Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Acesta este un fic yuri. fata x fata Nu o sa fie +18 pentru ca nu stiu cat este de bun , deci acesta va fii pentru inceput. Am pus +14 deoarece contine injurii si scene mai nude sai zic.
Sper sa va placa ^_^
Capitolul 1

Ma pregatesc sa ajung la autobuz grabit ,sa merg la meci. Trebuia sa ma fi gatit din timp ,sa nu stau sa alerg acum ca un disperat prin oras. Prin Berlin lumea se uita urat daca te grabesti, pentru ca aici se presupune ca punctualitatea e semn de om respectuos si educat. Hmm , ce chestie aiurita! Alerg continuu si ma uit repezit prin geamurile vitrinelor. Parul meu brunet este scurt si ciufulit. Ochii foarte obositi caci azi-noapte n-am dormit, mi-am facut de cap cu iubita in loc sa dorm pentru meci. M-am tinut de jocuri amoroase si am neglijat si fotbalul si antrenamentele. Treningul meu albastru este fluturat de vant, pesemne ca alerg foarte repede. Trec strada pe rosu,apoi ajung pe trotuar. Rucsacul cade si el de pe umar, insa il apuc de mana si asa il tarasca dupa mine. Ajung la o intersectie.
Lumea ma priveste foarte ciudat, uimita ca fug si parca as zbura. Buzele-mi sunt uscate si mai imi trec limba sa le umezesc. Fara sa ma uit imprejurul meu de masini, alerg direct pe semaforul rosu... O masina care venea cu viteza se indreapta spre mine. Eu, n-am puterea sa plec de pe loc, am privirea inghetata, nici sa tip nu pot. Automobilul franeaza foarte brusc si lasa urme intense de cauciucuri. Farurile ei ma orbesc si nu mai vad nimic. Aud doar cum cade rucsacul pe ciment, iar eu..la fel...

