Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Poveste fără sfârÅŸit
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Buna, dear. Ai cam uitat ceva, dar nu mai conteaza. Oricum nu scapi de mine :P
Pai ti-am zis ca nu imi pasa daca capitolul e scurt sau mare atata timp cat e aranjat frumos si modurile de expunere sunt ok, iar din fericire tu le ai pe ambele. Mi-a placut descrierea, ca de obicei in cantitati mari, actiunea nu e grabita si greseli nu sunt. Era sa uit, imi plac versurile puse..foarte bine alese.
Stiam eu ca nu ai sa sari asa usor peste o scena hentai. Au fost cuminti. Sakura fata cuminte, deci nu a vrut, imi place, e original. Mai, mai ia uite ce imagine ii apare lui Sasuke. Sa stii ca ar fi chiar frumos sa fie adevarat, dar nu acum poate mai incolo...asa frumos casatoriti 8-> imi place iubirea lor...
My cousin cam atat. Bravo pentru 10 la teza >:D< Astept next si spor la scris.
Muchos besos :*
Hilăăău :x

Ce mai faci Ancuuu ? ^^
Despre capitol ? Ce să spun ? E minunat , perfect ,mirific . La fel ca și ficul ăsta :x
Descrierea extrordinar de perfectă la fel ca și narațiunea . Dialog cred că ai avut ,dar doar o replică sau așa ceva . :x Și jur că ăsta e cel mai frumos capitol de până acum .
L-am adorat, savurat și tot ce mai vrei tu .
Nu contează mărimea dacă capitolul e unul frumos ( nu neg totuși că mi-ar fi plăcut să fie puțin mai lung :-?? ) .
ÃŽn fine !
Aștept nextu-ul și te rog anunță-mă când îl postezii .
Hugs .
Ancule! Mai trec si eu pe la ficul tau. :]] Sti de ce ajung doar acum. Ti-am zis povestea cu my dear keyboard. :]] In fine, lasand asta la o parte..

Capitolele au fost superbe. Chiar daca n-am putut sa las comentarii, le-am citit si mi-au placut enorm de mult. La capitolul descriere stai chiar foarte bine. Imi place cum descri absolut totul. Sentimentele lor sunt chiar superbe. Parca as fi si eu acolo, intr-un colt alaturi de ei. :]] In fine.. cu naratiunea stai super bine. :]] N-am ce comenta. Dialogul.. nu este deloc sec si nici mult. Il folosesti cu cap. Greseli sunt suta la suta sigura ca nu ai avut. :]] Toate fug din calea ta. ^^

Ei bine, te astept cu urmatorul capitol.
Bafta si multa inspiratie in continuare.
Nu-mi vine sa cred! Ai pus capitol nou! Rugaciunile multora dintre noi au fost ascultate. Felicitari, clementino! Poporul clementinesc a decis ca tu sa fii Regina Taramului Clementina!
Cand am vazut mesajul de pe mess, am zbughit-o pe Zup. Si ce surpriza placuta am avut...
Mi-a placut foarte, foarte mult acest capitol. Si hentai si romantism, tu stii sa le imbini pe toate. :>
Descrierea mi-a placut ca intotdeuna, nu i-am dus dorul si m-a introdus chiar in acel apartament. M-ai vrajit cu fiecare cuvant pe care il citeam. Mai ales cand Sasuke si-a imaginat-o pe Sakura insarcinata langa copilasul lor. A fost cireasa de pe tort.
Naratiunea ai imbinat-o cu descrierea si ai reusit sa nu o grabesti deloc. Acum chiar stiu cat de bine e sa te motiveze ceva.
Dialogul, de fapt replica, a fost bine pusa la final, chiar asteptam sa zica ceva Sakura.
Greseli am vazut, mai multe ca deobicei, dar de ce sa ma plang cand tu ai adus un capitol in plus decat era programat?
Succes in continuare, regina! Si la scoala si la fic. >:D<
Heii:*.
In primul rand, multumesc ca m-ai anuntat :].
Am citit ambele capitole acum o saptamana, dar nu am avut timp sa'ti las comm- si eu sunt busy cu evaluarile nationale si probele de aptitudini. Anyway, sa revenim la ficul tau superb:).

