Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lanțuri +18

#11
Heeei. *hugs*
Thx fiindcă m-ai anunţat.
Am observat că ai descris puţin mai mult în acest capitol. Mă bucur, căci ţi-a reuşit, şi-ţi repet, ador felul în care scri.
Well, n-am observat greşeli de tastare/exprimare, iar dacă au fost, eu una nu le-am observat. Dialogul nu mi s-a părut sec, şi-aşa n-au fost foarte multe replici. Ce te-aş ruga ar fi să faci capitolele puţin mai lungi. Ar fi drăguţ aşa.
Hm, şi eu care credeam că va rămâne cu Ziggy. Oare va găsi vreodată pe cineva destul de bun pentru ea? Păcat de Alec, adică nu ştiu, tipul părea destul de drăguţ, frumuşel dar cam naiv. Mare păcat. *laughs*
Well, aştept continuarea ce sper că va fi mai lungă. Btw, nu uita să mă anunţi când o pui. Mult spor la scris şi multă imaginaţie! *hugs*

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#12
Capitolul V


Mi-am dat seama că timpul trecea pe lângă mine fără control. Nici nu știu când împlinisem douăzeci și unu de ani. După câteva luni de când mă angajasem la benzinărie căpătasem un post mai bun. Eram supraveghetor pe zonă. Tot ce trebuia să fac era să mă plimb într-o mașină dată de firmă și să monitorizez angajații. Îmi aduceam aminte de vremea în care eu nu băteam bonul și păstram banii și pentru câteva sute angajații puteau să continue cu frauda. Mă mutasem din garsoniera mea, după ce investisem în ea trup și suflet. Aveam o căsuță mică la ieșirea din oraș în care îmi chemam toți prietenii. Găsisem o nouă amică gen Ana, prietena mea de pe chat care mă învățase numai prostii. Pe aceasta o chema Carol și avea nouăsprezece ani. Vorbea urât cu oricine dar noi ne obișnuisem cu ea. Separa cuvintele din propoziție cu înjurături. Pentru ea nu exista virgulă sau punct și de la capăt.

Nu mai consumasem ceva de mai bine de două luni. Serviciul meu cel bine plătit mă făcuse să îmi reorientez plăcerile către shopping și alte tâmpenii. Nu mai arătam ca o drogată și începusem să am grijă de mine. Slăbisem. Acum eram roșcată și părul îmi trecea de fund. Îl țineam prins mereu într-o coadă de cal sau una împletită. Uneori adăugam și câte o fundă. Începuseră să îmi placă și pantofii cu toc pentru că aveam o mașină cu care mă puteam deplasa și nu mai trebuia să îmi omor picioarele.

Gândeam pozitiv, nimic nu mai era de căcat și chiar eram apreciată. Lumea întorcea capul după mine, chiar și fete. Plecasem din țara mea cu douăzeci de dolari în buzunar. Acum aveam un salariu de două mii de dolari. Numai în privința sexului nu îmi schimbasem opinia. Cu oricine și oriunde. Principiul pe care trăisem o viață. Dar noua mea prietenă mă aduse din nou pe căi greșite. Am început iar să mă droghez, de data asta cu heroină. Vindeam marfă prin cluburi și ajungeam să fac într-o seara de două ori mai mult decât era salariul. Și totuși mă gândeam că o să vină un moment în care va trebui să îmi iau viața în serios, dar asta de mâine. Acum petrec.

Întâlnisem într-un club numit ‚The Fall’ un individ mai dubios decât toți ex-ii mei. Îl chema Kim și avea față de asiatic, asta într-un fel plăcut. Mai târziu aflasem că e mixat de îl luară dracii. În timp ce dansam cu drogata de Carol, Kim venise și mă trase de mână. Nu îl cunoșteam pe atunci. Mă întrebă parcă numai din priviri ce vând.

-Haș, heroină, opium și ce mai vrea organul tău, a fost răspunsul meu.

O lăsasem mai încet cu înjurăturile, dar lumea parcă nu mă lăsa să stau în coconul meu.

- Aș vrea ceva de calitate, îmi băgă el replica de parcă își băga p***.

- Sunt în fața ta, i-am dat eu peste nas.

- Atunci o să iau acid.

- Dela nu am chiar acum puiule.

- Păcat, replică el trist, atunci ne vedem altă dată.

- Stai în p*** mea că fac rost. Dar costă.

- Cât, cât?

Îmi plăceau persoanele curioase, gata să facă orice pentru un căcat de pastilă.

- Cât de mult reziști, l-am întrebat la rândul meu.

- Adică?

Deja făcea pe prostul și asta nu îmi convenea când eram luată la mișto.

