Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Ohh, scoala asta! Imi ocupa tot timpul! De-abia acum am apucat sa dau un comm. 33 But.. Ce rost ar mai avea acum sa mai vorbesc.. ? -.- Ohh, numai nenorociri, iti spun! >.<
Citat:-Pleacă, ceru încă o dată, lasându-şi de acea dată ochii închişi. Nu te vreau aici. Pleacă!

: | Haidee! Nu-mi poate spune nimeni ca asta este un vis ? De fapt, nu e niciun vis.. E un cosmar oribil. Nu as vrea sa fiu in locul lui Tyler. El chiar il iubeste pe Kyan si este atat de ingrijorat, iar Kyan l-a ranit si mai mult decat era el. :[[ A parut atat de rece cand a spus acele cuvinte dezolante. "pleaca"... Ce naiba? E mai rau decat credeam. 22
Te rog, Iza, fa ceva cu urmatorul capitol. Ba nu, fa ceva cu Tyler sau cu actoru` ca urasc (,) cand se intampla asa! Te roggg, vino cu nextul! Eu astept cu mare tristete, la fel ca si ceilalti... 20(
Bun, ca o ametita intarziata, ajung si eu intr-un final... Tocmai acum >.>
Deci... Capitolul mi-a placut mult, imi place dramatismul cu care ai descris totul, fiecare detaliu, fiecare sentiment redat. Sunt incantator de dulci Kyan si Tyler, dar e o mare cacealma ceea ce se intampla si trebuie sa se rezolve. Sincer, imi plac prea mult cei doi ca sa se desparta... 8 Bine, stii ca iti ador ficurile, ce naiba! *love struck*
Desi Tyler stie ca-l iubeste, e asa dezamagit... Ca si mine, de altfel [ motive... cretine... 46 ]. Vreau sa-i vad cum se impaca si sunt happy impreuna, sa zambeasca si ei si sa zambim toti! Sunt atat de dulci si buni incat i-as papa, nu alta! Abia astept sa vad ce se va intampla in continuare! Sunt curioasa de sentimentele lui Kyan...
Bafta la scris! pupic
umva - cumva
că aveam că cedez în scurt timp - ca aveam sa cedez [...]
ceru că vizita - ceru ca vizita (fara cratima la "a")
cealalta - lipseste cratima de la ultimul "a", etc. (au mai fost cateva greseli cu cratima pe langa cele mentionate anterior)

Pe mine nu m-a miscat cu nimic 29intregul capitol. Nu mi-a transmis nimic. Am citit ca sa citesc nu altceva. 29
Noooo....bau ( eu...intarziata lumii...dal macar am ajuns...de mult timp ma chinuiam sa-ti las un comm).
Nu stiu de ce dar reactial lui Kyan cand a aflat ca Justin e defapt Tayler ( sper ca am scris bine) mi s-a parut putin exagerata.
Mi-a placut la nebunie discutia dintre Ty si Sam...si mai ales drama lui Ty cand s-a gandit ca sora lui este indragostita de Kyan....a fost absolut adorabil.
Anyway imi vine sa-i rup lu Kyan mai multe coaste pentru ca l-a gonit pe ala micu si nu vrea sa-l asculte ( urat Kyan, urat)

Greseli de tastare nu am vazut ( totusi nici macar nu am incercat sa le caut...eram prea absorbita de lectura acestui minunat capitol).

Repede cu nextul ala in care , sper eu, lucrurile se vor indrepta cat de cat intre cei doi minunati.
Chuu
Hei, am trecut si eu pe aici asa cum am promis :]]
Adineauri am terminat ultimul capitol si m-am gandit sa las un comentariu. Ce pot sa spun? Nu cred ca imi pot gasi cuvintele sa-mi exprim admiratia. Totul este atat de genial, de superb. Cum reusesti sa ma surprinzi mereu?:]] Nu pot sa cred ca te-ai oprit tocmai acum,sper sa pui continuarea aceea cat de repede posibil, caci eu una nu mai am rabdare deloc. Ultimul capitol a fost cel mai bun de pana acum, din punctul meu de vedere. A fost atat de emotionant, recunosc ca mi-au dat lacrimile cand micutul Tyler nu mai isi gasea cuvintele. A recunoscut ca il iubeste pe Kyan, ce sweet. In acel moment mi se parea un copilas neajutorat, tare as fi vrut sa il iau in brate. Ma bucur ca a fost acolo Sam sa il consoleze si sa-l imbarbateze. Este o sora minunata, din toate punctele de vedere. Imi place foarte mult de ea, indiferent de parerea lui Kyan. Este geniala :]] Sper sa aflam mai multe despre ea in urmatoarele capitole, marea ei dragoste pe unde umbla ? xD Kyan este un personaj foarte tare, curajos, ambitios, foarte direct :]] Imi place mult caracterul lui, desi in ultimile capitole m-a enervat extrem de tare. Nu imi vine sa cred ca i-a facut micutului baiat. Adica...l-a alungat intr-un asemenea hal O_O Iar copilul fusese extrem de ingrijorat. Poor Tyler. Totusi, ma bucur ca s-a aflat in final adevarul despre Tyler :]] Sper sa se faca bine Kyan si in acelasi timp sper sa-i revina si creierul ca de la accident nu prea gandeste cum trebuie. Chiar sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla in continuare.
Nu am nimic de comentat sau criticat. Totul mi se pare foarte ok, din toate punctele de vedere. Povestea este originala si foarte captivanta, actiunea nu este deloc plictisitoare, modurile de expunere sunt la locul lor.

