Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Iluzii [+16 / +18]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
@ AoiButterfly -- mă bucur că îţi place şi că urmăreşti şi acest sezon . Hmm :]] , se pare că aşa s-a întâmpla Amber - takumi, Angelique - Jay, dar nu a fost cu o neapărată intenţie, jur :]]. Aşa am reuşit să creem persoanejel. merci de coment şi că citeşti.
@ Wildrose -- ah x: mă bucur că îţi place acest sezon , sorry de greşeli şi îţi mulţumeşte Denny pentru faptul că le-ai enumerat . Nu ne-am supărat, nu îţi face probleme. Dacă vezi greşeli, spune-le. Le mai edităm şi noi :]]. Eh, dacă nu ar fi avut Jay iubită lucrurile ar fost prea simple ,nu crezi?
Vă rog să rămâneţi în continuare cu noi :]] şi să citiţi. Sper să vă placă şi aceste noi două personaje! Cât şi povestea!

Lectură plăcută!
Semănăm cu Schumacher =]]

[center] Capitolul 3[/center]

Adoram locul acesta numit „ acasă ” , iubeam aceste persoane numite „ familie” . Eram prea fericită să mă aflu aici. Şi cred că zâmbetul meu mă dădea de gol.
Când i-am văzut pe unchiul Takumi şi mătuşa Angelique am fost tare veselă. Când eram mică îmi amintesc că eram mereu în preajma unchiului Takumi şi a tatălui meu , de abia putea mama să mă răpească din mâinile lor. Aşa că am doar amintiri plăcute cu acesta , şi de fapt cu toată familia. Mereu fuseserăm apropiaţi.
Mi-a trebuit foarte mult curaj , şi nu ştiu de unde l-am adunat pentru a-l întreba pe Jay dacă are pe „ cineva ” . Mi-am dorit imediat să nu o fi făcut, pentru că durea. Şi nu ştiam de ce, dar acea veste nu mi-a priit. O chema „ Kate ” şi trebuia să recunosc că numele său era frumos. Plus că era majoretă – acel tip de fată care orice ar face nu poate să nu fie superbă şi adorată de toată lumea. Înţelegeam acum că brunetul din faţa mea nu putea să nu se îndrăgostească decât de o asemenea persoană . Era normal, pentru că şi el era extraordinar şi un baschetbalist nu poate fi decât cu o majoretă. Deşi durea înăuntrul meu, acceptam adevărul. M-a supărat şi bucurat totodată faptul că a renunţat la ieşirea cu iubita lui pentru a sta cu noi. Îmi părea rău pentru ea şi mă simţeam fericită pentru mine. Cred că eram prea egoistă... Am fost trezită de cuvintele lui Jay.
- Şi chiar nu ai avut pe nimeni ,Amber? M-am uitat amuzată la fratele meu, nu credeam că îi prieşte prea bine ideea . Dar nu avea de ce să se îngrijoreze pentru că eu nu avusesem niciun iubit. Cine s-ar fi uitat la mine în fond? O pitică cu trăsături deloc speciale şi pe deasupra blondă. Am râs în sinea mea.
- Normal că nu, este o şcoală de fete , ai uitat? Am râs copilăreşte şi cei doi s-au uitat într-un mod mai ciudat la mine. O privire ce spunea probabil : „ Cum ai rezistat acolo ? ” . Ochii lor s-au umplut însă imediat de căldură. Josh s-a apropiat de mine, ridicându-mă de pe scaun. Mi-a luat mâna dreaptă întorcându-mi trupul în aşa fel încât să fac o piruetă. Am roşit toată realizând că amândoi se uitau cu atenţie la mine.
- Şi tu te-ai schimbat mult de când ne-am văzut ultima dată. Acum că nu o să mai mergi la o şcoală de fete, trebuie să am grijă de tine.
Şi – a arătat victorios dinţii şi eu am chicotit.
- Plus că o să fiu şi eu aici, doi fraţi care să te apere. Dar să lăsăm asta, ce facem?

Ziua a trecut foarte greu , am stat mult de vorbă şi am aflat o mulţime de lucruri despre cei doi „ frăţiori ” ai mei. Am aflat curând de ce îi iubeam, nu doar pentru că erau extraordinari ci pentru că aveau grijă de mine. Întotdeauna mă protejaseră, amândoi. Seara am luat cina cu toţii, familia mea şi cea a lui Jay. Ca în vremurile vechi , dar eu m-am retras la culcare destul de devreme, pentru că eram obosită. Cu toţii mi-au mai urat încă odată un călduros „ bine ai revenit ” şi un dulce „ noapte bună ” , ce îmi lipsise enorm.
Desigur, camera mea era deja decorată şi totul era pus la punct, foarte ordonat. Aşa cum mă şi aşteptam să fie, vorbeam aici de mama mea – Elisse. Dacă cineva era un geniu al design-ului atunci aceea era ea. Patul dublu era aşezat în partea stângă a camerei, având o mulţime de pernuţe pufoase şi roz pe el. Aflasem mai de mult că unchiul Takumi avea ceva special cu această culoare şi îl făcuse şi pe tatăl meu să o adore . Aşa toate lucrurile mele se transformau, brusc, în această culoare. Pereţii erau de asemenea pictaţi în aceasta, cu nişte modele interesante. Mă întrebam cât a stat mama să le facă – ştiam că nu angajase pe nimeni, niciodată nu o făcea. În fine, am privit tot ceea ce era înăuntru şi am decis să fac un duş după care să merg la somn. Aşa am şi făcut.

