Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Citat:Parcă văd "Kyan Lawson o înşeală pe Samantha Kannes tocmai cu fratele ei gay, tocilar". E o imagine groaznică.
Ohhh, shit! De parca mi-ar pasa mie de ce spune presa, si nu numai mie! Sunt sigura ca (,) Kyan va accepta relatia dintre cei doi. De fapt, cred ca deja a facut-o. -.-
Btw, revenind la "cazul" nostru, nu-mi place faza cu Sam. 22 I mean... Cum adica ea il place pe actor? Si.. Se poate sa fie mai mult de atat? Adica... Chiar este adevarat ... ? Fratee, cred ca fac infarct. Ar fi prea de tot, mai ales ca este sora lui Tyler. :[[[[ Nici nu vreau sa ma gandesc. : |
Hm. Mi-a placut finalul acestui capitol, mi-au placut gandurile lui Ty. A sunat chiar dragut, ma rog, din ceea ce am citit. : ))
Well, Iza, iti urez succes! By bye. * huug *
Un capitol minunat....este un shoc Zuppy15 cum adica Sam il iubeste pe Kyan?
Si Tyler trebuie sa vorbeasca cu Kyan urgent urgent! Ce e asta??....vreau sa sa intalneasca!!Zuppy16
Totul este confuz acum..daca Sam il iubeste pe Kyan sau nu.....off
Oricum astept next-ul..sa vina repejor... te pwp pupic si spor la scris.
iei, neext lunguuț. ^^ huh, ți-am zărit niște greșeluțe de tastare *nesemnificative*, dar cui îi pasă? uite cu ce ai venit! ;> dar greeu se mai lasă Tyler convins că probabil carierele lor nu vor avea de suferit.. iar Samantha văd că e din nou o surioară protectoare și o bună sfătuitore; îmi place că nu-l critică. xD hm, interesant că l-au putut citi pe Kyan în acel interviu, probabil nici el nu mai știa ce vrea. cât despre gândurile lui Tyler cum că sora lui ar fi îndrăgostită de actor..mă îndoiesc. probabil se referea la un alt bărbat din viața ei.*cel puțin așa sper. 21* îmi plac sfârșiturile de capitol de genul, cele care te lasă oarecum în aer, nu știi ce va face acel cineva, iar tu vrei să știi! Y.Y nu cred că mai am ce alte chestiuțe să-ți spun, deci multă inspirație cu nextul! ^^ *kises*
Neww 108 Auu, si eu ajung intarziata ca intotdeauna *blushing* Cat de tare *puppy eyes* Justin e asa de inocent incat... i-as tabaci fundul mai rau decat a facut-o Kyan 24 Prea belea faza, genialo 43 Stii foarte bine ce cred despre modul tau de a dialoga, e genial 43
Samantha e o rautacioasa *laughing* si aroganta [ Like me... But that doesn`t matter21 ]
Si Tyler vgandeste prea mult!!! Cariere? Nu conteaza. Noua ne place sexul intre ei doi si relatia loR! :X
Samantha...? :O Pe KYAN?! NUUUUUUUUUUUUUUU ! Nu poate Iza! *crying* Nu ne face asta *crying*
Vreau sa il vadaa! Sa... Sa fie happy 20 Fac ceva pe Samantha, mie nu-mi pasa de ea!!!

Aww, is dusa >.> Un capitol uimitor 43 Ca de fiecare data, de altfel! :X
Abia astept next! =p~
directie ci ea - ca ea
. uita-te la... - , uita-te la...
A fost frumos, doar ca acel "triunghi amoros" descoperit la sfarsit ne pune pe ganduri. Eu nu cred ca ea simte ceva pentru el, chiar daca s-ar intampla asa ceva, nu cred ca asta ar mai conta cand lucrurile se vor stabiliza intre cei doi blonzi, parerea mea.
Capitolul XXIV

Dupa ce iesisem de la dus, am imbracat o pereche de pantaloni scurti si un tricou, apoi incepusem sa cotrobai prin casa dupa telefonul mobil... trebuia sa il sun pe Kyan si sa pun capat povestii. Desi ma indoiam ca eram in stare de lucrul asta. Ma indoiam profund.
