Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Am aterizat si eu pe aici, chiar nu m-am gandit sa citesc vreun fic yuri in viata mea.
Si iatal pe primul, al tau, cred ca este primul fic yuri pe care il citesc EU :)), pot spune ca mi-a placut foarte mult povestea, tema, continutul. Chiar nu ma asteptam la asea ceva, e genial, ai facut o treaba extraordinara. M-ai lasat cu ochii lipiti de ecran. :X:X

Nu prea m-am uitat dupa greselile de tastare sau de gramatica, caci asa nu prea am vazut.
Pe scurt este minunat, il ador abia astept urmatorul capitol. :X
M-ai lasat in suspans. Spor la scris si multa imaginatie. :*
Wow, O_O va multumesc tuturor de commuri si ma bucur ca va plac cat de cat ficul, desi e prima incercare de acest gen :* >:D<. Pai am venit cu nextul si sper sa va placa. Lecuta placuta ;))


Capitolul 4


Ma trezesc foarte vesela. Stiu sigur ca azi noapte am visat-o pe Yuna. Eram impreuna in camera si ne jucam chestii copilaresti, dar eu o priveam neincetat. Si la urma am sarutat-o. Off, ce vis! Daca ar fi fost real!
Ma dau jos din pat silita si pornesc tinta spre sifonier. Arunc pe pat, haine de culoare mov, un tricou cu imprimeuri copilaresti si pantaloni de trenning largi tot mov. Iau de pe umeras un hanorac alb si indata le si imbrac. In cateva minute, ma uit eu in oglinda si ma tot sucesc pe toate partile. Ceva nu merge? A, da , parul! Incep sa-l perii, dar nu sta. Ma dispera! Incep sa ma enervez. Ma infurii repede si arunc cu parfumul pe podea spargand sticluta. Acum toata camera mea miroase a colonie de pitipoanca.Un lichid transparent si imbietor se imbiba in covor si nu piere mirosul. Iau sticla si o arunc in galeata de sub noptiera. Hotarasc sa-mi fac un coc. Mi-a reusit dupa 10 minute. Multumita de rezulttat, ma intorc cu privirea la ceas si vad ca era aproape fara 20. Trebuia sa ma tirez la scoala, si Yuna ma va astepta. I-am promis ca eu o astept! Fir-ar!
Imi iau ruscasul si pachetelul. Tatal meu deja plecase. Iau o felie de paine prajita si o mananc fortat grabindu-ma sa ajung inaintea colegei mele.
Dupa ce am inchis usa, am pornit spre statia de autobuz. Fac cum fac si ajung inaintea lui Yuna. Ma opresc in fata statiei si incerc sa-mi trag sufletul. Respir greu si cativa copii care mai merg la scoala se holbeaza ciudat la mine. N-au mai vazut o rapperita?! Ce puii mei?
Ma asez pe banca statiei si imi bag pachetul calumea in geanta. Imi verfic telefonul, insa nu vad nimic decat o poza cu un ursulet roz asezat pe o masa. Am inceput sa ma simt ca o fata. Sa-mi intru in rol serios, si pana acum n-am avut parte de piedici in dorinta de a dirija viata acestei fete. Fosta Akemi s-a dus, acum a venit timpul pentru una noua. In sfarsit o vad pe Yuna venind cu pasi grabiti. Acum poarta un costum de blugi deschisa la nuanta si parul desfacut. Parea o adevarata rockerita chic. Ma ridic respectuos de pe bancuta si o sarut pe obraji.
- Buna dimineata Yuna? Ce mai faci? Vad ca si tu te-ai grabit?
- Neata! Se pare ca azi va ploua si cand ajunsei in fata casei,m-am intors sa-mi iau umbrela. Nu vreau sa ma ud! Stii?
- Fir-ar eu n-am umbrela!
- Lasa ca vii cu mine!
Dupa aceasta mica conversatie am incetat sa ne mai vorbim. Oare ce este acest sentiment de goliciune care ma acapareaza cand nu-i aud vocea? Cand ea nu scoate nici macar un sunet , ma simt ciudata si ignorata, de parca de abia m-am trezit din coma aceea si abia acum vad noua mea lume. Yuna urca inainte mea in autobuz si se aseaza la penultimul loc de langa geam. Eu ma asez langa ea.
In drum spre scoala reusim sa mai strecuram cateva vorbe, dar asa in sec. Tot drumul pare gol. Cerul e cam cenusiu, s-ar putea sa ploua. Nu prea imi pasa, atata timp cat Yuna are umbrela. Blonda atipi putin si fara sa simta si lasa capul pe umarul meu stang. Nu o trezesc ci zambesc deschis si o las sa faca o scurta siesta pana la scoala. In scurt timp, ca prin minune si autocarul se opri. O misc pe colega mea si ea se trezeste, apoi buimaca coboram.
- Scuze, n-am dormit azi-noapte!
- Dar ce ai facut?
La aceasta intrebare, Yuna se imbujora:
- Aaaa nimic-nimic!
- Haide visatoareo!
- Stii, Akemi am vorbit cu Hiro!
Nu auzisem pana acum acest nume. Am reactionat urat, pentru ca era vorba de un baiat.
- Poftim? Cine este acest Hiro?