Spor la scris in continuare si multa bafta.
Next sweethearts <3 thanks for teh comms hug

Capitolul XXVI

Statusem mai mult de zece minute pe acea canapea impreuna cu Samantha care incerca din rasputeri sa ma faca sa ma simt bine, insa nu reusisem sa imi opresc lacrimile decat atunci cand ramasesem fara ele.
Abia dupa aceea, Sam ma convinsese sa ma ridic pentru a putea merge impreuna spre masina ei. Nu voiam sa las totul in urma, insa nu aveam de ales. Kyan era acolo, dar nu voia sa ma stie langa el. Cu ce alta putere sa il conving cand parca toate cuvintele mele isi pierdusera orice inteles?
Ceva urla cu disperare din interioriul meu sa ii vorbesc, insa mi se facuse frica. Frica unei alte respingeri la fel de sadica si necrutatoare. El nu voia sa ma asculte...
Ma asezasem pe bancheta din dreptul soferului, langa Sam, care pornise in viteza, indreptandu-se spre casa.
Privirea mea era indreptata spre drum, insa pierduta in ganduri si inca tulburata. Ma simteam atat de inutil.
-Nu te mai gandi la el acum, Tyler... Ci doar la faptul ca totul se va rezolva. Va intelege.... Ai sa vezi. Ma voi duce maine sa vorbesc eu cu el si are sa ma asculte, spuse ea, luandu-si de cateva ori ochii de la drum, doar pentru a ma privi.
-Nu... Va crede ca sunt un las. Sunt unul, dar nu vreau sa vada si el asta. Ma voi duce eu... candva.
-"Candva" la tine se prelungeste atat de mult incat ajunge sa ma doara capul. Asa faci mereu. Tot timpul spui "Maine"...
-Candva, Sam... Cand voi avea destul curaj pentru a suporta o alta respingere din partea lui.
-Ceea ce inseamna "Niciodata".
Imi plecasem capul, sprijinindu-l in palme. Sam avusese dreptate, insa am tacut, inghitindu-mi cuvintele. Ea facuse la fel, oftand inainte de a-si intoarce privirea la drum.
Pana si vocea imi parea sparta, gatuita, iar eu nu puteam face nimic in acea privinsa... insa nu imi amintesc sa mai fi plans vreodata pana cand lacrimile sa-mi refuze a mai curge.
-Sam... Cand a avut accidentul? intrebasem eu, oarecum speriat, pentru ca nu presimteam ca raspunsul avea sa ma linisteasca.
Ea amutise si am vazut-o inghitind cu greu atunci cand imi indreptasem ochii spre ea.
-Nu stiu, minti ea. Ce conteaza? S-a accidentat ca gonea ca prostul cu aproape 200 la ora, spusese apoi, incercand sa schimbe subiectul.
-Samantha, ma minti. Cand a fost accidentul?
-Tyler, de ce Dumnezeu conteaza cand a fost?
-Spune-mi! Sau aflu singur, Sam.
-La 3:45... dar nici macar sa nu te gandesti sa te invinovatesti pentru ca a fost el idiot!
Imi acoperisem intreg chipul cu palmele. Voiam sa ma zgarii pe ochi... pentru ca accidentul fusese abia dupa cateva minute dupa ce el plecase nervos de la noi. Nu stiu daca starea mea putea deveni mai ingrozitoare decat era deja. Nici daca m-ar fi lovit traznetul nu as fi simtit atata durere. Ma distrugea.
Inspirasm mult aer atunci cand imi ridicasem capul, sprijinindu-l de spatarul banchetei, privind spre capota masinii. Da... Le simtisem din nou. Lacrimile calde mi se rostogoleau pe obrajii a caror culoare disparuse cu mult timp in urma, trecand apoi pe langa buzele care erau si ele, lipsite de culoare vie. Ma intrebam daca aveam sa trec cu bine peste acea noapte atat de lunga...
-Ce am facut... mormaisem eu, chiar mai slab decat tonul pe care imi vorbise Kyan la spital.
-Nu, nu! Nici sa nu te aud! Nu tu esti vinovat de asta!
-Nu trebuia... Nu trebuia sa il mint de la bun inceput! Trebuia sa ii spun adevarul! Nu trebuia sa existe acea Taylor... gemusem eu, acoperindu-mi din nou chipul cu palmele.
-Tyler, uita! Ti-am spus mereu sa nu plangi dupa laptele varsat. Poate ca daca nu s-ar fi intamplat asa, atunci ai fi ramas in urmbra pentru el, pentru ca nu ar fi venit la noi acasa daca nu era Taylor! Nu v-ati fi cunoscut.
