Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Sacrificiu si iubire

#1
Yaoi, +18, ar fi si poze, dar numai am voie cu ele. Enjoy it Dau un edit ca uni fac gura pe aici

Varsta minima: +18
Gen: Horror, actiune, aventura si urmeaza sa mai complentez.
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Pai..., limbaj de cartier, scene hard de orice vreti, descriere cateodata amanuntita si cam atat momentan
Tipul de comentariu solicitat: De oricare vrea cititorul sa imi lase, n-am pretenti.


[center]Capitolul 1[/center]

- Fratioare, totul o sa fie bine, imi spuse Lillith, iar ochii ei de un verde-pur se atintira spre ai mei, de un verde-cenusiu. Ai sa vezi, ca vom fi bine la tati in Crosis, mai adauga, punandu-si mana peste a mea si strangand-o incurajator.
Zambesc usor, dar ma incrunt rapind, fiindca nu il vedeam pe Gabriel in compartimentul nostru de tren, care ne transporta pe mine si pe alti oameni in orasul-fortareata Crosis, in siguranta, fiindca tinuturile prin care tracea trenul era populat cu salbatici ce atacau caravane si de aceea era de preferat sa stai in compartiment, pana ajungi in tunelul de protectie.
- Ma duc sa il caut, spun, ridicandu-ma in picioare si luand pe mine hanoracul negru ce il aveam legat la brau. Trage in geam si incuie usa dupa mine. Daca nu ma intorc in douazeci de minute... spune-i tatei ca imi pare rau, ii spun surori mele, apoi ies din cuseta, in ciuda prostestelor fetei.
Imi pun capisonul in cap, acoperindu-mi parul blond-nisipiu, lung pana la urechi, tot ciufulit in spate, ca sa nu fiu un beculet pentru salbatici. M-am indreptat spre baie, privind atent preeria prin care treceam, vazandu-i pe salbatici cum alergau calae pe cai. Draci, trebuie neaparat sa il gasesc pe Gabriel. Fara sa fiu atent ma lovesc de cineva si pic pe jos. Cand imi ridic privirea il vad pe Gabriel, care ma privea speriat, semn ca nu ar fi vrut ca eu sa vin dupa el. Ma ridic in picioare, il apuc de mana si il trag dupa mine inapoi spre compartiment, stand amandoi alecati de mijloc, fiindca nenorociti aia au inceput sa traga cu sageti in tren. Pe ei, evolutia i-a lasat in urma, fiindca metalul nu se distruce cu sageti din nuia si varf de piatra. Intram in compartiment, dupa ce am sunat-o pe Lillith si am incuiat usa, apoi ne-am ghemuit toti trei pe podea, sub-geam, ca sa nu fim loviti de vreo sageata. Chiar daca tot trenul avea invelisul din otel si fier, geamurile erau din sticla, singura sansa de ai ucide sau rapi pe calatori. Deodata o sageata sparse geamul si se infipse intr-unul dintre scaune, facandu-ne verisorul de zece ani sa chitaie de spaima si sa inchida ochii albastri-verzui, de teroare. Auzim tipete din compartimentul de langa, semn ca un om a fost ucis sau tras afara prin fereastra, urmand sa le serveasca drept masa fiarelor alora ce bantuie pe aici.
- Dragon mai e mult pana in prostia aia de Crosis? Ma intreba pe un ton soptit blonda - Lillith avea parul galben ca aurul, lung pana la jumatatea spatelui, iar prin el o bramada de impletituri de bilute si o esarfa pusa ca si Rambo pe cap - facandu-se ghem.
- Dar ce crezi ca sunt eu? G.P.S.? Nu stiu. O sa ne anunte, mormai enervat si il ciufulesc pe saten - Gabriel - care chitai din nou.
Trag aer in piept, apoi inchid ochii, adormind, fiind obosit dupa atata incordare, fiindca in jungla a trebuit sa fim cu ochii in patru dupa salbatici care ne-au urmarit pana pe preerie. Abia asteptam sa ajung in oras la tati...

