Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ang's Portofolio.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
@Zuza.: Mersi. 5

Ceva nou. Ştiu că nu e cine-ştie-ce, mie totuşi îmi place. Făcut în PhotoScape. I hope you like it.

[Imagine: FUUUCKs.jpg]

EDIIT

Am făcut şi un avătărel. Deeci, set.

[Imagine: avatarfuckie.jpg]

Xoxo, Ang.
Ideea pot sa zic ca-mi place. Ai fi putut crea o simetrie intre acele elemente, si sa le colorezi, poate si un efect web 2.0.
Eu unul as fi folosit mai putine font-uri la text. Maxim doo, sa fiu sincer. Sau o combinatie de bold si normal, si pot sa continui.
Ca si mesaj, imi place.
Keep workin' and get tha' photoshop.
#nu stiu de ce postez aici ca nu mai lucrez in ps de ani de zile.. dar hai ca totusi am cateva observatii de facut 5

First of all, hei Ang <33 Vad un mare progres de la primele lucrari pana la ultima, si asta e foaarte bine. O singura nemultumire am la toate xD sunt cam neclare, pentru ca in momentul in care le salvezi o faci in .jpeg, care in general scade din calitatea imaginii ._. So please make then bright & shiny si salveaza-le in .png 5 sa vezi ce diferenta de claritate 5

Ultimul set chiar imi place <3 ador si ideea, of course 21 (l-ai inspirat cumva din viata mea? xDD) well si aici doar un mic comentariu de am de facut.. cred ca ar fi fost mai bine ca segmentele alea din triunghi si cele 2 cercuri care se suprapun pe bratele tipei sa fi fost in the background, gen tipa sa fie pe primul plan. But well, just saying 5 chiar imi place set'ul <3

# cu toate topicurile astea de gfx you guys make me wanna start working again too >.<
Aw, vă mulţumesc mult pentru comentarii, mă bucur că vă place. x]
Am revenit cu ceva nou, sper să vă placă. Am lucrat la el în PhotoShop şi PhotoScape. 4
Enjoy! Dacă sunt doritori să îl poarte, fac şi avatar. Dar nu mă aştept să fie, just sayin'.

[Imagine: Freedom-1.png]
Xoxo, Ang.
Revin cu edit.
Am zis, lololo. *ÅŸuugetafreagginliefdude*
argh.

Duuuuuuuuuuuuude am uitat. Taci, stiu - sunt .. .
Fractalul ala mergea putin mai intunecat, poate si putin blur pe el sau puteau sa te mai joci cu filterele *de exemplu duplicai imaginea, Filter->Distort->Ocean Ripple si scadeai opacitatea/dadeai pe screen/overlay sau orice ar fi mers mai bine/ stergeai ce nu-ti convenea* s-ar fi vazut way better imo.
Pasarelele mergeau umpic mai jos, tipa e cam sharpened idk y. Puteai folosi alte fonturi si puteai sa mai lucrezi putin la blending options. Totusi, overall e nice - imi place mult ideea. Astept alte lucrari.
Felicitări pentru jocul de cuvinte din avatărel" 4
Lowl îmi plac buzele fetei 21
Right now this girl is so sexy that i don't give a fu*k.

Spam spam spam spam hope I didn't spam
Mulţumesc.

[Imagine: Adele.png]

Xoxo, Ang.
[Imagine: xlcn0p.png]

Stock.

Xoxo, Ang.
Lol, este chiar interesantă această semnătură, really. I like it ;3. Simplă și drăguță. C4d-urile - d-astea sunt, nu o.o ? - din spatele tipului chiar se îmbină frumos. Poate că tipul nu prea pare că ar face parte din peisaj, dar, cu toate astea, mie mi se pare că l-ai scos în evidență, ochii îmi stau numai pe tip, chiar dacă poate scrisul de lângă el putea i mai micuț ți mai drăgguț ți cu opacitatea puțin mai scăzută. Really, faci lucrări din ce în ce mai bune ;3.
Se pare ca cineva a descoperit lucrarile unui bun designer 21) de pe dev... Dar, imi place ideea ta de a face semantura.

Ai imbinat dstul de bine personajul cu fundalul, care de fapt e un wallpaper creat de acel tip. Acele parti albastre imi plac iar, si tipul la fel. Ce n imi place : textul, prost pozitionat, prea mare si prea evident. And acele linii intrerupte , nu stiu dar parca nu prea stau bine... o.o Anyway, good job :]]
Pagini: 1 2 3 4 5 6