Imediat ce gasisem micutul aparat, incepusem sa il butonez, iar in timpul acela auzisem un ciocanit in usa. Pieptul ma stragea atat de tare incat parca avea sa se sfarame in orice clipa, insa eram hotarat sa fac totusi ce era mai bine, nu pentru mine, ci pentru sora mea. Daca as fi stat sa ma gandesc, probabil ajungeam la concluzia ca puteam deveni un egoist nenorocit si sa nu ma intereseze de sentimentele propriei surori, insa am scuturat din cap dezaprobator inainte ca ideea aceea sa devina mai puternica si mai fixata in mintea mea.
De cum deschisesem usa, atunci gasisem si ceea ce cautam in telefon... pe micul ecran aparea "Kyan Lawson", la fel cum persoana aparuse in fata mea, facandu-ma sa tresar.
-Kyan... Ce faci aici? intrebasem eu, ridicandu-mi privirea uimita spre actorul ce statea in prag.
-Am terminat un interviu si iata-ma. Daca tu nu ai de gand sa imi raspunzi la telefon, macar la usa sa o faci, fara alta minciuna, spuse acesta serios, pasind inauntru si indreptandu-se spre living.
-Ce minciuna...?
-Haide, Justin! De fiecare data cand sunam, sora ta imi spunea o scuza penibila ca "A dus un caine la veterinar" sau "Are grija de un raton ranit". Ca si cum m-ar fi luat de idiot sau ceva de genul asta! Ce s-a intamplat de fapt?
Inghitisem cu greu si imi coborasem privirea. Cum aveam sa ii spun?
-Kyan... Ar trebui... Ar trebui sa punem punct aici, reusisem eu sa rostesc, fara a-l privi.
-Poftim? intreba el, ridicand curios ambele sprancene. La ce sa punem punct?
-La tot... Tot ce s-a intamplat. Nu ar trebui sa se repete. A fost o greseala.
Parca inlemnise pentru cateva secunde, apoi isi pusese mainile in solduri.
-Ce dracu vrei sa faci? Iti bati joc de mine? intreba el, revoltat.
-Nu. Nu imi bat joc...Nu asta e intentia mea!
Parca ma strangea pielea si nu mai aveam loc in ea... Ma simteam ingrozitor. De ce trebuia sa fie asa? Nu voiam sa raman fara el. Ma durea pieptul atat de tare incat ochii mi se incetosara. Am oftat si imi trecusem mana prin par.
-Atunci da-mi un motiv care sa fie al dracului de plauzibil, ceru el punandu-si mainile in san si indreptandu-si spatele.
-Ar trebui sa ramai cu Sam, venise raspunsul meu aproape soptit, insa pe care el il intelesese.
-Poftim?!
Vocea lui aproape ca strigase acel cuvant si strambase din gura, dezgustat.
-Ea te iubeste, am motivat apoi, fara a-l privi.
Chiar cand deschisese gura sa spuna ceva, se auzise usa trantita de perete si vocea surorii mele care striga si se apropia.
-Tyler! Tyler, fratioare! Am o veste...
Amutise insa, atunci cand pasise in living, observandu-ne acolo.
La fel si eu, ramasesem fara cuvinte. Imi spusese pe nume... Nimic nu putea sa ingreuneze atmosfera mai mult decat era deja in acel moment.
-Tyler? intreba Kyan, privindu-ma suspicios.
Imi ridicasem chipul, spre el, nestiind ce sa ii raspund. Inghitisem cu greu.
-E al doilea nume al lui Justin, spuse Samantha calma, cu puterea ei actoriceasca, incercand sa ma scoata din acea situatie.
-Nu... Numele meu e Tyler. La premierea filmului tau am fost Taylor, iar eu nu am nicio sora geamana, recunoscusem totusi, simtind o dorinta nebuna de a ma scapa de o minciuna cat mine de mare. Ma rodea pe dinauntru inca de cand o initiasem, si asteptasem sa scap de ea.
