Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yuki's oneshots!

#1
Prefer sa deschid unul si bun decat sa fac pentru fiecare oneshot cate-un topic; sa deschid, pardon.
Well, banuiesc ca am voie sa postez si oneshot-uri, dar si ficuri. La fic mai trebuie sa ma gandesc, sa-mi aleg unul din cele vechi si sa le postez. Incep cu unul aici, nu cu toate deodata; nu-mi permite timpul, plus ca vreo doua din ele sunt neterminate.
Oneshot-uri vechi o sa postez, dar si mai noi, sa zic. Astept pareri bune, dar si critici; nu ma supar! Orice critica cu scopul de a ma ajuta e binevenita! Nu sunt perfecta, sunt constienta de asta, asa ca... lectura placuta si astept pareri!


Ultima mea proza scrisa pe forumul pe care mai activez. Titlul m-a ajutat un coleg de facultate sa-l aleg, iar proza era initial scrisa pentru un concurs, dar nu a fost primita dintr-un motiv banal, dar ma rog. Nu mai conteaza. Are greseli, ce-i drept, dar imi place cum a iesit si e speciala pentru mine.
Titlul prozei: What once we had..



Marea ÅŸi unica mea dragoste,

  • ÃŽÅ£i mai aduci aminte acele zile în care-Å£i spuneam ce-mi doresc cel mai ÅŸi cel mai mult?
    Îţi mai aduci aminte clipele frumoase pe care le petreceam împreună, nopţile pe care le pierdeam de fiecare dată şi-n care vorbeam orice? Voiam să petrec mai mult timp cu tine şi să nu ratez nici măcar un minut. Şi tu, de fiecare dată, îmi acceptai provocările şi făceai ce voiam eu, iar eu eram mai mult decât încântată. Îmi zâmbeai, iar inima-mi tresărea la fiecare zâmbet pe care mi-l arătai. Doar eu aveam voie să-ţi văd chipul angelic şi doar tu aveai acces la inima şi adevărata mea personalitate. Parcă aveam amândoi 15,16 ani. Nu conta, pentru noi cel puţin.
    Erau singurele zile când ne puteam exprima fericirea şi ne puteam face noi amintiri. Erau singurele momente de fericire şi nimeni nu ne-o putea strica. Uitam de toate problemele din viaţă, nu ne mai gândeam la şcoală şi pur şi simplu, îi ignoram pe toţi cei din jurul nostru. Chiar şi pe cei de pe stradă, când treceam pe lângă ei atunci când ne plimbam. Eram doar noi doi şi Dumnezeu care ne veghea de Sus. Pentru restul, existent în această lume, nu acordam importanţă. Eram cea mai fericită când ne plimbam şi vorbeam vrute şi nevrute, iar tu îmi răspundeai mereu şi erai atent şi pe unde traversam. Aveai grijă să nu mă lovească cineva. Mă protejeai şi mă ţineai strâns de mână. Şi eu continuam să merg, trăgându-te după mine. Cele mai frumoase amintiri din viaţa mea sunt reprezentate de vacanţele mici sau mari pe care le petreceam împreună.
    Şi timpul trece, iar mie-mi convine. Aştepţi cu nerăbdarea la fel de mare ca şi a mea, să ne revedem. Te gândeşti cu ce să mă mai surprinzi, iar eu mă pregătesc să mă descarc, căci prea multe s-au acumulat in ultimele săptămâni. Şi chiar dacă vorbim zilnic la telefon sau pe messenger, tot mai mult mă descarc când eşti lângă mine, pentru că-n acel moment, ştiu că mă vei strânge puternic în braţe şi mă vei săruta.
    Mi-e dor de tine, de timpul pe care-l petrecem împreună. Parcă ne rupem complet de realitate şi ne întoarcem în unicul univers în care doar noi doi avem accesul. Mi-e dor de privirea ta caldă şi de îmbrăţişarea ta puternică care-mi oferă siguranţă. Mi-e dor să mă cuibăresc în braţele tale protectoare şi să mă lipesc de pieptul tău, de corpul tău cald, aşa cum fac de fiecare dată. Eu, micuţă şi firavă, pe lângă tine, puternic şi afectuos numai cu mine. Mi-e dor de zâmbetul tău dulce şi de vocea ta melodioasă care-mi încântă urechile şi-mi ajunge până la inimă. Mi-e dor de nopţile pe care le petreceam împreună şi de dovezile pe care mi le dădeai de fiecare dată când făceam dragoste. Mi-e dor de acele doua cuvinte pe care numai tu ai dreptul să mi le spui.
    Abia aştept să ne revedem. Să facem, din nou, amintiri şi să ne gândim cu ele la drag peste zece, douăzeci de ani. Poate chiar şi mai mult.
    Te iubesc nespus de mult. Iubirea mea nu are limite. În curând, o să te pot îmbrăţişa, iar tu o să-mi spui ceea ce vreau să aud numai de la tine: te iubesc!