In acea clipa, se nimeri ca Hiro era la intrarea in scoala. Yuna ridica degetul si mi-l arata pe pungas. Ce sa-ti spun? Un golan roscat cu parul putin mai lung si cu ochii verzi-inchisi. In urechea stanga are un cercel cu diamant, mai ca zici ca e pentru femei. Imbracamintea sa avea in compenenta: geaca neagra de piele si pantaloni de blug scumpi, plus adidasi originali. Un snob!
Ma simt geloasa, daca nenorocitul asta ajunge la Yuna, s-a zis cu planul meu.
- Sa mergem Yuna, urmeaza sa se sune! zic eu cu glas rece.
Blonda nu-mi intelege tonalitatea si imi urmeaza mecanic comanda. Urcam scarile si eu sunt in urma ei. Nenorocitul asta de Hiro se uita la mine cu o privire parca m-ar manca si viola.
Prima ora, mate mor. Profesoara ne preda si apoi face doua exercitii, dupa care ne lasa pauza mai prelungita. Cu cateva minute inainte sa se sune de iesire, am de gand sa merg la baie. Ies din clasa si pe coridor este liniste. La usa toaletelor pentru femei, sta rezemat Hiro. Asta , ce dracu n-are ore? Trec pe langa el, insa ii simt bratul dur cum ma opreste.
- Hey hey ce te-ai schimbat Akemi Hiwaito! Ti-ai tras alt stil!?
- Ia mana de pe mine!
- Ce bunaciuni sunteti tu si cu blonda! Insa tu ai tupeu. Imi place!
Eu cum faceam cand eram baiat il scuip in fata. El uimit de gestul meu isi sterge dezgustat si provocat fata. Nervos , ma ia si ma duce in baie , unde incerca sa ma sarute si sa-mi faca rau. Tip, dar el imi astupa gura. Nervoasa, ii dau un picior puternic intre picioarele sale lovindu-l direct sub centura. El imi dadu drumul lacrimand si urland. Fug din baie si ma intalnesc cu unul din bodyuarzii tatei.
- Vezi ca e un individ care vrea sa ma violeze!
Bodyguardul meu un om fioros ce se duce in baie si de aici nu stiu ce a urmat. Probabil i-o fi tras doi pumni tipului. Speriata am fugit dupa 3 ore acasa cu taxiul , nici pe Yuna n-am mai asteptat-o.
Acasa , Yuna veni la mine si ii povesti de bestia de care ii place ce vroia sa-mi faca. Pe chipul blondei se citi o adanca dezamagire. Eu geloasa, ii interzic sa il si mai salute, fiind constienta ca poate o urma ea. Yuna imi aproba hotararea. Eu imi aplec capul si il lipesc de fruntea ei, blonda e putin speriata, dar reactioneaza si o sarut incet pe obrajul drept multumindu-i...
Binecuvantaaaaaare!:X De cand asteptaaam! :>
Greseli:D :
o priveam neincetat. Si la urma = ... o priveam neincetat si la urma...
Arunc pe pat, haine de culoare mov - Virgula n-are ce cauta.
ma uit eu in oglinda - Evita folosirea pronumelui personal de persoana intai si a doua, fiindca e suparator. Iti dai seama despre cine e vorba si fara el.
da , parul! = da, parul!
rezulttat = rezultat
ruscasul = rucsacul
calumea = ca lumea
verfic = verific
nu vad nimic decat o poza - Mai corect e '' nu vad nimic in afara unei poze... ''
costum de blugi deschisa = costum de blugi deschis
- Buna dimineata Yuna? Ce mai faci? Vad ca si tu te-ai grabit? = - Buna dimineata, Yuna! Vad ca si tu te-ai grabit!
- Fir-ar eu n-am umbrela! = Fir-ar, eu n-am umbrela!
sunet , ma simt = sunet, ma simt
dar asa in sec = dar asa, in sec.
Nu o trezesc ci zambesc = Nu o trezesc, ci zambesc
In scurt timp, ca prin minune si autocarul se opri. O misc pe colega mea si ea se trezeste, apoi buimaca coboram. - N-are sens!:|
- Aaaa nimic-nimic! = Aaa, nimic, nimic!
- Haide visatoareo! = Haide, visatoareo!
- Stii, Akemi am vorbit cu Hiro! - Stii, Akemi, am vorbit cu Hiro.
in compenenta: = in componenta. Si nu e nevoie sa pui doua puncte.;)
Prima ora, mate mor.= Prima ora, mate. Mor!
Asta , ce dracu n-are ore? = Asta ce dracu`, n-are ore?
Hey hey ce te-ai schimbat Akemi Hiwaito!= Hei, hei, ce te-ai schimbat, Akemi Hiwaito!
Eu cum faceam cand eram baiat il scuip in fata. - Sensul? :|
El uimit de gestul meu isi sterge dezgustat si provocat fata.= Uimit de gestul meu, el [...]
Nervos , ma ia si ma duce in baie , = Nervos, ma ia si ma duce in baie, [...]
din bodyuarzii = bodyguarzii
Bodyguardul meu un om fioros ce se duce in baie si de aici nu stiu ce a urmat. = Bodyguardul meu, un om fioros, se duce [...].
Speriata am fugit dupa 3 ore acasa cu taxiul , nici pe Yuna n-am mai asteptat-o. = Speriata, am fugit dupa trei ore acasa, nici [...]
Eu geloasa, ii interzic sa il si mai salute = Geloasa, ii interzic sa il mai si salute / Ii interzic sa il mai si salute, fiind geloasa.
obrajul = obrazul

