Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My poems
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Bdfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.
Mda . Sincera sa fiu nu prea imi place . Nu imi transmite nimic .

Incearca sa scrii poezii in limba romana , unii poate nu stiu engleza [ ma indoiesc de astta . . . ] si nu vor intelege . In romana poti transmite mult mai multe .

Nu prea am cum sa ti - o comentez . Este in engleza si nu imi place . Data viitoare poate o sa iasa ceva mai bun . Bafta :-?? .

P.S. : Nu mai multumi fiecarui user dupa ce iti lasa comentariu . Le explici ce ai de spus cand pui o alta poezie .
ddfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.
Hey ma bucur ca m-ai anuntat de poezia asta. Acuma eu nu prea ma pricep sa comentez poezii pentru ca eu nu sunt deloc buna in acest domeniu dar o sa imi las cateva pareri. Mi-a placut poezia, a foft frumoasa si oarecum, bine mai mult, trista. ,,Dar asta e... viata-i t***a!
Si nimeni nu are puterea s-o f**a!". Asta o aveai tu la sts :]]. Ma rog nu conteaza asta. La prima poezie cand am citit primu vers incepeam sa cant Kesha - Tik tok exact asa incepe si melodia :)). So, mai astept poezii.



Bisous, Contagieuse.
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.
Okey I have arrived :)
Salut
"Cine-am fost ÅŸi cine-am ajuns"
Citat:E mare diferenta intre ele
Citat:Chiar se merita?!
Fiecare poate să o f***, adică viaţa. În n moduri şi posibilităţi, just pick one :)
A fost mai mult poezie filosofică, şi atunci accept rimele albe, totuşi , un ritm n-ai putut să-i pui?, poate o măsură. De multe ori repeţi aceleaşi cuvinte de parcă n-ar avea şi ele sinonime, devine agasant şi plictisitor, repetând acelaşi lucru.
Next:
Sick Love, I like the sound of that.
Citat:A tear falls down my cheek
Can a tear fall up?

Citat:Because I don't want to.

Pronumele personal Eu, în limba engleză se scrie mereu cu literă mare. "I"
În poezie se respinge şi se ignoră iubirea odată trăită, frumoasă ideea.
Dar nu prea a putut fi susţinută preap uternic de figuri de stil, având în vedere că ai avut versuri scurte cu măsurăde 5-8 silabe majoritatea.

Okey try better and work harder next time.
Bye, bye!