Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aggie & Ang

#1
Deci, eu şi m'a geamănă am decis să facem un mic duel.

Tema este design vestimentar, mai precis rochie de seară.

Lucrările sunt anonime, pentru a evita votările din prietenie.

Nişte mici menţionări în legătură cu votul şi anume . . . nu luaţi prea mult în considerare anatomia modelului, una din cele două concurente nu are încă o idee clară despre ea. Vă asigur că ambele lucrări sunt în limita bunului simţ. Aş dori să vă axaţi pe rochie, design, umbre, respectarea temei, culoare etc.

Lucrările:
1
2

Votarea va avea loc până joi, 10 februarie 2011.

Succes littl'! :]
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#2
Wow, ambele rochii sunt super. Mi-e greu sa aleg insa...
Prima rochie e reusita. Desenul in sine e foarte reusit. Problema este ca nu are prea multe detalii evidentiate. Totusi, imi plac culorile alese. Nu prea ma pricep la comentat so 4... dar desenul e reusit [rochia]. Imi place mult designul. E foarte potrivita pentru o rochie de seara si as purta-o.:X:X
A doua e superba insa i-ar trebui o culoare, macar vaga pentru a defini rochia. Are multe detalii si designul este superb:X:X. Insa ii lipseste ceva, i-ar trebui un strop in plus de eleganta.
Votez prima rochie 4 insa imi plac mult amandoua. ^^"

#3
^_^ Nu prea stiu să argumentez, deci vă rog să-mi scuzaţi de pe acum aberatiile.
Amândouă aţi respectat tema, ^^şi aţi făcut câte o lucrare extraordinară, cred că totul este bine realizat şi rochile sunt grozave. Dar sincer prima nu mă atrage T_T, ceea de-a doua clar iese în evidenţă, motiv pentru care o şi aleg. ^^
So.. votul meu merge la lucrarea numărul 2.


#4
Woho, destul de greu dupa parerea mea.

Prima lucrare
Imi place modelul tare mult. E parca antic, din vremuti de demult dar modern. Ah, nu ma prea pricep la umbre si din astea, sunt sigura. Culoarea e frumoasa dar parca putin prea inchisa. Acele mansete nu sunt neaparat pe placul meu.

A doua lucrare
E un model destul de complicat si...sexy? Daca aceea e culoare finala, nu imi place. Curelusa peste umar iar nu e pe placul meu. De asemenea e foarte mult material in partea de jos, ceea ce din nou nu imi place.

Votul meu merge la prima lucrare
[Imagine: ak8THBQ.png]


#5
Ah. Am ajuns si eu cu intarziere 9.
_______________________________

Prima lucrare :

Sorry, nu prea imi place, este foarte simppla, este ea o rochie de seara da nu m- a impresionat deloc, deloc. Albastru cu gri. Nu imi place prea mult combinatia, si mi se pare ca nu ai colorat prea bine. Respecta tema, dar este chiar prea simpla, nu ar impresioana pe prea multa lume daca ar exista astfel de rochie, cel putin pe mine nu.

A doua lucrare :

Fiindca tema zice Design vestimentar nu o sa ma leg de anatomia feteie care cam lasa de dorit si de aceea nu o sa depunctez deloc. Rochia aceasta chiar imi place, este frumoasa si calitatea este mult mai buna decat la prima lucrare, este scanata, nu ? Tema ai respectat- o. Rochia chiar imi place, imi vine sa i- o dau unui croitor si sa imi faca si mie una O.O. Acele linii de la rochie in partea de jos par cam tremurate dar este bine. Si ador ca este cu volane jos .
_______________________________

Prim urmare votul meu se duce spre a doua lucrare. Mie una mi se pare ca este mai buna. Bafta ambelor concurente, amandoua ati avut lucrari frumoaase dar la aceasta tema amandoua se vede ca mai aveti ceva de lucrat.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
Well, trec ÅŸi eu p-aici cu un comment. :]

Să nu vă prind că-mi săriţi în cap dacă aberz şi spun prosti. : )) Nu prea ştiu ce să comentez. Deasemenea, nu voi lua fiecare lucrare în parte să o comentez ^^'
Ambele au câte un ceva ce te atrage. Sunt foarte frumos desenate şi desigur, ambele respectă tema. Am observat că prima-i colorată ceea ce mi se pare destul de frumoasă şi eleganţă. Totuşi cea care m-a atras mai mult a fost a doua. Aşa de elegantă şi sexy.
En fin. Amândouă aveţi talent, dar votul meu merge către lucrarea numărul doi ^^

punct.

#7
Ang v`a săpat groapa.

Primul desen

Îmi place. Știu că nu vreți să mă leg de anatomie, dar aici mă bucur că nu mă deranjează modelul, nu mă face să îmi iau ochii de la rochie. Hașura de la rochie este frumoasă, dar nu îmi pot da seama gradul de hașură ( da, se numește hașură, nu ' colorat ' ). Ar fi trebuit să o scanezi, aș fi avut mai multe de spus. Este cam simplă, dar e rezonabilă.

Al doilea desen

Nu îmi place. Aici, nu pot fi atentă la rochie din cauza modelului care nu îmi place. T.T Îmi ia ochii de la creația în sine. Poate dacă ai fi dat o nuanță rochii, aș fi înțeles ceva și mi`ar fi plăcut. Este mai complexă decât cea mai sus menționată, dar, as I said, nu o disting. Îmi pare rău, dar e cam . . . not my style.

Deci votez cu prima.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#8
Ambele rochii sunt frumoase. :chuu:
Lucrarea 1
Imi place, ai folosit albastrul in mod egalat, multa finete. Chiar daca nu prea imi plac culorile intr'un desen, in lucrarea ta chiar prinde bine. Sincer, as purta rochia aceea.
Lucrarea 2.
E draguta, dar prea incarcata. Chiar daca apreciez ca lucrarea doar in creion, fata fetei este cam lata, cat despre rochie e frumoasa. Atat ^^
Votul meu se acorda lucrarii cu numarul 1.
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#9
Având în vedere că Ang nu are de gând să mai calce pe aici, o să închid eu votul, ce iniţial trebuia închis ieri.

Lucrarea unu îi aparţine lui Aggie, a primit patru voturi.

Lucrarea doi îi aparţine lui Ang, a primit trei voturi.

Câştigătoarea este Aggie, felicitări ei şi participantei(bine, deja devine enervant să vorbesc despre mine la persoana a III- a).

Vă mulţumesc pentru timpul acordat criticii şi votului.

P.S.: egalitate sau nu, tu tot mai faci un duel cu mine. :]]
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#10
Duel incheiat.
Topic inchis. ^^
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zuzu si Aggie. Daria v2 9 5.651 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)