Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: oh.. frumusetea asta..
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Ce pot zice. Frumusetea asta si varsta frageda unde apar complexele si etc, ma inebunesc. nu am eu o problema ci mai degraba verisoara mea, care ma inebuneste ca e urata la fata.
[am zis ca o bat]

Va arat o poza cu ea, si va rog sa imi ziceti cum ar putea sa procedeze si cum as putea sa o conving ca nu e adevarat ce tot indruga. Am incercat in toate modurile : ))

poza : EA click
P.s: are 14 4
Majoritatea adolescentelor sunt de părere că ele sunt urâte când nu sunt. Din câte am observat, ele zic aceste lucruri din cauza faptului că nu au noroc în dragoste, ori că nu arată precum slăbăturile alea de la televizor. Ori, poate, pentru că nu primesc atenţia băieţilor la fel de mult precum ' top modelele ' din şcoală.
În primul rând, verişoara ta e drăguţă.
În al doilea rând, ar trebui să ştie că nu numai aspectul contează. Oricine o va plăcea mai mult pentru ce e înăuntrul ei. Şi poţi să faci alături de ea un exerciţiu : să aleagă o fată frumoasă din şcoală şi să se gândească cum ar fii să fie ea, ce ar fi diferit. Îţi zic eu că aproape nimic. În plus, de obicei, fetele 'top model' nu sunt aşa de deştepte.
Oricum, fiecare îşi găseşte o imperfecţiune şi, gata, e urât. Că, deh, aşa ne-a făcut Dumnezeu : imperfecţi.
Verişoara ta ar trebui să înţeleagă că nu numai frumuseţea contează şi că dacă te iubeşti pe tine şi te consideri perfect/ă, atunci frumoasă te vor vedea ceilalţi.
În fine, verişoara ta e drăguţă şi ar trebui să ştie asta.
E foarte simpatica , la cei 14 ani ai ei ^^

Parul ei ondulat ii incadreaza bine chipul , iar ochisorii mici sunt un plus xD

Chiar nu vad de ce se considera urata -_-" E o fata de care " Mama Natura " a avut grija =]]

Sunt destule fete urate pe lumea asta , dar verisoara ta nu e una dintre ele.

Incearca sa-i faci cateva complimente sau sa o asemeni cu cateva personaje animate sau vedete , va fi amuzant si poate asa isi va mai schimba parerea.
Daca nu merge , cauta repede pe google niste " piti " sau disperate dupa machiaj si arataile ei. Sigur fetele lor " colorate " o vor amuza si isi va da seama ce frumoasa e , in comparatie cu ele.

^^ Sper sa functioneze ! Succes ...

P.S.: Din parte mea e ceea mai draguta fata de 14 ani ever , iar daca o consoleaza cu ceva asta , spunei-o ! ;] =]]

^^


EDIT

De acord cu Me†al , in totalitate ! In plus , frumusetea e trecatoare , dear ... Concentreazate pe altceva acum ;]
Citat:pe google niste " piti " sau disperate dupa machiaj si arataile ei. Sigur fetele lor " colorate " o vor amuza si isi va da seama ce frumoasa e , in comparatie cu ele.

sigur voi incerca asta. i-am aratat vedete si a inceput sa faca crize 21
oo sigur daca va vedea ca voi ii ziceti ca e draguta , se va bucura. O cunosc eu : ))

Metal:

Sunt deacord cu tine. Chiar o sa incerc sa am o discutie cu ea. Da stiu. Mai toate fetele sunt inebunite dupa fizic, ca sa arate ca slabaturile de peste tot. : - j bine totusi ca nu e cazul verisoarei mele care de fizic nu prea e complexata : )) Si nici eu nu stiu ce are cu fata.

Mersi mult de pareri. 3 Apreciez mult.
Cum sa aiba o problema cu fata ei? E o scumpete de fata. E mult mai draguta decat marea majoritate a fetelor populare din scoli care folosesc tone de machiaj ( crede-ma am exemple chiar in clasa).
Sfatul meu? Spune-i ca intai ea trebuie sa se considere cea mai draguta fata din lume, iar ceilalti o sa vada o schimbare in atitudinea ei ( o anumita incredere in sine pe care nu o avea inainte) si vor vrea sa stea in preajma ei.

