Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ang's Portofolio.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Mulţumesc că aţi trecut pe aici. :3

[Imagine: Music.png]

Stock

Åžtiu, textul sucks. =/

Xoxo, Ang.
[Imagine: o88djien5737pr5gx1f.png]

Pentru Paula aka Crisa aka ☾ r i s a. I hope you like it. 4
Huggies. :3

Xoxo, Ang.
Ang, o ador. Scuze ca ieri nu am comentat. Sper ca nu te-ai suparat.

Nu stiu ce sa comentez, deoarece nu le am cu GFX-ul. Pot doar sa zic ca ai evoluat fata de primele lucrari. Imi plac ambele semnaturi, dar mai ales ultima, caci e pentru mine : ) Imi pare rau ca nu fac un comm de 10 rânduri, dar gestul contează, nu?

mersi din nou si mai aștept lucrari minunate de ale tale : )
Mersi că ai trecut pe aici. :]

Stock

Prima variantă:
[Imagine: primavarianta.png]

A doua variantă:
[Imagine: adouavarianta.png]

Xoxo, Ang.
Hello!
Ma bucur ca pui si stock-urile, astfel pot ramane intr-adevar cu gura cascata ca ai stat si ai editat mult la poze. In principiu imi plac lucrarile tale, chiar daca unele sunt cam deranjante la ochi, ma refer lumina si contrastul ales.
Asa... Acum vreau sa vorbesc despre ultimul tau post. ^^ Imi place mai mult a doua lucrare decat prima, lumina este cu totul diferita si predomina mai mult rosul.
Chiar daca albastrul este culoarea mea favorita, in prima lucrare l-ai folosit prea deschis iar coltul din dreapta este mult prea luminos si nu cred ca doar pe mine ma supara la ochi. Nu numai culoarea, insa si unghiul ales e diferit... Defapt imi plac ambele variante ( vorbind de unghi aici ).
Nu pot comenta mai mult caci nu ma pricep la alte detalii, in orice caz la a doua lucrare acea lumina ( sus - dreapta ) ai folosit-o mai cu gust decat la prima lucrare.
That's my opinion. See ya! smile

be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^
Thanks.

[Imagine: 24497745.png]

Fail. Åži aici - Renderul

Xoxo, Ang.
Nimeni ? 3:

[Imagine: orphan.png]

Xoxo, Ang.
(04-12-2011, 08:57 PM)Ang. A scris: [ -> ][Imagine: orphan.png]

Hmm..
De ce am vaga impresie ca ai modificat doar marimea si ai pus niste bule pe acolo?
Dar daca ma uit mai bine, se vede ca ai pus camd 2-3 c4d-uri. Si un mic text acolo. Sincer, nu se vede o dezvoltare. Plus ca acele bule iasa mult prea mult in evidenta, eclipsand stock-ul. Dupa ce ca iasa in evidenta, sunt si prea colorate o.o
Daca ar fi sa facem o mica scara a componentelor evidente din sig vine asa:
-scris;
-bulele alea;
-stock.
Da, ce pot spune.. iasa si stock-ul in evidenta, dar nu prea mult. Da! Trebuie sa ai grija de bg, dar incearca sa nu eclipsezi mult prea mult imaginea de baza. Iasa o harababura completa.
Culorile nu se prea potrivesc, mai ales la scris. Daca doreai sa evidentiezi scrisul, se putea face in alt mod, dar iar nu e bine 4
Ce sa mai spun? Cand pui ceva nou peste stock, cand incepi un sig, incearca sa faci niste modificari. Nu arunci pur si simplu un stock, il aranjezi asa cum crezi tu ca e bine, si gata.
Orice detaliu mic este important. Ai grija data viitoare.
Multa bafta!
Citat:Daca ar fi sa facem o mica scara a componentelor evidente din sig vine asa:
-scris;
-bulele alea;
-stock.
Jur pe albastru ca nici nu l-am vazut. Defapt, initial doream sa port sig-ul, dar apoi am vazut textul si am zis c-o sa-mi fac timp sa-mi fac singura unul, nu te supara, Ang. D:
Dar da, ai amestecat putin lucrurile, nu stiu, din ce am vazut eu la profesionisti, ei folosesc c4d-urile mai mult pentru senzatia de miscare, iar bulinele sunt folosite mai mult in sig-urile unde stockurile sunt imagini manga, pentru o senzatie de static, sau nu stiu, dar asta imi transmit mie, asta, ori sunt eu nebuna. Oricum, mie mii se pare ca ai evoluat, cel putin se vede o diferenta intre ultimul sig si cel cu tipa din Yu Gi Oh! 5Ds unde e o harababura totala, cel putin primul.


Bafta! Smile
Hey There !
Am trecut si eu pe aici din curiozitate . Am vazut ca ai evoluat foarte mult de la primul gfx pana la ultimul . Pentru asta ai felicitarile mele ^.^ Ti-au iesit super fain. Nu am ce critica , fiind si eu tot un incepator x.x , insa sper ca am sa evoluez [cand o zbura porcul 24 ] . Ai pus destule efecte , ai pus si brushuri , ai avut si poze frumoase , per total te-ai descurcat extraordinar, parerea mea.
Si inca odata Felicitari pentru evolutie ^^

Good Luck And See Later !
Pagini: 1 2 3 4 5 6