- Adică cât de lungă e p*** ta?

Vroia să râdă, dar când mi-a văzut atitudinea s-a oprit. Nu îi venea să creadă. Sper doar că nu era homosexual, caz în care eu aș fi picat nașpa. Mă luă de mână și mă duse în baie. Mă sărută cu pasiune. O tipă vroia să intre, dar se trezi cu ușa în nas. Am intrat într-un veceu infect. Mi-a ridicat fusta. A început să îmi sărute cu pasiune decolteul. În același timp deja își băgase două degete în mine. M-am udat repede. Eram excitată la culme. Nu mai văzusem pulă de câteva săptămâni, noroc cu Carol. Și-a băgat-o în mine și m-a durut. Am fost impresionată de dimensiunile pe care le deținea. Dacă nu aș fi știut aș fi zis că e model. Am început să gem dar mi-a acoperit gura cu mâna. Mă legase de mâini cu cureaua și mă trăgea de păr. M-a întors și m-a penetrat din nou. Am scos un scâncet. Mi-a zis că dacă mai țip mi-o bagă în cur. Kim era genul de tip cu care ai face-o și a două, și a treia și a patra oara. Era genul de pulă pe care ai fi vrut să o iei în viața de apoi ca să te mai fută odată. Era ca un prinț pe un cal alb, doar că animalul era între picioare. Și-a dat drumul în mine. Nu m-ar mira dacă peste nouă luni s-ar naște un pui de chinez. După ce a terminat mi-a șoptit. Mâine la aceeași oră.

#13
Si cand credeam ca tipa asta chiar o ia pe cai bune...
Banuiesc ca in fiecare poveste, indiferent cat de perfecta ar fi, exista un personaj negativ - in cazul de fata Carol - care o determina pe eroina sa se apuce din nou de prostii. Tipul de data trecuta mi-a placut mai mult, nu stiu de ce. Chiar speram ca o sa aiba o relatie cu el - adica una de mai lunga durata. Tipul de data asta e ciudat si din ce zice tipa, ei bine... Tare sunt curioasa ce o sa se intample " Mâine la aceeași oră".
Imi place de personajul principal. Nu e neaparat un model pe care ar trebui sa il urmezi in viata, dar cel putin imi da impresia ca stie ce si cum sa faca ca sa ii fie bine indiferent de situatie.
Singurul lucru pe care il am de reprosat, probabil ti-am mai spus, este acela ca ai capitolele cam mici. Chiar mi-ar place sa vad ceva mai consistent - ca paranteza: am citit odata o carte, mai bine spus un jurnal al unei pustoaice, in care era povestit tot in genul acesta. Scurt si la obiect.
Bafta in continuare.
Astept next-ul si te rog sa ma anunti cand postezi.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.

#14
Capitolul VI

Mâine la aceeași oră. La fel și poimâine. La fel și răspoimâine. La fel și poimarți. Și așa am continuat în următoarele șase luni. A fost sex pur, fără complexe, fără inhibiții. Kim, scumpul meu Kim m-a sunat într-o dimineața, atât de dimineață că nu mi-a venit să cred. Terminasem partida la ora trei. La ora cinci, când mă prinse și pe mine somnul de un picior telefonul începu să urle.

- Sunt în fața blocului tău. Nu te enerva, nu țipa și nu mă înjura, dar te rog coboară.

Mi-am tras pe mine o geacă. Am coborât. Eram eu și el în mijlocul lui decembrie, în pantaloni scurți, cu zăpada până la genunchi. Eram gata să îl desființez.

- Zi mai repede că intru în șoc hipotermic.

Se puse în genunchi și scoase dintr-un buzunar o casetă mică, decorată cu trandafirași albi. Uram dulcegăriile, dar nici prin cap nu îmi trecea ce urma.

- Știu că până acum am fost prieteni de futai, știu că tu mă iubește doar când nu ești trează și mai știu că mă urăști din tot sufletul pentru că în ultimul timp m-am ținut după tine, dar vreau să știi și tu, la rândul tău, că te iubesc și vreau să te cunosc mai bine. Vreau să fii soția mea.

Inima îmi înghețase. Nu aș fi crezut nici în o mie de ani că cineva avea să mă ceară de soție, mai ales la cinci dimineața în toiul iernii.

- Răspunde-mi te rog. Da sau nu, e simplu. Daca e un nu atunci te voi lăsa în pace tot restul vieții. Nu o să te mai caut, nu o să te mai stresez, nu o să mai auzi de mine.

- Intră înăuntru, i-am poruncit eu.

- Dă-mi răspunsul.

- Intră înăuntru.

- Vreau să știu, te rog, spune-mi.