Nu mai lasa spatiu dupa virgule! Greseli gramaticale n-am prea vazut, ceea ce e bine. In schimb insa, ai mari probleme cu virgulele! Citeste cu voce tare sa vezi cum sa le pui!

Continutul e bun, chiar imi place. Ma asteptam, sincera sa fiu, la o incercare de viol. De fapt la un viol:)). In fine:D. Imi pare rau pt Yuna. Bine, bine, nu-mi pasa:)). Eu vreau hentai! :X
Spor la scris si nu ne lasa sa asteptam, te rog! :*
Ideea e neoriginala, de asemenea dupa ce te-ai “trezit in corpul altei persoane” in loc sa te gandesti ca fosta ta viata e moarta, la familia ta,prietena, amicii whatever. Te gasesti ca vrei haine de “rapperita” si ca esti super-duper uluit ca are aia note de 4 si 5.
Nu inteleg de ce le dati tuturor nume japoniste, devine stresant, stereotipic,agasant scarbos and so on. Nici macar nu suna bine.

Citat:- Tata , te rog, du-te si cumpara-mi de astea! ii zic arat vandu-i dintr-o revista de fete rapperite.
Sounds too lame. Plz change.

Citat:N-au mai vazut o rapperita?! Ce puii mei?
Tu ai o problema cu chestia asta :\

Citat:am adormit cu greu gandindu-ma ca sunt blocat intr-un suflet de fata
-->Intr-un corp de fata, remembre?