A doua zi m-am trezit de dimineaţă, fiind obişnuită aşa de şase ani , nu mai aveam leac. Am urmat un ritual obişnuit al dimineţii după care am decis să o sunt pe Caroline. Dar când am văzut că era de abia 10 , am zis că nu era cazul. Deşi lungisem totul pentru a trece timpul cât mai repede, acesta nu prea ţinea cu mine. Am coborât la bucătărie şi am luat micul dejun rapid. Pe Josh nu l-am văzut prin preajmă aşa că am presupus că încă dormea – ca de obicei.
Înainte să îmi pot termina gândurile cu acesta, a apărut somnoros.
- Neaţa sis, ce faci? M-a sărutat pe frunte şi a mers să ia ceva din frigider.
- Minunat . Vrei să îţi pregătesc micul dejun? Am întrebat curioasă. A dat din cap aşezându-se la masă.
- La fel de energică ai rămas. Mă bucur aşa tare că eşti acasă, acum nu o să mai am singur bătăi de cap. Hm, cred că tu nu o să primeşti niciodată morală totuşi. A început să râdă iar eu m-am conformat doar să dau din cap. Nu vroiam să cunosc toate semnficaţiile cuvintelor lui. După ce i-am pregătit ceva, mi-am auzit telefonul sunând.
- Investitorii? A întrebat curios.
- Doar Caro. Am răspuns blând şi am ieşit din încăpere. El a continuat să mănânce.
- Ce faci scumpete? Presupun că eşti trează de pe la 6. Ca la mănăstire. Aici era o grămadă de ironie, am ignorat-o căci eram obişnuită. În fine, neaţa.
Era ora doisprezece.
- Este deja prânzul Caro. Eu tocmai vroiam să te sun.
- Ah? Da, da . Vezi că vin să te iau să îţi mai arăt cum decurge treaba p’aici . Să fi gata în 10 minute. Pa prinţesă.
A închis înainte de a-mi da şansa să dau un răspuns concret. Mama nu era acasă aşa că nu aveam cui să îi cer permsisiunea să plec. Nu m-am schimbat, considerând că hainele nu sunt oricum prea importante. Purtam o pereche de pantaloni scurţi de blugi şi un tricou alb , mulat pe piele . Mi-am prins părul într-o doadă strânsă şi am bătut la uşa camerei lui Josh.
- Intră ! A ţipat şi eu am poftit sfios înăuntru.
- Se poate?
- Ăă, da. Tocmai îşi trăgea tricoul pe el. S-a întâmplat ceva? Am zâmbit.
- Pot să merg şi eu pe afară cu Caroline? Ăh.. Mama nu e acasă, şi nici tata... Şi vroiam să .. Adică.. Nu ştiam cum puteam explica de ce îi ceream lui voie să ies. Dar nu eram obişnuită altfel.
A început să râdă şi m-a pupat pe obraz.
- Da, poţi şi ai voie să ieşi. Poate ar trebui să îi dai un mesaj mamei să nu te dea dispărută când ajunge acasă, şi problemă rezolvată. Pa.
Am plecat mulţumindu-i şi am văzut-o pe Caroline care mă aştepta afară.
- Ai întârziat exact 10 secunde . A strigat la mine, încercând să pară supărată. Am ajuns la ea, şi aceasta m-a îmbrăţişat. Aşa am făcut şi eu. Lângă mine se afla acum o fată înaltă ( cred că 1.83 ) , brunetă cu părul scurt tuns bob şi nişte ochi negri superbi.
- Nu ne-am văzut de ceva timp. Am zis eu în timp ce mergeam pe stradă.
- Hmm, da. Asta pentru că odată ce am scăpat de la „ mănăstire ” am decis să fug direct acasă şi să îmi petrec vacanţa de vară în stil mare. Cu verii mei. Presupun că nu au apucat să îţi zică , dar Jay m-a luat la nişte petreceri super. M-am distrat rău de tot, deşi mi-a zis că ar trebui să mă comport ca o prinţesă. Ştii tu, porcării d’ale lui. Tonul îi devenea uşor plictisit. Dar lasă asta, cum a fost călătoria? Ceva băieţi frumoşi?
M-am înroşit.
- Băieţi frumoşi? Am repetat pe un ton moale. Ştii doar că nu sunt interesată de nimeni.
- Dar ai putea fii . Mă îndemna la ceva rău, poate.
- Nici tu nu eşti. Am încercat să dau replica înapoi. A zâmbit într-un mod pervers.
- Asta e altceva, ştii bine că eu doar mă „ distrez ” cu ei, nu sunt decât nişte păpuşi al căror creier e .. În altă parte.
Am încercat să îi astup gura, să nu mai zică şi alte lucruri şi aceasta a început să râdă.
- Åži unde mergem?
- Prinţesă, ştii că nu îţi fac nimic. Te duc la un bordel.
- Caroline!
- Gata , gata! Nu mai glumesc. Adevărul e că aveam chef de o plimbare şi vroiam să îţi mai arăt oraşu, să te arăt lumii. Etc. De abia aştept să începem iar liceul, altă treabă. Nu mai suntem la închisoare.
Am chicotit.
- Nu e o închisoare! Este un internat de fete. Dar recunosc că şi eu vreau să văd cum este o şcoală adevărată.
Nu realizasem până atunci, dar ne aflam într-o altă parte a oraşului. Nu îmi amintesc unde venea asta în trecut . În fine. Pe stradă a trecut o gaşcă de şase băieţi şi două fete. Au salutat-o pe Caroline şi aşa a făcut şi aceasta. Pun pariu că salivau cu gându la ea, cea care purta o pereche de pantaloni scurţi cazuali şi un tricou simplu albastru. Ştiu că nu era îmbrăcată într-un mod ce s-ar putea numi „ sexi ” , dar având o faţă frumoasă din naştere, nişte picioare lungi .. Şi un trup atât de bine definit, nu avea cum să nu îţi atragă atenţia.
- Vezi? Câţi tipi mişto sunt aici?
- Hm, nu prea văd.
- Amber! A exclamat vizibil furioasă.
- Bine, bine. . . Şatenul este drăguţ.
- Interesantă alegere. A început să râdă. Şi Jay, cum ţi s-a părut? S-a schimbat mult, având în vedere că tu nu veneai în vacanţe, cred că a fost un şoc. L-ai recunoscut?
- Da! Am recunoscut ruşinată. Este... Adicăă.. Vreau să zic că... Ăh.. S-a schimbat dar... Tot la fel de... Adicăă...
- Tot îndrăgostită eşti de el. A încercat să mă completeze, dar nu era adevărat. Era ca un frate pentru mine.
- Ştii bine că nu e aşa Caroline, avem o relaţie de frate – soră.
- Nu ai reacţia asta pentru Josh.
- Nu e acelaşi lucru, cu el sunt legată prin sânge. Şi apoi, Jay are o iubită.
- Kate e o curvă. Aş fi vrut să îi dau o replică.. Dar nu am mai reuşit pentru că în faţa noastră a apărut Jay, fiind cu Josh. Am roşit văzându-i şi speram că nu auziseră ce spusese prietena mea. Nu avea dreptul să vorbească aşa despre o fată, doar pentru că ea credea că eu îl iubeam în acel fel pe Jay. . . Trebuia să fim corecţi, iar acela nu era pentru mine. Eram doar prieteni, oricum nu s-ar fi uitat niciodată la una ca şi mine.
Gândindu-mă la faimoasa „ Kate ” eram geloasă.. Avea dreptul să fie mereu cu el, pentru că erau iubiţi. Putea să îl atingă atât de uşor, dar mie îmi era greu să o fac. Eram vechi prieteni, dar nu era de-ajuns. Îmi doream să o cunosc pe prietena lui şi să îi spun cât era de norocoasă, şi totodată nu vroiam să o fac... Simţeam cum, odată ce aş fi cunoscut-o, mă puteam înfunda în întuneric. Nu vroiam să o văd pe singura fată din ochii lui Jay, pentru că m-aş fi comparat cu ea. . . Şi ştiam că urma să pierd.
Frumos. Deci frumos... si vreau mai mult daca se poate. Mie nu imi ajunge numai atat. Auzi, nu ai putea posta tot sezonul odata?:)) Adica, daca te tooog frumos de tot? ;;)
Eh, oricum stiu ca nu se poate...
Mi-a placut capitolul asta si vreau sa vad ce-i cu taratura aia de Kate, sper sa faca pa-pa din peisaj repede pentru ca din cate vad cam incurca treburile pe aici si le incurca degeaba, ma enerveaza mai mult. Deci, domnisoarei Amber ii place de Jay, eram sigura, mai vroiam doar confirmarea. Sunt curioasa sa vad ce-i cu prietena asta a ei si desigur, zicea ceva de petreceri, sper ca o sa putem asista si noi la cateva.
Frumos oricum.
Sper sa puneti continuarea cat mai repede si o sa mai trec pe aici.



