Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Pro sau contra manele?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Manele...Alt gen de muzică, la fel ca oricare altul.
Dar, orice manea are acelaşi ritm, versuri, conţinut şi exprimare. Nu-mi plac manelele, dar asta nu înseamnă că le voi putea interzice celor care ascultă să n-o mai facă. Este alegerea lor, însă, eu cred că ar avea mai multe de învăţat din muzica engleză de pildă. O limbă nouă, cuvine, să se exprime corect şi să VORBEASCĂ C O E R E N T .
La manele auzi decât jale şi iar jale. M-ai părăsit bla bla, ai murit, ai căzut pe scări şi ţi-ai rupt gâtul, te-ai dat pe gheaţă şi ai răcit, şi toate astea. Nu cred că un om care ascultă manele, are ce înţelege sau învăţa din ele, poate , doar să fie muuult mai prost [scuzaţi] decât este.
Manelele ne strică ţara, ''faima'', cocalarii ne fac de râs, cum poate acest gen de muzică, doar un gen de muzică, să ne facă de râs în halul ăsta?
De ce maneliştii nu au o voce fină, delicată? De ce trebuie să falseze în orice melodie, la orice vers? Şi să repete fraza ''fără număr'', şi să facă banii pe nimic? Şi să fure? Să se creadă mai superiori? Şi să-şi bată joc de alţii?
Eu sunt contra manele.
De ce ? Păi majoritatea maneliştilor au o atitudine superioară faţă de toată lumea, sunt cei mai tari, iubesc o femeie şi sunt urâţi şi invidiaţi de toţi pentru că au bani. Ei bine, versurile manelelor sunt de vină. Şi în toate manelele e vorba de bani, duşmani şi femei. Dacă găseşte cineva un alt subiect vreu să ştiu şi eu ca să pot găuri calendarul ^^
Ascultă muzica foarte tare (hello, n-au auzit că s-au inventat căştile - eu folosesc mereu pe stradă pentru că ştiu că nu toţi vor să audă Alternosfera sau Luna Amara).
Citat:De ce maneliştii nu au o voce fină, delicată?
Da, asta mă omoară pe mine. Mă seacă faptul că nu pot ţine o secundă o notă fără să treacă la alta. Ar putea măcar să îşi antreneze vocea, în timp sigur ar putea reuşi.
ÃŽn rest sunt de acord cu tot ce a spus Smile chiar deasupra mea.

Xoxo, AlerimxD.

Edit : 2 la o mie =]
Citat:Dacă găseşte cineva un alt subiect vreu să ştiu şi eu ca să pot găuri calendarul ^^

Caută "Maneaua lui Iisus" şi mai era una despre ID-uri de messenger.
Fiecare cu propriile opinii. Nu ştiu de ce trebuie să iasă ceartă de la acest subiect. Titlul topicului e 'Pro sau contra manele'. Eu spun că sunt contra, dacă interesează pe cineva, deşi nu cred. Aici se caută doar ceartă. Anyhow, the end of story.

Xoxo, Ang.
Să ştiţi, că eu, ca manelist mă simt jignit de toate huiduielile voastre.
Citat:dintre care 4 care stiu ce e aia muzica si cu ce se mananca..
Ştiu ce e aia muzică ? Adică trupe ca Three Days Grace şi tot ce vezi la Music TV Top Rock Charts ?
Şi ştiu cu ce se mănâncă ? Adică analizează din punct de vedere muzical o melodie, află ritmul, tonalitatea, bătăile, îşi dau seama în ce gamă se cântă şi care e acordajul melodiei ?
You're geniuses!
Sincer , sunt contra manelelor . Au textele gresite si in nici un caz nu poti invata ceva din ele . Daca textele lor sunt gresite , cum vreti sa ne asteptam sa evoluam ca tara si societate ? In curand toti vor vorbi gresit limba romana , mai ales aceasta generatie , din moment ce toata clasa mea asculta manele de prost gust . Au si nume de cacao , doar de mancare si tampenii . Specific ca nimeni nu ar trebui sa asculte aceste melodii , pentru binele sau si al societatii . Mai bine ar asculta niste muzica adevarata , cu texte corecte , din care sa poata invata ceva . Manelistii zic doar " Ooooo viata meaaaaa !!!!! " si " Sa moara toti dusmanii mei !!!! " . Cred ca ar fi fost mai bine sa nu se inventeze manelele vreodata . Chiar daca sunt contra manelelor , eu nu pot sa ii judec pe cei care asculta acest gen muzical . Si ei sunt oameni , insa nu vor avea succes in viata .