****

Ma trezesc cu o durere insuportabila de cap. Ma aflu intru-un spital. Atunci eu realizez ca de fapt, masina daduse peste mine si sa lasase lesinat pe strada intr-o balta de sange. Dar am supravietuit. Imi privesc mainile, sunt albe palide si subtiri. Ce naiba am slabit?
Dincolo de salon am auzit doctorii vorbind depre o tipa pe nume Hiwaito Akemi. Eu nici macar n-o cunosc. Mainile mele fusesera odinioara musculoase, acum sunt doua betisoare elegante. Uitandu-ma la imbracamintea mea si dand patura la o parte tresar. Nu aveam pijamale pe mine , ci capod. Ce se intampla??
Cobor repezit din pat si vad ca picioarele mele sunt lucioase si subtiri, si deasemenea feminine. Eu eram dolofan, fortos, ce am? Ma indrept spre geam sa vad ce este cu mine. Imi venea sa ma sinucid, nu-mi venea a crede ca reflexia mea era a unei fete!
- Hey asta e o gluma? '' Hey si vocea mi-e ca o fata!''
Era groaznic, eram femeie. Una cu parul saten foarte cret si buzele subtiri, ochii oblici si negri. Lungimea parului batea pe sani. Am sani?! Mandria fetelor. Eu curios, am inceput sa bag nasul sub capod si sa ma analizez, mi-am pipait sanii le-am analizat formele. In cele din urma am zambit.
- Ce s-a intamplat cu mine? Eu trebuia sa fiu in Berlin, nu in Tokyo! Si unde e corpul lui Nobu, adica al meu?
In acea clipa a intrat in salonul meu, doi oameni; doi barbati. Parea sa fie tatal fetei si medicul. Acestea era uimiti vazandu-ma in picioare.
- Hey inchideti va rog gurile, ca doar nu prindem muste.
Tatal fetei, adica al acestui corp a sarit si m-a luat in brate. Mi-a cuprins capul intr-o imbratisare duioasa gata sa ma striveasca. '' Fata tatii'' , asta auzeam eu de la el, alintandu-ma. Imi veni sa plang. Ce? Acum am devenit si sensibil? O nu, chiar sunt o femeie!
- Cine esti? intreb eu superficial incercand sa aflu cate ceva despre mine.
- Eu sunt tatal tau Akemi, nu-mi spune ca nu-ti amintesti!
- In capul meu toate sunt foarte anapoda. Nu stiu exact ce-i cu mine! Ce caut in spital?
- Pai stii ca niste agresori venisera si te batusera pana te-au bagat in coma. Si asa ai stat 4 luni. Credeam ca nu vei mai trai!
- Patru luni? Si de ce atat de mult?
El se aseza imbracat elegant si in negru pe pat si ma lua langa el. Si incepe sa-mi insire o mica poveste legata de coma acestei Akemi.
