Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Neata! :)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
M-a obligat Mimisor sa ma prezint, ca eu nu aveam chef.

Nume: Cristi
Varsta: 16
Din: Suceava
Clasa a X-a. Adica terminat a IX-a ieri (vorba vine ieri). Profil mate info, de parca asta ar avea vreo importanta.
Ascult rap. Ma pot certa frumos din cauza muzicii Smile Porniti-ma 19
Nu inteleg hai cinciu si celelalte chestii asemanatoare.
N-am mai vazut un anime de... mult. Mint. M-am uitat la Blood+ in saptamana de greva. Dar pana la el mult timp cu nimic.
Diriga zice ca-s superficial.
Enervant. Foarte.
Roscat.
Cunoscut si ca ZeceDeZero (0000000000) prin unele locuri. Am vrut sa imi pun Kashim la nick, dar cineva mi l-a furat. Si sigur mi l-a furat. Pentru ca am fost Kashim pe animax (poate cativa de pe aici ma cunosc...). Sunt mai rau ca atunci. Si mai enervant. Si mai nepasator.
Ajunge.
Bine ai venit pe Animezup, YKashim!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Da. Sal Kashim. Cred ca ne stim de pe animax, sau cel putin eu te stiu 21. Oricum, poate numele baraja iti spune ceva, desi cred ca nu-ti mai amintesti. Deci avem rap-ul in comun, desi in ultima vreme am lasat-o mai moale (poate ai putea sa-mi recomanzi niste melodii totusi5 ).
So, cateva intrebari, 2-3:
1. De ce ai venit pe zup?
2. Care sunt raperii tai preferati?
3. You gonna spam? 21) Stiu ca-ti placea. 21)
Cam atat. See ya'!
Well, well, uite cine e aici.Nu am mai auzit de ceva timp de tine (nu că mi-ar fi păsat), dar îmi aduci aminte de perioada aceea de început de noiembrie şi mă amuz numai gândindu-mă la fostele noastre conversaţii şi la prostiile pe care le-am putut gândi 24.
ÃŽn fine, aici sunt altfel regulile, mult mai nasoale ; dpmv unele chiar sunt inutile.
Sper să-ţi pierzi timpul cu cap, p-aici şi te asigur că te vei plictisi.

MissAyumiYamada.
Cred ca te stiu... Ai fost printre tintele mele? 21
1. Aveam chef de un forum de genul. Pe niciun forum nu ma desfasor mai bine ca pe unul anime. Animax-ul e mort. Plus ca mi-au banat prea multe conturi 22
2. Ma dezamagesti... Nas, Eminem, Dr. Dre, Kanye West, Ludacris, 50 Cent, Spike, Ombladon.
3. Nu spamam... Doar... cum sa-i spun? Bine, sapamam! 21 Mimisor mi-a zis ca aici mozii sunt mai duri. Mi-e frica 17
4. Stiu ca tu nu ai pus un 4, dar ai zis sa-ti recomand ceva melodii. Eu incep cu niste albume: Nas & Damian Marley - Distant Relatives, Eminem - Recovery, Jay-z - BP3, Drake - Thank Me Later (nu tot, si doar daca iti place cat de cat Drake), B.o.B. - The Adventures of Bobby Ray (macar pentru colaborarea cu Eminem daca nu pentru tot), Wale - Attention Deficit. Stiu ca mai erau cateva, da' nu-mi vin in minte. Piese: Lloyd Banks feat. Juelz Santana - Beamer Benz or Bentley si remixul feat. Ludacris, The Dream, Jadakiss & Yo Gotti, Lloyd Banks feat. Lloyd - Any Gril [Banks incepe sa loveasca la cum prind astea], Kanye West feat. Dwele - Power, The Game (sau doar Game mai nou) feat. T.I. si Robin mi-e greu sa scriu si mai cum - Pushin It, Grasu XXL feat. Guess Who - Azi Nu [da' pe asta cine nu o stie?], Spike & Guess Who - P...2...E [si asta cunoscuta, da' sa fie 21], Estelle feat. Nas - Fall In Love, Tony Yayo feat. 50 Cent - Pass The Patron, Reflection Eternal feat. Estelle - Midnight Hour, Reflection Eternal - Ballad of The Black Gold, The Game feat. Yung Joc - We Do It B.I.G., Young Money - Pass The Dutch (mi se pare tampita, dar... o ascult), T.I. - Yeah Ya Know, T.I. feat. Fergie & will.i.am - Down Like That, Mary J. Blige feat. Drake - The One . Lipsa de amintiri.
Oricum, albume care trebuie sa iasa si le astept: Juelz Santana - Born To Lose, Built To Win, Kevin Rudolf - To The Sky, Chamillionaire - Venom, The Game - The R.E.D. Album, T.I. - ceva cu King (oricum are un nume tampit), Lil Jon - Crunk Rock (sper sa nu fie retardat). V-am avertizat sa nu ma porniti la vorbit despre muzica 24

