Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ziua de Maine

#1
Astept comentari si critici. Sa-mi ziceti ce nu v-a placut.:*

Cap 1: Afla cate ceva despre mine


De ce toti oameni isi ascund adevarata personalitate? De ce ne e frica sa spunem ce simtim? De ce aparentele inseala si de ce prieteni adevarati sunt dusmani de moarte? Sau cea mai importanta intrebare ar fi: Ce este viata si de ce traim?
Exact !
Nimeni nu are raspuns pentru toate, nimeni nu stie sa zica raspunsul corect. Oricat am vrea si oricat am incerca nu vom avea raspunsul corect pentru aceste intrebari. Eu am un raspuns pentru o intrebare, doar unul, nu mai multe. “ De ce ne e frica sa spunem ce simtim? “ Daca nu ma insel , aici raspunsul ar fi :
Sentimentele ! Toti avem sentimente, toti plangem , radem si zambim. In afara de mine si creaturile noptii ! Poate ca si inima mea bate, poate ca si ea iubeste, dar eu nu rad sau plang. Eu sunt un Vantor! Eu ii vanez pe Vampiri si ei pe mine.
Toate intrebarile puse sunt viata mea.
1- Imi ascund adevarata peronalitate pentru a ma feri de vampiri;
2-Am putine sentimente, dar sip e ele imi e frica sa le dezvalui, din cauza lumii crude;
3-Aparentele mereu , in viata mea, au fost inselaciuni, iar prieteni adevarati mi-au devenit dusmani de moarte;
4-Viata este Lupta si traim pentru a supravietui si a castiga razboiul pentru ca acum sunt doar lupte….

Asta e viata mea. V-am spus-o pe scurt. Eu trebuie sa traiesc si sa duc razboiul mai departe, pana gand cineva va invinge. De la varsta de 6 ani ma antrenez pentru a deveni un Vanator priceput, de atunci am cunoscut suferinta, durerea si lacrima. Am plans o singura data. Am plans cand ingerii mi-au luat fratele, mama si tata. Nu au avut mila de mine. M-au lasat singura in infernul ce avea sa vina. Am fost antrenata de cei mai buni Vanatori. La 12 ani devenisem mult prea buna. Razbunarea m-a facut sa trec peste multe greutati si suferinte ale vieti.
De ce totul pare atat de simplu dar in realitate e greu? De ce tot ce pare frumos e urat?
Poate cineva raspunde la aceste intrebari fara noima? Nu cred! Am incercat eu sa aflu si nu a mers.
Razele soarelui imi luminau chipul adormit. Parul negru ca abanosul era intins pe micutele perne colorate. Un cearceaf alb imi acoperea trupul . Cu multe incercari imi deschid ochii vazand lumina. Ochi negri strabateau intreaga camera incercand sa gaseasca papuci pufosi. Ma ridic din pat , imi i-au halatul si pornesc spre baia alba. Dupa obisnuita siesta de dimineata cobor la parter unde ma astepta sticla de lapte si cerealele. Imi pregatesc o cafea dupa care incep sa mananc. Stau pe canapeaua tapetata cu piele si butonez telecomanda negasind nimic interesant. Dau pe programul de stiri si observ un reportaj mai “ciudat”, daca pot spune asa.

“ Doamnelor si domnilor, aseara la 22:30 a fost gasit trupul decedat al marelui om de afaceri, Sazuki Vena. Se pare ca decedatul avea rani de violenta si o muscatura in jurul gatului. Politisti ancheteaza cazul cu mare atentie incercand sa gaseasca cauza decesului.”

<< Nenorocotii, mi-au luato inainte. Nu am fost atenta 2 minute si au reusit sa omoare pe cineva. Cata bataie de cap imi pot da vampirii astia.>>

Las bolul cu cereale pe masuta si urc la etaj unde incep sa imi aleg o tinuta. Imi i-au niste blugi stramti negri, o bluza neagra cu umeri goi si niste adidasi.
Ies afara din casa nu inainte de a-mi lua doua pistoale incarcate si o sabie. Urc pe motocicleta Yamaha si pornesc la drum.
<< Vreau sa va intalnesc, idiotilor ! Ce treaba ati avut voi ci saracul om? Daca mi-as da seama ar mult mai simplu..>>