Mica lui istorisire mi se parea fascinanta, cum fata asta era foarte bogata si increzuta. Se lauda ca are servitori acasa, motiv pentru care a fost si jefuita si batuta pana la coma. Eu asa cum eram cand eram baiat, voi incerca sa schimb pe Akemi. Ii voi schimba total comportamentul dupa voia mea. Voi prelua total viata ei si i-o voi schimba.
Ma ridic si ii multumesc atat tatei cat si doctorului. Voi pastra acest secret. Ma indrept spre un geamantan plasat langa pat si incep sa scormonesc prin lucruri. Peste tot in valiza erau numai bluze decoltate fuste scurte si chestii stranse pe corp. Asta e imbracaminte de vagaboanda.
- Tata, ce-s cu zdrentele astea? intreb eu furios.
- Pai , Akemi sunt hainele tale preferate, cele de la Paris!
- Glumesti! Zdrentele astea de sters vasele sunt preferatele mele?
Doamne ce purta fata asta! Nu-i de mirare ca era invidiata si asaltata de toti astia. Ii placeau chestiile de centura, imbracamintea de pitipoanca, o invat eu cum sa se imbrace stil rapp.
- Tata , te rog, du-te si cumpara-mi de astea! ii zic aratandu-i dintr-o revista de fete rapperite.
- Desigur.
Dupa circa o jumatate de ora, se intoarce parintele meu cu hainele. Dintre toate aleg un hanorac larg alb, un tricou negru strans pe corp si pantaloni de rapperita rozalii deschis, si bineinteles tenesi. Imbrac hainele si dupa ce ies, medicul si tatal meu se uita cam ciudat. Totusi li se parea mai decent ca decolteurile si fustele scurte.
Tot in aceeasi seara, am fost si externat. Ups! Trebuia sa ma exprim ca femeie acum! Deci:
Voi pleca acasa si acolo imi voi reface camera sa fie mai putin feminina ci sa fie mai bine copilaroasa.
uuu ... :bv: deci imi place....
nu cred k am mai vazut ideea aceasta pe aici...de fapt dupa cum ai spus este primul fic yuri de pe aici...si abia astept sa vad ce o sa se intample.desi sper sa fie :perv: :> .
M'iam fct deja o idee,dar astept sa vad cum o sa se dezvolte aceasta in mintea ta >:d<

asa ca..GAMBATE.
si vino cu N-E-X-T-U..
cat mai repede pls [-o< ... :stress:

ja ne :bye:
OMG O.o deci e super tareee =p~
IMi place la nebunie ceea ce s-a intamplat. Astia au facut schimb de corpuri? Belea belea! Si fata ajunge in baiat sau aia se duce dracu` si ramane baiatu` in corpu` ei?! :> Uaaa ce mistoo =p~ hai ca m-ai trezit si din visare si din tot cu ficu` ! :> IMi place imi place! abia astept sa vad ce se mai intaplaaa >:D<
Spor scris :*
Sa nu ne lasi sa asteptam [-o<
Multumesc de commuri tuturor si iata nextul. Scuzati ca este scurt , dar de! --_--". Si iertati eventualele greseli de tastare, lam scris noaptea. :*


