Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Yumeria [terminat]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
... se auzi clar cum o stanca se crapa violent si o explozie zgudui pamantul in adancul paduri.

Seijuru iesi din pestera iritata cu vulpea pe urmele ei.

"Uite care-i treaba: n-am vrut eu sa fim inchise acolo atata vreme, bine? S-a intamplat sa..."

"Ti-am zis sa nu te iei la cearta cu el... "
"Si ce daca? tot nu m-a putut tine acolo..." Seijuru lua o pozitie intepata si ridica nasul in vant, continuand pe o voce usor ingrosata si aroganta: "Pana la sfarsitul eternitatii... sa-mi spui daca l-ai gasit!"

Pufni nervoasa si se scutura de praf, apoi invoca doi demoni pe care ii puse la intrarea in pestera de paza.
Ridica degetul in aer adulmecand cu meticulozitate... Curioasa, vulpea o imita si tresari.

"Dragon... cativa pasi de aici... si parca ar mirosi si a mistic da' e sigur unul cam vechi... ca e cam diluat mirosul asta..." vorbi vulpea, incantata de descoperire.

"Ce tot spui acolo? Cel mai apropiat lac termal e la vreo doi kilometri de aici... asta e o problema..." vorbi Seijuru si incepu sa-si scarpine barbia enumerand in minte toti demonii, monstrii si entitatile pe care le invocase pana acum, in timp ce pasi in luminisul in care Mistica si dragonul pareau, desi surprinsi putin de aparitia ei, a fi fost la inceputul unui duel.

"Uhm... buna..." zise repede cand se vazu urmarita cu privirea. "Eu... caut un lac termal... nu ma bagati in seama." continua, scarpinandu-se, aparent jenata, la ceafa. "Si nici pe vulpe... e cu mine..." adauga repede cand companioana ei rasari infoiata dintr-un tufis.
Luata prin surprindere,Shaliel uitase pentru moment de cearta cu dragonul sau,in momentul de fata dedicandu-se cu totul studierii ciudatelor fiinte ce o intrerupeau.Dupa cateva secunde isi aminteste si ce facea ea de fapt acolo si isi indreapta privirea spre vechiul sau prieten,care din pacate era deja pe lume,fiind vrajit de nou-venita.

~Trezirea,Belhunder!Si inchide gura,daca nu vrei sa primesti o vizita neplacuta de la cine stie ce ganganie,spuse mistica in incercarea de a-si aduce cu picioarele pe pamant infatuatul companion.BELHUNDER!!!zbiera dintro data,facand toata natura sa se zguduie.

Apoi se intoarce catre cele doua fiinte.Nu se gasesc bai termale pe o raza de 2 kilometrii....dar daca chiar vreai sa faci o baie,mlastina e acolo.Si se pare ca dragonul meu ar fi mai mult decat fericit sa te insoteasca.Daca te rog,ai putea sa-l "racoresti" putin?Nu de alta,dar am ceva de facut pentru el si am nevoie de el cu gandul acasa,nu la zeitati grecesti...
Seijuru se intoarse spre vulpe si-i facu semn sa se apropie in timp ce femeia tipa la barbat... unul destul de aratos, ce-i drept.

"Care-i unul si care-i celalalt?" o intreba incet cand femeia se intoarse la ea.

Sari in pozitie de 'drepti' impreuna cu vulpea care tocmai vroia sa-i spuna care era dragon si care era mistic. Si Seijuru ar fi putut realiza acest aspect daca s-ar fi obosit, dar se parea ca vroia sa-si foloseasca energia in alte scopuri, iar dupa cat ajunsese s-o cunoasca, vulpea stia ca era vorba fie de balaceala fie de mancare... fapt care ii amintea acum ca nici de mancat nu mai mancasera de cativa ani...

"Ze... zeitati grecesti? Ugh... nu credeam sa arat chiar in halul asta..." chicoti Seijuru apoi facu un semn si o oglinda de apa se materializa in fata ei... "Nup... nu seman cu Athena... Artemis? Pai... nu... ca ea e mai indesata... Afrodita?... No way! Eu credeam ca seman cu mama... dar ea nu e cunoscuta bine de greci... au asociat-o cu alta care o bazaie cica destul de des sa-i faca tot soiul de favoruri..." zise ea in timp ce oglinda se dematerializa si cativa copaci din preajma redevenira normali.

