Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Idei noi pt Zup
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Va rog, puteti sa va certati in alta parte? Sau, de preferat, sa nu va mai certati.

Pastrati acest topic pentru idei! Multumesc
Okay, so I’ve been thinking at something last night (things happen when I’m having insomnia ^^’). Daca tot sunt atat de multi doritori de concursuri coughmedals/titlescough poate ar trebui sa se organizeze un concurs unde sa se poata “sorta” userii ,cu adevarat pasionati de ceva si vor sa se afirme ,de -> “the medal hunters” (no offense XD) Ma refer la un concurs where you really have to work your ass off to get to the top si nu doar sa-ti rogi prietenii, verisorii, vecinii, parintii, bunicii si pisica sa te voteze and then go all “OH look at me I have a medal! “(Big F deal, I have a chainsaw. Do you see me bragging ‘bout it?)

Ma gandeam la o fuziune intre Fan Fic, Fan Art si GFX, unde participantii vor putea lucra in echipe, which they could also name XD.
For more details please click the spoiler below
\/

In ce ar consta acesta provocare:
1-se va da un prompt sau/si se vor stabili anumite criteriii ce trebuiesc indeplinite
2-pe baza acestui prompt se va scrie un fic ( sa fie de 1000 words?)
3-Fan Art: se va realiza un desen ce va intruchipa o anumita scena din fic
4-GFX: se va crea un sig ce va avea rol de promovare a povestii (mai pe inteles: un fel de “panou publicitar”)
Creatiile vor fi criticate “la sange” –nothing comes for free.
Jurizare (you’re so going to hate me for this):
1-se vor acorda note astfel:
*calitatea desenului (a se trata individual)
*calitatea sig-ului (a se trata individual)
*calitatea ficului (just read above ^)
*cat de bine desenul, ficul si sig-ul se contopesc. (meaning: daca ficul este sweet and fluffy sigul trebuie sa fie pe masura, iar daca in poveste este vorba de mere, nu trebuie sa desenezi pere. Does it even make sense?)
2-se va face media notelor si voila! Aceasta este nota data echipei.
Locurile/premiile I,II,III vor fi oferite intregii echipe.
Special awards/titles or whatever…
-the best drawing
-the best GFX
-the best script /most original plot
And maybe others . Concursul s-ar putea desfasura pe perioada vacantei de vara, deoarece userii vor avem mai mult timp liber la indemana (teoretic).

Cam asta ar fi ideea mea, desi nu stiu cat de practica si realizabila este ^^’ so please don’t hit/swear/maul me!....ah let me rephrase that: Do not hit/swear/maul the crazy chick that hasn’t slept a minute and has a chainsaw at the ready.

-Veve
no way.

Citat:2-pe baza acestui prompt se va scrie un fic ( sa fie de 1000 words?)
3-Fan Art: se va realiza un desen ce va intruchipa o anumita scena din fic

asta este ideea lui mitch, si o sa gasesti topicul la fan art. dar nu mai trece nimicni pe acolo. Deci nu cred ca ar avea mare succes concursul, nu stiu de ce, dar daca nu a mers prima oara.. acum depinde de ce doresc ceilalti.
[citesc]
Citat:*calitatea desenului (a se trata individual)
*calitatea sig-ului (a se trata individual)
*calitatea ficului (just read above ^)
intr-un concurs nu ar trebui sa conteze foarte mult calitatea, mai ales pe un site normal. Pentru ca concursul este facut pentru distractie aici, si nu chiar toata lumea sti sa faca gfx, desene si sa scrie un fic. da stiu ca ai zice" atunci de ce mai participa?" , pai participa pentru ca vor sa participe si sa se distreze. Nu zic sa fe un desen cu o calitate ff proasta, dar nici sa comentezi fiecare defect al unui desen sau gfx, pentru ca nu suntem artisti ca sa critici la sange ori ce defect. parerea mea.

Nu stiu ce sa zic despre premii. la POTM, nici acum nu exista medalii, si concursul este foarte popular, in ceea ce priveste, e cel mai popular concurs. DEocamdata nu cred ca toata lumea are timp de facerea unui concurs asa complex. Sunt seiuni pentur cei care fac facultatea, pentru cei mai mici,de ani este scoala si noul semestru, in care trebuie sa invatam. Medalii si dinastea.. ar fi o idee destul dde simpatica dar complicata...si preoblema e ca deja sa facut un concurs asemanator,numai ca fara gfx, si deja e prima editie si nu prea a avut succes.