-Aha, mormaise el, incet, totusi prin acel simplu sunet, scotandu-si la iveala nervozitatea. Deci voi doi ati avut chef sa faceti o gluma pe seama mea si sa va bateti joc, hm? Cat voiati sa dureze? intreba el parand calm, insa eu ii simteam vocea. Era nervos.
-Nu! Nu intelege gresit! Nu am vrut sa ne batem joc de tine! sarisem eu, nedorind sa il las a-si forma o impresie gresita.
Ma speriasem observandu-i privirea furioasa, si se indepartase cand incercasem sa il ating.
-Deci eu am fost subiectul vostru! Ce voiati? Sa apara asta la televizor, apoi sa ziceti "Esti un fraier! Ai picat in plasa!" ?
Tonul lui ridcat, ma facuse sa tresar, insa trebuia sa il fac sa inteleaga. Pentru ca nu aceea a fost intentia noastra.
-Nu! Kyan, te rog lasa-ma sa iti explic!
-De ce? Ca sa imi bagi inca o minciuna?! Sa mi te prefaci nevinovat si nestiutor?!... Inca ai tupeu sa imi vorbesti dupa ce incercai sa imi bagi pe gat ca femeia asta ma iubeste?! striga el, aratand spre Samantha care ramasese inlemnita. Trebuia sa realizez ca te joci inca de cand ai spus un asemenea rahat!
Ma cutremurasem. Inima imi batea speriata, incercand sa fuga si sa se ascunda undeva intr-un colt. Cand pasii lui mari s-au intors spre usa pentru a iesi, nu mai stiam ce sa fac. Ramasesem pe loc, pana cand auzisem usa trantindu-se.
Ma incruntasem simtindu-mi din nou ochii incetosati si pieptul urlandu-mi de durere, apoi imi acoperisem chipul cu amele palme.
-Nu... Nu asta trebuia sa se intample! rostisem eu, simtind cum picioarele aveau sa imi cedeze.
Nu imi daduse ocazia de a-i explica. Nu credeam ca avea sa interpreteze astfel totul. Nu facusem decat sa inrautatesc situatia pentru toti trei. Crezuse ca nu doream decat sa imi bag joc de el...
-Tyler, ce naiba s-a intamplat aici? Si cum adica ai spus ca il iubesc pe barbatul ala?! intrebase Samantha si ea nervoasa, apropiindu-se de mine.
-Nu te mai preface, Sam... Mi-am dat seama.
Glasul meu parea spart. Credeam ca aveam sa innebunesc.
Ma indreptasem spre canapea si ma trantisem pe ea, asezandu-mi coatele pe genunchi si capul in palme. Imi stransesem in pumni cate suvite atunci cand mi-am simtit ochii inundati de lacrimi.
-Despre ce Dumnezeu vorbesti, Tyler?! Cum naiba ai ajuns la o concuzie de genul ala?! E absolut gresit!
-Nu e gresit! ma rastisem eu, nervos. Mereu vorbesti de el! Chiar daca sunt vorbe urate! Ai spus ca ti-ai fi dorit sa iti spuna cuvinte dragute in pat! Si ai spus ca ma lasi sa descopar si eu cum e sa pierd persoana aceea pe care o vreau langa mine! L-ai avut si tu pe Kyan dar el nu te voia si stiai ca nu il vei avea!
Tacuse pentru un timp, socata fiind, apoi oftase si se asezase langa mine.
-Atat de tare as vrea sa te lovesc...Esti asa... un mare tantalau!
Inainte ca eu sa apuc a intreba ce anume voia sa spuna, vocea ei devenise ascutita si incepuse a-mi urla.