Citat:Ia duceti-va dracului de curve! le spun eu in gura mare. Voi nu stiti decat oglinda si atata! Vai de capul vostru, va lasati tarate prin canale si boscheti de toti golanii! Eu macar nu-s rupta ca voi!
Asta nu e mentalitate de tip, ci de fata mare in familia de maicute.

Citat:Dar cu ocazia asta, mai invat sa ma controlez cu poftele animalice
Idem, lol.
Citat:Ma simt geloasa, daca nenorocitul asta ajunge la Yuna, s-a zis cu planul meu.
--> Care plan? Parca mai devreme era imbujorat/a ca a avut nu stiu ce vis pupand-o :P

Citat:Imi spune ca eu, adica Akemi era increzuta si fudula
Si tipa care ti-a spus ca esti increzuta si fudula e cea mai buna prietena a ta, care adineauri a plans de fericire sa te vada.

Folosesti prea des cuvantul pitipoanca, gaseste sinonime.

Plus, asta nu e yuri, nici macar shoujo-ai nu se poate numi. Keep going'...maybe... ;)
UUUUUUUUUU....X:X:X:X:X:Ximi place mult....
dar inca astept ceva mai yuri....adik :> :perv: :perv:
cum spuneam imi place ideea...si abia astept sa vad cum va fi de'acum inkolo:XX:X:X

deci gambate
si adu nextuuuuuuuuuuu :chuu:
ja ne :bye:
Dragutii sankyu de commuri >:D< si nul fac yuri asa imediat. Actiunea sa se desfasoare lent, nu imediat yuri. Trebuie sa aveti putina rabdare. ^_^ :* Nextul

