Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Desktop-ul tau.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ce cutam eu pe mozila e doar la misto.
Cred ca destopul v-a lasat cu gura cascata. Nu-i asa ca e bengoasa poza aleasa pentru desktop?
Uitati-va dar aveti grija sa nu imi intimidati fisierele ca v-am ars. Bla bla bla bla bla...

daca va mirati de ce nu apare desktop-ul mai sus este ca aici pun link-ul.
L-am schimbat.
http://i897.photobucket.com/albums/ac177...mzdeks.jpg
E pisicuţa fratelui meu. E atât de cute, şi când te gândeşti că i-a pus numele după porecla mea, adică Fluffy X___X''. Este pur şi simplu adorabilă. Mi-am schimbat tema la windows, e mai nais aşa, nu?
Mie-mi place. 4
Ordine si disciplina, prefer sa am desktopul cat mai gol sa sa tin doar ce folosesc util, taskbarul cu ce folosesc curent si jocurile care imi consuma mult prea multe ore din viata. Si poza ,evident pentru un gamer inrait si un gen pe masura, Gears of War in toata gloria. Enjoy
Here is my desktop. Ador wallpaper-ul acela, pentru cine nu si-a dat seama, e Sebas-chan si Claude from Kuroshitsuji.
In coltul din stanga sus am cateva documente pe care nu am mai apucat sa le termin si sa le selectionez. In dreapta sus sunt 'folderele principale' care ma fac sa innebunesc de fiecare data cand le deschid pentru ca nici eu nu mai stiu ce am acolo. Jos am niste shortcut-uri la youtube, trilulilu si photobucket si programele pe care le folosesc cel mai des.

[Imagine: cats.jpg]
Deci...uite si desktopul meu...
http://s1181.photobucket.com/albums/x437...5415742908
deci...4
spam, spam, spam, spam...........................................................................................
Here

Imaginea asta imi place foarte mult. Nu stiu ce ma atrage la ea but ... ma atrage ! Ceea ce ma deranjeaza si se vede urat este chestia aia de la incheietura. In rest ... In folderu ' " Inna's works " scriu toate porcariile [ ficuri , poezii etc. ] Nu - mi incarc calculatorul cu multe programe pentru ca stiu ca n u - mi folosesc si na ... . Am putine dar bune ^^ Ah si din motivul ca pc-ul meu o i-a la vale destul de repede -.-".
N-am mai trecut pe-aici,desi in ultimul timp am schimbat de multe ori wallpaper-ul Smile
Organizarea e cam aceeasi,numai ca sunt mai putine programe (am instalat windows-ul) si alt wallpaper.As fi avut un wallpaper cu Kuroshitsuji dar mi s-a stricat hard-ul si am pierdut toate cele 1000 si ceva de poze 14 De asemenea,e chiar super curat fata de felul in care e deobicei,e ceva ciudat la mijloc xD


Click
http://i54.tinypic.com/8x0w2w.jpg

jocurile cu table se joaca tata Zuppy06
Etto, eu una am renuntat la wallpapere si alte imagini.

http://i54.tinypic.com/9jn9t0.png

Am preferat ceva mai simplu. Pe desktop nu am multe lucruri pot spune.
Nelipsitul cos de gunoi, mereu golit; Photoshop-ul nelipsit; Team Viewer, foarte folosit de mine; MPC Star, l-am downloadat pentru ca KMP avea probleme, nu am stat sa le rezolv; Paint; si Calculatorul pentru calcule mai grele; cat despre dotm... numele spune totul; apoi vine nelipsitul Y!M; Youtube Downloader, nu il folosesc prea des dar si cand il folosesc downloadez muuuuulte; winamp-ul pentru muzica bineinteles si inca 3 fisiere in care tin diverse si diverse lucruri.
My desktop: http://i55.tinypic.com/2rmtrv8.png

I personally love my wallpaper. P'acolo am Firefox, care merge cam greu; Opera, de care sunt foarte mulţumită, Y!M ofc şi alte câteva chestii. De Photoscape mă folosesc ca să editez câteva poze. În rest am playlist'ul meu, un folder cu poze cu Sasha [my kittie; r.i.p] şi un folder cu chestii d'ale mele. De Excel şi Outlook Express nu prea mă folosesc. Din când în când mai folosesc Wordu'.
Deocamdată stau cu chirie, ca să spun aşa, pe XP. XP'u îl folosea de obicei mama, iar eu intram we Windows 7 [am 2 sisteme de operare], dar pe Windows 7 nu'mi mai merge netu'. Şi pe XP am luat o groază de viruşi, but that's another story.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18