Pur si simplu nu am ce comenta. Totul perfect: actiunea nu e grabita si te descurci sa combini foarte bine modurile de expunere: descrierea, cum ziceam si intr'un comm anterior, imi place foarte mult :x, e punctul tau forte- imi place ca te axezi si pe sentimente, si pe vestimentatie; naratiunea e la fel de frumoasa si reusita, iar dialogul, desi e putin, e pus acolo unde trebuie.
Imi place mult ca ficul tau e original- la foarte multe Sakura se lasa dominata de Sasuke, dar la tine e diferit. Good job, Sakura! :-bd

Well... cam asta ar fi de zis. Astept urmatorul 8-> capitol si mult succes la examene!
Byeee >:D<.
Doamne! Cum pot sa fiu atat de uituca? >.> Imi pare foarte rau ca am intarziat atata timp. Imi cer mii de scuze dar am fost foarte prinsa in treburi mai ales ca vin examenele. >.>. Mi-a placut nextul foarte mult ^^. Ma asteptam sa fie mai mult hentai dar eu sunt cam prea perversa si intotdeauna sper la prea multe :]]. Descrierea este exact cum ne-ai obisnuit, absolut frumoasa, naratiunea la fel, actiunea nu a fost grabita, dialogul nu a fost sec. Greseli de tastare ai avut cateva dar nu conteaza. A fost totul al locul lui. Astept nextu` sh nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
Bună, bună ! ^^ Am adus un capitol nou ;;) Sunt cea mai fericită persoană ! Am intrat la Liceul de Artă : ) Heh, acest capitol este dedicat lui Debb'. > : D <

Acest capitol conţine şcene + 16 / + 18. Puteţi citi sau să aveţi simţ de răspundere [ hăh, ştiu că oricum îl citiţi : )) ]



Capitolul 5 :
- Seară perfectă -



Tic, tac. Tic, tac. Ochii rozaliei priveau atent ceasul de pe perete. Ultima oră de şcoală. Vineri. Nerăbdarea elevilor amestecată cu bucuria unui sfârşit de week-end cu vreme bună aproape că făcea clopoţelul să se lase mai mult aşteptat. O mulţime de ochi aterizau în fiecare secundă pe ceasurile de pe pereţii sălilor de clasă.
Un sunet asurzitor dar bine-făcător străbătu întreg colegiul. Fata ţâşni din bancă, neaşteptând să îi dea voie profesorul, trântind uşa în urma ei. Cobora grăbită scările ce duceau spre parter. Călcând pe gresia holului ce ducea spre ieşire, tocurile ei de zece centimetri răsunau de departe, făcându-i auzită prezenţa.
Observă de departe, la poarta institutului o persoană care stătea cu mâinile încrucişate la piept, sprijinită de gard. Zâmbii, luând-o la fugă, reuşind să dea din greşeală peste nişte elevi. Însă nici asta nu o opri din drumul ei, cerându-şi de fiecare dată scuze peste umăr persoanei cu pricina.
Sări în braţele brunetului, sărutându-l apăsat pe buzele uşor cărnoase şi reci. Limba lui îi atinse buzele ei , reuşind să intre într-un duel cu limba ei, încercând să se dovedească un câştigător.
- Am o surpriză pentru tine, iubito ! murmură uşor Sasuke doar ca ea să audă.
Fata zâmbii, şi porniră împreună spre apartamentul brunetului pentru a se schimba.


***


Ochiul lunii se oblindea în apa cristalină a oceanului împreună cu stelele ei. Deseori aveai posibilitatea să vezi vreun delfin sărind la suprafaţa apei alături de puiul său. Nisipul era fierbinte, încins.
Cei doi adoleşcenţi păşiră împreună pe nisipul moale spre pătura aşezată lângă apa mării. Pătura era înconjurată de lumânări parfumate aprinse. Rozalia purta o rochiţă lungă până deasupra genunchilor, albă cu bretele. În picioare purta o pereche de sandale albe, tip roman.
Se aşeză uşor pe pătură, în timp ce ochii ei verzi priveau cum brunetul se aplecă spre un coş de picnic şi scoase din el o sticlă de vin şi două pahare cu picior. Îi înmână fetei un paharele, deschizând sticla. Turnând vinul, nu reuşi să îşi ia ochii de la acele două minunăţii verzi ce sclipeau în lumina lunii pline.
Băiatul luă unul dintre pahare şi îl ciocni uşor de cel al fetei. Se priviră o clipă în ochi ca apoi el să se ridice în picioare, întinzându-i ei mâna lui. Ea, o acceptă bucuroase, reuşind ca atunci când era sus să se lipească de el. Îi putea simţi abdomenul lui tare cum îi presează sânii şi respiraţia lui fierbinte pe faţa ei. Mâna lui coborâ până la genunchiul ei, ridicând uşor rochia ei până o lăsă goală. Obrajii ei căpătară pentru prima oară o nuanţă roşiatică, atât de iubită de el. Un val de sentimente năvăliră asupra ei, conturându-se când văzu că în următoarea clipă şi el era gol. Închise ochii brusc de ruşine. Ştia că el o ţintea cu privirea sa abisală. Acei ochi. Ochii negri pe care ea îi iubea atât de mult. Da ! Îi iubea. Îl iubea pe el .
Când simţii două mâini puternice apucând-o de şolduri şi ridicând-o în sus, ea deschise alarmată ochii. Brunetul se îndreptă spre apă cu ea în braţe. Valurile se izbeau de corpurile lor îmbrăţişate şi fierbinţi, iar de departe păreau doar umbra unei iubiri neînţelese de ceilalţi. Buzele lui le acaparară pe a fetei, într-un sărut tandru. Se lăsă uşor în jos, apa acoperindu-le corpurile goale şi fierbinţi.
Ochii lui se delectau cu acea imagine superbă. Ea, înotând, goală. Se stăpânii cu greu să nu o sărute.

