Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Buna sunt nou venita
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Dupa cum zice si titlul sunt nou venita. Am 14 ani si ma numesc Alexandra. Am o mare pasiune pentru scris, defapt pentru tot ce are legatura cu anime.
Anime-ul preferat este Gravitation. Nu cant la niciun instrument, dar din toamna o sa iau lectii de violoncel4. Stau in bucuresti, imi plac cartofii prajiti; porecle: Lecs ( de la o prietena), Branza ( din cauza ca am pielea foarte alba21 ), Rudolf ( intr-o iarna era asa de frig ca mi se inrosise nasul ) si S.U.A. ce sa va mai spun? Am si eu o poveste : Pericolul pandeste, la fel si dragostea. Daca mai doriti sa stiti ceva, intrebati.bye
Bine ai venit pe Animezup, Rin Rin!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Hey *hugs* bine venişi pe forum. Sper să te acomodezi aici foarte uşor şi să fi activă. Dacă tot eşti aşa talentată la poezii poţi să-ţi deschizi http://animezup.com/forum/forumdisplay.php?fid=138
aici un topic cu poezii şi să ne arăţi talentul tău 4. Secţiunea de poezii e mai nou făcută btw şi oricum sunt mulţi talentaţi pe forum cărora le place să scrie în special poezii. Oricum încă o dată bine ai venit şi Cum te cheama ? De unde eşti, câţi ani ai ? Culoare preferată ? Zodia ? Ce animeuri ai vizionat, iar manga ? Citeşti ? Dacă tot nu ai spus nimic de tine te-am luat la întrebări. 21 BTW nice nickname. Îmi aminteşte de o fată din anime dar nu mai ţin minte ce anime. o.O Oricum încă o dată bine ai venit pe forum şi sper să - ţi faci aici câţi prieteni doreşti.



P.S Vezi că dacă vine un individ bizar pe nume Kashim şi o domniţă pe nume Lori nu te speria. Aşa se comportă ei în preajma nou veniţilor : )) E tradiţie 21 O saă te acomodezi şi cu ei. Chiar dacă par ei aşaaaaa ei bine sunt foarte prietenoşi trebuie doar să ajungi să-i cunoşti.
Ma cheama Alexandra
Sunt din Bucuresti
Am 14 ani
Culoarea preferata este albastru marin
Sunt sagetator
Am vizionat Nana, Death Note, Honey and Clover, Paradis kiss, Blood + si altele
Si da imi place sa citesc21)


Sper si eu sa ma integrez4
Helau Rin Rin . Bine ai veniit pe Zup . Sper sa te acomodezi repede si sa iti faci cati mai multi prieteni . Pai am decat doua intrebari :
- Care e anotimpul tau favorit ? 15
and
- Chiar ti-ai dori sa iei lectii la violoncel ?
Cam atat .. inca odata bun veniit hug
Zuppy ataseaza imagini acum...

Uelcom! Si... ce muzica asculti?
Citat:P.S Vezi că dacă vine un individ bizar pe nume Kashim şi o domniţă pe nume Lori nu te speria. Aşa se comportă ei în preajma nou veniţilor : )) E tradiţie 21 O saă te acomodezi şi cu ei. Chiar dacă par ei aşaaaaa ei bine sunt foarte prietenoşi trebuie doar să ajungi să-i cunoşti.

Lynn 24.
Well, hello Rin Rin ? Bun venit pe animezup. Să fii un user activ. : ).
As Kashim asked, ce muzică asculţi ?
Ce îţi place atât de mult la Statele Unite ale Americii b-) ? lol.

Welcome.
LOL. EDIT. Uită ultima întrebare 24.
EÅŸti la liceu ? Ce profil ?
Godziilaa: ascult mai mult un fel de rock, dar nu din ala zapacit21)). Si da chiar vreau sa i-au lectii de violoncelSmile
Lori.: Imi place mult anotimpul toamna, nu sunt la liceu ( m-a dat mama mai tarziu la scoala21 ) si vreau sa dau la economic sanitar sau filologie pupic un pupic la toti
Ohayo... Ma bucur sa te cunosc. Din bucuresti, zici? 4 Ar fi super sa ne intalnim 71 Spor la scris. Eu nu te mai iau la intrebari , scapi10 Bye. Sa ai o zi buna.
Buna Rin Rin!!!
Bine ai venit pe Zup,sper sa te simti bine alaturi de noi!!
Am doar 2 intrebari sa iti pun:
1)Ce fel de carti iti plac?
2)Iti place Kuroshitsuji?
Pagini: 1 2