Edit : Nu pot sa il sterg .
Pentru Tenshi : Vezi ca am scris ca nu ii judec dupa muzica pe care o asculta de la inceput . Nu am nimic cu manelistii , insa stiu ca nimeni nu vrea un angajat care nu stie sa vorbeasca limba romana corect . La asta m-am referit cand am zis ca nu vor avea succes in viata . Niciodata nu am criticat oamenii dupa genul de muzica . Am avut prieteni manelisti si m-am inteles foarte bine cu ei .
pai nu is nici pro, nici contra 22. sincer nu-i suport pe cei care urasc manlele si manelistii >.> (asta nu inseamna ca nu va suport, srry xD). adica omul e tot om, indiferend te stil sau muzica pe care o asculta.

Citat:Specific ca nimeni nu ar trebui sa asculte aceste melodii , pentru binele sau si al societatii . Mai bine ar asculta niste muzica adevarata , cu texte corecte , din care sa poata invata ceva . Manelistii zic doar " Ooooo viata meaaaaa !!!!! " si " Sa moara toti dusmanii mei !!!! " . Cred ca ar fi fost mai bine sa nu se inventeze manelele vreodata .

haaa? de ce Michiyo-chan? gandeste-te ca unii se regasesc in astfel de muzica. asa cum noi ne regasim in rock (unii), sau toti de aici in anime-uri, manelistii se regasesc si ei in manele. asa spuneam si eu "nu-i duce capu sa asculte muzica buna". dar am invatat sa nu mai critic oamenii dupa stil sau muzica.
nu ascult manele. nici eu nu vad nimic impresionant la ele. n-au pic de originalitate, toate is la fel, aiurea. acelasi subiect, acelasi ritm, aceleasi versuri.. totul e banal.. defapt, banal e putin spus.. e jalnic. pot critica muzica, dar nu vreau sa critic omul.

Citat:Asculta ce vrei, daca doar atat de duce capul sa intelegi.

altu. nu vreau sa fiu rea, sau sa fac spam dar eu cred ca pe unii nu ii duce capul sa inteleag ca ficare om e diferit. nu santem toti trasi la xerox. omul nu e inteligent in functie de muzica pe care o asculta asa ca incetati sa spuneti chestii de genu asta:

Citat:Nu cunosc om, care are o facultate, terminata pe propriile forte, un om care stie ce vrea de la viata, sa asculte manele.

ma simt mandra sa spun ca nu sunt de acord cu voi Smile.
@Michiyo-chan: Sterge-ti postul, cred ca e mai simplu asa. smiley face
@Tenshi.: Te contrazici.

Cred ca mi-am spus parerea cu ceva pagini in urma. It`s late and not funny anymore.
Dap...eu consider ca acest gen poate fi ascultat de persoane mai in virsta care duc lipsa de afectiune amoroasa...pai, cunosc fete care pot sa mai asculte manele, insa doar pentru a se amuza...sa fim rationali>>atit de multa muzica moderna si contemporana exista care te combate de la acest gen...expunind suferinta si inslaciunea prin cu totul alte metode, mult mai placute si mai ascultate in prezent...
Eu insumi prefer alt tip de gen muzical bazat pe aceasta tema^^...Ciautz si Dezbatere placuta^^
Contra!!! :die: Le urasc,tot timpul exista un coleg care sa puna o manea in clasa pe relicva lui de telefon si sa inceapa toate tipele sa danseze :dead: Ma omoara mai ales ca suntem doar vreo 3-4 in clasa care nu asculta manele pff si cand mai ascultam in casti muzica buna pentru ca altfel nu se poate se apropie de tine ...asa incet, ca sacali ,si iti baga telefonul in fata sa iti strice fericire in care te afli cand asculti adevarata muzica... pff copii din zilele noastre.Norocul meu ca in familie nu asculta nimeni manele...eh hai mai asculta inna si de astia dar nu ma deranjeaza ;| Oricum concluzia:ContrA
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16