Cu drag,
A ta zăpăcită şi adorabilă iubită.
[Imagine: mboi6o.png]

#2
Helăăău insanity. sau să îţi zic Yuki ?
Mno...îţi zic Yuki că îmi place mult cum sună xD So , let's coment your one-shot xD
Geez...this is awesome :O Frumos...chiar foarte frumos xD Ai reprezentat în scrisorica , sau să zic scrisoroaia asta :)) tot ...absolut tot...tot ce simte şi doreşte persoana iubitoare...care este iubită la rândul ei ...deci pur şi simplu e , e , e frumos :X Luv it ;p Şi sfârşitul mi-a plăcut enorm ;)) Eu sunt tare curioasă de fel...şi vreau să ştiu ...e cumva inspirată din viaţa reală ? posibil a ta ? mno...posibil să râzi , da de eu câteodată gândesc pâna peste unda normalului , de exemplu acum , dar asta nu e nimic , din gândirea mea fără limite ;)) Mai aştept one-shoturi ;))

#3
Waa, eu o sa-ti zic Miki ^.^ sau Micu?! Cum vrei tu.
Cat despre insanity. sau Yuki, spune-mi cum iti place :P nu ma deranjeaza. Sau daca ti-e mai usor, poti sa-mi spui Chibi, nu ma deranjeaza, din nou!
Multumesc mult pentru comentariu. Ma bucur ca ti-a placut proza. Well, imi place sa ma inspir cat mai mult din viata reala, din ce-am trait sau intalnit in alte cazuri si apelez cat mai putin la SF, dar SF folosesc doar pentru ficuri, foarte rar in proze.
Anyway, mica scrisorica ma reprezinta mai mult de 50% asa ca ai nimerit bine.
[Imagine: mboi6o.png]

#4
What once we had..

Greseli :
15,16 - cinsprazece , saisprazece
traversam - tranversam
cineva - aici mergea si ' careva '
te iubesc! - Te iubesc!

Despre oneshots in sine :

Imi place cum ai imbinat ideeil si ma bucur ca e o idee originala pe care nu am mai intalanit - o - nu ca acum spun ca am citit nu stiu cate lucruri . Te felicit ! Se bazeaza mult pe viata reala si despre dragostea ce ne loveste odata si odata .
Sfarsitul chiar a fost unul funny dar totusi cred ca acele a fost unul dintre lucrurile care mi - a placut , nu spun ' singurul ' pentru a nu se intelege ca continutul in sine nu a fost la fel de . . . bun . Ma bucur - ma bucur cam des in ultimul timp - ca ai scris cu diacritice si ca nu au fost cine stie ce greseli .
Totul a decurs lin , urmarind firul actiunii .
Descriere a fost . Si chiar una destul de buna .
Ma bucur - cum am zis , ma bucur prea mult - ca ai vrut sa impartasesti cu noi cateva din capodoperele tale .
Mult succes la urmatoarea postare , Yuki !
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Hehe, Nyo, multumesc mult pentru comentariu :X si pentru mentionarea greselilor. Uhm, din neatentie am scris, cel mai probabil, dar asta e una din putinele proze care-mi plac foarte mult. Ma bucur ca ti-a placut, respectiv si celorlalti care au postat, desi le-am zis mai sus, in posturi.
Uhm, urmatoarea proza va fi mai veche decat asta, dar as vrea sa le postez si aici, ca sa aflu mai multe pareri ^.^ cand o sa scriu ceva nou, o sa anunt cand o sa postez :P
O sa pun in weekend o noua proza sau vreti acum? ;;)
[Imagine: mboi6o.png]