- Doamnelor si domnilor supravietuitori, tocami am ajuns in gara din Crosis. Va rugam sa iesiti din ascunzatori, iar raniti sunt rugati sa se prezinte de urgenta la cabinetul medical din gara, ne trezi vocea conductorului, iar eu m-am ridicat de pe podea, scuturandu-ma pe blugi albastri, largi, cu o multime de buzunare si lanturi.
Iau din suportul de bagale, cele trei rucsace destul de grele, impartindu-le, apoi iesim din compartiment, indreptandu-ne spre iesire. Bine ca aveam in picioare bocanci, fiindca pe jos erau numai cioburi de sticla si sageti. Trec pe langa o cuseta si privesc in interior, dar regret imediat, fiindca acolo se afla un om cu o sageata infipta drept intre ochi si altul cu una in gat. Soramea ii puse satenului mana la ochi, dar luand-o cum am ajuns la usa. Deschid usa si coboram pe peron, uitandu-ne dupa tati sau matusa Selene - mama vitrega a lui Gabriel, dar il iubea ca pe propriul fiu - fiindca unul dintre ei trebuia sa ajunga aici.
- Unde sunt? Ma intreba adolescenta, in timp ce ma indreptam spre o banca si cand vrem sa ne asezam pe o banca...
- Dragon! Lillith! Gabriel! Striga cineva, iar din multimea de persoane ce asteptau se desprinse un barbat de treizeci si doi de ani, cu parul galben ca aurul ce ii atingea umerii, acoperit de o caciula.
Purta o geaca de trening neagra cu dungi albastre si o pereche de blugi, rupti in genunchi, iar in picioare niste adidasi, cam jerpeliti. Acesta veni la noi si ne imbratisa pe fiecare intr-o stransoare de urs, fiindca tati avea niste muschi pe corp, incat si Rambo si-ar plange de mila.
- Vad ca sunteti intregi si nevatamati, dar nu o vad nicaieri pe Ella. Unde este draguta de ea? Ne intreba, iar ochii albastri-intensi - nici unul dintre noi doi nu i-am mostenit - cercetau multimea ce cobora din tren.
- Tati, salbatici au atacat Kanaral si au macelarit intr-o singura noapte cam jumatate de oras. Au intrat in casa si mami a avut timp doar sa ne ascunda pe noi trei. Ea a fost..., Lillith numai contina, ca izbucni in lacrimi, iar eu am imbratisat-o, fiindca ea si Joe - tati - erau singura familie care o aveam in Crosis.
Barbatul ofta, apoi ne pupa pe toti trei pe frunte si ne indemna sa ne indreptam spre parcare, fiindca ne astepta matusa Selene. Cum am ajuns acolo, vad langa un camion cam rablagit, ne astepta Selene Kafft, o femeie de treizeci si cinci de ani, cu parul saten-inchis, lung pana la fund, prins in coc ca si gheisele, dar din acel coc, ieseau suvite impletite. Ochii caprui-aprinsi, scosi in evidenta de fard negru, sclipeau de bucurie sa ne vada teferi, dar intrebatori cu privire la mami. Cand ajunse in dreptul ei, Gabriel o imbratisa si izbucni in plans. Eu mi-am dat jos din spate rucsacul si il pun in remorca, apoi ma urc acolo, ajutand-o si pe surioara mea, mai mare decat mine cu trei ani. Incurand ajung acasa si pot sa dorm linistit, imi spun in gand, punandu-mi o pereche de ochelari pe ochi, pentru ai proteja cat de cat de razele soarelui. Acasa suna bine...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
[center]Capitolul 2[/center]

Stateam ca un idiot si ma uitam la camera ce parea sa fie a mea, fiindca seamana izbitor de bine cu fosta mea camera din casa mamei. Aceeasi mobila neagra, cu patul dublu, dar sertarele erau goale, asteptand sa fie umplute. Aveam fereastra dubla, in care erau trase jaluzerele. Las rucsacul sa cada pe laminatele de culoarea caramelului cu o bufnitura surda si ma indrept spre geamuri, tragand jaluzerele sus. Se pare ca ne aflam intr-o zona linistita din Crosis, impanzita cu copaci si arbusti, iar casa era modesta. Din camera mea, aflata pe colt, se vedea un lac mare si natural, in jurul caruia a fost construit fortareata.
- Dragon si camera ta seamana exact ca a mea! Exclama Lillith, trezindu-ma din starea de meditatie, apoi ma apuca de mana, tragandu-ma in camera ei.
Arata exact cum mi-o aminteam. Un pat de o persoana, o platforma unde se afla biroul, dar in loc de comp se afla un laptop. Pereti erau roz, la fel si mobila, iar draperiile ascundeau un geam mare. In patul cu asternuturi albe se afla rucsacul blondei si poseta cu acte.
- Mama voastra a vrut sa arate exact cum le aveti voi acasa, ne informa tati, facandu-ne sa tresarim usor. Scumpilor eu ma duc la munca. Numarul de la birou se afla langa telefon, iar la cina mergeti la matusa Selene sa mancati, ca eu ma intorc tarziu. Adresa matusii voastre se afla lipita de frigider. Mergeti pe jos, ca sa va invatati cu locurile de aici, ne sfatui blondul, in timp ce isi aranja cravata in oglinda din usa.
Ne pupa pe amandoi pe frunte, apoi pleca, ducandu-se la firma sa de arhitectura. Imi privesc sora, iar aceasta ridica din umeri, apoi se indrepta spre rucsac, semn ca vrea sa isi desfaca bagajul. Am iesit rapid din camera, ca nu vroiam sa vad ceva ce mi-ar da cosmaruri la noapte.

- Esti sigura ca asta este strada? O intreb pe blonda, fiindca stateam in fata unei stradute si ea tot se chiora pe bilet.
- Nu stiu, dar daca tu esti domnul G.P.S., afla ce strada este asta! Marai la mine, iar eu zambesc ironic.
Vad un tip cu parul brunet cu tente de gri la lumina, iesind dintr-un bloc din fata noastra, imbracat intr-o pereche de jeansi negri ce pareau de firma si o camasa din satin neagra, desfacuta la primi trei nasturi, pentru a se vedea un lant de aur. Vazand ca ma aproprii de el, ochii sai de un albastru-nocturn se mijira, asteptandu-se sa il jefuiesc sau ceva de genu. Pe o parte ar avea dreptate sa se teme de mine, fiindca purtam o pereche de blugi tot taiati si un hanorac cu marsupiu negru, iar in cap o sapca neagra, cam rupta.
- Salut, scuze ca te deranjez, dar aceasta este strada Miro? Il intreb, zambindu-i prietenos, dandu-mi sapca jos din cap.
- Dap, aceasta este strada Miro si este supraveghiata de politie, fiindca mai vin cersetori pe aici. Incearca in centru sau pe langa lacul Crosis, poate ai noroc, imi vorbi tanarul infumurat, apoi pleca de langa mine.
Daca era mai mare decat mine cu un an sau doi, avea dreptul sa vorbeasca in halul acesta? Ii fac semn lui Lillith sa mergem, iar aceasta il injura pe tip de toate moastele posibile si imposibile. Am inceput sa ne plimbam pe acolo, gasind pana la urma blocul matusi noastre, apasand la interfon. Intram in bloc, urcand la etajul doi, unde ne astepta Selene, cu usa deschisa.

