Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce preferi?

#91
Eu momentan am laptop , iar calculatorul este al fratelui meu . Deci , yap : laptop ^.^ Why ? Deoarece este mult mai usor de lucrat cu el si poti sa te plimbi cu el pe unde vrei . Eu mereu stau pe fotoliu , canapea sau pat , deoarece este foarte rexalant , mai ales cand urmaresc un film pe laptop . Doar atunci cand lucrez la el , gen un eseu sau mai stiu eu ce , stau la birou ^^ Calculatorul ... prea mare xD Nu prea ma incanta ... intotdeauna am fost atrasa de laptop-uri , dar nu pot spune ca nu am avut si calculator . Pana acum doi ani prietenul meu a fost numai calculatorul xD

So next : argint sau aur ( ma refer la bijuteri =] )
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#92
eh...nu prea le am cu bijuteriile... cred ca argintul emai de varsta mea, depinde de tinuta, nu merge cu orice...uneori merge aurul

...luna sau soare?(puteti sa va legati si de momentul din zi in care se gasesc, un fel de "noapte sau zi?" e intrebarea...ce preferi...scuze da nu prea aveam inspiratie.)
Beware!!! IceCat it's always coming back!!!
Povestea mea>> Nu-mi poti lua si ultima suflare
[Imagine: button.png]

#93
Luna, pentru că, luna poate inspira deopotrivă mister sau linişte. Pace fraţilor : )) ! Nu ştiu. Mă atrage mai mult luna , poate pentru că îmi place mai mult noaptea decât ziua, pentru că e mai linişte, mai relaxant.
Next : Ciocolată sau vanilie ?

P.S : B3Ky, să ştii că şi la mine e exact aceiaşi situaţie : )) Dacă mai eşti a 7a, şi fratele tău e mai mare, atunci suntem gemene : )) .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#94
Ciocolata, pentru ca are gust de ciocolata, iar vanilia are un gust ... de vanilie.
Adica, de fiecare data cand trebe' sa-mi iau inghetata sau alte porcarii aleg ciocolata, inca de cand eram foarte mica si niciodata nu m-am intrebat de ce. Ce-i drept, n-au acelasi gust, asa ca e normal sa aleg una din ele.
Cat despre miros, vanilia.

Dar, in definitiv, ciocolata.

next : buz sau taxi? (mie mi se pare vitala intrebarea21 )

#95
Taxi.Dc? de aia,imi place mie mai mult 21,bn glumesc.Mai bine merg cu un taxi decat sa merg cu un autobuz...dar depinde de situatie acum daca n-am bani merg cu autobozul daca am merg cu taxi-ul.Deci taxi ramane21.
DBSK sau SuJu?
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#96
Hmm ... Niciunul . Nici macara n-am stiut cine era 24 . Nu ascult muzica japoneza , foarte rar si putin . 71 In fine ...nu e o problema daca nu aleg pe niciunul , nu ?
Urmatoarea Intrrebare :

Intre o invitatie la plimabre cu un baiat super cool si o seara in care te lasa maicata / taicatu sa vii la ce ora vrei si dimnineata daca o fii dintr-un club impreuna cu prietenii ce alegi ?15
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#97
Pot sa raspund eu la intrebarea lui WolfSakura?:
Suju4
Acum FunnyRainbow :
Niciuna , sunt doua lucruri neinteresante sau cel putin acum pe moment nu ma intereseaza niciuna .

Next : Intre o seara de relaxare fara nici o persoana sa te deranjeze si o seara petrecuta intr-un loc zgomotos [ gen party sau ceva] ce ai alege ?
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#98
Cu siguranta as alege locul zgomotos, deoarece ma deprima linistea o_o Si deasemenea m-as putea plictisi, prefer un loc zgomotos, un party. Totusi e vara si trebuie sa ne distram si noi, nu?=]] Asa as avea prilejiu de a ma distra in special cu prietenii, mai ales ca nu ne-am mai vazut de ceva timp o_o Adica toata lumea a plecat, au mai ramas foarte putini=]] Daca as fi fost obosita dupa o zi naspa, plia de stres, gen teste la scoala etc, as alege o seara linistita fara nimeni pe capul meu, dar acum sunt in vacanta si prefer o seara zgomotoasa =]]

Next: caldura in exces sau frigul in exces ? ( sorry,nu prea am inspiratie la ora asta, dar doar la lucrul asta ma gandesc de la un timp o_o Mi-e una nu-mi place nici una dintre ele, dar va las pe voi sa alegeti=]])
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#99
Ok...deci.. in exces? :]] O.o Nu suport nici caldura in exces, dar nici prea mult frig nu e bun... Dar cred ca voi alege a doua varianta. De ce? Pai dude...caldura in exces?! Ce, vrei sa ma topesc? :]] Mai bine firg in exces, pentru ca ma imbrac cat mai gros posibil si poate rezist cat de cat....Dar la caldura cum sa rezist? Clar, ma voi topi. Mai bine putintel frig ( bine...chiar daca in exces inseamna putin mai mult..:]] ) Cine stie...poate ca daca e asa frig ma voi putea incalzi cu putin alpinism :]] So, aleg frigul :]

Next:
Ce preferi intre o inghetata de caramel si o prajitura cu ciocolata? ( n-am alte idei :]] )
[Imagine: 102uhbb.jpg]


Cea mai înverşunată luptă o duci cu tine insuţi!Te afli de ambele tabere!
-Voltaire

prăjitură cu ciocolată, of course^^

covrigi cu susan/ grisine cu mac




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)