Ja ne...
OMG !! sezonul 1 e gata....si eu n-am ajuns la timp sa comentez:((:....dar ma bucur ca ati aparut deja cu sezonul 2 :X:...la inceput ma gandeam cine e aceasta fata...dar cand mi-am dat seama...m-am gandit si ca ea trebuie sa fie cu JAy....doar ca presimt ca vor avea multe obstacole....:(si cred ca aceasta Kate este una din ele ...

....Abia astept sa vad ce se va intampla in continuare....si multumim ca ati facut si sezonul 2 :X...

BYe & kissu :*:
Gata plang :yada:
Niciodata nu reusesc sa fiu prima :cry:
V-am zis eu ca sunteti Schumacher. Nu trec 30 de minute si deja si apare un nou post. Nu ca m-ar deranja... Defapt e minunat, asa am si eu cu ce sa imi ocup timpul. Asta imi place cel mai mult la voi, sunteti foarte rapide si nu trebuie sa astept cateva zile(care mie mi se par o vesnicie:10: ) doar ca sa pot citi continuarea.
Ce as mai putea spune? Acum sincer, chiar nu mai gasesc cuvinte ca sa va laud, nu cred ca are vre-un rost sa tot repet cat de mult imi place acest fic si cat de mult ador ceea ce scrieti:ha: (gata e ultima data cand o mai zic, nu m-am putut abtine:10: )
Deci "Kimi Raikkonen" astept continuarea:ha: acum vam gasit nume la ambele Schumacher si Raikkonen( stiu... is dusa rau)
:bye:
Hello ! A venit melcul de mine cu cap 4. ^^ Sper sa va placa.

AoiButterfly -> Mersi, duda, ca citesti si ma bucur ca-ti place. ^^ P.S : nici mie nu-mi place Kate -_-
kiss4_sasuke -> Mersi ca ai dat un reply ^^. Da o sa fie obstacole.
Wildrose -> Las' ca ajungi sa fi prima. :)) Mersi ca citesti.