- Mmm, ce mancare buna faci tusi! Exclama blonda, cand gusta din salata marinata cu piure si cotlet de porc.
- Multumesc mult Lillith draga. Din cate am inteles de la tatal vostru, maine mergeti la scoala si la scoala cere uniforma, spuse ridicandu-se de la masa ducandu-se pana in dormitorul ei.
Se intoarse de acolo cu trei sacose de cumparaturi si ne dadu la fiecare cate una. Blonda rapid se uita si scoase de acolo o fustita mini, neagra, plisata, ce o facu sa mormaie deznazduita. Tusi rapid ne ruga sa ne schimbam in ele, sa vada daca trebuie sa le aranjeze - tusi era o creatoare faimoasa de moda - sau sunt bune. M-am ridicat de la masa si am mers impreuna cu Gabriel in camera lui. Camera sa, era exact cum mi-o aminteam ca acum noua ani, dar in loc de patutul pentru bebelusi, se afla un pat de o persoana cu cearceafuri "peticite" cu albastru de toate nuantele. In rest, acelasi perete de un verde-deschis, cu tavanul fals, aceleasi laminate de culoarea nisipului ud si mocheta de langa pat. Atentia mi-a fost atrasa de un colaj format din poze cu verisorul meu, unchiul si matusa mea buna, care au murit acum cinci, respectiv sase ani. Oftez si imi dau jos hanoracul impreuna cu maioul, expunandu-mi un trup cu muschi de felina, cu care ma puteam mandri, mai ales pentru un pusti de saispe ani. Iau pe mine o camasa alba, care era pe trup, apoi iau o pereche de pantaloni negri, din stofa si peste un fel de sacou ce se prindea la gat - era pe gat - si avea tivul cu auriu, iar peste brau o curea. Ma incalt in pantofi negri din lac. Vad ca aveam pe gat in fata, un fel de model de frunza de vita sau ceva de genu, cu ata aurie.
Ies din camera si satena ma imbratisa, pupandu-ma pe obraz, spunandu-mi ca arat atat de dulce. Imediat iesi si soramea imbracata cu o camasa alba, peste un sacou de culoarea nisipului ud, cu mainicile intoarse si cu dungi aurii. Avea un cordon de aceeasi culoare ca si sacoul si fustita mini. La gat avea o cravata neagra pe care era cusut acel simbol ce il aveam si eu pe sacoul meu, dar cu ata argintie. In picioare avea ciorapi negri pana sub genunchi si o pereche de pantofi cu bereta, negri din lac si cu putin toc.
- Haideti sa va fac la toti trei - intre timp iesi si Gabriel - o poza si sa o pun in rama, ca aratati foarte dulci, exclama femeia, luand aparatul foto.
Am tras un scaun si am asezat-o pe Lillith pe el, iar eu cu satenul ne-am pus de o parte si alta a ei. Vai, doamne, mi-e dor de vechea mea scoala, unde nu eram obligati sa purtam uniforme...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#3
Nu sunt o mare desteapta, stia asta si-mi ia mai mult sa inteleg ideea generala a unui fic insa-mi place XD. Faza cu GPS-ul a fost tare am inceput sa rad cu mama de fata la care : Ce-ai nebuno ? * noroc ca stie de fazele cu yaoi * Nu stiu de ce fetele ma irita ( da, mereu ma irita personajele feminine cu voce care-mi suna pitigaiat in cap - insa nu toate ) si faza cu „ Va rugam sa iesiti din ascunzatori ” m-a bagat total in ceata * goes and reads again * oke, - de greseli putin imi pasa sooo, next if you chen.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

#4
Ceau! (nu ma prea pricep la salutari sau introduceri)
E primul fic pe care il citesc de la tine, cu toate ca au mai fost cazuri in care citeam aleatoriu capitole din alte povestii care iti apartineau. Ideea este ca mi-a placut primul capitol, cat si al doilea.
Nu ai detaliat foarte mullte, inafara de hainele copiilor si chiar si asa mi-a placut fiindca am inteles cum vin toate asezate si mi-am format o imagine vizuala asupra spatiului.
Oricum esti inca la inceput cu ficul, pe parcurs sunt sigura ca vor fi multe si abia astept.
Ma intreb daca baiatul care a crezut ca Dragon este cersetor are sa mai fie prezent prin nexturi, sunt curioasa. Am o presimtire sau doua legat de tip.
Apropo numele protagonistului principal e chiar fain - Dragon - ma duce putin cu gandul la dragoni, dar cine stie, oricum pare tipul de baiat avenutrier si curajos de fel.
Pai atat am avut de spus, astept nextul. Succes. *hug*

#5
Aceasta este prima avertizare.

Te rog sa treci pe la Reguli generale Fan Fiction si de asemenea pe la Ghidul incepatorului si sa te conformezi. Nu este mult de citit, si trebuie aplicate de fiecare data cand mai postezi ceva, indiferent daca este oneshot sau poveste in sine.


