Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cereri de medalii - Top posters
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Dupa cum puteti citi si aici, am introdus un sistem de medalii. Acum, pentru ca a fost prima data, am acordat eu cate o medalie tuturor celor care au peste 100 de posturi. De acum insa o sa-i rog pe toti cei care trec de 100 de posturi sa posteze aici ca sa stim sa le acordam si lor medalii.
Ma scuzati ca ma bag ca o proasta,DAR .....nu conteaza si udne sunt acele posturi? de exemplu unii au juma din posturi la "Jocuri pe forum".."arunca cu ceva..."..si altii au la animeuri etc. -_-''''..scuzati ca m-am bagat 10,dar nu mie se pare corect
E doar o medalie pentru numarul de posturi, Grazy 10
Uite, vreau sa mai fac inca o medalie pe care sa o primeasca doar cei care se remarca printr-un post inteligent, o medalie pentru desenatori, o medalie pentru scriitori etc.
A fost dupa cum am spus doar o medalie de test... Vreau sa vad si ce sugestii mai au altii 106
Eu am peste 100 de posturi.. i think... s-a intamplat ceva actiune de cand am plecat vineri de acasa la Iasi -_-''' asa ca nu ma surprinde daca mi-au scazut posturile...

[edit]am peste 100 de posturi Smile
Hy Hy!!!Am facut peste 100 de posturi!!41!!Cedik...imi dai si mie o medalie???:5:.Arrigato gozaimasu!!Akm ma duk sa dorm!Ja Ne!
Nu ca as tine neaparat XD dar am depasit deja 100 de posturi ... so ... medal for me ? *blink blink* ... btw si Kyo are peste 100 de posturi si nu are inca medalie ... so one for him 2 [Imagine: 39.gif]
Flaw a scris:

E doar o medalie pentru numarul de posturi, Grazy
Uite, vreau sa mai fac inca o medalie pe care sa o primeasca doar cei care se remarca printr-un post inteligent, o medalie pentru desenatori, o medalie pentru scriitori etc.
A fost dupa cum am spus doar o medalie de test... Vreau sa vad si ce sugestii mai au altii

Ma gandeam si eu la asa ceva. Findca tocmai a aparut Rate the post sa fie o medalie pt cel care are voturile cele mai multe si mai bune. Adica cine are punctajul cel mai mare sa aiba acea medalie. Si sa fie o medalie care se plimba automat de la user la user. daca alt user face nota mai mare.

Ce spuneti?
Ar fi cam greu de facut asa ceva, pentru ca e foarte greu sa contorizezi cateva mii de posturi, sa te uiti care e cel mai bine notat. Poti insa sa le dai medalii userilor care au multe posturi notate bine, sau care au macar un post, dar cu o nota foarte mare.

P.S. e "spuneti" 10
Dar ma gandeam nu sa contorizeze un admin. Ci calculatorul (un soft, un programel) care sa contorizeze in fiecare zi si sa mute medalia automat.
Dupa cum banuiesc ca ati observat, am schimbat vechea medalie pentru top posters cu una mai atractiva si am un set de medalii frumoase si pentru restul. Acum, as avea o rugaminte la voi... sa mai treceti si pe la acest topic si sa imi spuneti ce fel de medalii mai doriti 4
Pagini: 1 2 3 4 5 6