Multumesc si celor care citesc. ^^

Capitolul 4

Doamne, m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare. Nu stiam ce naiba am visat, dar ultimul chip din vis care mi-l amintesc a fost cel a lui Kate. Doamne ! Cat puteam sa o iubesc pe fata asta. Dar din pacate de fiecare data cand incercam ceva cu ea ma respingea, motivul nu-l stiam. M-am ridicat lenes din pat si am pasit spre baie. Am intrat in incapere si mi-am dat boxerii jos, am intrat in cabina de dus si am dat drumul la apa calda. M-am relaxat sub jetul de apa pentru a uita de durerea de cap. Am iesit din cabina dusului si am luat un prosop alb cu care mi-am infasurat braul. Am stat pentru cateva secunde si m-am uitat in oglinda. M-am spalat pe dinti si am iesit din baie. M-am dus spre dulap si mi-am luat niste haine pentru a ma imbraca, era destul de cald, asa ca urma sa-mi iau niste haine perfecte pentru aceasta zi. Cand am fost gata mi-am pieptanat parul, sau cel putin am incercat, dar totusi dupa ce m-am chinuit destul de mult a stat la locul lui. Am iesit din camera si m-am indreptat spre sufragerie unde mama si cu tata ma asteptau pentru a manca. M-am asezat la masa si apoi le-am urat 'Buna dimineata'.

- Si ce parere ai despre Amber ? m-a intrebat tata ranjind.
- O, nu ! Sper ca nu va imaginati ca eu as putea fi baiatul perfect pentru ea, cum visati cand eram mai mici. le-am spus prefacandu-ma suparat.
- Nu, nici pe departe. au inceput sa rada amandoi. Acum pe bune, ce parere ai despre ea ? m-a intrebat din nou tata devenind insistent.
- Pai, la partea fizica ... o fata super draguta, desigur, cine nu s-ar uita la ea ? Adica, are un corp, totusi e mica de statura, sau mi se pare mie ? am spus iar apoi am ras. Iar la partea psihica daca pot sa spun asa, e o fata mult prea dulce, asta imi place la ea, nu e ca si altele.
- Mai, mai ai studiat-o destul de bine. mi-a atras atentia mama intr-un mod ironic.
- Poate, dar stii ca singura fata pe care o voi iubi este Kate.
- Ma rog. Stii ca nu imi place fata aia, deci in preajma mea sa nu o numesti. mi-a raspuns taios si s-a ridicat de la masa.
- Dar ... mama ! am strigat dupa ea, dar degeaba. Ce a patit ? l-am intrebat pe tata.
- Fata aceea ii aminteste de ea din liceu. mi-a raspuns.
- Si asta trebuie sa fie un lucru bun, nu-i asa ?
- Nu. mi-a raspuns zambind.

Ce naiba avea toata lumea ? M-am ridicat de la masa si i-am urat pofta buna incontinuare tatalui meu. Mie-mi pierise pofta de mancare. Am iesit din casa si am inceput sa ma plimb pana acasa la Josh, m-am uitat la ceas si am observat ca era aproape ora la care am stabilit sa ne intalnim. De la departare le-am vazut pe Caroline si pe Amber ca plecau, as fi vrut sa le salut, dar daca faceam asta paream doar un idiot care striga. Am intrat in casa si nu l-am gasit pe Josh nicaieri. Am scos telefonul din buzunar si i-am format numarul.

- Unde mama dracului esti ? l-am intrebat enervat.
- Sunt la terenul de baschet. mi-a raspuns plictisit.
- De ce dracu nu m-ai asteptat ?
- A venit Caroline dupa soramea, si stii ca nu pot sa-i rezist fetei alea. a continuat.
- Ti se urca hormonii la cap, dar sa stii e varamea, asa ca sa nu te prind ca o faci sa sufere. i-am zis iar apoi am inceput sa rad. Hai ma, ne vedem acolo. Pa.

I-am inchis, si am iesit din casa, am continuat sa merg catre terenul de baschet. Am ajuns in aproximativ zece minute, si l-am vazut pe netrebnicu' ala de prieten pe care il am cum dadea la cos. L-am strigat, indata ce m-a auzit, si-a luat mingea si a venit spre mine m-a salutat. Eu nu i-am raspuns, i-am dat un pumn in umar in joaca, s-a prefacut ca-l doare. Am continuat sa mergem pe strazile pline de adolescenti ale marelui oras Boston. Ca o coincidenta mult prea mare ne-am intalnit cu Caroline si Amber. Am vazut ca a rosit, era prea dulce. Am sarutat-o pe Caroline pe oraji, iar pe Amber am imbratisat-o. Mi-a fost dor de ea, iar imbratisarea aceea imi trebuia, ieri nu prea am avut ocazia de a o face, si mi-a placut deoarece mirosea a fructe, si inca ce fructe ! Nu puteam sa imi dau seama. Josh le-a salutat pe amandoua fara sa le imbratiseze sau ceva in genul. Cred ca verisoara mea, mult prea 'inocenta' l-a intimidat. Tipic pentru el. De vara trecuta, cand a vazut-o aprope dezbracata doa rla ea viseaza.

- Si ce faceti pe aici ? le-am intrebat pe amandoua zambind.
- Ii aratam orasul ! a sarit Caro cu vorba. Si baietii. a mai adaugat.
- Baieti pe naiba, auzi Caroline, niciun baiat nu o sa fie bun pentru Amber daca nu ne place nici mie nici lui Josh. i-am spus razand.

Ce naiba ?! Nu aveam de gand sa las sa se lege fiecare idiot de ea, era prea pretioasa.

- Ei trebuie sa ii placa nu tie sau lui Josh ! a inceput sa zbiere.
- Ia mai taci gura sparta ! si i-am pus mana la gura. Scuze ca trebuie sa asisti la genul acesta de certuri. i-am spus lui Amber in timp ce o tineam pe Caoline de gura. Fara sa imi dau seama bruneta m-a muscat de mana. Am inceput sa strig iar apoi un val de injuraturi si-au avut locul.

- Bag ... . am vrut sa spun dar nu am mai continuat, pentru ca puteam parea un baiat fara cei sapte ani de acasa.

Amber a inceput sa rada. Doamne ! Pana si rasul ii era frumos, sau vesel, sau nu stiul cum sa-l descriu. I-am scos limba lui Caroline care isi aranja parul deoarece i l-am ciufult putin. Mi-am auzit telefonul sunand mi-am dat seama ca era Kate.