Multumesc.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#6
[center]Capitolul 3[/center]

- Who owns my heart/ Is it love or is it art/ Cause the way you got your body movins got me confused/ And I can't tell if it's the beat or sparks..., ma trezi vocea idioata a unei foste colege de clasa, care s-a mutat din fostul oras, acum patru luni.
Ma ridic imediat din pat, ducandu-ma la baie, unde am facut un dus rece, revigorant, apoi m-am imbracat in uniforma. Dupa ce mi-am facut parul - bretonul dat intr-o parte si alta, facandu-l in "ve" si in spate putin tepi - ies din camera, lovindu-ma de tati, care era imbracat cu o pereche de blugi kaki si o geaca de trening neagra, iar pe umar o geanta de sport.
- Hai sa va duc la scoala, spuse el, pe un ton amuzat, vazandu-mi fata intrebatoare. Voi nu stiti unde sa mergeti si in plus, sunteti la aceeasi scoala cu varul vostru, mai adauga tati, cand iesi soramea cu o geanta pe umeri - eu aveam deja rucsacul in spate - din camera ei, cu uniforma pe corp.
Coboram la parter, apoi iesim din casa prin spate. Il asteptam pe tati sa incuie usa, apoi ne dadu la fiecare cate o cheie - una de la curte si una de la casa, ca sa intri in casa, trebuia sa intri mai intai in curte - si am plecat pe jos. Joe ne arata diferite magazine si chesti, vorbindu-ne despre vecini si ne dadu lu' amandoi cincizeci de Euro. Ne pupa pe frunte, apoi pleca, facandu-ne cu mana. Oftez si privesc curtea plina de fete necunoscute, dar l-am reperat rapid pe idiotul care s-a luat de mine ieri, stand cu o gasca de baieti si fete, uitandu-se atent la noi. Cand vreau sa imi apuc surioara de mana, aud cum ma striga cineva, iar in clipa urmatoare o persoana imi sare in spate.
- Dragon de ce nu mi-ai spus ca vi aici in Crosis? Ma intreba nimeni alta decat Anastasia Plusenko, fosta colega cu mine la profilul de bio-chimie-info.
Tipa de aceeasi vasta ca si mine, avea parul mai lung decat imi aminteam eu - acum ii ajungea pana la omoplati - lasat intr-o cascata de bucle rosi - il avea usor cret, dar si l-a facut cu ondulatorul - pe spate, cu bretonul dat intr-o parte, venindu-i in "ve". Ochii verzi precum iarba primavara, erau scosi in evidenta de machiajul negru - soramea nu avea smoki eyes - ce il purta cu mandrie.
- Anastasia, noi mergem la secretariat, spuse Lillith pe un ton fals de veselie.
Ma apuca de mana si incepu sa ma traga spre scoala.

Mergeam alaturi de diriginta mea, profa de chimie, spre noua mea clasa XB, pe cand Lillith mergea cu dirigul ei spre clasa de filologie-psihologie-sogiologie, XII A. Ajungem in fata unei usi si intram in clasa, incuntandu-ma cand o vad pe rusoaica cum imi facea semn sa ma asez langa ea. Se pare nici aici nu am scapat de tipa, dar de bine de rau, nu eram singur printre straini.
- Clasa, acesta este noul vostru coleg pe nume Dragon Salvatore, vine din orasul Kalaf, ma introduse femeia si ma impinse discret spre banca Anastasiei - ultima de la geam -, si nu faceti ora de info, deci stati cuminti, mai spuse si iesi.
Noua mea colega de banca, imi scrise rapid orarul, apoi o chema pe una CoCo - numele ei real era Caronile - si asezasera banca mea in fata geamului. M-am urcat langa argintie - CoCo avea parul argintiu, lung pana la umeri, un fel de tunsura bob, cu ochiul stang acoperit de par, iar ochii verzi-albastrui, erau scosi de un machiaj discret - incepu sa imi arate persoanele de care sa ma feresc.
- Tipa cu parul argintiu, este sora mea geamana-siameza, pe nume Claudie Deluxe, este la profilul sport-arte plastice-arte muzicale si este iubita lui Alexander McGregor - tipul ce s-a luat de mine - si...
Se intrerupse cand cineva o strigase si ne-am intors toti trei si ne-am uitat la usa. In fata clasei statia un tip de varsta surori mele, cu ochii albastri-senini, usor nervosi. Parul negru era scurt si tot ciufulit ii dadea un aer de bad boy. CoCo alerga la el si il saruta pe buze, apoi disparura in pauza, in timp ce eu ma uitam traznit dupa ei. O aud pe Anastasia cum imi spune ca ala acela ii va fi iubit pana cand Lexan - fratele vitreg dupa mama a lui Alexander - se plictiseste de ea si o lasa. Fain asa, ne-am ce spune.