Eram adancita in gandurile mele neobservand ca cineva ma urmareste. In urmatoarele 3 secunde am fost azvarlita de pe motocicleta intr-un copac. Am scuipat putin sange dupa care am ridicat capul si am vazut cine ma urmarea. Era…..un varcolac ! Ce vroia unul ca asta de la mine? Stia ca eu nu ucid pe bani. Sau o vrea sa ma omoare?
Imi scot sabia din teaca si o ridic in aer. Daca privrile puteau ucide atunci varcolacul era mort de mult.
-Ce vrei si tu? Ne cunoastem? Ai chef de bataie, atunci treci aici sa-ti dau una !
-Am venit sa-ti zic ceva importanat ! Si daca aveam chef de bataie te omoram de mult .
-Tu sa-mi spui ceva important? Hai, ca ma faci sa rad, termina cu glumele proaste! Dupa ce am rostit aceste cuvinte am fugit cu sabia indreptata spre el in asa fel incat sa-l omor. Nici nu am apucat sa-I bag sabia in stomac ca doua brate puternice ma prinsesera de talie. Cine era? Ce vroia si asta de la mine? Viata e o porcarie !
Nu m-am gandit ca am sa mor asa dar ce mai conteaza ! Mor tanara, la 20 de ani plec la ingeri. Cat de ironica pot fi. In momentele in care ar trebui sa plang si sa tip de frica , eu glumesc ! Un zambet tampit i-a aparut pe fata varcolacului. A plecat lasandu-ma singura cu acel “cineva”.
M-a lasat jos iar eu am intors capul spre el. Intr-o fractiune de secunda se afla in copacul batran. M-am prins. E un vampir. Imi scot pistolul si incerc sa tintesc spre el dar nu reusesc. Se misca prea repede.
-Nu am chef sa ma joc cu tine, am si alte treburi de facut !
-Dar nu ne jucam vanatoareo ! Vad ca esti pregatita. Bravo tie, imi pare rau ca nimeni nu o sa planga la inmormantarea ta!
-Mai termina, idiot ce esti. Parca ai reusi tu sa ma omori ! Doar incerca si o sa-ti vezi capul in locul picioarelor.


Dupa ce am terminat cu jigniriile l-am impuscat in picior si in bratul stang, cand nu a fost atent. Era vampir, nu aveam ce face. Sunt sigura ca au deficiente cu memoria. Imi vine sa rad cand zic asta. Aveam dreptate! Chiar o sa-si vada capul in locul picioarelor. Ma duc spre el si ii pun pistolul la tampla, nu inainte de al intreba cine la asasinat pe Vena. Ii zbor creieri calma si plec spre motocicleta. Urc pe ea si incep sa merg cu o viteza accidentala.
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

#2
Nu vii cu nimic nou. Inceputul este banal continuarea este si mai banala si in afara de asta este plina de clisee. Este extraordinar de plictisitor acest subiect. O sa ma apuc sa numar toate fic-urile cu vampiri care au aparut in ultima saptamana si sunt sigura ca nu o sa am degete indeajuns pentru asa ceva. Si incerc sa imi dau seama care este motivul pentru aceste povesti cu vampiri si nu pot sa imi dau seama.
Incearca ceva nou, un alt inceput, un alt cuplu. Vanatori si Vampiri. Ce este nou in asta? Ce este original? Nimic!
Din ceea ce am citit aici pot spune cu mana pe inima ca te-ai inspirat din fic-ul lui Queen D si al lui Teh : Click si Boom. Deci nimic original.
Si oricat de mult imi plac fic-urile cu vampiri deja ma plictisesc de aceste clisee si aceste povesti lipsite de originalitate. Singurul motiv pentru care am citit a fost ca am vazut ca ai mai mult de 20 si ceva de randuri spre deosebire de celelalte fic-uri. Oricum si la tine se vede o superficialitate extraordinara. Daca ti-ai da interesul pentru a scrie ceva interesant si original ai putea sa faci asa ceva. Ceea ce ai scris tu aici este patetic.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Maine Color 1 1.976 17-05-2012, 11:18 PM
Ultimul răspuns: Diz
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 1.839 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Spre ziuă Panzer 1 1.756 22-04-2011, 07:26 PM
Ultimul răspuns: aurelyon
  Zambeste!Maine va fi mai rau... Anna 3 3.264 13-02-2011, 11:57 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Ziua in care... [ Yaoi 18+ ] SKiT 5 4.210 01-01-2011, 07:02 PM
Ultimul răspuns: Paradox


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)