Capitolul 5


Seara a reusit si tata sa vina de la munca. Plictisit si nervos, isi desface cravata si o arunca pe canapea privindu-ma cu o ciudata uitatura de parca toate schimbarile i s-ar fi urcat in cap. Ce vroia practic? Sa ma comport ca deprevata de dinainte. Ce se tot stramba? A da' chiar! De mama mea nu stiu nimic,mama Akemei. Ce s-a intamplat? Unde e? Imbracata intr-o pijama mov cu ciupercute zambitoare, ma sucesc pe pat si reusesc sa-i atrag atentia tatei cu dragalasenie. El ma priveste mai dragastos acum, dar tot confuz.
- Tati, vreau sa stiu unde e mama?
Privirea lui se incetoseaza si se schimba. Parca l-as fi intrebat cine stie ce formule egiptene de se uita asa. Se aseaza incet in pat langa mine, imi ia mana si o mangaie in semn de consolare.
- Draga mea, mama ta a murit acum 3 luni cand ai avut tu acel accident si ai intrat in coma. Pe data de 10 iulie , a facut stop cardiac si nu am putut s-o salvez..A fost prea mare socul pentru ea ca te-ar putea pierde.
'' Imposibil!''
- Nu pot sa cred! Mamica mea! '' Nu pot sa cred! Akemi s-a lovit pe 10 iulie, maica-sa a murit in aceeasi zi cand a dus-o la spital pe fata, iar eu am murit in dimineata de 10 iulie cand am incercat sa ma duc la meci si am fost lovit de o masina!''
Ciudat! Ma ridic de pe pat dezamagita. Il intreb superficial pe tatal meu daca ziua urmatoare se va duce la munca. Imi raspunse cu raceala ca afirmatie. Eu cobor scarile casei si ma duc la semineu. Imi verific telefonul si remarc ca este inca pe vibratii. Uitasem de cand cu incidentul de azi-dimineata sa-l mai scot. Parintele meu ramasese sus incremenit in pat singur si dezamagit. Am facut o prostie sa intreb de mama. Vreau atat de tare sa stiu unde este mormantul ei, dar e seara si el trebuie sa se odihneasca. Destul i-am stricat noaptea.
Pe ecranul mobilului remarc un apel de la Yuna. Nici macar faptul ca ea m-a sunat nu ma incanta. Off ce stupid din partea mea sa-l cicalesc la o asa ora! Ma intorc inapoi sus! Urc scarile cu o usoara repezeala dorind sa-i sterg tatei acea stare de melancolie. Intru in camera si el nici macar nu ridica privirea. Ma apropi incet si il cuprind duios in brate. Mustata sa proaspat aranjata ma gadila pe gat. Ii spun in soapta la ureche ca regret ca i-am stricat seara. El ma desprinde de trupul sau si zambeste inocent. Pare ca ma iarta foarte repede si ca a sters tot gestul meu cu buretele. Incantat(a) i-am multumit. Am dorit totusi sa ma revansez si fata de Yuna. Il rog pe tata daca ma lasa sa o sun. El imi aproba, dupa care se retrage in camera sa. Ma arunc in pat , iau telefonul si o sun pe blondina. Nici nu se face conexiunea bine ca ii si aud vocea tulburata de ingrijorare. Se calmeaza repede cand ii povestesc mica mea discutie de familie cu tata.
- Ce zici Yuna , vii sa dormi la mine?
Am in minte numai chestii perverse si asta era o ocazie de aur, si da-i sa profit de ea! Yuna imi accepta invitatia si in 10 minute si sosi cu taxiul. Usa de la intrare era deschisa, deci ea isi facu aparitia la mine in camera pe nesimtite. Cand o zari intr-un final in pragul usii o pofti in odaie.
- Aaaa Yuna? Ai inchis usa de la intrare?
- Fireste doar nu-s chiar asa de blonda! Tu ma crezi blonda de aia Akemi?
- Nu, mai, doar ca daca n-ai inchis-o tu, o faceam eu! spun eu razand.
Ceasul trecu repede. Afara luna straluceste divin si aurie. Lumineaza aceasta noapte neagra si salbatica. Este ora 12, miezul noptii. Eu am inchis usa de la camera in cazul in care tata vine sa nu ne prinda. Offf, daca eram baiat deja acum noi ne sarutam in patura si ne jucam nebuneste, dar de unde, acum acestea sunt doar visuri dintr-o alta viata.