- Sigur sti sa ajungi singur acasa? Ma intreba Anastasia pentru a cincia oara in ziua aceea, trecand pe langa Alexander, Lexan, Claudie, Caronile si inca cativa mai mari decat mine.
- Anastasia, imi sti numarul de telefon si il stiu pe al tau. Daca e ceva te sun, mai spus si pornesc spre aleea ce ducea pe deal.
Am trecut in graba pe langa gasca, dar cineva incerca sa imi puna piedica. Am facut o piruieta si am pornit in fuga, spre casa. Fara sa ma uit pe unde alerg, ma ciocnesc de cineva si era sa pic, dar niste degete puternice, ma apucara de brate, pentru ca sa nu cad pe beton.
- Scuze, murmur si imi ridic privirea rugatoare ca omul sa nu fie suparat pe mine.
Dau cu ochii de un tanar de cel mult douazeci si opt de ani, cu parul saten-roscat, lung pana aproape de umeri, cu varfurile taiate parca cu sticla, iar bretonul ii acoperea ochiul drept, care era de un albastru-pur. Imi zambi, apoi imi dadu drumu, dupa ce se asigura ca nu imi dau de pamant.
- Se mai intampla, imi spuse pe un ton profund, calm si usor prietenos, apoi trecu pe langa mine.
Purta un maiou negru pe trupul cu muschi discreti, dar puternici si peste o camasa cu maneca scurta in carouri. Mai purta o pereche de blugi albastri, largi si o pereche de adidasi albi.
- Mama mia, cine era bunaciunea aia? Ma trezi glasul surori mele, urcand spre mine, cu respiratia usor gafainda.
- Un om, ce ar trebui sa fie? Ii raspund ironic si rastit, apoi pornesc mai departe spre casa.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#7
De data asta m-ai bagat in ceata cu tipul asta nou care a dat peste Dragon. Nu mai spun ca am impresii, mai bine tac si astept nextl cuminte ca sa aflu ce are sa se intample cu copii, mai ales cu dragutul de Dragon.
Ca tot am adus vorba de tipul asta nou aparut din senin, imi si imaginez ce bunoc este, dar sa lasam ca actiunea sa-si urmeze cursul lin si incantator.
Cred am mai spus asta odata sau defapt am vorbit despre peisaje, dar, cred ca asta am facut, sa revenim - deobicei descrierile fizice si imbracamintea mie una mi se par prea rapid puse, dar la tine e altceva, totusi imi place ca ne spui cum arata fiecare si cum ar fi imbracat, plus eu una imi imaginez lumea in care ei traiesc destul de evoluata in technologie si mai nu stiu... acum voi mai vedea pe parcurs.
Capitolul a fost destul de promitator, nu s-au petrecut foarte multe, dar chiar si asa apare acest roscovan-saten care complet infrumuseteaza tabloul. Interesant...

Astept nextul, succes.

#8
[center]Capitolul 4[/center]

Stateam in curte alaturi de tati si Lillith, asezati la o masa de picnic si jucam "Cruce", in timp ce ascultam muzica la laptopul tatei. Melodiile sale vechi de vreo treizeci de ani - suntem in anul 2012 - erau cate o data funny si haioase, mai ales Daddy cool, unde una mima orgasmul pe scena. Pe o parte era prostie sa faci chestia asta in vazul a vreo suta de oameni, dar in acelasi timp curajos, fiindca nu oricine ar fi in stare sa primeasca un renume prost pentru o chestie din asta.
- Douazeci la toba, spuse soramea, iar tati dadu asul, iar eu cu tronful de rosu.
- Cred ca sunt pe fata, spun, aratand inca o strigare de douazeci la verde si trei de rosu in mana.
Cei doi imi dadura cartile, iar eu am inceput sa le numar, zambind ca am facut patru puncte. Eram destul de bun la acest joc, fiindca la fosta mea scoala, jucam non-stop carti, incat am facut un campionat de carti de joc, incat directorul si-a luat concediu doua luni, din cauza fobiei sale idioate...
Bubuitura unui tunet ma trezi din visare, ce ne facu sa strangem tot si sa ne mutam in casa cu jocul de carti. Abia pe la doua noaptea, ne-am amintit ca eu cu blonda avem scoala si tati serviciu. Dupa traditionalul "noapte buna" si "sa dea dracu sa faci zgomot", ne-am dus fiecare in patul sau. M-am infololit bine in patura, apoi am adormit amuzat ca Lillith va arata ca un zombi dimineata din cauza tunetelor.