- Da Kate ? am intrebat. Sigur, de ce nu ? Doar noi doi ? am continuat sa spun. Clar ca vin. apoi i-am inchis.
- Dragii mei prieteni, eu va las, am o intalnire cu zeita vietii mele. am spus iar apoi am ras.

Am plecat de langa ei si am dat nas in nas cu gasca nesuferitului de George, m-am uitat urat, la fel a facut si el. Am continuat sa merg spre apartamentul lui Kate. Nu era asa de lung drumul asa ca aveam sa ajung repede. Dupa aproximativ un sfert de ora am ajuns in fata unei cladiri inalte. Am sunat la interfon si o voce mi-a spus sa astept ca coboara imediat. Oh fetele ! Imediat inseamna peste zece minute. Indata am vazut ca a aparut roscata langa mine. Se pare ca nu si ea. Mi-a zambit, cat adoram zambetul acesta. Apoi am sarutat-o scurt. S-a agatat de bratul meu si am mers incet spre mall, cica dupa parerea ei vroia sa faca shopping cu mine. Urasc shoppingul, dar ce puteam face ? Am ajuns destul de repede la mall, pe tot drumul tot mi-a povestit despre cat de tari erau prietenele ei. Eu chiar nu le suportam, niste barfitoare idioate. Pff, ce as fi facut cu ele. Am intrat in cladirea imensa, plina de oameni, normali si mai putin normal. Am intrat prin vreo cinsprezece magazine, in fiecare Kate si-a probat vreo cinci tipuri de haine diferite si luandu-se apoi cae trei din fiecare. Mai apoi am mers sa mancam ceva de la un fast food. Ca deobicei aceasta si-a luat o salata, dupa ea toate acele lucruri ingrasa, si nu vrea sa fie data afara din echipa de majorete. Am ras, eu imi luam deobicei cat putem manca, dar de data asta mi-am luat doar un shake. Dupa ce a terminat de mancat am decis sa mergem la ea acasa sa isi lase pachetele si apoi sa ne mai plimbam.
Cand am ajuns la cladirea unde locuia, am urcat si eu cu ea sus ca sa o ajut. Odata ajunsi la ea in apartament s-a dus la ea in camera pentru a pune pachetele. Eu jucaus de fire, m-am dus dupa ea si am imbratisat-o de pe la spate. Am trantit-o pe pat si m-am pus peste ea si am inceput sa o sarut. I-am dat bluza jos si am vrut sa fac acelasi lucru si cu sutienul dar m-a imprins de peste ea. Am privit-o urat.

- La dracu, Jay ! Stii ca nu vreau sa o facem ! a inceput sa tipe la mine.
- De ce ? Iti provoc scarba sau ce dracu ai ? Suntem impreuna de aproape un an si nu am facut-o niciodata. Sa te ia naiba, Kate ! am spus eu iar apoi am iesit din camera si din apartament.

Respingerile acestea ma enervau pana la culme. Sunt si eu un barbat si am niste nevoi nu ? Am iesit din bloc furios, incercand sa ma linistesc, dar fara rezultate. M-am plimbat in jur de vreo trei ore prin oras dar fara rezultat, doar am obosit. Am ajuns in fata casei mele dar am decis sa o las balta, nu vroiam sa o ascult pe mama, nu de data asta, asa ca am mers mai departe spre casa lui Josh. L-am sunat cand eram pe drum ca sa vina pana la usa. Cand am ajuns la el, l-am vazut stand in pragul usii. Ma privea dezaproband din cap.

- Nu am chef de predici. i-am rostit incet.
- Nici nu o sa spun nimic. mi-a spus iar apoi m-a lat de dupa cap.

Am intrat in casa si m-a dus in camera unde erau doua paturi, deobicei cand dormeam la el acolo mergeam ca sa stam de vorba, matusa Elisse a facut special pentru noi. M-am trantit pe pat si Josh a facut la fel. Probabil a asteptat sa ii povestec ceea ce am patit, dar am fost prea obosit sau suparat nu stiu ce a fost aia ca sa ii povestesc. Cred ca am adormit.


___________________________

Capitolul 5 o sa vina abia Vineri deoarece Teh nu a reusit sa-l scrie azi. Imi pare rau, dar asta e. Ea pleaca la liceu. So ... ^^.
Imi cer incaodata scuze.
buna fetelor.....sunt prezenta la datorie :D:
Frumos capitolul....greseli nu am observat (chiar daca ar fi nu prea le-as vedea ca ochelarii is la reparatT_T)...mi se pare mie , sau Kate aia chiar seamana cu vechea Angel ? :| Sper ca Jay o sa descopere cat mai repede ca nu-l iubeste...si se va refugia in bratele lui Amber :X...
Caroline este cumva fiica lui Bibi si Jack O_O ? Sper ca Josh va reusi sa o cucereasca...cu toate ca o sa-i fie cam greu...cel putin asa presimt :|
Astept urmatorul capitol....si sper ca totusi va veni mai repede decat ati zis :(:

Kissu si spor :*
super,place place place!:X:X
In legatura cu descrierea,naratiunea si dialogul n-am ce comenta,propozitiile curg cursiv,fara nici o problema.Actiunea nu este deloc grabita,deci e ok.
Ahh Jay ce-as vrea sa iti dai seama ca ,Kate aia e o idioata.Amber e si frumoasa si inteligenta si te si iubeste.Pe cand Kate pun pariu ca te insala si nu te iubeste.
Josh ar trebui sa-ti pui creierul mai mult in functiune si sa o inviti pe Caro la un suc,ceva...asteptam frate sa intrii in actiune.
Bravo fetelor,ador fic-ul vostru.

