| 

Răspunsuri: 10 
	Subiecte: 2 
	Data înregistrării: Aug 2010

Reputație: 
8
Zupi: 458 z 

Hey all , cam noua , zapacita , v-ati prins voi . Hmm , despre mine .... nu-s prea multe cred .... V-ati pricopsit cu mine deoarece mozii de pe Animax forum s-au saturat sa-i intreb cand se redeschide forumul Animax etc etc .  
 Sunt fana anime de 3 ani bunicei . Bantui uneori doar sectiunea Fan Fiction (nu am habar daca si aici se numeste la fel ) , si pasiunea mea (cam ciudat poate ) Stau zi si noapte pe la Diverse :yes: 

Sunt cam vorbareata de fel xD , prietenoasa , anti spam , am ochi (ciudati pot spune) o culoare intre (mai degraba toate culorile in lant) verde - potocaliu- maro- si cum sa nu lipseasca galbenul ?!    
 Sper sa stau mult pe aici si deasemenea sper ca Animax forum sa se deschida mai repede :pls:

Atat despre mine cred , daca vreti sa stiti si altceva , intrebati doar .

![[Imagine: chibi_5248.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5248.gif) , chibi-ul lui

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.

Răspunsuri: 1.704 
	Subiecte: 191 
	Data înregistrării: Jul 2008

Reputație: 
111
Zupi: 19.292 z 

Bine ai venit pe Animezup, Kaname11! Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
 Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!

Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup! 
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere , si sa afli mai multe despre noi. 
Nu uita nici de regulament ! 
Sper sa ne vedem pe forum  sau pe portal . Pe forum iti poti posta fic-urile  sau desenele , sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia! 

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup .

Zup e cel mai tare!

Reputație: 
8

Mersi mult Zuppy pentru primirea ta calduroasa . Poti sa-mi zici Kaname-chan .

![[Imagine: chibi_5248.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5248.gif) , chibi-ul lui

Răspunsuri: 190 
	Subiecte: 7 
	Data înregistrării: Jun 2009

Reputație: 
153
Zupi: 4.596 z 

Defapt Zuppy e ăă ... să spunem că nu e real   .

Bun venit pe Zup, Kaname :]. Nu cred că ai spus prea multe despre tine aşa că te întreb eu.  
¤ În primul rând, de unde eşti?  
¤ Cum te cheamă? 
¤ Care este genul tău preferat de muzică? 
¤ Şi câţi ani ai?

Hepi posting & have phun.  
Take care :3.

Mulţumesc Alysu : o3 - eşti piraat? - nu supă la plic : ))

Reputație: 
8

Sunt din Voluntari(in nordul Bucurestiului ) ,multi ma striga Cleo , dar prefer sa mi se zica Kaname-chan , ascult numai rock (Linkin Park , Evanescence , Within Temptation , Nightwish , Avril Lavige , Cargo , Ruslana si cam atat )
 Sunt zodia fecioara , am 14 ani (acuma pe 27 august) .

Deci cine sau ce e Zuppy ? "?

Răspunsuri: 126 
	Subiecte: 8 

Reputație: 
19
Zupi: 2.986 z 

E un fel de bot al forumului, de altfel mascota acestui forum. Zuppy "se asigura" sa intampine mereu toti noi venitii. In mare parte that's all.. 
Welcome around here chica  ![[Imagine: wave.gif]](http://www.ultimate.ro/forum/images/smilies/wave.gif)  

Răspunsuri: 45 
	Data înregistrării: Nov 2009

Reputație: 
55
Zupi: 2.658 z 

Yuhuuuuuu!!!!Bine ai venit pe forum Kaname-chan!Sa ai o sedere cat mai placuta si sa-ti faci multi prieteni(vad ca deja te-ai imprietenit cu Zuppy    )!.Din descriere reiese ca esti o persoana chiar ff de treaba deci te vei intrega ff repede(app,din cate zici ochii tai sunt aurii).Pare-se ca semanan in materie de muzica destul de bn(si mie imi plac Linkin Park , Evanescence , Within Temptation si Avril Lavige)Am si eu 2-3 intrebari...Care e manga/anime-ul tau preferat?Iti place sa citesti?Daca da,care sunt cartile preferate?...si am ramas in pana...Pai inca o data bine ai venit si distractie placuta :bye:

Of course I'm weird.If I wasn't weird, you'd be weird and I'd be out of job:yes:

Reputație: 
8

Sa vedem ..... animeuri preferate ..... primul e Blood+ vazut de 28 de ori la ultima numaratoare si Full metal Panic de 15 ori , ma mai uit si la Bleach , cand nimeresc la tv .Carti manga , nu am citit o.O .Chiar  ma gandeam sa citesc anu asta .Film preferat ; Star Dust , si Death note .

Carti - Poiana cu zambete

Răspunsuri: 94 
	Data înregistrării: Mar 2010

Reputație: 
10
Zupi: 1.477 z 

Hello Kana-chan bun venit pe forum.Si asa zupu are mai multi membri   .We are a big family  .Am cateva intrebari pentru tine: 
Tara preferata? 
Mancarea preferata? 
Animalul preferat? 
Personajele preferate? 
Practici vre-un sport? 
Ei bine cam atat.

Reputație: 
8

Tara preferata - Australia Mancare preferata - Spaghete blognese
 Anime preferat- FMP si Blood+ , Jigoku Shoujo , Bleach si mai sunt cateva
 Animal preferat- Papagalii , caii de mare , pisicile de mare , Delfinii ,toate fiintele marine.
 Personaje preferate - .... Kaname (FMP) Saya(blood+ ) Enma Ai , toate care sunt si in animeurile mele preferate.
 Sport- Schiatul , intoul ,      pianul si vioara (nush daca se poate spune ca-s sporturi )

|