@Ayuka: eu nici nu stiam ca existi 21 Plus ca toate regulile, in general, sunt idioate. Ce zici: am citit regulile de aici? 15 Si eu tot timpul respect regulile 65 Gata mi-am amintit! Tu esti aia crizata?
Dracu ştie cum m-ai categorizat tu.Cât despre reguli, unele nu sunt idioate (nu mă refer la internet, ci la viaţa reală), dar ... Hai să nu îmi spun părerea aici, acum, că mi-e să nu iau ban.

Full post : uygsdfuhuihfsufviudsnfvuesrigjvhiuhdsoifjgoisdjoigvusdfhiujheuyu.
Te-ai ofticat in legatura cu ceva violuri, sex in aer liber si altele asemenea 78 Cred.

Citat:Full post : uygsdfuhuihfsufviudsnfvuesrigjvhiuhdsoifjgoisdjoigvusdfhiujheuyu.
Asta e cea mai logica fraza auzita pana acum de la tine

doar iti testez... atentia 21
Auzi Kashime, ia treci si vorbeste frumos ca aici nu e Animaxu' noastru de mult pierdut. 21)
Mda, hai, bun venit si daca tot iti place topic-ul ala de la Forum Games poate si postezi ceva, guralivule.

M-a obligat Mimisor sa ma prezint, ca eu nu aveam chef.
Asa, bravo, da vina pe mine.

Pentru ca am fost Kashim pe animax (poate cativa de pe aici ma cunosc...). Sunt mai rau ca atunci. Si mai enervant. Si mai nepasator.
Hai taci, ca pe Animax erai un retard care posta doar la un singur topic undeva pe la Muzica, ah da, si din cand in cand mai postai pe la Forum Games, si sa nu uitam de topic-ul ala facut pentru mine " La multi ani perverso" pe care l-a inchis Reya inainte de 00:00, ce rau din partea ei, eh, vremuri apuse, dar tot retard erai. 21 In fine, hai ca am scris cam multe si deja asta nu mai e un " calduros" bun venit, postu' asta deja devine ... aiurea din cauza amintirilor de pe Animax, si lol, mi-am amintit de Valika, ea ce mai face ? 21))) wah cat puteam sa rad de ea si sig-urile ei cu Nycrom, blonda dracu. =]]

Hai ca-ti ajunge. Bye.
Ai uitat de topicurile cu Puya si Lady GaGa 2 Si cele de la diverse. Si... de Forum Games n-ai uitat. Ai uitat de Probleme Tehnice. Acolo ma certam cu mozii b-)

Cum e sa ma ataci de doua ori si sa mori perverso? 15
@Kashim. De fapt nu stiu daca ne-am certat 21). Stiu doar ca eram printre singurii care ascultam rap. Amandoi postam la muzica si bla, bla. Ne dadeam rate-uri unu' la altu', ca deh, rockerii iti dadeau numai 4 pe melodiile pe care le ascultai(rap) si trebuia cineva sa-ti dea 9 si 10 24(la rate the song).
Si nu ascultai si Jay-Z? Stiu ca ascultai. 39
Pagini: 1 2