Capitolul 2


Acasa, o ditamai vila cu 2 etaje imi lua privirea. Ce avere avea fetita asta! Inauntru totul era zugravit in lamai, mobila era rara si in fata erau scari foarte late. Un peisaj desprins din filmele cu bogatani. Urc scarile si ma indrept in liniste spre viitoarea mea camera. Mi-era teama de ce voi vedea cand voi deschide usa. Locuinta era ceva mai departe de Tokyo , mai in provincie. Cu o miscare repezita prind cleanta intre degete apoi o rasucesc imediat. Usa se deschide larg, iar eu tot ce vad este un pat oval pe mijloc, cu mobila suspendata si multe chestii de pitipoanca roz. Ma urc eu in pat si incep sa ma uit pe rafturi. Nicio carte! Dau jos toate ozele puternic colorate si pun cateva manuale. Oglinda o impodobesc de ursuleti iar patul la fel. Si pe pereti mai pun si eu 2 postere cu cate o formatie rock, sa fie mai adolescentina camera.
Tatal meu isi face aparitia in camera si este uimit de schimbari, se apropie de mine si imi verifica temperatura ducandu-si mana la fruntea mea. Eu ii resping gestul si il intreb ca are, iar el imi raspunde cu aceeasi intrebare. Ce sa-i spun decat ca m-am decis sa ma cumintesc si sa devin mai serioasa. Trebuie sa pun ordine in viata fetei.
Seara la cina, am mancat intr-o liniste prea ciudata. Eu nici macar nu ma uitam la omul asta care se dadea drept tatal meu. Pirivrea lui rece si parul perie negru, parea sa -l fac militar. In acea clipa , aud cum cineva suna la usa. Fara sa spun ceva ma ridic si deschid.
In prag apare o fetiscana de vreo 16 ani , blonda cu bretonul pe partea dreapta imbracata in rochita mov si tocuri inalte.
Pletele ei sunt drepte, pana la cot si buzele maronii de la ruj. Off daca as fii baiat! Dar cu ocazia asta, mai invat sa ma controlez cu poftele animalice. Ma uit asa infierbantata la ea. Din cate pare o stia pe Akemi.
- Buna seara domnule Hiwaito! Salut Akemi! Slava Cerului ca ti-ai revenit , am crezut ca imi voi pierde cea mai buna prietena!
Si fata asta a sarit la gatul meu si m-a imbratisat emotionata aproape plangand. I-am raspuns la gesturi, dar nu-i cunosc numele sa-i multumesc.
- Aaa, imi pare rau! Nu mai tin minte cum te cheama!
- Cum ai amnezie? Eu sunt Yuna! Mergem la Ishino College impreuna!
- Multumesc Yuna. Hai in camera mea!
- Aa nu nu!
Ce are? Yuna a inceput sa se zbata si sa faca cam ciudat parca nu vroia sa vina in camera. Ii era oare frica de ceva?
- Yuna haide, n-am sobolani in camera!
- Dar tu nu lasi pe nimeni sa intre acolo! Ai secrete!
- Aiurea, hai , am redecorat-o! spun eu dupa ce o iau tandru de mana si pornim pe scari in sus. In camera mea ea sa simtit lejera. S-a cufundat in puful patului si a ramas si ea surprinsa de modificari. Ma asez langa ea si incepem sa vorbim despre purtarea mea la scoala si cu copii. Imi spune ca eu, adica Akemi era increzuta si fudula. Nu prea vorbea cu tocilarii. Nu ii placea sportul si matematica, ci numai engleza. Eu invatam la germana ca daca asta se facea in Berlin. Nu vreau sa-mi imaginez ce coringente are Akemi
- Si sunt corigenta la ceva Yuna?
- Pai nu, dar ai probleme cu engleza, n-o suporti pe profa si ai un 4 si un 5.
- Si de maine ma pun putin pe treaba sa-mi iau macar un 6. Asta sunt note de rahat.
Nu-mi vine sa cred ce lenesa era fata asta. Uff. Si eu eram, dar nici ca ea cu 4 si 5. Aveam intre 6-8. Ea e culmea culmilor. Trebuie sa ma remediez ca Akemi, dar.. cand ma uit catre Yuna, imi tresare inima. Pare o prietena buna pe care vechea Akemi o folosea, dar acum vreau mai mult de la ea. Vreau sa-mi fie in totalitate fidela si martora la schimbare.
Ma uit pe geam putin frustrata si ii spun prietenei mele ca am fost o scorpie si ca imi pare rau. Ma apropii de ea si o privesc patimas. Ea se uita la mine cu o privire inocenta. Voi fii draguta la ea si ii multumesc ca imi este alaturi si ca s-o lingusesc ii mai cer si iertare.
Voi incepe prin a-ti spune ca nu stii cand sa pui virgulele!
'' - Buna seara domnule Hiwaito! '' = '' - Buna seara, domnule Hiwaito! ''
'' - Salut Akemi! ''. '' Akemi ''
'' - Cum ai amnezie? '' = '' - Cum, ai amnezie? ''
'' - Multumesc Yuna. '' = '' - Multumesc, Yuna. '' [ Ma rog, cred ca trebuia si un semn al exclamarii, dar asta o las la latitudinea ta. ]
'' - Aa nu nu! '' = '' - Aa, nu, nu! ''
'' - Yuna haide [...] '' = '' - Yuna, haide [...] ''
'' [...] adica Akemi, era increzuta si fudula. '' => Aici, subiectul propozitiei este '' eu '', deci verbul face acordul cu el => '' Eu, adica Akemi, eram ''. Ceea ce e intre virgule e o explicatie.
'' - Si sunt corigenta la ceva Yuna? '' = '' - Si sunt corigenta la ceva, Yuna? ''
'' Uff. '' e interjectie, dupa care se pune semnu` exclamarii. => '' Uff! ''
In afara de asta nu am nimic altceva de comentat. ;).