La un moment dat, ma plictisesc. Numai jocuri de carti, monopoly, barfe. Toate astea devin prea de tot. Sting lumina si aprind lampita de pe noptiera oglinzii. Yuna doreste sa-mi spuna o poveste de groaza. Accept dorinta ei si o folosesc ca pretext sa ma apropii de ea.
- Iti plac povestiile de groaza? Hai sa-ti una in care un vampir vaneaza un nene! spune Yuna entuziasmata.
- Vaneaza un nene?
- Eh parca eu stiu cum il cheama? E un nene!
- In fine continua!
Si asa incepe ea povestea dintr-un film in care un om face vraji, trezeste un vampir, vampirul alearga dupa nenea ala si se termina nu stiu cum caci pe mine ma cam ia somnul pe umarul Yunei. Ea gesticuleaza incet si povesteste vesela intamplarea pana cand ma vede pe mine cucaind si sforaind discret pe ea.
- Hey??
Eu tresar speriata si ea incepe sa rada. Imi reproseaza ca nu-s atenta la povestea ei, dar eu ma prefac ca i-am acordat atentie. Ma apropii de ea din nou si ii spun ca e randul meu la spus povesti. Ma hotarasem sa-i spun o poveste de iubire. Chiar prima mea poveste de pe vremea cand eram baiat. Nici nu va stii cine este Nobu si Mina. Aceast eram eu si prima mea iubita. In fine.. Incep eu sa insir niste baliverne si ajung la o parte mai incitanta sa-i zicem. Atunci m-am hotarat ca ma fac ca nu stiu finalul.
Yuna ma zgaltaie sa-i spun finalul sau sa inventez unul. Ii spun cu o usoara melancolie ca cei doi s-au despartit. Ea pare putin dezamagita.
- Scuze, probabil te-am prostdispus!
- Nu-i nimic! Oricum nu-mi plac povestile de iubire!
Eu imi cer din nou scuze, dar mai superficial. Ma uit pe furis la ceas. Uau se facu 1 si jumatate. Culmea! Pe la ora asta si cu povestile mele de iubire incep sa ma simt atrasa de Yuna. Vreau sa o apuc in brate , sa ma joc ca si cu o papusa blonda, dar trupul asta ma retine. In cele din urma o apuc discret de mana.
- Yuna...Amm..Tu ma iubesti? '' Ce intrebare stupida!''
- Da , desigur, esti prietena mea cea mai buna si te cunosc de o gramada de timp!
- Nu iubire in genul ala!
- Dar? Doar nu insinuezi ca....?
- Ba da! Eu nu vreau ca tu..stii tu..sa stai cu Hiro! Stii ce a vrut sa-mi faca azi de dimineata. De aceea te rog din nou sa stai departe de el.
Tot ce mai putu Yuna sa faca este sa-mi aprobe rugamintea. Se apropie de mine si imi spuse in soapta ca ii place cand o pup pe obraz. Eu simt ca nu mai ma pot controla. Vocea ei calda si blanda... Ii cuprind barbia cu mana dreapta, mangaind-o cu varful degetelor. Miscarea de a o saruta ma retine putin, dar las asta. Imi apopii buzele de ale ei si le cuprind intr-un sarut usor. Ea nu este uimita de miscarea mea si da curs sarutului. Vrea sa inainteze. Limba mi se strecoara tiptil din gura printre buzele blondei. Sarutul devine mai patimas si mai brutal. In cele din urma ne desprindem amandoua si ne uitam una la alta uimite.
- Akemi, tu stii ce mi-ai facut?
- Pot sa ma plesnesti! Macar am obtinut ce am vrut!
- Mai chemat pana aici numai ca sa..ma saruti!
- Daca te iubesc Yuna!
Pe la ora doua ne-am bagat in pat. In somn, blonda s-a alipit de trupul meu in semn ca ii era frig. Eu am acoperit-o cu patura si m-am lasat cuprinsa de aripile somnului.
Hi :D
Cu foarte mare greutate ma abtin sa nu dau edit la tot si sa il purichez, dar mi-e prea lene!
- Tati, vreau sa stiu unde e mama? - e intrebare? La inceput nu pare, mai rapid e exclamare.
formule egiptene - O_O? :| Heroglife adica? :|
Ma intorc inapoi sus! - As putea sa stie si je de ce e asta o exclamare?!
cucaind - Ce inseamna? :|
alipit = lipit