Dimineata abia m-am trezit, dar am sarit din pat ca ars, fiindca am vazut prost ceasul si in loc de sase jumate, mi s-a parul sapte jumate. M-am impiedica de patura, picand pe jos, cat eram de lung. M-am ridicat si nu m-am oprit pana in baie, unde era sa imi sparg fata, fiindca am alunecat, aproape lovindu-ma de marginea cazii. Dupa un dus scurt si rece, m-am trezit instant, ducandu-ma in camera si...
- Fututi morti mati de ceas rablagit si tampit! Marai injuraturile, fiindca din cauza ceasului am un genunchi invinetit.
Ca idiotul am vazut gresit si m-am grabit ca tampitul, iar acum trebuia sa duc pana la capat, daca tot m-am trezit. Ma imbrac in uniforma scolii in timp ce ascultam o melodie vesela de dimineata, chit ca nu aveam chef. Cobor din camera, ducandu-ma in bucatarie, dand cu ochii de o Anastasia vesela si energica - nu sunt singurul ce se trezeste de dimineata - 'Neata Dragon! Ce faci? Ma intreba roscata si acum parul era intins cu placa si lasat liber.
Machiajul era unul cu farduri solare, potrivit pentru cluburi si nici un caz pentru scoala. Cand vazu ca ma uit la machiajul ei, fata imi spuse ca nu ii pasa ce spune lumea despre ea, atata timp cat se simte bine in pielea ei si se imbraca cu ce vrea si se machiaza cum vrea muschi ei si mai presus de toate nu este vulgara ca si CoCo si Claudie, cand merg prin cluburi. Chit ca era o lunatica de inalta clasa, macar era cinstita cu ea insasi si cu oameni din jurul ei.
Ma astepta sa mananc un bol cu cereale, apoi sa imi iau rucsacul si am pornit spre scoala, vorbind despre diferite chesti, printre care ca eu eram mult mai in fata cu materia fata de ei, fiindca in orasul Kalaf, avea cate un liceu intreg numai pe un profil si in plus acolo intrau toti si ieseau care cum puteau, iar aici la unele profiluri era asa: intrau toti si ieseau toti, intrau care cum puteau si ieseau toti si intrau toti si ieseau care cum puteau. Intereseanta perspectiva sa spun asa.
- Sti, ar trebui sa vi diseara cum mine in clubul Rock Party. Cant cu formatia si nu sunt acele melodi idioate pe care le cantam in generala. Sunt rock adevarata, spuse plina de speranta, iar aceea speranta am putut sa o vad in ochii ei, ce ii dadea gata pe baieti.
- Oki, vin, dar tu vi dupa mine, ca habar n-am unde dracu este acest club, spun vesel - am luat veselia de la ea - fiindca un club nu are ce rau sa-mi faca.
Imi sari la gat si imi facu o stamplia pe obraz, apoi mi-o sterse cu servetelul.
Am pornit mai departe, discutand despre diferite chesti, iar cu ocazia asta cunosc si eu lume noua si imi fac prieteni buni si nu ca idioti de la scoala. Cand am intrat in curte, le-am vazut pe CoCo si Claudie batandu-se pe jos, iar baietii faceam galerie ca la un meci de fotbal. Daca prin bataie se intelege sa te tragi putin de cosite si sa dai cu degetele ca niste gheare prin aer dupa muste, apoi sa te miorlai ca o mironosita, atunci poti numi ca este bataie. Anastasia ma apuca de mana si ma trase de acolo, fiindca spectacolul incepea sa devina plicticos si de mana a doua. Intram in scoala, ducandu-ne la laboratorul de informatica, unde aveam sa stam trei ore, una dupa cealalta. Imi scot mobilul - HTC Touch Diamond - si incep sa ma joc pe el Need for speed: Carbon, pana cand veni proful. Ne dadu drumul in cabinet si se mira cat de putini eram, apoi facu prezenta, punandu-i absenti pe toti ce nu erau sau nu raspundeau la apel, apoi ne dadu sa facem o pagina de net in html, cuprinsa de cincizeci de pagini, dintre care prima sa fie cea de titlu si sa aibe legaturi cu celalalte pagini si paginile secundare se aibe acces direct cu principala. Rusoaica mormai niste injuraturi, dandu-mi de inteles ca nu se intelege bine cu astfel de sarcini, iar eu i-am facut cu ochiul, asigurand-o ca o ajut. Pe la jumatatea orei venira si absenti, iar proful ii ascultase din pagini html umpland cam trei-sfert din catalog cu nota doi sau trei. Ce varietate extraordinara de calificative stia sa puna in acea zi pixul profului, dar din spusele colegei mele de banca, la el se ia foarte greu nota zece si noua, de la opt in jos. Deci, daca iau nota cinci la teza, l-am apucat pe Dumnezeu de parul de sub-soara?...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
[center]Capitolul 5[/center]

- Vai, doamne ce greu a fost prostia aia de pagina html, se vaita Anastasia in timp ce ne indreptam spre cantina, fiindca era pranzul de o ora si jumate.
- Mie mi s-a parut foarte usoara, imi spun parerea, iar un clipa urmatoare, vad mecla fetei de genu: Iti bati joc de mine?. Domnul Caine ne-a explicat-o la doua zile, dupa ce tu te-ai transferat, ii explic, iar roscata mormai cateva cuvinte alese pentru fostul prof de info.
Pufnesc usor in ras, apoi ne asezam in banca, pregatindu-ne pentru biologie, asezandu-ne in ultima banca, in laborator, fiindca, nu aveam chef sa ma prinda profa in caz ca ma joc pe mobil din plictiseala. Cum se suna de intrare, toti colegii mei au intrat in clasa, asezandu-se prin bancile din fata, fiindca profa ii asculta pe cei care ocupau bancile din spate. Mi se falfaie din cauza asta, fiindca niciodata nu mi-a fost frica de un ascultat, chit ca nu am invatat, iar colegul sau colega de banca imi poarta pica, nevrand sa imi sopteasca ce trebuie sa ii raspund maimutei de la catedra. In clasa intra profa si dupa ce facu prezenta, incepu sa rada, uitandu-se la mine si la Anastasia, care compunea cantece de zori, nepasandu-i de asa-zisa soarta cruda care ne-o pregatea profa.
- Se pare ca cei doi au stiut de ce s-au mutat in spate. Azi ascult randurile din fata, ca Anastasia are patru note de zece - ia auzi - si baiatul cel nou, ii s-a trecut toate notele in catalog din fosta scoala si as putea spune, ca pe el nu il mai ascult pana in semestrul al doilea, deci randurile din fata la ascultat, spuse femeia, facand-o pe rusoaica sa isi ridice capul si sa intrebe in soapta: Ce face?.
Dupa ce i-am explicat ce a zis aratarea de bomba de la catedra, a inceput sa faca cu capul ca si o cadana, apoi se reapuca de scrisul cantecelor ei. Zambesc amuzat, apoi reincep sa ma joc pe mobil, injurand in gand, cand pierdeam cate o cursa.

