Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: oh.. frumusetea asta..
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Nu sunt eu. E verisoara mea. Nu vreau sa ma cert sau ceva. O persoana de aici stie exact cine sunt si stie multe despre mine.
Daca nu credeti, e ok. Dar mersi mul pentru sfaturi si cand revin in Galati o sa ii le dau. Multumesc ori cum pentru idei si sper sa functioneze.
Puştoaica are nevoie să mai traverseze pubertatea şi când va fi coaptă destul să se privească în oglindă. e clar că îi oferiţi cam prea multă atenţie cu vaaaai eşti frumoasă şi o să ajungă să i se urce la cap. Las-o în pace să realizeze şi singură. Când se va lovi de zid va conştientiza.
"Frumusetea-i trecatoare, uratenia e vesnica." ^^
Cum a zis un user de pe aici (cred ca Nya), se considera urata ca sa ii spuna altii ca vai, e frumoasa, e nu-mai-stiu-eu-cum. Si Lyna are dreptate, acum inca nimic nu e stabil (de parca e ceva in viata, mai ales frumusetea, s-o vedem ce zice cand va avea 70 sau 80 de ani ^^). Daca toti ii zic ca vai e superba, o sa astepte asta mai des. Dar poate si s-o incurajeze. Daca ea nu se considera frumoasa, va fi degeaba daca altii o vor privi asa. Trebuie sa se accepte pe ea cu toate defectele ei si calitatile si cand se uita in oglinda sa se gandeasca ca fiecare e asa cum e si ca niciun om nu e perfect. Dumnezeu ne-a facut cu mainile lui si a avut grija sa fim imperfecti, ca sa invatam din greseli (si aici nu e vorba doar de greseli, ci doar de imferctiunea omului). Poate se simte complexata, oricine se simte la o anumita varsta, intr-o anumita perioada, cu durate diferite. Daca ea ii considera frumosi, mai bine zis: le considera frumoase pe alea care se dau cu o tona de machiaj, fac operatii estetice cu duiumu si se duc la sala pana mor acolo ca sa fie aschii, e altceva, alta mancare de peste. Naturaletea e cea mai frumoasa. ^^ Trebuie sa inteleaga ca oamenii o vor placea pentru ceea ce este, pentru ceea ce se afla in ea, pentru cum se exprima, cum se comporta, nu pentru cat de minunata si fotomodel este. Unii oameni aprecieaza mai mult interiorul, nu exteriorul, pe cand altii doar exteriorul, dar prierderea lor, nu a ta sau a oricaruia. ^^
Pagini: 1 2