-Si nu ar mai durea atat de tare. Dar stii... Nu regret ca l-am cunoscut... sub nicio forma! Pentru ca il iubesc... chiar daca el nu simte la fel... Il iubesc.
-Stiu, micutule, ofta ea cand oprise la un semafor pentru a se apleca inspre mine, sarutandu-mi obrazul. De aceea, aduna-te, pentru ca, daca nu prinzi curajul ala cat mai repede...
-...Am sa il pierd, continuasem eu propozitia ei, inchizandu-mi ochii terifiat de acel gand, lasand inca picaturile calde si sarate sa isi faca loc printre genele mele.
De indata ce ajunsesem in fata casei, am coborat, inchizand portiera, iar Sam a incuiat-o prin apasarea unui buton, apoi o luase inainte, pentru a descuia usa casei.
Vazandu-ma in living, am vrut sa ma trantesc pe canapea, deja sleit de orice putere, insa sora mea nu imi dadu voie.
-Am sa iti pregatesc cada si ai sa faci o baie cu multa spuma si miros de levantica si ai sa te simti bine, auzi? spuse ea, ciufulindu-mi parul, si sarutandu-mi furntea dupa ce isi aruncase cheile automobilului pe masuta.
-Ca atunci cand veneam plangand la tine ca ma certa mama? Sam, am optsprezece ani... Nu mai poti sta sa ma speli, am spus eu cu o urma de zambet pe buze.
-Ce spui? Tot fratiorul meu mic ai ramas. In plus, anatomia barbatiilor o stiu pe de rost, asa ca nu e nimic nou pentru mine.
-Sam...
-Bine, bine! Nu te spal decat pe spate! Am sa imi amintesc ca acum esti baiat mare, spuse ea glumeata, fugind spre baie.
Am profitat de moment pentru a ma intinde pe canapea. Nu voiam sa aprind televizorul. Parca imi era frica sa nu dau cumva de Kyan pe acolo... Inchisesem ochii, oftand descurajat, insa ii deschisesem cand descoperisem ca imaginea lui Kyan ma bantuia. Ah... stiusem ca avea sa fie atat de greu. Obisnuiam sa duc totul la extrem... sa exagerez, sa imi fac singur rau. Insa acela eram eu... Tyler.
Am oftat adanc si m-am ridicat. Nu puteam sta pe loc. Trebuia sa fac ceva, altfel mi-as fi plans in continuare de mila, ca un dobitoc.
Luasem prima carte care imi ajunsese la mana si incepusem sa o citesc, dupa ce imi pusesem ochelarii. Interesanta sau nu, mintea mea oricum zbura in alta parte, si pe urma revenea la acele cuvinte care nu mai imi pareau decat niste simple litere. Le citeam, dar nu legam propozitiile intre ele. Nu cred ca intelesesem absolut nimic din ea, desi titlul de pe pagina pe care eu incepusem sa o citesc era "Hansel si Gretel". Aveam in mana un volum de basme ale Fratilor Grimm. Nu eram in stare sa citesc o poveste pentru copii?
Nu renuntasem insa, continuand sa imi trec ochii din nou peste aceleasi cuvinte, pana cand auzisem vocea surorii mele, strigandu-ma.
Ii multumisem lui Dumnezeu ca nu mai trebuia sa ma chinui cu acea carte si sa ma amagesc singur ca puteam trece peste faptul ca inca ma durea pieptul ingroitor, la fel si ochii.
Ma indreptasem spre baie, unde o observasem pe Samantha trecandu-si mana deasupra spumei din abundenta, de deasupra apei care umpluse cada.
-E gata, spuse ea, apropiindu-se de mine, si luandu-mi ochelarii de pe ochi. Pana ma intorc, vreau sa te vad in cada, ordona ea, trecand apoi pe langa mine, iesind pe usa.
Nici macar nu ezitasem sa ma dezbrac, si scapasem de haine ca de lipitori, iar de cum imi adancisem trupul in apa calda, oftasem, inchizandu-mi ochii la sentimentul placut care ma invaluise.
Cand sora mea se intorsese, a zambit cand vazuse ca am facut ceea ce mi-a cerut, apoi se apropiase.
-O baie calda cu spuma si miros de levantica mereu te-a linistit, rosti ea, cu o voce scazuta insa multumita.
-Tu stii cel mai bine, Sam. Dar de data asta nu m-a mai certat mama. Ci parca mi-a dat cea mai zdravana palma... pentru ca am mintit.