Picături de apă cădeau din părul ei lung ce se prelingea pe umeri. El o ţinea de mână, îndreptându-se amândoi spre pătura aşezată pe nisip. Se opri brusc, întorcându-se spre el. Îl privi. O dorinţă luă viaţă în ochii ei, urmată de o scânteie nestinsă. Îl sărută. Buzele lor se uniră formând un sărut pătimaş şi fierbinte. O dorinţă în două suflete. O ridică în braţe, înaintând spre pătură. Mâna lui îi cutreiera tot corpul în voie, în timp ce buzele lui se delectau cu gâtul ei fin şi urechile sale ascultau gemetele ei de plăcere care acum sunau ca o melodie superbă. Ajungând la unul dintre sâni, îi luă un sfârc în gură, începând să îl lingă şi sugă ca un sugar, în timp ce mâna lui îi masă celălalt sân. Repetă procesul şi cu celălalt sân. Coborâ apoi spre zona ei secretă, fiind gata să fie primul şi ultimul care o să cunoască acea parte a corpului ei la care alţii doar visează.
Nici o clipă el nu îşi desprinse buzele de pe pielea ei. O privi pentru ultima dată în ochi şi zâmbii când primi acordul ei ca el să fie primul bărbat din viaţa sa.
Când o pătrunse, un nou val de sentimente puseră stăpânire pe ea. Era fericită. Fericită că era a lui. Fericită că el era al ei. Fericită că îşi aparţineau unul altuia de acum şi până în eternitate …


Sper că v-a plăcut ^^. Şi aştept comentarii, clar ? :-w
Uite comentarii, de la verisoara ta:*
Waw, cand am vazut + 18 deja am simtit ca atmosfera se incinge si ce loc superb ai ales: plaja, cu luna pe cer 8-> asa de romantic, specific iubirii dintre cei doi. Momentul magic a fost frumos descris, de zici ca am primit si eu toate acele sarutari :)) delirez.
Greseli nu au fost, nici nu se putea. Totusi sa terminat cam repede, nici nu am realizat lucru asta.
Apropo felicitari pentru ca ai intrat unde ai dorit si ma bucur ca ai adus si nextu cu ocazia asta.
Abia astept sa vad ce suprize ne aduci: poate o nunta, un copil sau poate gemeni 8-> :]] cred ca Sasuke ar lesina pe loc :]]
Spor la scris si mersi ca mi-ai spus.
Hei, Ancuuu~ ! >:D< Ce capitol frumos ai scris, imi place asa mult. E foarte romantic, dragut si imi place muuult.

Descrierea a fost speciala si m-am topit citind. Ai reusit sa ma topesti cu niste cuvinte, sa stii ca nu mi se intampla des. :)) Ai reusit sa descrii acea seara intr-un mod aparte, nu a fost un simplu hentai. Mie mi s-a parut ca a fost mai mult de atat.
Actiunea nu a fost grabita. Mi-a placut, a decurs lin si nu mi s-a parut ca ai grabit lucrurile sau ca te-ai intins prea mult cu detaliile.
Dialog n-a fost, da' in schimb au fost greseli, din neatentie cred. Pentru ca nu cred ca exista "un paharele" sau "accepta bucuroase". :)) In rest nu mi-a mai placut ca Sasuke "suge ca un sugar", mie imi suna cam ciudat. :))
Ideea capitolului nu a fost indraneata, dar cu siguranta a fost speciala si ai reusit sa o dezvolti frumos.

Succes in continuare, clementino! >:D<
DUROOO !!! :))
deci cum ti am zis am trecut si eu pe aici'sa :)) sa vad ce mai e nou si imi place ce am citit desi, sunt c am nedumerita, crede am ca Sakura si Sasuke au facut o deja
nu stiam ca e prima oara :)) mrg sa revenitm la critici; descrierea e bunaa si e din belsug, dialog nu a fost decat o propozitie care puteai s o transformi in vorbire indirecta dar, este bine si asa, nu e gresit :)
poi c am atat, mi a placut acest capitol si il astept nu nerabdare pe urmatorul :)
Bye! :*
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14