Ai mari probleme cu SEMNELE X_X

Spor la scris in continuare! eu nu am chef sa modific asta! ~X( Ooof=.=
Ma rog, capitolul e dragut, imi pare rau de mama lui Akemi si mi-a placut sarutul cu Yuna, care a fost prea scurt.
Imi pare au ca te-ai oprit tocmai aici...
Spor la scris in continuare si iarta-mi sarcasmul sau ironia care se intelege din comentariu [ Probabil! ], insa ma simt groaznic si chiar vreau sa te perfectionezi.
eu nu dau atentie greselilor ,ma intereseaza mai mult continutul...care e foarte bunX::X

abia astept nextuu" X : : X
gambate...


:Xja ne :bye:
heiiii :x

imi plae foarte mult ficul tau, deci cand pui next-ul? :3

astept cu nerabdare

Ja! :*
Sankyu de commuri :* si iertati intarzierea. Lectura placuta, sper ca acest capitol sa fie ceva de el :(

Capitolul 6

Dimineata in care ma trezesc , realizez ca este sambata.Yuna tocmai dormea langa mine prinsa de perna mea de parca cine stie ce pericole ar putea aparea. Eu nici nu ma clintesc pana nu o sorb din priviri cateva clipe. Parul ei blondin ma face atat de vesela si doarme asa de dulce de parca ar fii un bebelus infasat. Mainile ei slabute si albe prinsesera cu putere sarmana perna de puf si adormise bustean nesimtind gestul si poate uitand chiar ca eu ii atinsesem buzele cu o seara inainte. Imi vine asa de tentant sa ii dau o suvita de par rebela de pe obraji ca s-o pot admira mai pervers, dar ratiunea ma impiedica. La dracu si cu asta! Daca eram inca in corpul de baiat n-ar fi scapat netrezita si ma jucam cu ea grijuliu si o invadam de sarutari, dar asa trebuie sa ma port ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Totul trebuie practic sa revina la cum era inainte, magia intimitatii si sinceritatii care era prezenta aseara intre noi era exceptionala si nemaipomenita. O puteam face si juca pe propriile degete, acum se va trezi, capul ei va fi limpede, iar incercarile de a o imbratisa ar fi distruse. Teoretic, acum cand o sa se trezeasca daca incerc sa ma port mai ca o iubita cu ea, o sa ma respinga si o sa-mi reproseze: ca ea nu-i pe invers, ca ea nu iubeste fetele si tot asa insiruiri fara sens.
Ma dau jos din pat tiptil si las patura dezordonata. Patul pare ca un cuib jumatate parasit cu doar o fiinta ce dormiteaza in el, o fiinta care tanjeste dupa amor si liniste. Ei nu-i pot oferi acestea decat daca vrea. Ma indrept spre usa, o deschid incet, apoi cobor scarile putin repezita indreptandu-ma catre masa spre a lua ceva de mancat. In bucatarie, tatal meu sedea pe scaun citind ziarul si cu o cafea langa el. Remarc ca are parul ciufulit si poarta pijamalele cele gri pe care i le oferise mama, adica mama Akemei.
- Buna dimineata, tata! spun eu cu o voce calda.
Tata isi lasa ziarul pe masa si ridicand capul, da buna dimineata vesel. Aceasta veselie e cam ciudata, desi mai dimineata el era ori morocanos ori suparat din cauza anunturilor inutile din ziar. Ma uit in frigider si scot o cutie de suc natural de portocale, dupa care apuc doua pahare inalte de cristal, fara manere. Sucul se varsa in pahare ca o cascada cu o precizie impresionanta fara se se rastoarne mai deloc picaturi inafara vaselor de cristal. Iau o tava si provoc galagie incercand sa execut miscarile mele stangace. Tatal meu se cam stramba si ma ia la cearta ca de ce nu rog menajera sa ne aduca de mancat, ca in fond e platita sa faca treaba si iarasi filozofie aiurea.
- Tata, menajera nu stie ce-i place lui Yuna! Asa ca da-mi pace!
Eu pun niste paine prajita si margarina ca mic dejun. O rog pe menajera sa prajeasca niste oua asa de rezerva in caz ca musafira mea nu iubeste margarina. Pun totul pe o tava lucioasa si urc cu grija la etaj. Usa ramasese descuiata si cand intru observ ca Yuna de abia se trezise. Isi freca ochii dupa care imi spuse neata. Eu simt o mangaiere si o satisfactie ciudata in acest ''neata'' al ei.Simt ca nu este suparata si ca nu-mi poarta pica pentru ce facusem. Aprob din cap dupa care asez tava pe masa cu oglinda. Ma asez langa ea in pat , o iau de mana incet si o mangai putin indoielnica. Starea mea de spirit se schimba incet si pare ca inauntrul meu se instaleaza un gol. Nu stiu ce sa-i zic. As vrea sa-i spun ca-mi pare rau desi nu-i adevarat. As vrea s-o sarut din nou, dar mi-e ca va reactiona urat. Sunt intr-o totala dezamagire si stangacie. Ea in schimb imi citeste aceste sentimente in ochi. Imi ridica barbia cu varful degetelor si incearca sa ma consoleze cu vorbe mieroase.
