Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Your top 3/5/7/10 anime crushes

#41
Umm, da--- Nu am o ordine anume, deci pur si simplu o sa enumar cativa dintre frumusei :3
- Zero Kiryuu(Vampire Knight). A fost primul meu anime crush. Eram obsedata de el, de parul acela gri, ochii aia mov si atitudinea lui rece. Un alt plus, tatuajul ala smecher :3
- Takakura Kanba(Mawaru Penguindrum). Si aici isi face loc obsesia mea pentru roscati :X In plus, imi place la nebunie modul sau de a fi si faptul ca ar face orice ca sa-i protejeze pe cei la care tine. Privirea lui, chiar din primele episoade, mi-a sagetat inimioara.
- Orihara Izaya(Durarara). Este un geniu malefic si nimeni nu e la nivelul lui. Arata hot *droll* si stie absoolut tot ce se petrece.
- Takumi Usui(Kaichou wa Maid Sama). Oare mai trebuie sa spu de ce? Este pur si simplu suuupeeerb :X Si chiar daca e el cam ciudat, nu e decat un aaalt pus.
- Ciel Phantomhive(Kuroshitsuji). Mie chiar imi place atitudinea lui aroganta si mai ales cum arata. E ataat de adorabil.
Siiii.... Cam atat. Revin cu edit daca mai gasesc intre timp.
She's wiskey in a teacup.



#42
:perv:
1.Deidara(Naruto)
2.Ciel(Kuroshitsuji):perv:
3.Ikuto(Shougo-Chara):perv:

Addeh edit: Ce-am zis eu sa va argumentati opinia? Scrie macar cate un rand in dreptul numelor, specificand astfel de ce l-ai plasat pe X pe locul Y.
Zuppy03
Viata mereu te poarta pe cele mai ciudate cai...Zuppy08

#43
Se pare că am dat şi eu peste topicul ăsta... şi nu m'am putut abtine să nu'mi bag boticul! Zuppy16

Baieti:

I - Okazaki Tomoya » Clannad » Un tip draguţ... Foarte amuzant în unele momente. E atât de sentimental şi dulce...

II - Sunohara Youhei » Clannad » Un idiot. Are o faţă de bebe, şi este mega amuzant!

III - Uzumaki Naruto » Naruto » Un tip amuzant. Ştie să amuze lumea din jur şi mereu e... pus pe şotii.

Fete:

I - Furukawa Nagisa » Clannad » Este foarte sensibilă, şi ei chiar îi pasă de prietenii ei şi mereu îşi face griji mai mult pentru cei din jurul ei... nu pentru ea.

II - Kyou Fujibayashi » Clannad » Este amuzantă rau de tot! E destul de batauşă dar are şi ea unele momente...

III - Hinata Hyuga » Naruto » E ruşinoasă foc! E îndragostită până peste cap de Naruto Uzumaki, şi... mai departe ştiti şi voi presupun.

Mai sunt o gramadă... Dar m'am gândit să nu umplu pagina de acum.
[Imagine: bubblevz.png]




#44
"The more, impatient we are, the more mistakes we'll make" - Kurama

[Imagine: tumblr_mdft2ajCXy1rvbjx3o1_500.gif]

#45
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#46
Okay..here's a RE-EDIT:

26. Luka

27. Yuki

28. Luze - After all, he's Luca's twin xD

29. Takashiro

30. Tsukumo

31. Elegy - Da, ?tiu c? e fat? dar damn..she's hot.

32. Kanata aka. Reiga
"The more, impatient we are, the more mistakes we'll make" - Kurama

[Imagine: tumblr_mdft2ajCXy1rvbjx3o1_500.gif]

#47
Tee-hee:
*AFTER 15 MINUTES OF DEBATE*
JESUS CHRIST, e asa greu sa aleg cine e pe primul loc.
1. Natsu Dragneel AND Naruto Uzumaki (I just couldn't decide), Natsu: pentru ca de cand am inceput sa vad Fairy Tail l-am adorat, e amuzant, ii iubesc determinarea si e sexy cand e nervos. & Naruto: e asa dulce, protector, e sincer si incapatanat, nu renunta niciodata, he'd make such a wonderful boyfriend. <3 Nu se afla in top de mult, dar cu siguranta va ramane de acum incolo.

2. Gai Tsutsugami, ma bucur ca mi-am amintit de el, he's so hot. Atentia mea gravita in jurul lui de fiecare data cand era prezent in vreun episod, fie cat de putin. Si m-a distrus pe moment cand am aflat ca *spoiler*, SI INCA DE DOUA ORI.

3. Shinichi Okazaki, god, e atat de adorabil si matur pentru varsta lui, plus ca a avut o copilarie asa trista si mi se pare extrem de simpatic felul in care vede o mama in Hachi, vrea doar sa fie iubit. <3

4. Sasuke Uchiha, ce-i drept, m-a enervat de multe ori in ultima vreme, dar e ceva la el care-mi place, plus ca am un "crush" pe el de cand eram mica si am vazut prima oara Naruto.

5. Soul Eater & Black Star, sunt pe acelasi loc fiindca mi-au placut la fel de mult, ce-i drept si seamana intre ei. Soul ma topeste cand canta la pian si Black Star... Black Star e prea amuzant.