Acum, din punct de vedere al continutului, noul capitol mi se pare destul de incitant. Inca sunt surprinsa de schimbarea trupurilor astora :)). Sau ce-o fi ea:-?. In fine, cert este ca imi place la nebunie ceea ce se intampla. Si Yuna... Va fi tinta? :> Uuuh, suna incitant! Abia astept continuarea!

Spor la scris si un an nou fericit! La multi ani :*
yey...
this cap. was magnific~~~!!!
imi place mult cum scrii ,si abia astept nextu'
so ...=> GAMBATE~~~!!!:*:*:* :*`

uimeste'ne cu NEXTU,pls >:D< .. and by the way ,sper sa fie si cv ,pervy pervy :> :perv:

ja ne :bye:
[Imagine: You_made_Stewie_cry_by_Sesshy_kun.png]


My sin- The love..+14 YURI fic

Deadly's disappointed.
:(
Nextul la Fic. Multumesc de comenturi :*

Cap 3

Dupa ce Yuna m-a parasit, am adormit cu greu gandindu-ma ca sunt blocat intr-un suflet de fata si mai ales am o viata care trebuie redirijata si reinceputa in stilul meu. Perna mea se tot fataie si miroase a colonie tipatoare, care atunci cand eram baiat o foloseseam sa improspatez toaleta. Patura mea e prea subtire, desi e cald , eu am frisoane. Si parul asta sta imprastiat peste tot si tot nu-mi vine sa cred ca nu prea ma pricep sa-mi fac coafura.
Dimineata urmatoare, cand ma privesc in oglinda, ma oftic profund. Speram sa fi fost un vis, sa nu fi patit sa mor, sa ajung in trupul unei fete si sa nu stau sa-mi organizez viata. Insa m-am inselat. Eram aceeasi. Nimic schimbat, cu exceptia parului care este ciufulit, parca ar fi antene de satelit. Dau patura la o parte si pornesc tinta spre sifonier. Acolo fara sa stau pe ganduri ma imbrac in aceleasi haine de rapperita, merg la baie ma spal pe fata, imi periez parul si dau cu putin rimel. Nu prea ma pricep la machiaj, dar vazandu-i tablourile cum arata, as fii in stare sa copiez macar chestiile elementare. Cand cobor scarile, tatal meu deja plecase. Nici eu nu m-am sinchisit. Nu stiam insa, unde este scoala. Ma duc inapoi sus si pun mana s-o sun pe Yuna sa vina sa ma ia. Nu am de gand sa ma pierd deja prin Tokyo, mai ales ca habar n-am cu ce sa merg si la ce scoala invat. Pana sa vina Yuna, eu imi fac ruscacul si il arunc pe canapeua din camera de zi. Rasfoiesc niste albume si un carnet de note spre a afla mai multe despre Akemi.
In cateva minute, se prezinta la usa Yuna plina de veselie si imbracata numai la roz. In par avea o clama rozalie, iar coafura era sub forma unui coc chinezesc.
Imi iau rucsacul, o apuc de cot cu blandete si pornim spre scoala. In drum vedeam un peisaj total diferit. Eu nu crescusem in Japonia, nu venisem in vacanta decat de cateva ori si intr-o zona retrasa dintr-un sat traditional. Mergand continuu , n-am scos nici o vorba, apoi dupa circa 10 minute am incetinit la statia de autobuz. Acolo, Yuna se desprinse de mine cu repezeala si isi verifica machiajul. M-a deranjat gestul ei , deoarece cand fusesem baiat credeam ca este ceva cam bizar. Trebuie sa ma acomodez.
- Yuna, cand vine autobuzul? Ma plictisesc!
- Imediat!
Dupa nici 5 minute, ea arata cu degetul in sensul de unde vine mijlocul de transport. Masina imensa se opreste, usile se deschid, iar noi urcam in tacere. Inauntru mai erau cateva colege, pe care Yuna le-a facut cu mana, dar pentru mine sunt total straine. Trebuie acum sa schimb o noua viata, sa ma acomodez si sa invat sa traiesc asa cum sunt. M-am asezat pe o bancheta rece. Imi pun mana sub barbie si incerc sa atipesc. Colega mea statea linistita de parca nici nu era cu mine.
Incep tot drumul sa am vise, iluze cu mine in ipostaze erotice. Simt cum mi se urca fierbanteala la cap, de parca as avea febra. Tresar speriata si ma uit la Yuna. Aceasta era si ea putin inrosita, pesemne ca se inspaimantase de reactia mea.
- Imi pare rau Yuna, era cat pe-aci sa ma ia somnul si am tresarit!
- Nu face nimic, Akemi! M-am speriat pentru ca autobuzul a trecut printr-o groapa.
In sfarsit am ajuns la scoala. Cand s-a oprit autobuzul, am coborat. Acum Yuna ma tine ea de cot si mergem spre intrare. Pitipoancele cu care Akemi avea certuri, facura niste fete gata sa lesine. In clasa, una din ele, inainte sa se sune, vine catre mine si incepe sa faca misto ca mi-am schimbat stilul.