- Hei, ce-i cu fata asta lunga asa de dimineata? S-a intamplat ceva? Te- a certat tatal tau?
'' Mda adu-l pe tata in discutie. Gandeste-te macar o clipa prin ce divergente trec eu Yuna!''
- Nu, nu e asta ! Este vorba...de ce s-a intamplat aseara! Imi...Imi...pare rau ca a fost asa repede.
- De asta esti tu suparata? Hmm sa iti spun un secret. Sa stii ca din cati m-au sarutat pana acum: tu esti prima fata care m-a sarutat.Si stii ce? Nu a fost rau...Mi-a cam placut! spuse coborand tonul Yuna si imbujorata in obraji.
Nu-mi vine sa cred ce aud. Prin urmare ar fi de acord sa repet faza.O voi face , dar nu acum. Inca exersez cum s-o abordez.Ma ridic putin din pat, apuc tava si o pun pe asternut in fata Yunei. Practic dupa aceasta discutie ii servesc micul dejun la pat. Eu nestiind ce prefera sa manance m-am temut ca n-o sa-i placa, dar blonda lua bucata de paine si margarina si incepu sa o manance incet. La final dupa ce termina prima felie, ma privi cu o uitatutra gingasa.
- Sa stii ca e tare buna! Tu nu mananci?
- Pai eu asteptam sa-mi spui daca iti place. Daca nu mergeam si mancam niste oua fripte jos.
- Cu tatal tau cel artagos?! Nici nu ma gandesc.
- Stii ce iubita, in dimineata asta e mai vesel, cred ca s-a lovit la cap in timpul noptii!
Yuna, cand auzi apelativul ''iubita'' avu o clipa de exitare. Acum se uita prin camera superficial si abia apoi se uita si la mine. Ma gandesc ca am facut o prostie zicandu-i asa. Ea ma priveste acum entuziasmata si imi cere sa-i zic mai des asa , dar ''iubito''. Mie imi convine. Credeam ca va bubui si ca o sa ma plesneasca, caci dupa ce am avut tupeul de a o saruta, am si alintat-o. Ma ridic din pat si ea disperata striga dupa mine caci unde am de gand sa ma duc. Nu-i raspund nimic si inchid usa, de teama ca tata sa nu auda ca noi vorbim chestii intime. Yuna , plina de o usoara veselie ma apuca de mana si ma trasa in pat obligandu-ma ca pe copii mici sa mananc. Ii fac asa zisa mica dorinta si mananc putin dintr-o felie de paine. Incerc sa ii explic ca peste o zi trebuie sa mergem la scoala si sa ne facem temele. Blonda cuprinsa acum de un dezust, se rasuceste prin pat rugandu-ma sa inchid subiectul cu scoala, ca e satula de ea ca i-a mancat zilele. Pe mine ma bufneste un ras grozav. Ea se stramba la mine si se face ca nu-mi vorbeste. Da' ce-am pornit cu dimineata-n cap? O cearta superficiala de copii? Si eu nu-i vorbesc. Se supara si ma intoarce cu fata la ea. Se face ca plange.
- Daca nu vorbesti cu mine, jur ca...ca... o sa plang!
- N-ai asa tupeu Yuna! Oricum am incheiat!
Yuna incepe sa-si intre in rol. Se mataie ca un copil. Eu suparata si ofensata de gestul ei ma zbat si nu mai pot sa ma controlez. Ea deja incepe sa se prosteasca rau. Ma urc in varful patului, ma asez in genunchi si o trantesc pe Yuna pe asternuturile albe ale saltelei. Ma priveste lacom si in tacere. Eu afisez o privire perversa. Oare am inchis usa? Ce sa mai? Ma aplec peste fruntea ei si ii rapesc un sarut patimas. De data asta unul incet nu lacom ca cel de aseara.
- Te rog, gata! Yuna rosti acestea si se ridica repede din pat. Nu din nou! E prea repede! Am spus ca accept anumite chestii, dar mai tarziu, acum e prea devreme! Imi pare rau!
Eu ma apropii de ea si o iau in brate. Drace ce am facut? Acum un minut ne jucam, iar acum totul e pe bune. Am suparat-o pe bune!
- Regret iubito, promit ca o sa am abtin. Ok? ii soptesc eu cu un glas subtire, cald specific femeilor.
Yuna da din cap in semn de iertare si incepe sa-si astranga hainele. Primul lucru dupa asta este indreptarea catre baie. Acolo am auzit-o schimbandu-se in hainele pe care le purtase ieri. Eu raman in mijlocul camerei cu ochii in soare cum se zice. Aproape ca-mi vine sa ma pocnesc singura. La dracu' cu corpul asta!
Dupa vreo 20 de minute o vad pe Yuna iesind din baie, isi ia la revedere cu o voce stinsa si apoi pleaca pe scari. Cand iasa pe usa glasul pasilor ei se stinge subit, la fel si veselia mea pe ziua de azi...
Pagini: 1 2 3