Sunt absolut sigura ca o sa mearga ( crede-ma metoda este testata si a avut succes)
este draguta si nu ar tr sa isi faca atatea griji71
apoi depinde cat de...mare este aceasta problema a ei...
dar oricat de mare sau de mica ar fi problema ei, tu nu prea o poti ajuta cu vorbe... oricat de mult i-ai zice ca nu e adevarat ceea ce crede nu te va crede. iti va multumi dar va continua sa se uite in oglinda si in loc sa vada punctele forte isi vede defectele. stiu ca asta faceam si euSmile dar(nu stiu sigur daca chiar asa se numeste) psihoza mea era datorata de mama mea...eu am trecut peste in clipa in care mama mea mi-a zis ca sunt draguta si mi-a aratat lucrurile frumoase la mine...
eu consider ca fiecare dintre noi are o persoana de acest gen...care nu le-a spus niciodata niste lucruri pe care au vrut cu adevarat sa le auda si din cauza asta dezvolta niste psihoze...bine la acest fapt se adauga si modul in care se comporta cei din jurul nostru. spui ca e verisoara ta, deci trebuie sa stii care este persoana pe care ea o respecta cel mai mult si care ar putea sa o convinga de faptul ca intr-adevar este simpatica.
apoi, mai poti incerca altceva. iesiti intr-o seara in oras si aratai toti baietii care se uita dupa voi si e imposibil sa ramana indiferenta.3
Fetele care zic că sunt urâte și în realitate sunt frumoase, se subapreciază numai ca să le fie spus ' Nuuuu, nu ești urâtă. Ești super frumoasă. '. Oare de ce mi se pare că și verișoara ta e așa ? Spune`i să ia exemplu de la mine ' Eu sunt Nya și sunt superbă. ' ( mă rog, ea nu e Nya :]] ).

Nu am ce să zic mai mult, asta e părerea mea. Super scurtă, dar este totuși o părere.

edit : @Wunderbar : Nu eşti singura care crede asta, dude. Dar ce rost are să ne certăm cu ea ? Se minte singură.
Falenn 39 buna ideea cu baiaetii. o sa incerc dupa ce se mai incalzeste vremea. brrr. 4

Nya : 21 poate o fi si asa, dar vara'mea, nu se crede frumoasa pentru ca nu ii se zice in scoala: vai ce frumoasa esti, fai etc etc. Mi se pare o prostie sa fie suparata din cauza asta. 14 Dar la ea in clasa e una de care imi tot povesteste: cum ii zic aia din scoala: ce frumoasa esti. si etc. 29

Eu am incercat cam toate metodele, dar pana la urma se va maturiza si isi va da seama singura ca abera. xD
sa stii ca si Nya are dreptate, dar daca tu spui ca nimeni nu ii spune ca este frumoasa atunci nu cred ca este tocmai cazul ei.... nu cred ca, cauta complimente prin aceasta metoda.
Floo nu garanta pe chestia asta. s-ar putea sa nu treaca peste si sa degradeze, sa derive in altceva cum ar fi sa inceapa sa tina cura de slabire pt ca are impresia ca e prea grasa si de aceea nu este frumoasa. deci nu e chiar atat de simplu cu chestia asta si daca cumva in 2-3 ani maxim nu ii trece si vezi ca incepe sa aiba diferite pareri si idei ciudate atunci ar trebui sa le spui parintilor ei.

Pt Wunderbar: nu esti singura si eu cred ca ea este.... adica come on71 dar sa o lasam sa creada ca ne-a pacalit10
Sunt singura care crede ca verisoara aia...sau neamul tau sau ce o fi, esti de fapt dumitale? 10
Plus ca la cati urati sunt pe lumea asta, nu pot intelege de ce persoanele urate se simt complexate, sunt destui ca tine, nothing special. 10


Si da, dupa cum s-a mai spus, fetita din poza este simpatica, adu-ne poze cu ea cand mai creste 31010
Pagini: 1 2