Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce Asculti acum?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Garbage - Push it.
asta ascult acum..
Nu e foarte cunoscuta trupa , dar e una din preferatele mele. 4
Acum ascult Escape the Fate - The Flood. E una dintre melodiile mele preferate de la ei. Desi am aflat de ea de curand 4.
ft island- first kiss 9
hug
aww.ii ador pe oamenii astia:X
Manowar - Die for metal. Am auzit prima dată ieri, şi este prima melodie pe care o ascult de la Manowar.Am rămas plăcut surprinsă de soundul melodiei şi de versuri deasemenea.

"I walked inside so i could hear
and the guy beside me gave me a beer !"

\m/
Paradiso Girls - Patron Tequila
Asta ascult acum.
Mai devreme am ascultat ăă... Green day - American idiot. Acum ascult Avril Lavigne - Nobody's home :3. Melodia este mai mult decât superbă iar povestea este foarte adevărată. Plus că ei îi stă foarte bine brunetă : P.
chiar acum imi tipa in urechi Miyavi, pe antrenantul beat de la Rock no Gyakushuu -Superstar no Jouken- ^o^ in mel asta are vocea putin ragusita si suna atat de saxyy38 *trails off in fangirl squeals* xD
Well...eu acum ascult ''Dj project feat Julia-Nu'',Imi place melodia asta si multe melodii de ale lor cu toate ca nu au mai cantat impreuna.
:bye:
Acum ascult Jane Birkin - Je t'aime moi non plus - 1969 .Am găsit asta acum şi cred că e melodia originală.Dar cred că versiunea cântată de Placebo e mult mai bună.Poate dacă tipa nu şoptea cu atâta ardoare 'je t'aime' şi cânta mai cu vocea, suna mai bine.Oricum, are o voce bună.
Parazitii ft. Shabazz the Disciple - Mereu la subiect.
M-am dat pe rap. Mi-a venit brusc gustul de rap acum cateva zile cand am ascultat o melodie de la B.U.G. Mafia, evident, pe care n-o stiam. Asa ca mi-am facut un playlist cu, cateva melodii dragute Smile.