-Cum poti sa scoti un asemenea rahat din tot ce zic?! Am spus "Niciunul nu mi-a soptit lucruri dragute", nu "Kyan nu mi-a soptit lucruri dragute" ! Ma refeream la toti idiotii ceilalti! Si da, am pierdut pe cineva! Dar acela nu e in niciun caz cretinul de Lawson! Adevarat ca e tot actor, dar decat sa stau o zi intreaga cu un asemenea idiot, mai bine ma arunc de pe Empire State Building! Pentru mine inseamna chin psihic! Si faptul ca vorbesc mereu urat de el, inseamna ca orice face si zice, ma enerveaza! E peste tot! E ca ciuma din cauza tuturor prostilor care ne vor impreuna! Nu il vreau langa mine nici macar o secunda si trebuie sa il suport aproape trei ore de fiecare data cand ne vedem! Partea frumoasa e ca am scapat de el de cand ai aparut tu in ochii lui. Ai observat ca de atunci, continuam sa vorbesc urat, dar nu mereu si nu cum intram pe usa. Stii ca intram ca taifunul, tranteam usa si incepeam sa il fac in toate felurile! De cand nu am mai stat cu el, m-am calmat! Dumnezeule! Cum poti sa scoti lumea din toti dracii!
Ultimele sale cuvinte au fost si cele dupa care trase cea mai zdravana gura de aer si scosese un sunet nervos, trantindu-se cu spatele de spatarul canapelei.
Fiind spuse asftel, de la ea, totul capatase un sens. Cata dreptate avea... eram cel mai mare prost. Ce facusem...?
-Sam... Am stricat totul! Kyan ma uraste! rostisem eu, scotandu-mi la iveala obrajii inundati de lacrimile cu gust amar, ce continuau sa mi se prelininga pe chipul palid.
Ma cuprinse in brate, tragandu-ma spre ea, asa cum facea cand eram mic.
-Nu, nu te uraste. Nimeni nu poate sa te urasca pe tine, doar ca e nervos si nu stie explicatia noastra. El habar nu are ca am fost in spital atunci... Dar ai sa ii povestesti asta maine si totul va fi bine, ai inteles?
Afirmasem, apoi ea ma indemnase sa imi las trupul sa se intinda obosit pe canapea, iar capul sa il asez pe picioarele ei, in timp ce imi mangaia parul. Stia ca astfel ma linisteam.
Nu stiu cand incetasem din plans, insa adormisem astfel, mangaiat de mana surorii mele.
Totusi, cand somnul meu devenise mai drag, auzisem ceva spargandu-se, chiar undeva in spatele canapelei.
Ma ridicasem brusc, observand ca nu mai dormeam pe picioarele surorii mele, si ca ea fusese cea care scapase un pahar din mana.
-Ce s-a intamplat? intrebasem eu somnoros, trecandu-mi mana dreapta peste ochi.
Ea privea socata spre televizor insa tocmai lua sfarsit o stire despre un accident cand eu imi intorsesem capul in acea directie.
Se apropiase cu pasi mici de mine si isi propti coatele pe spatarul canapelei, trecandu-si apoi agitata limba peste buze. Isi indreptase putin privirea spre mine, pentru ca apoi sa o mute in partea dreapta, parca nestiind ce sa spuna.
-Nu ai auzit stirea asta? intreba ea, cu o voce joasa.
-Nu... dormeam. Ce zicea?
Ezita inainte de a scoate un sunet care semana cu un scancet si isi indrepta spatele, punandu-si mainile in solduri, avand o expresie serioasa, ingrijorata chiar. Parca nu stia cum sa inceapa.
-Spune odata, Sam! Ce e? intrebasem eu, deja iritat de faptul ca nu imi vorbea.
-Tyler... incepu ea, frecandu-si fruntea agitata cu doua degete, cautandu-si cuvintele. Era Kyan, finaliza ea scurt.
-Cum adica era Kyan? intrebasem eu, nedumerit, incruntandu-ma in incercarea de a intelege. Ce e cu el?
A oftat inainte de a-si duce mana la ceafa, privindu-ma ingrijorata.
-Kyan a facut accident, rostise ea, facandu-ma pe mine sa incremenesc pana sa imi dau seama daca intelesesem bine sau nu.