#6
Nu ai pentru ce >:d<
Desigur , anunta - ma ! Nu mai scapi de mine acum - dupa ce am prins acest gust al lucrarilor tale . Eu as vrea acum . Mai mult pentru mine sa fiu sincera . Maine trebuie sa invat si iar sa o fac iar in weekend nu pot intra din cauza unor probleme . Daca ai fii atat de buna sa postezi o alta lucrare frumoasa ca prima atunci ti - as . . . ramane datoare sau ceva in genu ' .
Se mai intampla sa scapi cateva greseli . Nimic si nimeni nu e perfect , tine minte . Nare nimic , cu cat mai veche cu atat mai bine , asa o sa vedem ce talent aveai atunci si sa il comporam cu acesta sa vedem daca sa mai dezvoltat sa nu . Si mie imi place enorm acest oneshots , sa nu te lasi batuta ! Ca te bat eu ! :))
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Ah, nu, nu. Nici eu nu cred in perfectiune(pentru mine, doar Cel de Sus e Perfect!). Stiu ca am greseli, multe si nu ma deranjeaza la cei 21 de ani ai mei :)) cand cineva mai mic decat mine imi atrage atentia asupra greselilor. Cu atat mai bine!
Mnoh, proza pe care o pun acum(insotita de o imagine, asa mai obisnuiesc sa fac; imagini luate dp devart mai mult) am scris-o pe 12 octombrie(m-am uitat in topicul de pe celalalt forum). Sper sa va placa si astept critici!
Poate o sa mai scriu si ceva nou, printre cele vechi pe care o sa le postez.
Titlul lucrarii: Heartbeat..

[center][Imagine: 2d9a1p3.jpg][/center]
  • - Teo, ma bucur sa te revad! Imi imaginez prin ce treci.
    - Si eu ma bucur sa te revad. Iti multumesc, cred.
    - Daca-ti pot fi de ajutor cu ceva, orice, ma poti suna la orice ora. Voi fi acolo pentru tine, cand ai nevoie.
    - Da, multumesc.
    - Oh, cat este ceasul! Trebuie sa plec. Suna-ma, daca ai nevoie de ceva, scumpa mea. Te sarut.
    - Si eu. Multumesc ca ai trecut in vizita. Pa!

    Aceleasi cuvinte spuse fortat, aceeasi conversatie plictisitoare si daunatoare, care-mi reaminteste inca o data care este realitatea.
    Si iata-ma aici, in parc, din nou. Acelasi drum parcurs, aceleasi lacrimi. Cu toate astea, fac pasi in continuare. De ce? Nu stiu, dar oare mai conteaza? In fiecare zi, ma plimb in parcul central din apropierea casei; imbracata in pantalonii de trening si acelasi tricou, care-i placeau la nebunie; cu castile in urechi si volumul dat la maxim. Si asta doar pentru ca nu voiam sa aud nimic, nici macar lacrimile care-mi curg pe obraji tot timpul.
    Iubirea te orbeste, dar oare de ce? Pentru ca te impiedica sa vezi realitatea, ceva ce sufletul tau nu trebuie sa vada prin intermediul ochiilor sau pentru ca sa simti cu toata fiinta ce este iubirea, de fapt. Am incercat sa gasesc un raspuns, dar in zadar.
    A vrut sa ma ocroteasca. Sa tina pericolul la distanta, cu toate ca traiam amandoi intr-o lume unde rautatea si invidia erau prezente. Voia doar sa ma fereasca, iar eu nu intelegeam.
    Iubirea doare, pentru ca atunci cand clopotelul se misca, produce un sunet pe care numai inima il poate auzi. Si-n acel moment, sageata lui Cupidon te loveste. Este cat se poate de adevarat. Am simtit-o. Am trait-o, chiar daca pentru putin timp. A fost prezenta in inima mea, pentru ca din acea clipa am simtit o caldura puternica care mi-a dat o energie de nedescris. Ceva ce nu am mai simtit pana atunci. Ceva pe care nu l-am mai intalnit si nu credeam ca o sa-l simt vreodata. Si totusi, doare. Si stii de ce? Pentru ca ai acceptat provocarea lui. Ai lasat garda jos, iar el a profitat si ti-a furat inima.
    M-am indragostit nebuneste. De fiecare data cand il vedeam, simteam ca o iau razna. Cand nu ne vedeam, simteam ca ma sufoc. Locul meu era alaturi de el. In sfarsit, acel gol din piept disparuse! Dupa atata timp, care mi s-a parut o eternitate, l-am gasit! Pentru ca am spus "Da" inca din prima clipa de cand ne-am intalnit accidental, am stiut ca nu mai pot sa traiesc fara el.
    Si acum, iata-ma... din nou, singura...
    Lumea in care doar noi doi aveam acces, nu mai exista! El nu mai era, iar golul din piept era de doua ori mai mare decat inainte. Si mai dureros. Fiecare lacrima care-mi curgea era pentru ca ma durea. Al naibi de tare durea!
    Imi vine si acum sa tip, dar nu stiu ce ma impiedica sa o fac. Pur si simplu, merg, ascult muzica si plang. Altceva pot sa fac? Am incercat sa ma sinucid, dar nu am reusit. Nu vrea el sa plec. Nu acum, nu este cazul, dar chiar trebuie sa-i cer voie?
    Vreau sa fiu alaturi de el. Simt ca nu mai am ce cauta aici. Nu stiu de ce inca mai exist. El este acolo sus, iar eu sunt aici jos. E o distanta uriasa si nu am cum sa ajung la el. Vreau sa-l vad, vreau sa-l sarut, sa-l imbratisez. Am nevoie de el mai mult decat niciodata. Uneori, simt ca nu mai am aer, dar nu ma crede nimeni. Toti imi spun ca am nevoie de un psiholog, pentru ca nu sunt in apele mele. Normal ca nu sunt. Jumatatea mea, persoana cu care urma sa ma casatoresc, a murit inainte sa facem acest pas maret.
    Spune-mi tu.. oare sunt nebuna?!
[Imagine: mboi6o.png]

