Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zodiacul-adevar sau minciuna?

#31
Zodiacul a fost precis acum 3000 ani si insemna cu totul altceva... In prezent, e folosit doar ca sa mai manance rahat si sa mai castige niste banuti revistele, televiziunile si ziarele.
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#32
ueori este adevarat ceea ce scrie in zodiac,dar restul,in mare parte minciuna....eu una nu ma iau dupa zodiac....il consider o prostie
"Pazeste-ti inima mai mult decat orice,caci din ea ies izvoarele vietii"

#33
Păi, ar fi multe de spus aici. Fazele cu 'Good day' şi 'Bad day' sunt o prostie! Bine, că se mai întâmplă să se nimerească, dar sigur nu pentru că aşa spun ei.
În schimb, la caracterizarea unei persoane sau lucruri de genu, le au destul de bine. Nu ştiu sigur dacă şi astea le nimeresc sau nu, dar..sunt destul de ok. Desigur, sunt unele lucruri care nu mă descriu, dar nu toţi suntem la fel. Adică, dacă cineva e în zodia gemeni, nu trebuie să fie identic cu o altă persoană din aceeaşi zodie, asta deja e o prostie. Că seamană, pentru că seamană şi se înteleg, e cu totul altceva.
Ok, nu ştiu ce s-a înţeles din ce am spus, dar..am încercat. :]]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#34
Mie mi se pare foarte funny zodiacul... mereu astept sa ajunga la zodia pesti si sa zic la toata lumea: " sshh.. taceti, acum e zodia mea!!! " Daca zice ceva de bine ma incanta si-mi ridica moralul... daca zice ceva de rau, nu cred in el 21. Da, deci nu cred in el.. dar ma inveseleste cand aud ceva de bine.... desi uneori chiar cred in el.. din prostie, curiozitate, instinct .. imi place... Stiu, stiu ca ma contrazic... dar mi-e sila sa dau delete acum 78... cred si nu cred, depinde de stare si caz. Zodia mea e oricum mai artistica... mai spirituala... etc. etc...
Mi-e foameee!!!

#35
Sincer acum, sa crezi in ceea ce iti prezic niste idioti la TV sau prin reviste deja mi se pare o mare tampenie. Ca existe uneori coincidente asta este alta poveste. Este enervant cum oamenii sunt chiar atat de prosti incat sa asculte asa ceva sau sa mai si citeasca in reviste. Mai ales in Bravo and so on cu toate zilele acelea bune sau rele. Ma bufneste rasul cand vine cate o colega la scoala cu nu mai stiu ce reviste si jumate de clasa se duce la ea sa vada cand vor avea zile bune sau rele.
Deja de aici se intrece limita prostie insa este haios, maiales cand se bat pe reviste. Insa revenind la subiect, pe mine pur si simplu nu ma pot convinge chestiile astea. Acum fiecare crede sau nu, nu este treaba mea asa ca nu ma doare daca X spune ca este chiar adevarat sau Y spune ca sunt niste prostii.

#36
O caterinca pe care multi o cred....stiti voi inainte oameni credeau in tot feluu' de zei..cu ce pot influenta niste pucati de roca(stele) viat noastra??
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#37
Zodiacul mi se pare, de foarte multe ori, o mare prostie, dar trebuie sa recunosc ca citesc horoscopul o data pe saptamana, doar ca sa vad ce aberatii mai sunt scrise pe acolo si sa verific daca se indeplinesc. Concluzia mea de pana acum e ca foarte rar mi s-a intamplat ce scria in horoscop, de atat de putine ori incat nu are rost sa cred in el. Atunci cand scrie ceva de bine, chiar sper sa se intample, dar nicio sansa. 106 Ceea ce imi place e ca ma potrivesc destul de bine cu descrierea zodiei mele, ma aseman foarte bine cu tot ce am citit. Dar nu pot sa zic ca e valabil si in descrierea relatiilor cu alte zodii. Sunt balanta cu ascendent in sagetator si din ambele ar trebui sa rezulte ca nu ma inteleg aproape deloc cu scorpionii, dar am prieteni foarte apropiati scorpioni, ca ma inteleg foarte ok cu sagetatorii, dar de fapt nu prea e asa, ca n-ar trebui sa am relatii foarte bune cu racii, dar tata e rac si e foarte ok si am si o buna prietena rac si etc. E ciudat si zodiacul asta, macar de ar fi cat de cat adevarat.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#38
Zodiacul nu mi se pare a fi un lucru in care sa iti pui bazele sau in care sa crezi cu sfintenie ,pentru ca de obicei lucrurile spuse acolo nu se indeplinesc...Mie imi pica de nu stiu cate ori ca o sa am o zi buna la lucru sau ca o sa imi intalnesc dragostea adevarata sau ca o sa rezolv o problema grava de sanatate sau ceva de genul desi am 13 ani si asa ceva este imposibil Crazy-monkey-emoticon-189 Si mai mereu daca ati observat sunt prezise numai lucruri bune desi este inevitabil sa nu ti se intample si lucruri rele uneori...Este totusi in regula sa iti cunosti zodia,pentru ca de exemplu eu sunt berbec si ma potrivesc cu descrierea zodiei de cele mai multe ori.
[Imagine: output_bfz5sj_by_thehattercrazy-d835lra.gif] [Imagine: tumblr_ndg2ndyHps1rdfsmyo2_500.gif]

#39
Nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu sune ridicol ce scriu...

Zodiacul nu e ala care spune ca mersul planetelor pe cer ne influenteza destinul?! Parca asa era.

Nu pot sa cred ca toanele unei planete ar putea sa aiba o influenta mai mare asupra starii mele de spirit decat o au obiectele si oamenii care se invart in imediata mea apropiere!

Stiu ca toata lumea ar dori sa stie ce chestii nasoale se pot intampla, ca sa le previna. Asa ca incearca diverse metode sa le prevada. Banuiesc ca de asta s-a inventat si pseudo-stiinta asta: pe langa restul - numerologie, chiromantie, citito-nbobiomantie etc. Dar, pan' la urma, daca nu treci prin anumite chestii si nu le stapanesti tu ca om... n-ai de unde sa stii de ce esti capabil.

Stiind dinainte ce va fi... nu traiesti. Mai degraba trisezi. Nu ca as crede ca asta e posibil, doar asa ca fapt divers.

Ma gandesc ca iti poti prevedea viitorul daca capeti experienta, nu citit rubrica horoscop de pe site-uri si ziare. Care e oricum atat de ambguu scrisa ca te poate face sa crezi ce vrei tu despre ce e scris acolo.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna Rain 25 15.711 17-05-2015, 12:35 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Adevar sau minciuna? Verrine 6 5.058 05-10-2011, 03:43 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)