Zbye Zbye si Pupici**
Spor la next!
Deci tin sa va anunt ca eu trebuia sa fiu prima care comenteaza, dar cand am vrut sa dau Post Reply mi-a picat netu si puff.. Pe cand am reusit sa intru din nou cineva deja postase inaintea mea un comm :yada:
In fine nu conteaza daca sunt prima sau nu... cred... :cry: vroiam si eu odata sa fiu prima...
Voi vreti sa mor aici? Ce fac eu pana Vineri? Cum adica sa nu mai posteze pana vineri? Nu poate sa scrie continuarea si sa ti-o trimita tie si tu sa o postezi?:?:
Va iubesc pe amandoua caci daca nu ati fii voi doua nu prea as avea ce scrie, dat fiind faptul ca ceilalti posteaza odata la o saptamana sau poate chiar mai rar... (ehh, ce sa-i faci ii inteleg poate ca au si alte lucruri de rezolvat, sau poate ca nu au atata inspiratie ca si voi), dar
te-as ruga frumos sa-i spui lui Schumacher sa se grabeasca si sa posteze cat mai repede ca de nu eu intr-o saptamana nu o sa am ce face:help:
Continuarea frumoasa ca de fiecare data. Ma enerveaza majoreta aia, dc nu poate sa isi rupa un picior sau ceva in timp ce sa fataie in timpul meciurilor si sa se mute in Alaska??? Defapt nu-i bine in Alaska caci acolo s-a dus si Vanessa si tot a venit innapoi:ha: Oriunde numai sa dispara din peisaj cat mai repede. Nu vreau ca si Amber sa fie supusa unor suferinte atat de mari cum a fost Angel. Fiul ei ar trebui sa-si dea seama ca are in fata lui o mina de aur care il iubeste, si sa o lasa pe idioata aia care, colac peste pupaza nici nu vrea sa-i ofere macar putintica iubire, sa-l faca sa se simta barbat.
Hmpf una ca aia nu ar trebui sa existe, face umbra pamantului degeaba.
Cat despre Josh e un pampalau. De ce nu incearca sa o cucereasca pe Caroline? Ar fii un cuplu superb:love:
Imi place de Caroline, e frumoasa, presupun ca si foarte inteligenta, iar ceea ce ador la ea este ca nu e asa de linistita ca si Amber. Imi plac fetele care au atitudine si mai ales cele care au tupeu. Din cate am aflat eu pana acum ea este foarte perversa (seamana un pic cu mine, bine poate un pic mai mult, pacat ca eu nu sunt asa de frumoasa:10: )
Imi place extrem de mult noul sezon, se vede ca nu lasati sa va scape nici un detaliu, deoarece totul se imbina perfect, chiar daca sunteti doua persoane diferite nu apar probleme, ceea ce este minunat.
O sa fiu cuminte si o sa astept continuarea, dar va rog nu mai mult de o saptamana:help:
Ok, cred ca te-am batut destul la cap :10:
:bye:
În primul rând îmi cer iertare pentru întârziere, nu este că '' nu am timp '' să scriu în timpul săptămânii , dar problema este alta. Eu nu am internet în timpul săptămânii [ unii ştiu motivul ] aşa că nu pot scrie decât în weekend şi vinerea, de aceea întârzi atât cu şcoala. Săptămâna trecută am stat acasă şi de aia am postat aşa repede. Enfin, îmi cer scuze încă odată ._.
Altceva : părinţii :
Eric şi Elisse -- părinţii lui Amber şi Joshua.
Angelique şi Takumi -- părinţii lui Jay
Bibi şi Jack -- părinţii lui Caroline.
= > ca să nu se mai existe confuzii D: pe parcurs, dacă e nevoie, adăugăm şi alte detalii ajutătoare.
@ Fatasy Eyes -- hm , chiar seamănă cu Angelique :]] , în fine, vei vedea şi tu totuşi ce şi cum se va întâmpla totul, trebuie doar să citeşti în continuare :]] îi vom dedica scene şi lui Kate, cea urâtă de toată lumea. :]]. Mulţumim de apreciere, sprijin şi comentariu.
@ Lady Eva -- Merci şi ţie de comentariu :]] . Vei vedea mai devreme sau mai târziu ce se va întâmpla cu Kate şi Jay, cine se merită pe cine şi cine nu :]].
@ Wildrose -- scuuuze că am întârziat atât cu capitolul. Merci de reply-ulzilla X: . Mereu aici :]] la comentarii, aprecieri and so on. Merci fooarte frumos şi sper să continui să citeşti şi să îmi ierţi cumplita întârziere, care din păcate nu va fi doar în această săptămână. Mulţumesc mult.


[center]Capitolul 5.[/center]