Incerc sa-mi pastrez calmul si sa nu iau in seama acest specimen. Sunt sigura ca Akemi s-ar fi certat cu ea bine si frumos.Ii spun cateva vorbe de duh, dar tipa isi aduce colegele. Patru fufe sunt acum cu gura pe mine cicalindu-ma. In mine simt cum creste furia. N-o mai pot controla. Adrenalina mi se urca in cap si trebuie sa le potolesc.
- Ia duceti-va dracului de curve! le spun eu in gura mare. Voi nu stiti decat oglinda si atata! Vai de capul vostru, va lasati tarate prin canale si boscheti de toti golanii! Eu macar nu-s rupta ca voi!
Yuna auzind astea imi vine in ajutor.
- Akemi , te rog! Si voi terminati-va ! Ia ma lasati-o in pace!
- Bine printesa lu' tati! Bine!
Pitipoacele mi se tireaza de pe cap una dupa alta. Jumatate de clasa e cu ochii pe mine. Ca un baiat, cum aveam obiceiul, ma duc si dau incet cu pumnul in zid. Ma intorc lin si ii multumesc din priviri Yunei.
Se suna imediat la terminarea acestui incident. Taraturile alea mi-au stricat ziua. Am stat bosumflata pana ce s-au dus orele. In cateva pauze colegele mi s-au prezentat din nou care erau prietene cu Akemi si mi-au urat bun venit. Wow inconjurat de femei, dar si eu tot ca femeie. Bine si asa!
La finalul orelor, am pornit spre casa singura. Pe poarta scolii , Yuna m-a urmarit in tacere si s-a tinut dupa mine pana la statia de autobuz. Cand am vazut-o acolo , am intrebat-o de ce era tacuta. Nu a vrut sa-mi spuna, parea dezamagita. Si nici eu n-am mai continuat conversatia. Autobuzul a venit cu intarziere si in el , am stat aproape , dar totusi foarte distante. Ma uitam pe geam superficial, dar cand colo eu ii urmaream reflexiile si miscarile. Nu facea nimic. Statea ca o papusa. Pana acasa nici una n-a mai spus nimic. M-am simtit penibil.
Cand am coborat din autobuz , ea m-a oprit.
- Akemi , te rog sa ma astepti maine! Si te rog nu lua in seama prostiile idioatelor alora! imi spuse ea cu un glas mieros.
- Prea bine! Multumesc. M-am apropiat de ea incet si am sarutat-o cald pe ambii obraji, apoi drumurile noastre s-au separat pana a doua zi.
Ohayoooo. Etoo, yuri, asta ma pune pe ganduri. Nu cred ca am mai citit vreun fic yuri pe Zup pana acum.
Ai pus limita de varsta +14 si vreau sa intreb daca in capitolul urmator va fi ceva actiune pentru asta.
OK, hai sa vedem. Imi place cum povestesti, totul vine natural si nu pare ca te chinui sa scoti o fraza cum mi se pare ca se intampla la unele fic-uri. Nu am vazut greseli, asta e bine. Actiunea nu e grabita vad ca, insa cred ca putin mai mult dialog nu ar strica. Am observat ca ai inceput majoritatea propozitiilor cu verbe. Poti sa mai schimbi asta, pare ca personajele fac totul ca un robot.
Astept capitolul urmator cu mare curiozitate, vreau sa vad ce se va mai intampla. Spor la scris. Ja ne !!!
Greselile [ :d ] :
ruscacul = rucsacul
Inauntru mai erau cateva colege, pe care Yuna le-a facut cu mana, dar pentru mine sunt total straine = [...] carora [...] - Aici ori folosesti prezentul, ori trecutul!
iluze = iluzii
[...] avea certuri, facura [...] - Nu se pune virgula intre predicat si restul propozitiei;).
Cam atat la greseli, n-am mai vazut. Iti spun [ probabil din nou ], nu se lasa spatiu inainte de virgula, punct, semnu` intrebarii sau exclamarii, ci doar dupa. Ai unele propozitii / fraze la care nu ai pus virgulele pe unde e cazul, insa mi-e lene sa precizez acum. [ Lenesa de mine! :)) ]

Din punct de vedere al continutului ficului, pot spune ca imi place la nebunie! Actiunea e din ce in ce mai incitanta:>. Imi place modul in care le-ai pus Akemi la punct pe pitipoancele alea! Cred si eu ca nu ii mai intra nimic in voie, nici mie nu imi intra cand ma cert cu pitipoancele pe la scoala;)).
Sa fiu sincera, nu am inteles care e motivul supararii Yunei, insa banuiesc ca voi afla in capitolul urmator, pe care il astept cu nerabdare, bineinteles!
Spor la scris, deci!
Pagini: 1 2 3