#8
Pentru inceput : Nu ai voie sa scrii cu culori ! Doar cu cea setata pe forum !
Da edit si sterge culoarea .


Inca nu am citit tot oneshots - ul din cauza ca nu prea mai am timp dar iti sugerez ceva . Nu mai scrie doar doua puncte . Ori scri un singur punct si o iei de la capat ori pui trei .
Ex : " - Teo, ma bucur sa te revad! Imi imaginez prin ce treci...
- Si eu ma bucur sa te revad. Iti multumesc, cred... "

Promit ca dau maine edit dau dau un alt comment si o sa zic ce imi place si ce nu .
Ma bucur ca nu te deranjeza . Esti un model de urmat .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
Bună Yuki-chii :X
Well sunt şi eu cât de cât bună la ghicit ;)) Apropo îmi poţi spune cum doreşti xD Mno să revenim la one-shotul recent xD La început mi s-a părut simplu , dar după ...sfârştiul...acele ultime rânduri magice...plâng şi eu impreună cu fata aia...*pic*pic* [sunt prea sensibilă şî plâng prea repede la manga şi ficuri şi anime-uri normal ;))] Greşeli nu am căutat , poate caută Nyo[mami :X] . Mă bucur că ai mai adus un one-shot la fel de frumos şi interesant ca primul xD Şi îmi place şi mai mult când mă gândesc că sunt inspirate din viaţa reala...cu toate că nu aş dorii nimănui să treacă prin ce a trecut si protagonista one-shotului ...xD

#10
Ok, deja imi pun multe intrebari in legatura cu sectiunea FanFiction. Un link pentru regulamentul FanFiction imi puteti da si mie? Ca eu nu-l vad, din pacate O_O
Am editat postul si faza cu punctele de suspensie, multumesc mult, Nyo. Da, nu ma deranjeaza. Oricum, observ ca aici imi sunt apreciate micile creatii :x primesc si pareri bune, dar si critici, ceea ce ma incanta foarte mult :x
Cand ai tu timp. Nu ma supar!
Oh, ce draguta esti, Miki :x multumesc mult pentru comentariu; ma bucur ca ti-au placut cele doua proze. Si eu plang la manga-uri, anime-uri sau seriale sau filme cand sunt faze triste. Sunt si eu asa, stiu cum e T.T dar cica e bine, inseamana ca avem sentimente si suntem sincere :)) asa se zice, acum mnoh, nu stiu daca se aplica la toti..
Oh, a doua proza nu ma reprezinta :D decat poate la sentimente, dar nu mi s-a intamplat mie, din fericire. Totul este imaginar, la a doua proza, dar am incercat sa fiu realista, pentru ca in realitate si asta se poate intampla oricui!
[Imagine: mboi6o.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yuki Haruno Yuki Kuran 10 6.169 04-12-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Yuki Kuran
  Naruto YUKI Haruno***** ice.heart 1 2.727 19-06-2009, 09:15 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Yuki & shuichi (part 2) yukieiri 4 3.707 20-07-2008, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)