- Dragii mei prieteni, eu vă las, am o întâlnire cu zeiţa vieţii mele.
L-am auzit pe Jay zicând. Îmi părea rău că pleca, în sinea mea speram că poate puteam merge toţi patru undeva. Poate o plimbare, sau. . . Orice , pentru a readuce în peisaj vremurile vechi. Dar cred că visam la prea multe lucruri. M-am trezit la realitate atunci când a înjurat Caro.
- La dracu cu Kate asta. Mă , Josh, vărâ-meu e chiar chior. Nu ştiu ce vede la piţipoanca aia cu fulgi în cap, zău.
Fratele meu a început să râdă făcându-i semn prietenei mele să nu mai vorbească urât în prezenţa mea. Nu că nu aş fi fost obişnuită cu limbajul ei, dar nu era preferatul meu. Am chicotit şi am încercat să nu iau în seamă prea tare cât de mult o idolatriza Jay pe Kate... Eram , într-un fel bizar, geloasă.
I-am văzut privirea lui Josh aruncată asupra prietenei mele, şi am văzut ceva suspect în ea. Ochii lui străluceau ceva mai mult decât de obicei, şi l-am văzut privind şi alte fete. Hmm, Oare ce putea fi?
- Nu ştiu ce să zic. Jay e prietenu’ meu cel mai bun, e mai mult decât un frate. Normal că sunt de acord cu tipa cu care iese. În primul rând, arată bine şi după nu sunt eu cel să fie contra relaţiilor lui Jay. Nu îmi place prea tare de Kate pentru că e proastă, sincer. Adică, are în cap doar.. Nu ştiu ce are, în fine, ideea e că nu e nimic de bine. Nu cred că poţi vorbi despre ea alteceva decât pampoane şi jucători de baschet...
- Ba da, cred că poţi. A aruncat Caro răspunsul repede, cu un zâmbet triumfător pe faţă. Josh s-a uitat întrebător la aceasta.
- Ă? A scos cu puţin efort.
- Despre prietenele sale fără creier, oxigenatele. Ce naiba, Josh. Acesta a început să râdă, de fapt amândoi au făcut asta. Eu am tăcut, încercând să înţeleg de ce niciunul nu o plăcea . Cred că de aceea nu mi-o prezentase Jay încă pe Kate, probabil de frica că nici eu nu aş plăcea-o. Asta nu s-ar fi întâmplat niciodată, pentru că dacă acela o iubeşte e normal, pentru mine ca prietenă, să îl sprijin şi să fiu alături de el – în alegerea lui. De aceea, decisesem deja , ca atunci când urma să mă întâlnesc cu acesta aveam să îl rog să îmi facă cunoştinţă cu iubita lui. Realizam că de fapt mă purtam ca şi un copilaş care nu ştie ce vrea... Poate că eram într-adevăr îndrăgostită... Dar cu ce rost? Pentru suferinţă.. Îl iubeam , dar nu ştiam însă ce este această „ dragoste ” , poate mai mult decât amiciţie.. Sau poate că nu , dar prietenia lui nu vroiam nici gând s-o pierd. . . Aşa că nu mai conta, oricât de superioară ar fi fost această fată, urma să ne împrietenim şi să... Să ne înţelegem. Puteam face asta pentru el, pentru că trebuia să îi fiu alături. Ştiu că şi el ar fi fost.
- Eu plec să joc baschet, ne vedem mai târziu. A rostit Josh pe când deja se depărta de noi. Eu doar i-am făcut cu mâna şi Caroline a ţipat după el un „ Pa ! ” plin de viaţă.
- Ţie îţi place de fratele meu? Am întrebat-o fără prea multă ezitare pe când am început din nou să mergem.
- Hm... Nu ştiu ce să zic. E sexi, dar nu cred că aş vrea să îmi bat joc de el.
A chicotit.
- Nu în acel fel, pentru că aşa ţie îţi plac toţi , în sensul de...Adevărat plăcut!?
- Nu cred. A răspuns franc şi eu nu am mai continuat pe acest subiect. Aş fi vrut să îi spun despre „ licărirea ” pe care o avea el în ochi când o privea ,dar am zis că aş exagera. Oricum nu vroiam ca Josh să fie „ încă unul pe listă” la Caro şi nici aceasta să fie „ una din fetele ” cu care iese acela, nu ştiu cum aş putea să le numesc . Cuvintele sunt uneori prea vulgare.
- Şi, cum ţi se mai pare oraşu’ ? A trecut un car de vreme de când nu ai mai venit pe aici , deşi m-am rugat de tine la fiecare vacanţă să vii. Pf. A rostit oarecum nostalgic.
- Ştii doar că am avut alte lucruri de făcut... Plus că am avut atât de multe excursii, locuri de vizitat; cum visul meu a fost să văd „ întreaga lume” , nu puteam renunţa la jumătate de drum. . . Mă bucur să fiu aici , şi de abia aştept să văd cum este să fi o „ elevă obişnuită” .
- Asta a fost bine punctată. Toţi băieţii ăia sexi , ah şi toate conflictele între oxigenate. Eu una de abia aştept să le distrug liniştea majoretelor. Aşa mă răzbun pe Kate. Am văzut o urmă de ranchiună în privirea ei , dar nu am reuşit să zic ceva, culoarea semaforului făcându-se verde . Am traversat, aceasta făcându-mi semn să intrăm undeva să bem un suc. Nu am protestat.
- De ce vorbiţi toţi atât de urât despre ea? Eu nu cred că este aşa de rea; şi oricum.. Jay o iubeşte, dacă şi ea face acelaşi lucru, care este problema? Nu cred că tonul meu era iritat sau nervos. Am vrut totuşi să îl fac să pară aşa. Ne-am îndreptat spre o masă , după ce ne-am aşezat bruneta mi-a răspuns.
- Eram într-un club prin iulie aşa, şi eram cu gaşca lu’ David. În fine, distracţie, una alta. Şi era un tip care îmi plăcea mie. „ Încă unul pe listă ” , dar această Kate s-a dat la el şi au plecat împreună din club. Nu ştiu ce s-a întâmplat după dar pe vremea aia era cu văru-meu. A negat totul şi fraieru’ a crezut-o , pentru că fusese şi cu el în acea noapte. „ Ţi s-a părut că ar fi ea ” a fost replica pe care am primit-o. Oricum , o să mi-o plătească curva, mai devreme sau mai târziu. O să vezi.
Nu am putut protesta, ştiam că atunci când ea promitea sau spunea ceva, ducea la bun sfârşit. Nu era deloc bine să fi duşmanul ei. Acum realizam de ce niciodată nu fusesem într-un conflict. Eram cea mai bună prietenă a ei, cei ce se apropiau de mine pentru a mă răni , o păţeau. Mă mulţumeam cu ea aşa, pentru că o adoram. Nu ştiu cum aş fi trecut prin toţi aceşti ani fără ea..
Am revenit la realitate când a venit un chelner pentru a ne lua comanda. Am luat doar un suc de portocale , la fel şi amica mea.
- Åži apropo, Danny ce mai face?
- Bine, e plecat prin Anglia. Nu ştiu când vine, de-ale lui... Mi s-a adresat plictisită.
- Mi-e dor de el. Nu a mai venit de mult să te viziteze , ştiu că a fost acum multă vreme când eram la internat dar a stat puţin.
- Să ne viziteze. Oricum o să apară şi el în peisaj curând, o să te saturi de el. E la aceaşi şcoală la care vom fi şi noi. În fine. Faţa ei îmi spunea că ar trebui să schimbăm subiectul şi aşa am şi făcut, timp de aproximativ cinci minute, până ce în local a intrat un grup de câteva fete şi câţiva băieţi, despărţindu-se. Am dedus că nu erau împreună. Bruneta a mers spre fete, iar eu am rămas singură . S-a apropiat spre mine un tip dew statură mijlocie, cu un cercel în buză şi o privire.. Psihopată? Am înghiţit în sec când mi s-a adresat.
-Ce faci păpuşă ? Pot să mă aşez.
- Nu, e ocupat.. Am reuşit să scot din gură, ezitând. Nu avusesem de-a face cu „cineva” până acum şi îmi era teamă să îl rog să plece. Dacă reacţiona agresiv?
- Hei, haide... Nu ştiu ce a vrut să mai spună, dar a apărut acolo şi un băiat înalt , şaten, ochii căprui – îl mai văzusem. Avea o faţă drăguţă şi o privire cuceritoare, cred.
- Hai dispari, nu vezi că îmi deranjezi prietena? A ţipat la el , acesta înjurând şi plecând în altă parte. Am răsuflat uşurată, dar înainte să pot spune un „ mulţumesc ” adegvat, acela a dispărut , aşezându-se la o altă masă. Mi-a zâmbit doar, iar eu nu am reuşit să răspund corespunzător. Probabil îi păream nepoliticoasă.
- Hei, hei, Amber! Amber! Tot ţipa Caroline lângă mine. Târziu am realizat că vorbea cu mine.
- Ă..ă..Dd.Da? M-am bâlbâit.
- Uite-l pe David! Mi-a făcut semn în spate, făcându-i cu mâna aceluia. Rămăsese singur, grupul cu care intrase fiind deja despărţit
Era un băiat frumos, înăltuţ, roşcat şi nişte ochi superbi verzi. Îl ştiam, şi nu îl recunoscusem. M-am ridicat instictiv de pe scaun. Acesta, văzându-mă, s-a apropiat cu paşi repezi. Ţinea o chitară în spate. M-a îmbrăţişat, acum observând că şi el era mai înalt decât mine.
- Amber! Nu te-am mai văzut de ani de zile. Ce faci?
- B..Bună Dave, ce faci? Cât ai crescut! Nici nu îmi vine să cred, plus că... De ce sunt mai mică decât tine? Nu e corect! Am încercat să par supărată. M-a luat încă odată în braţe ataşându-mi un pupic pe obraz.
A salutat-o ÅŸi pe Caro.
- Nu pot sta acum la vorbă, că mă aşteaptă gaşca. Dar vorbim noi altădată. O să trec pe la tine pe acasă, sau poţi să treci tu pe la mine. Sau putem să mergem undeva, sau.. Nu contează. Mi-a fost al naibii de dor de tine. Mă crezi? Pf, dar stăm la poveşti altă dată.
- Ok... Dar să treci. Mi-a mai dat un pupic şi făcându-ne amândurora cu mâna, a dispărut.