"Si... de ce sa-l racoresc? Am stat intr-o pestera rece cativa ani buni deja... radiaza caldura de-aia?" chicoti ea si-l privi interesata.

Avea niste ochi verzi patrunzatori, atat de stralucitori, incat ii fu greu sa-si ascunda o tresarire... deci tu trebuie sa fii dragonul... gandi ea schimband directia privirii.
~Nu vreau sa-ti stric momentul de contemplare rapida a propriei moace,dar tin sa te anunt ca o anumita asemanare,chiar izbitoare as ptea spune,exista intre tine si Artemis.Dar mult mai bine semeni cu o alta zeita......una cam lunatica as putea spune.Apropo,mi se pare mie sau dragonasul meu e de-a dreptul hipnotizat?zise Shaliel in timp ce-i arunca niste priviri ucigase lui Belhunder.
Tin la ideea mea de a-l racori tu in mlastina aia,fiica a lui Selenaire,ca iti zic sincer ca nu l-am mai vazut in starea aceasta de cand o dragonita blonda se plimba goala prin satul lor...plus ca dupa acea as avea eu ceva de discutat cu tine....
Seijuru se inrosi usor cand mistica o facu pe mama ei lunateca... intelegea jocul de cuvinte, dar parca tot i-ar fi ars una in numele Selenaire-ei... Il privi pe dragon si chicoti, imaginandu-si-l mergand vrajit dupa o dragonita tantosa si putin aiurita prin vreun sat in care toti ceilalti fie se dadeau in laturi fie se uitau de dupa colturi, socati.

"Nu ma intelege gresit... n-am nimic cu balaceala, fie si intr-o mlastina probabil puturoasa... dar prima mea intentie e sa spal mirosul asta nesuferit de pestera si sigiliu de pe mine, ca sa nu spun ca tare mi-e dor de niste apa calda... putina sare de baie... poate si de un masaj..." tusi, cand vulpea ii reaminti ca nu era nevoie sa dezvolte subiectul foarte mult..."Oricum... sa inteleg ca e dragonul tau... cum ziceai ca-l cheama... ah, cred ca n-ai zis niciodata..." facu un pas spre dragon urcandu-se pe un ciot din iarba ca si cum putina inaltare i-ar fi amplificat volumul si tuna autoritara:

"Intai datoria si dupa aia pasiunile personale... Drepti!"

In spatele ei, vulpea se ridicase din instinct in pozitie de alerta, dar reamintindu-si ca nu i se adresa ei, incepu sa mearga tantosa, de parca se ridicase nu ca raspuns la comanda ci pentru ca vroia sa se mute in alta parte.

Seijuru era indeajuns de autoritara atunci cand era nevoie si profita de fiecare avantaj posibil, asa ca-si incheie ordinele facand cu ochiul prietenoasa... Isi scoase din san o piatra albastra si incepu sa-si pileasca unghiile de ea, asteptand sa vada ce treaba ar fi putut avea mistica cu ea...

"As vrea sa discutam orice ai tu in minte la lacul de dupa dealul ala... vulpea mea zice ca apa miroase normal pe acolo, si de incalzit gasesc eu pe cineva s-o incalzeasca..." ii spuse misticei, privindu-si mana stanga in lumina, unghiile stralucindu-i periculos de ascutite. Sufla usor si trecu la mana dreapta...
~Imi pare nespus de rau sa fiu eu cea care da vestile proaste,dar "mirosul de pestera"nu trece decat daca freci bine de tot cu peria aspra si seva extrasa din Lecres.....si sincer nici pe mine nu m-ar deranja o baie,mai ales ca asa am putea vorbi linistite,desi daca ma gandesc mai bine......nu chiar asa linistite,deoarece un anumit personaj blond aici de fata ar face pe dracu'n patru sa intre si el in apa din motive pur hormonale....Dar e pe riscul tau,pe mine nu ma afecteaza cu nimic.....asa ca mai bine ne grabim inainte sa se aune mustele deasupra ta sau a vulpii tale.