- Intră înăuntru și rămâi acolo pe veci.

L-am văzut cum s-a luminat la față. Ce e drept, înțelegea cam greu, dar îl acceptam oricum. Știam sigur că avea să fie cea mai proastă decizie din viața mea, dar când nu riscasem eu.
Peste douăsprezece luni locuiam deja în mijlocul New York-ului. Eram căsătoriți de aproape două săptămâni. Era din nou iarnă și era și ziua mea de naștere. Kim era ajutor de asistent al unui designer, iar eu mă întorsesem la prima mea dragoste. Desenul. Probabil v-ați dat seama că eram șefa lui Kim. Prima mea colecție fusese un succes total. Renunțasem la droguri. Nu mai încercam să mă îmbogățesc din căcaturi. Renunțasem și la alcool, pentru că eram însărcinată în opt săptămâni. Kim radia de fericire. Eu nu îmi arătam sentimentele, dar în sinea mea nici nu îmi puteam stăpâni emoțiile.

Nu îmi venea să cred că în câteva luni ștersesem cu buretele toată viața mea și o luasem de la capăt. Uitasem de nopțile de beție, de sexul la întâmplare, de heroină, de cocaină, de dansul la bară, de prostituție, de găști, de prieteni falși, de poliție și de cei care mureau de supradoză. Făceam parte dintr-o nouă lume, aș putea spune chiar aristocrată a New York-ului. Viața mea era perfectă. În luna a patra am aflat că am gemeni, iar peste alte cinci luni s-a născut Kimberley și Marie Anne, două fetițe perfect sănătoase, blonde, cu ochi mari și negri și oblici ca ai lui Kim. Erau cele mai ciudate două copile din lume, dar erau micuțele mele poznașe pe care le iubeam cu toata ființa mea.

Tot ce știam concret este faptul că eram legată cu lanțuri de fier de lumea asta și nu aveam de gând să o părăsesc prea repede.

Sfarșit?

#15
Ooo, ce sfarsit dragut.
Ce pot sa spun? Imi pare foarte rau ca s-a terminat asa de repede pentru ca imi placea foarte mult. Ma bucur ca in sfarsit a revenit si ea in lumea celor drepti. Nu ma asteptam sa il accepte, iar felul in care a facut acest lucru a fost pur si simplu "Wow".
Evolutia pe care a avut-o a fost atat de brusca incat mi se parea ireal ceea ce se intampla. E frumos ca pana la urma s-a realizat si, a reusit sa faca si ceea ce ii placea ei cel mai mult: sa deseneze.

Ei bine, ce mai pot spune?
Felicitari pentru acest fic. Sper ca o sa ne incanti si cu altele de acum in colo.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.

#16
Wow. Sfarsit? Deja? Pacat...:-< Chiar mi`a placut ficul tau. Oirginal. O idee gandita. Actiune grabita dar totusi mi`a placut. Descrierea a fost scurta si la obiect. Sfarsitul a fost unul pozitiv si neasteptat. Pe mine cel putin m`a luat prin surprindere. Cine ar fi crezut ca`si va petrece viata cu el? Greseli de tastare am vazut parca dar nu le`am mai luat in seama. Frumos. Sper sa mai scrii si alte ficuri. Bye.
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#17
Atât? :-< şi sezonul doi, ceva de genul? Mhm, păcat, chiar păcat.
Nu ştiu de ce, dar în viziunea mea povestea poate dura, adică ar fi mai lungă şi chestii de genul. Pff, ar trebui să încetez să tot visez cu ochii deschişi, lol.
Oricum, să vorbim despre fic. ^^
Adorabil sfârşit, btw. Mi-a plăcut faptul că a trecut peste droguri şi toate chestiile 'rele', că s-a căsătorit cu chinezul*how sweet is that<3* şi că a făcut două adorabilicuni, care sigur când vor creşte îi vor semănă enorm de mult *laughs*.
Mi-a plăcut la nebunie ultima frază, aşa am făcut şi eu într-un sfârşit legătura dintre fic şi titlul. x3
Eniuei, sper că ne vei bucura ochii cu alte delicii scrise. Spor la scris şi multă imaginaţie pentru noi idei, diăr!

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#18
Frumos fic, inca nu sunt sigur ca sa terminat, acel semn de intrebare ma deruteaza foarte mult, dar mi-a placut chiar daca a fost prea scurt, puteai sa descrii cum evolua relatia lor in acele noua luni ale sarcinii, puteai sa mai pui si alte probleme in relatia lor, deexemplus sa spui ca Kim o insela, ma rog as fi dorit sa descrii mai mult cele doua fete.
:bye:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)