-Dar inca poti sa iti ceri iertare. O minciuna raneste daca nu e stiut adevaratul motiv pentru care a fost spusa. Kyan inca nu stie ca Taylor a fost acolo ca sa nu fie el lasat balta...
-Imi e frica... Poate ma va plezni din nou cu o respingere.
-Nu daca ai sa pleznesti tu inainte cu explicatia.
Ea se lasese pe vine, apoi se sprijinise de marginea cazii, intinzandu-si mana dreapta spre parul meu, care mi-l ferise de pe frunte.
-Am cel mai frumos fratior din lume... cum ar putea cineva sa nu te iubeasca? Pun pariu ca Lawson nci macar nu te-a privit atunci cand ti-a vorbit.
Imi plecasem privirea, luand in mana spuma frumos mirositoare, parca analizand-o.
-Nu... Dar era foarte obosit. Era ranit. Abia daca si-a deschis ochii pe jumatate si apoi i-a inchis la loc.
-Vezi? Daca s-ar fi uitat la tine prea mult, cred ca uita si de coastele rupte si sarea ca din avion sa te stranga in brate ca pe un ursulet de plus.
O privisem ciudat, insa imi aparuse un zambet pe buze. Nu stiu ce as fi ajuns fara ea... probabil zaceam intr-un colt al camerei, plangandu-mi de mila, insa ea mereu fusese pentru mine, nu numai o sora, ci o prietena si cel mai bun sprijin.
Soo... Parca nu mai am energie...: | Si e din cauza ca totul e atat de trist... >.<"
Eu una.. De fapt, nu sunt singura, stiu asta. Regret foarte, foarte mult aceasta rasturnare de situatie.
Hmm.. 39 Stiu ca ai multe idei si nu stiu la ce sa ma astept. Ma intreb daca vor trece anii [ in fic ] , iar cei doi sa se reintalneasca peste ceva timp. Sunt sigura ca dragostea lor n-ar muri nici atunci, pt ca nu e moaaartaa! :[[ Refuz sa cred asta... : ((
xD
Btw, asa cum am mai spus odata, sper ca totul va fi bine, sa triumfe iubirea, chiar daca vor fi muulte obstacole... -.-"
Iza, vino cu capitolul! ;o3
Nu-mi vine sa cred... Iza, nu-mi spune ca nu are sa-l paraseaca *crying* Sunt prea dulci, prea scumpi 43 Bietul Tyler, se invinovateste atat si e asa de dulce si de simpatic... Nu merit sa sufere baiatul asta *puppy eyes*
Povestea pentru copii e prea tare24 Era favorita mea cand eram mititica T^T
COntinui sa-l simpatizez pe dulceata asta de Tyler:X Si Sam incepe sa-mi placa, chair daca inainte aveam o parere destu lde proasta despre ea108 E de treaba si are grija de fratele ei, ceea ce e de apreciat. E o ducleata si jumatate fata si ma bucur ca e langa el...
Ce pot spune? a fost un capitol uimitor, incantator, stii bine *love struck*
Abia astept continuarea si, cel mai important, impacarea 43 [ Yaoi-ul. ofc *blushing* ] Bafta la scris, iubita! hug
insfarsit pot da si eu un comentariu...
Cat de trist 2 cat sufera saracul Tyler, desi ii dau dreptate si lui Kyan, m-as simti ca naiba daca as fii in locul lui, si totusi...A fost prea crud felul in care a respins baiatul. Aproape ca am plans cand am citit...si felul in care a fost descrisa tristetea2 Abea astept continuarea, i-as lua la bataie pe amandoi totusi, pe Tyler ca ia fost frica de propriile sentimente, si pe Kyan ca nu asculta absolut deloc 45, dar sper sa se sfarseasca totul bine, sper din tot sufletelul ala al meu mic 21
Gambate !
Uff...cand o sa se termine odata cu tristetea asta?20 Nu mai suport sa il vad pe Tyler suferind atat,e drept ca a gresit ,dar nu merita sa fie pedepsit asa2 Kyan ar trebui sa se gandeasca putin la momentele petrecute cu Ty si sa isi dea seama ca acesta nu poate sa fie asa un prefacut si un mincinos,desi sunt sigura ca in sufletul sau stie. Cel mai bun pentru Tyler ar fi sa isi ia inima in dinti si sa isi marturiseasca in sfasit senitimentele.Sunt sigura ca Kyan nu ar putea ramane impasibil daca Ty i-ar destainui ca il iubeste. Sigur il va ierta fara sa se gandeasca prea mult:X Hai repede cu next-ul si scoate-ma din starea asta de tristetepupic>:d<
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24