Acestea fiind spuse.Shaliel nici nu mai astepta consintamantul celor trei si o lua inainte destul de agale,spre Lacurile Vestice.unde se presupunea intro vreme ca s-ar afla si ceva plante "vindecatoare de amoruri subite"
Soarele apunea...cerul rozaliu spre galben adormea peisajul iar toate fiintele pareau obosite savurand ultimele raze ale acelei zile.Hinria,Anastaia si Yume zbuarau lin si aproape de pamant pentru a o lasa pe Kana sa tina pasul cu ele.Nostalgia isi facea prezenta intre cele patru prietene...Yume si ingerul isi mai intalneau privirile din cand in cand dar Yume intorcea repede capul iar ochii i se umezeau.
Kana mai deschidea subiecte interesante dar doar Anastasia schita un zambet.
Atitudinea rezervata si rece a tuturor isi facea prezenta,apusul tainic si suav ,apele curg posomarate cu scanteiri intunecose,niste momente atat de triste care ii trezeau amintiri Hinariei.Pana la urma Anastasia s-a oprit din zbor:
-Yume....e ceva in neregula cu tine si cu Hinaria..nu nega asta caci nu e doar un sentiment,se observa in miscarile voastre,in aerul vosru....
Yume si Hinaria si ocoleau privirile iar timp de cateva minute nimeni nu a mai scos un sunet..doar razele soarelui care de abia se mai vedeau si dezemagirile din ochii tuturor.
Anastasi insista cu intrebarile:
-Stiti ca noua ne puteti spune,suntem prietene,ne-am salvat vietile unindu-le,luptam singure si suntem gata sa ne dam vietile una pentru cealalta....Asa ca eu spun ca suntem practic surori...Prietenia noastra este bazata pe incredere asa ca Yume ne poti spune oricand.

Iarasi tacere,iarsi priviri triste...Aceleasi raze de soare care erau din ce in ce mai slabe.Ingerul s-a apropiat de Yume facandu-i un semn incurajator si dand din cap in semn ca "da".
Seijuru se uita dupa mistica, apoi la dragon, apoi din nou la mistica, sfarsind prin a o intreba pe vulpe din priviri 'Ce se intampla aici?'. Cum vulpea ridica din umeri in mod evident, Seijuru se ridica de pe piatra, isi puse piatra inapoi in san si alerga dupa mistica, avand grive sa-l traga si pe dragon dupa ele in drum...

"Cat timp o sa mai stea asa?" o intreba pe mistica, in timp ce dragonul mergea cu o figura incantata, dar fara sa spuna nimic, tras de mana de semizeita.

Vulpea mergea in tandem cu dragonul, la fel de intrigata ca si stapana ei. Pana la urma ofta si se grabi spre apa, unde, inainte sa mai poata face ceva, o auzi pe Seijuru ordonandu-i:

"Night-mare!"

Cu o invarteala pe loc, vulpea incepu sa se transforme: blana i se scurta si i se innegri, ochii ii intrara in orbite, incepu sa creasca in inaltime si ramase cu doar doua degete la fiecare picior, apoi, dupa ce arata ca un cal de abanos uscat pe dinauntru, o flacara puternica izbucni dinlauntrul ei si coama, incaltamintea picioarelor, coada si ochii luara forma din flacarile interioare. Se intoarse spre stapana sa, aratand gata sa atace, dar vocea ei era calma atunci cand vorbi.

"Nu puteai pur si simplu sa invoci una? E destul de greu sa ma transform si-asa, nu trebuie sa mai fie si creaturi de-astea..."

"nu te mai plange atata... cu cat te transformi in creaturi mai complexe cu atat devii mai prompta cand am nevoie de creaturi mai simple... acum treci in apa ca vreau sa fie calda pana ajung eu acolo..."

Acestea fiind spuse, vulpea, acum night-mare, isi scufunda picioarele arzande in apa si sufla incet spre un copac din apropiere... acesta se usca trosnind de parca ar fi ars pe dinauntru in timp ce flacarile vulpii crescura in intensitate, devenind albastre pentru scurt timp.