Stateam pe banca de la masa de picnic de afara, vorbind cu Lillith despre ziua ei de scoala si daca a vazut asa-zisa paruiala dintre cele doua surori gemene-siameze. Blonda pufni usor, dandu-si parul pe spate, fiindca acum il avea lasat liber si ii ajungea pana la jumatatea spatelui, intr-o miscare gratioasa, facandu-i pe doi baieti mai mari decat mine sa fluiere dupa ea.
- Cretini, spuse tanara promp, dandu-mi de inteles ca sunt in clasa cu ea. Au inceput deja sa roiasca in jurul meu, facand-o pe Maya, sa turbe la propriu, chit ca tipa are un blond-platinat si arata mult mai bine decat mine. A incercat sa raspandeasca zvonuri despre mine, dar si-a dat seama ca nu are ce, asa ca a tacut, mi se destainui soramea, apoi mi-o arata pe tipa aia, Maya, cum trecu tantosa pe langa noi, aruncandu-mi niste priviri de " Hai sa ne-o tragem in ore, in baia de la etaj".
Intr-adevar avea corp de fotomodel - sani mici, burta lipita de spate, doua bete infite in fund, ce se numeau picioare -, par blond-platinat lung pana la jumatatea spatelui, indreptat cu placa, tot ars. Ochii albastri-cenusii machiati strident cu fard roz, facandu-mi din start sa-mi intoarca stomacul pe dos si sa-mi pierd pofta de mancare.
- Salut frumosule, spuse Maya, asezandu-se peste genunchi mei, iar eu m-am tras intr-o parte, fiindca riscam sa ma intepe cu oasele ei. Cum te numesti? Ma intreba blondina, dar se bonsumfla rapid, cum m-am ridicat in picioare spre Damian, un coleg de clasa cu mine.
Parul sau alb, era taiat scurt si usor ciufulit, iar ochii de un verde-pisicesc, o sorbeau pe soramea din priviri. Zambesc amuzat si dau mana cu baiat de saispe ani, de aceeasi varsta ca si mine.
- Dragon, numai avem ore, iar Anastasia ne-a intrebat daca mergem acum intr-un club de karaoke, fiindca nu o lasa diseara sa mearga in club. S-a certat din nou cu masa, mormai baiatul si zambi, cand Lillith trecu pe langa noi, salutandu-l si zambindu-i enigmatic.
Hopa! Se pare ca si soramea a pus ochii pe Damian si nu numai el pe ea. Aprob din cap, pornind spre clasa pentru a-mi lua rucsacul si porni spre casa, ca sa ma schimb.
- Vrei sa vi cu mine pana acasa sa ma schimb? Stau in blocul de langa parcul central, ca si asa fratemiu cel mare e la munca pana tarziu, imi marturisi albiciosul, iar eu am aprobat vesel din cap, luandu-mi rucsacul si pornind spre apartamentul sau.

- Fara frica ca nu musca, e doar un pui, ma linisti colegul meu de clasa, cand deschise usa si ma intampina cel mai dulce pui de caine, din rasa San Bernard, care incepu sa sceune dupa atentie si sa bata din coada.
- E asa de dulce, spun eu vesel, luand puiul greut in brate, incepand sa il mangai. Cum il cheama? Il intreb pe Damian, intrat in camera lui cu pereti albastri, cu mobila de culoarea nisipului ud, cu usi albastre, un pat, laminate pe jos si un pat.
- Il cheama Atem, imi spuse, dezbracandu-se de uniforma, ramand doar intr-o pereche de boxeri albi, aratandu-si trupul ce abia acum se dezvolta, cu muschi discreti, semn ca mergea la sala, pentru a se intretine.
Isi trase repede pe el o pereche de blugi albastri, taiati prin genunchi, un tricou negru, largut si peste o camasa cu maneca scurta, cu dragoni, pe spate, de culoare neagra - dragoni erau albi. Dupa ce se aranja si lasa mancare si apa suficenta lui Atem, inchise geamul de la balcon, verificand sa aibe nisip suficent pentru nevoi, iesim pe usa si incuie apartamentul, pornind spre casa mea, care era aproape de a lui. Eram fericit ca numai eram elevul cel nou si fara prieteni...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
[center]Capitolul 6[/center]