Eu cand am zis ca esti sadica21am zis-o cu un motiv. Da-mi voie sa te felicit pentru fiecare capitol minunat pe care il scri. Stiu ca ti-am mai zis asta , dar nu ma satur sa o spun si o voi spune la nesfarsit, ador, pur si simplu ador, stilul tau de a scrie.
Ideile sunt geniale, esti un geniu divin8 Iar personajele tale sunt unice, nu poti sa nu te indragostesti de acestea8 sunt minunate. Chiar daca nu comentez eu la toate capitolele21sti prea bine k le citesc108 ca neah:d sunt obsedata:dmaniaca efectiv dupa ficurile tale.
Succes la scris si la postat! Bye bye!

Kissu si hhhhhuuuuuuugggggzzzzzzz!pupic:Xpupic:Xpupic4pupic
Citat:-Kyan a facut accident, rostise ea.
Ohh, haide! Dupa ce ca s-au certat, si de data asta chiar pare serios, Kyan a mai facut si accident. Si doar din cauza dragostei ce-o are pentru Tyler, ca sunt sigura ca asta este cauza! 33 Omg, acum, sper ca nu e grav ranit, ce naiba ?! Ohh, Iza, ce-ti place sa ne bagi in boala! 20 Acum, cel putin eu, stau cu sufletul la gura, pana la urmatorul capitol, deisgur, cand o sa ne lamuresti daca actorul este bine. :[[
Uhhf, m-am speriat rau, incat am uitat de Sam. Deci, ea nu-l iubeste pe Kyan? Sfinte Cerule! CE bine! Astfel, exclud un posibil "conflict" intre ea si Ty. Aa, da, apropo de Tyler... :-S Saracul de el... E distrus. Si Kyan i-a aflat numele real... Well, e mai bine acum, decat mai devreme. Si totusi.... : |
Crede-ma, in acest capitol, parca m-as fi pus in locul personajelor, iar situatia asta am tratat-o ca si cum ar fi fost pura realitate. :]]
Deci... Asa cum am spus... De fapt, nu mai am ce sa spun! Sunt socata. 22 Succes, btw. -.-
Citesc capitolele de cand ai postat ficul si nu stiu de ce tocmai acum m-am trezit si eu sa comentez. Gomene! :cry:

Aoleu, ce i-ai facut lui Kyan? Nu-mi spune ca intra in spital, in coma sau mai stiu eu ce . Nu numai Tyler a ramas incremenit, ci si eu. Nu pot spune ca era personajul meu preferat, dar in acest ultim capitol m-am simtit al fel de prost ca si el. Dupa toate cele petrecute in Hawaii ma asteptam ca acolo sa se intample scenele yaoi, dar ne-ai surprins ^^
Anyway, o sa te bantui noaptea daca ii faci ceva rau lui Kyan, te rog spune-mi ca e bine! Si ce norocos e Tyler cu o asa sora, vreau si eu una T.T Il ajuta mereu ^^...
Se vede ce naiv e baiatasul, a inteles totul gresit ( defapt tu ne-ai dat impresia asta, pentru ca si eu tot gresit am inteles 21 ). Anyway, a iesit bine si acest capitol ca celelalte si astept cu nerabdare nextul, pentru ca sunt curioasa cum va reactiona Tyler. Nu uita, in viziunea noastra esti un geniu.

Bye.:bv:
Bun, am venit din mica mea vacanta( 24 ce vacanta, am facut curatenie la munte) si primul comentariu i se atribuie regine noastre.
Daca mi-a placut sau nu capitolul ti-o poate spune oricine. Il ador 8. Felul in care scri, felul in care te joci cu personajele dupa propiul plac, arat un caracter special pe care nu il are nimeni. Ca sa nu te plictisesc sa trecem la subiect:dialog-bun, descriere-n-am cuvinte si restul ti le spun si ceilalti, doar esti perfectionista. Era logic ca Tyler sau Kyan o sa pateasca ceva, mai ales ca ma si gandeam cand va afla Kyan ca numele iubitului sau drag nu e Justin. Abia astept sa vad ce se va intampla, deci adune nextu' cat de repede!
Gambate! :bye:
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24