Acum depinde de hotararea lumii si daca li se pare o idee buna, felicitari. Acum cred ca da, ar fi bine sa se organizeze vara, dar unii sunt plecati in vacante si mai lipsesc useri..talentati dupaia.Vara eu as participa. .depinde de timp.

succes, si poate o sa se realiee concursul, nu stiu.
Dap intradevar just~ur~average~bch, e o ideie cam de-a mea...dar sunt fericita ca mai sunt capuri ce gindesc ca si mine^____^
Defapt 2011', nu prea ai dreptate in privinta concursului cu FA & FF...in decembrie si ianuarie a mers perioada de teze si sigur ca concursul nu a fost intrebat. In ianuarie-februarie, la fel greu cu sarbatorile si plecatul la odihna...dar totusi sa reazizat ceva, a fost finisata votarea si avem si premianti. Sper ca userii ce sau inscris acum vor da dovada de devotament la concurs, fiindca in decembrie, din acele 5 echipe au ramas 2-ua, apoi 1 jumatate... intradevar e greu de organizat, indeosebi kind nu mai poti apuca de o ureche, insfaca de o capita de par sau ridica putin glasul^^!
Mie mi se pare o idee buna, poate chiar foarte buna o.o. Adica nu toti suntem straluciti la anumite materii si lenea nici ca ne lasa sa deschidem caietul si cartea. Si ar putea sa fie foarte bine organizata aceasta sectiune, adica sa ` predea ` doar cei care chiar se pricep cu adevarat la anumita materie. Sa se dea si teme mi se pare chiar o idee stralucita, ca sa se dovedeasca ca ` profu ` nu si- a irosit timpul degeaba. Si eu m- as putea ajuta de aceasta sectiune, sunt cam varza la gramatica, profa nu ne preda nimic -.-.
Maybe, ideea e a lu sibel.

Este deja un topic unde se da ajutor la teme. Are succes. Parca se promise sectiune de genul acesta. Dar nu ma bag, totusi mie nu imi place chiar asa mult ideea.
Umm... Când aveam calculator era ok, dar acum văd animezup așa... Și negrul de pe margini este foarte sâcâitor.
Ar fi vreo soluție ?


Cât despre părerea mea cu secțiunea de explicat teme, mi se pare useless. Este un forum anime after all.
Uitați-vă atenți cum a ajuns tpu, dintr-un site normal într-unul în care 70% din întrebări sunt din teme. Există cărți, manuale, colegi, profesori și caiete din anii trecuți, chiar sunt și site-uri unde se pot găsi infomații. Elevii ar trebui să-și facă temele singuri acasă, nu să intre pe zup ca să le facă alții pentru ei.
Și dacă spuneți că nu știu să facă anumite exerciții problema este că nu au învățat când trebuia, și rezolvarea nu este nici pe departe să întrebe pe un forum.
Dacă în topicul care există deja se postează o dată la 2 săptămâni e și mai useless.



(08-02-2011, 11:20 PM)Flaw A scris: [ -> ]Pastrati acest topic pentru idei! Multumesc.
REvenind la idei.:

Revin la ideea mea cu fan cluburile. Păi adevărul e că la un moment dat te plictiseşti de acel fan club, dar dacă nu mai e prea frecventat, se poate închide şi nu mai ocupă spaţiu degeaba. PE multe site-uri am văzut fan cluburi şi au succes. Şi de ce nu şi animezup?
(18-02-2011, 08:27 PM)■2011 A scris: [ -> ]Dacă stai să te gândeşti cât de mult ti-ar plăcea animeurile, la un moment dat vrei să discuţi şi despre alt ceva.

De ce am impresia ca lumea de aici practic nu mai "discuta" despre un anime? 7 In plus, nu toate persoanele sunt disponibile ca sa explice cuiva ceva sau sa-i rezolve.
Sunt de acord cu Alerim, daca nu intelegi ceva dupa ce te-ai chinuit sa intri in esenta problemei, incerci sa intrebi profesoara data, daca nici si aici nu intelegi, intrebi alte persoane, dar postand problema pe forum si astepti sa fie rezolvata de altii nu te ajuta cu nimica. Si in plus, forumul e un loc de recreare de scoala.
Interesant, poate sa-mi scriu si eu tema de acasa de la Calcule diferentiabile si integrale si scap de 3 ore de stat asupra caietului garbova ? 24))
(18-02-2011, 08:27 PM)â– 2011 A scris: [ -> ]REvenind la idei.:

Revin la ideea mea cu fan cluburile. Păi adevărul e că la un moment dat te plictiseşti de acel fan club, dar dacă nu mai e prea frecventat, se poate închide şi nu mai ocupă spaţiu degeaba. PE multe site-uri am văzut fan cluburi şi au succes. Şi de ce nu şi animezup?

Ideea cu fan cluburile îmi place, dar câte să existe? Îţi dai seama că unuia îi place animeul X, de care n-a auzit nimeni, şi dacă se face un fanclub cu acel anime nimeni nu o să posteze acolo ? Adică, trebuie făcute fan cluburi pe teme destul de populare pe forum. Şi, să fie numai fan cluburi despre animeuri sau şi despre muzică, filme etc? ( acestea ar ocupa mult mai mult loc pe forum ) .
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40