- Vai, dar cât a crescut! Am exclamat în timp ce ne îndreptam spre casă. Prietenei mele i-a sunat telefonul.
- Da? Aha... Da, da . Da , tată. Îhî.. Sunt cu Amber... Da, ea. O să îi transmit. Poate. Ăha.. Ok, vin acum. Da, da. Şi eu.
A închis telefonul uitându-se dezamăgită la mine.
- Tre’ să dispar, am treabă cu Jack.
- Adică tatăl tău . Am chicotit. Ok, vorbim mai târziu. Să le transmiţi toate cele bune din partea mea . Vorbim. Am sărutat-o pe obraz şi am plecat făcându-i cu mâna.
Odată ajunsă acasă am intrat în dormitor, şi am mai ieşit doar la masă – aveam nevoie să îmi pun toate lucrurile în ordine.
Singurul lucru care mi-a atras atenţia a fost chipu furios , sau aşa îmi părea mie, al lui Jay intrând în casă alături de Josh. Am încercat să nu îi dau atenţie sau să stau în calea lui, aşa că am mers la culcare. Şi totuşi, nu înţelegeam de ce părea atât de „ supărat ”. Am adormit cu acest gând . . .
yupyy....continuarea :X: ...in sfarsit a venit...
hmm....nu stiu de ce, dar mi sa parut ca ai grabit un pic actiunea :( ....in rest totul este foarte bine ....dar am gasit cateva greselute :
" dew" - de-o ( presupun )
"Pot sa ma asez."- Pot sa ma asez? " (cred ca era o intrebare :|:...daca nu ,scuzele mele )
"adegvat: - "adecvat"

Cam atat am gasit...si sper ca nu te-ai suparat pe mine :(: . AStept capitolul urmator, care sper ca nu va veni tot peste o saptamana :(:

Bye & kissu :*
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38