6. Marik & Yami Marik (must.know.his hairspray brand), no words, sunt prea sexeh amandoi, Yami Marik e asa nebun si genial, unul din motivele pentru care am vrut sa revad Yu-Gi-Oh. (NU POT SA CRED CA-I UITASEM, in timp ce-l scriam pe Hiei mai jos mi-am amintit si i-am urcat aici)

7. Shinobu Morita, tee-hee, unul din motivele principale pentru care m-am uitat la Honey and Clover. <3 He's just... so perfect in an imperfect way.

8. Hiei, my first anime crush I think, desi Yu Yu H*remembers about Marik and Yami Marik and writes them up there*akusho n-a fost primul anime vazut, dar Hiei a fost prima mea "obsesie", avea un caracter asa adorabil si designul lui arata foarte tare.

9. Yoh, oh, si el e unul din "crush"-urile din copilarie, la fel ca la Gai, atentia mea gravita in jurul lui. :3

O... o sa ma opresc aici momentan, fiindca deja mi-a luat o eternitate sa-i scriu pe astia 12 si sa tot schimb locurile fiindca nu ma puteam hotara. Dar daca ar fi sa mai mentionez cativa intr-o ordine aleatorie: Inuyasha, Elliot(Mew Mew Power), Yami Yugi, George(Paradise Kiss), Leon(Kaleido Star), Takumi(NANA), Gray si Laxus(Fairy Tail), Minato, Hashirama, Xellos(Slayers).
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#48
Hmmm... Greu. *O sa fac numai din animeuri, pentru ca daca ar fi sa mai bag si in manga, ar fi un top 100.

1. Hisagi Shuuhei ^Bleach^ *cor de ingeri* PERFECTION~ Inteligent, loial, frumos, canta la chitara. Are tot ce vreau. Cand a ripostat la Kensei pentru ca l-a jignit pe Tousen a fost unul dintre momentele in care nu ma puteam abtine sa nu sar pe el. E... forever my number 1~

2. Ren Honjo ^Nana^ Okaaai. Nu stiu cu ce sa incep, dar Ren e unul dintre putinele personaje pe care imi venea sa se strang de gat si sa le sarut in acelasi timp. So~

3. Asami ^ViewFinder^ Gorgeous seme.

4. Arashi & Miwako ^Paradise Kiss^ Yeah, a couple. Pentru ca nu i-as lua separat niciodata. Daca e sa ii definesc individual, ambii sunt adorabili, si ea, si el, si nu pot alege pe unul sa il pun mai sus si pe altul mai jos.

5. Nicholas D. Wolfwood ^Trigun^ Maybe old, but I love him from the bottom of my heart~
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#49
Dupa o lunga dezbatere, am reusit sa fac un mic top, insa e tare greu sa alegi din atat de multe personaje.
1. Hibari Kyoya(Katekyo Hitman Reborn). Intr-un cuvant perfectiunea intruchipata. Este tacut, independent, insa atunci cand are nevoie lumea de el, acesta isi face aparitia, in ciuda faptului ca nu doreste sa para un tip ce ajuta lumea plus ca mai e si hot. 15
2. Erza Scarlet(Fairy Tail) Stiu, este fata, si nu ar trebui trecuta pe lista de "crushes", dar pur si simplu acest personaj m-a uimit prin faptul ca difera de alte personaje feminine. Mai ales modul prin care isi exprima dragostea pentru prajituri este amuzant. Cred ca este singura "crush" feminina pe care o voi avea vreodata.
3. Sebastian Michaelis(Kuroshitsuji) Unul dintre cele mai epice personaje din anime-uri, cel mai hot majordom existent, minunat, inteligent si lista continua!
4. Lavi(D.Gray-man) Pesonaj amuzant si dragut, ce te face sa te atasezi de el imediat numai folosind replica "Strike!".
5. Itachi Uchiha(Naruto) Un alt personaj epic ce m-a facut sa plang(chiar de doua ori) cu moartea sa. Insa, nu am ce spune, isi iubeste fratele mai mult decat satul si, da, este hot!
6. Toshiro Hitsugaya(Bleach) Sexosenie mica, inteligenta si mai ales amuzanta!
7. Death the Kid(Soul Eater) Alt personaj hot, innebunit dupa simetrie, insa aceasta nebune este ceea ce il face special!
8. Izaya Orihara(Durarara) Si acum mi-l aduc aminte strigand: "Shizu-chan!"
9. Hiei Jaganashi(Yu Yu Hakusho) Epic, doar epic! A fost my first little crush si inca a ramas!
10. Neji Hyuga(Naruto) A fost personajul meu favorit din Naruto. Inca nu ma pot impaca, cu ideea ca a murit. 2
11. Matt(Death Note) Pe el il ador! Chiar daca nu prea a aparut foarte mult in anime, eu cred ca a avut un rol important in acesta.
As mai continua, dar daca insir aici "my little crushes", s-ar putea sa nu mai termin pana maine.
[Imagine: rin_meets_blackie__s_paw_by_crystalloves..._large.gif]

#50
[Imagine: oh0j9c.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)