super melodia,imi place enorm,mai ales versurile,ma bucur ca e cu subtritrare caci altfel n-as intelege nimic,de curand ascult si eu K-music si imi plac la nebunie.
Nota este categoric 10 deoarece imi plac la nebunie versurile
Aceasta este prima mea melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=Dww9UjJ4Dt8
Reputație:
82
Off : Ce gafa ai facut ? Ai facut bine aici . Ti sa parut tie .
On : Ador melodia asta . Key arata senzational * bad boy * . Costumatiile sunt foarte shick si vociile lor sunt foarte frumoase . Imi place cand tipa Kim JongHyun . Mie de multe ori imi cade vocea si admir ca la al suna atat de . . . cute . Minho e atat de sexy pe acolo , ca intotdeauna . Dansul mi se pare foarte greu dar macar ii pune muschii in evidenta lui JongHyun .
Next : Haru Haru
Reputație:
7
Oh !!
Big Bang !! . '' Yo, My love, don't lie lie, You're my all, Say Good Bye '' . Misto, nu ? Versurile le ador :X , videoclipul si mai si, SeungRi arata bestial aici, GD la fel, T.O.P mai rau de atat nu se putea :X , vocile lor le ador, asa de...line . 10 , normal !
Next : Co-Ed <3
Răspunsuri: 738
Subiecte: 33
Data înregistrării: May 2008
Reputație:
566
Zupi: 13.511 z
Co ed . Omege, ador melodia, trupa, il ador pe KangHo si pe Yoosung. :X Melodia e foarte amuzanta, verusile ma fac sa rad de fiacere data . Mai ales cand zice Kwang Heng "look only at me and the other boys throw them to the dog "am crezut ca mor cand am citit ce zice. Ritmul e genial unii zic ca seamana cu Telephone de la Lady Gaga, insaaa, nu mi se pare. Nota mea pt ei e 10 .
Next:
B.E.G - Sign
Off topic : Hachiko te asigur ca postu ala nu o sa ramana acolo ^^'
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
Reputație:
82
Un videoclip haios . Zece . Imi plac versurile si pronuntariile . Mv - ul e cute si colorat . Vociile sunt foarte . . . armonioase si calmante .
Nu prea mai am ce sa zic . . . Costumatiile sunt multicolore si te inveselesc . Dansul e unul usor si potrivit pentru fete . Deci . . . nota mea ramane aceasi . Foarte tare trupa .
Acum o sa pun e melodie pe care o iubesc .
Vocea lui Wooki e ca a unui inger *.*
|