Ma indreptam impreuna cu Damian spre parc, unde ne astepta Anastasia, pentru a merge in acel club de karaoke, sa ne prostim si sa ne facem de rusine, din cauza afonitatii noastre. O gasim pe roscata imbracata total anapoda, dar toate intr-un fel o faceau hazlie, fiindca purta o bustiera de un galben-neon, peste o ie cu umeri goi si manici largi, dar prinde la cot, sa para bufante, o pereche de pantalonasi de jeansi, taiati, o pereche de jambiere in toate culorile curcubeului si peste niste jartiere negre, din lana, usor largi si in picioare botine, cu toc-cui, gri si cu degetul mare expus. Parul era lasat liber, intins cu placa, dar prin el erau o multime de bilute colorate, machiaj foarte optimist si solar, iar piesa de top in toata tinuta era... un batic de un portocaliu-pastel, pus pe post de curea, la jeansi, cu coltul intr-o parte, aratand ca fusta de pirat. Damian se uita cu o mutra la mine, iar eu imi dau ochii peste cap, dand de inteles, ca nu este ceva nou sa o vad pe Anastasia imbracata ca un clov de la circ. Am pornit toti trei, spre nu stiu ce local de karaoke, pe care ni-l recomanda ea, ca fiind cel mai tare si mai fain, bar de zi, pentru tineri. Cand am ajuns, am ramas impresionat sa vad ca acel bar era situat in partea de vest a lacului, avand terasa pe pontoane, al caror piloni erau afundati in acel mal gros de pe fundul lacului.
- Seara aici vin bosorogi cu iubitele sau amantele lor, pentru a cina pe malul lacului, sub clar de luna, spuse fata, intrand in bar si conducandu-ne spre un separeu mai retras.
- Cine mai vine aici? O intreba Damian pe colega mea si a lui, in timp ce eu am inceput sa ma uit peste meniul de pe masa, gandindu-ma ce sa comnand de mancat si baut.
Fata ridica din umeri, apoi lua si ea un meiu, incepand sa se uite prin el, iar eu am chemat chelnerul la noi, pentru a comanda.
- As vrea niste spaghete carbonara si o cola cu gheata si lamaie, ii spun comanda mea, luand un pai violet din pahar si incepand sa ma joc cu el.
Dupa ce primi comanda de la ceilalti doi, am inceput sa vorbim ba una, ba alta, tema principala, fiind balul bobocilor si al gascanilor ce se apropia cu repeziciune de noi. Se parea ca se va ocupa de cel al bobocilor clasele din a doispea si de cel al gascanilor, clasele de a unspea, asta insemnand iubiti celor doua idioate din clasa mea. Cand auzi, Damian injura destul de urat pe cei doi frati-vitregi, dar fu oprit la timp de Anastasia, ce ne spuse, ca in local se afla tatal bun a lui Lexan si vitreg a lui Alexander, stand vis-a-vis de noi si vorbind cu un tip saten-roscat. Parca stiind ca ma holbam la ei, cei doi barbati se oprira din discutat si isi intoarsera capetele in directia noastra. Il vad pe saten cum ne zambeste si face un gest de salut din mana, apoi relua discutia cu brunetul, ce avea parul pana la omoplati, dat pe spate, cu exceptia a doua fire de par pe langa chip. Ochii aia albastri, pareau atat de reci si lipsiti de sentimente, incat mi-au facut pielea de gaina. Am inceput sa mananc si sa ma simt bine alaturi de prieteni mei, chit ca simteam cum privirea satenului cum imi gaurea spatele, dar aceasta inchipuire era in mintea mea.
- Sper ca patronul clubului Rock party, ii va lasa pe baieti sa cante fara mine. Trebuie sa il sun..., incepu Anastasia sa se planga si se opri, uitandu-se peste umarul meu, zambind fericita. Salut Kristian, tocmai de tine vorbeam, spuse roscana si in clipa urmatoare simt o pereche de maini puternice pe umeri mei.
- Alt lucru nu stiti sa faceti decat sa ma barfiti, am recunoscut tonul acela profund si bland, uitandu-ma in sus si ramand masca, sa il vad pe saten, cum se uita direct in ochii mei, zambindu-mi prietenos. Il voi lasa pe Dillan sa cante fara tine in club, mai adauga barbatul, asezandu-se la masa noastra, cu o sticla de cola in mana. Kristian Hudec, dar sa imi spui Kristian, se prezenta mie tipul, intizand mana prieteneste.
- Dragon Salvatore, ma prezint si eu, dand mana cu el.
Pielea lui era atat de calda si fina, incat parea aproape ireala. Ce norocoasa trebuie sa ii fie iubita, cand o mangaie pe corp in pat sau cand o mangaie pe fata, inainte sa plece la lucru. Anastasia rapid incepu sa vorbeasca despre nu stiu ce petrecere de Halloween ce va avea loc la clubul unde Kristian il avea ca si patron. Am inceput sa ma bag in discutie, incercand sa ignor privirea satenului de langa mine.

Mergeam alaturi de rusoaica spre casa si barfeam profi si colegi, ajugand sa ii comparam cu fel si fel de animale, pana am ramas fara subiect de discuti, ajungand sa mergem un timp in liniste deplina.
- Ce parere ai despre Kristian? Ma intreba deodata, facandu-ma sa ma opresc in loc si sa o privesc cu o spranceana ridicata. Nu fa fata asta, ca dupa cum se comporta tipul, se parea ca v-ati intalnit deja accidental, concluziona adolescenta, facandu-ma sa oftez.
- Din greseala m-am ciocnit de el, in timp ce mergeam spre casa. De ce? O intreb confuz, fiindca ma privea foarte complice, ranjind diabolic.
- Kristian te place, spuse intr-o doara, facandu-ma sa ma opresc in loc si sa o privesc uimit. Dumnezeule! Are de abia douazeci si unu de ani, spuse printre chicote de ras, cand i-am spus ca e casatorit si e posibil sa aibe copil. Dragon ce se intampla? Ma intreba deodata speriata, fiindca eram cam alb.
Nu-mi venea sa cred ca un tip asa frumos ca si Kristian, ii placea de un urat si marunt ca mine...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Sacrificiu AngelsCry 8 5.664 08-06-2012, 04:10 PM
Ultimul răspuns: AngelsCry
  Iubirea Inseamna Sacrificiu [+16] hinata_rock 0 2.271 22-12-2009, 03:55 PM
Ultimul răspuns: hinata_rock


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)