"Si mananca mai putin deocamdata... imi place vegetatia, sa stii..." se auzi vocea stapanei sale care se retrasese intr-un colt mai retras pentru a-si schimba tinuta.
Shaliel statea si observa si mai arunca din cand in cand si cate o privire catre dragonul "in calduri" in timp ce aduna niste "plante vindecatoare".Dar dintro data,stupoare,vulpea tupeista se transforma intrun maiestuos night-mare si intra in lac.Mistica privi toate acestea cu interes pana ce isi da intrun final seama si exclama in gand:Perfect....absolut perfect...cum de nu mi-am dat seama mai devreme?!

Ranjind,isi indrepta privirea spre cer,unde domnea luna plina in toata maretia ei.In acel moment,zambetul i se sterse de pe figura.

Si cand credeam ca norocul in sfarsit in surade,spuse din nou in gand.

Trecand peste micul impediment al lunii,mistica se indreapta si ea spre un loc mai ferit unde incepe sa isi dea armura jos.In scurt timp se intorsese,imbracata fiind doar in lenerie intima,din lipsa unui cstum de baie adecvat.

Pasea incet,parca cu frica spre lac,pana ca a ajuns la mal.Isi intinse piciorul drept spre suprafata apei si,cu mici ezitari, atinse scurt cu degetul mare apa in locul in care se oglindea regina boltii ceresti,provocand unde pe suprafata.Constatand ca apa era intradevar prea calda pentru gusturile ei,se retrage incet spre o salcie si se aseaza la baza acesteia.Spre deosebire de ea,dragonul si cealalta fata nu au avut absolut nici o problema cu temperatura ridicata a apei.

Dupa cateva minute de tacere si de ocheade aruncate intre cei doi din apa,se hotaraste sa vorbeasca ea prima.

Ma scuzi,dar inca nu mi-ai spus cum te numesti....cine esti am si eu o idee...de ce esti aici.....si ce urmaresti....in mare.Fata casca gura si zica ceva,dar Shaliel o intrerupe cu o alta intrebare:Ai auzit vreodata de "Cristalele Elementelor"?
Incantata de aburii fierbinti, acea privire din ochii dragonului care ii spunea Wow! Arati atat de bine!, si de furnaiturile delicate ale night-mare-ului care se juca delicat cu parul ei, Seijuru aproape ca uitase de mistica. Tocmai se scufundase aproape complet cand ii auzi vocea si o privi sub pleoapele intredeschise, mai mult citind-o pe buze decat ascultand-o.

Se ridica vrand sa raspunda, putin iritata de ruinarea momentului atat de placut, cand, pe langa faptul ca aproape ii aluneca de pe ea sutienul improvizat, mistica pomeni de Cristale.

Pufni, afundandu-se inapoi in apa, de unde bolborosi raspunsul, sigura ca nimeni nu avea sa inteleaga ce a spus. Cum mistica dadu semne ca ar vrea o repetare, Seijuru isi scutura parul din apa si raspunse punand in fata unul din zambetele ei seducatoare si totusi fara un sentiment real in spate.

"Ah, ca sunt cele care tin echilibrul in lumea asta, ca toata lumea le cauta, nimeni nu le gaseste..."

Se afunda inapoi in apa, incercand sa-si ascunda incruntarea, desi nu reusea tocmai bine. Scoase o mana din apa si pocni din degete iar night-mare-ul vorbi cu vocea stamanei sale, zambind, ceea ce-i facea figura mai inspaimantatoare decat normal:

"Ma cheama Seijuru, sunt aici ca sa fac o baie calda si scopul meu in viata nu e definit foarte clar... in esenta e libertatea" prin ultimele cuvinte vrand sa spuna: Vreau sa readuc Yumeria la haosul real, unde viata sa se decurga dezorganizat, asa cum e normal.

Dar, desigur, putini puteau intelege atat de mult in doar cateva cuvinte, iar Seijuru se scufundase deja complet sub apa, acum de culoare usor rosietica din moment ce-si eliberase nevoia de a-i arunca ceva in cap misticei pe un peste ce innota idiotic de aproape. Facu din ochi zambind de data asta sincer dragonului care o privea de deasupra apei usor intrigat.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20