Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care credeti ca va fi cuplul ficului?
Kailas si Jie.
6.90%
2 6.90%
Jie si Alex.
82.76%
24 82.76%
Alex si Mark.
10.34%
3 10.34%
Total 29 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Pentru mine?!

#1
Am sosit cu un nou fic. Sper sa va placa macar pe sfert cat din cat imi place mie.

Varsta minima: +18.
Gen: Yaoi.
Limba: Romana.
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Simpla.

Capitolul 1.

Cinci minute, doar atat ma mai desparteau de dulcea singuratate si liniste. Deschid iar cartea de franceza ridicandu-ma de pe scaun si notand pe tabla neagra tema de saptamana viitoare. Iau catalogul, cartea si mapa maronie iesind din clasa inainte de a se suna de pauza. Ma saturasem de monotonia in care traiam. Nimin nou, niciodata! Totul se rezuma la: pierdut vremea prin casa si liceul la care predam franceza. Desi eram tanar nu ma purtam ca un barbat de 26 de ani. Un tanar de varsta cu mine si-ar petrece timpul in cluburi pana dimineata sau cu prietenii cine stie prin ce excursii, nu? Ei bine, eu nu eram asa. Imi placea singuratatea, imi placea ca totul in jurul meu sa fie calm si linistit. De acea aveam si acea 'reputatie' in liceu. Eram unul dintre cei mai severi profesori. De asemenea eram si respectat iar la orele mele toti cascau urechile si erau atenti. La materia pe care eu o predam, in general notele erau mari. Nu, nu pentru ca eram eu darnic ci pentru ca toti invatau de teama de a nu primi un doi. Bineinteles, ca in orice liceu bun sau mai putin bun, existau si cateva persoane care chiar nu-si dadeau interesul pentru a invata si care incercau din greu sa 'corupa' colectivul. Printre acestia se afla si Alex. Anul trecut facusem regretabila greseala de al lasa repetent iar acum ii ajunsesem diriginte. Imi era si team sa mai intru in cancelarie fiindca rar se intampla sa nu sara vreun coleg de-al meu si sa-mi zica "Alex iar mi-a distrus ora!", "Cer sa i se scada nota la purtare pentru nu stiu ce..." si multe altele. Intru in acea incapere numita cancelarie si, spre mirarea mea ... nimic. Desigur, era cam devreme pentru ca acel derbedeu sa dea pe la ore, asta sau proful de religie nu daduse iar pe la ora clasei mele pentru a nu-si strica ziua. Dupa aceasta pauza scurta aveam ora cu draga mea clasa. Aveam in orar dirigentia dar vroiam sa-i torturez cu inca o ora plictisitoare, pentru ei, de franceza drept pedeapsa pentru balamucul creat ieri la ora de sport. Totul incepuse, evident, din vina lui Alex dar toti participasera pana la urma deci o meritau! Iau catalogul pe care scria "a 9-a C" lasandu-l pe celalalt si ies din incapere. Cu pasi moi ma indrept spre scarile din capatul holului pe care la color lent si cu o mana pe balustrada din lemn. Cancelaria se afla la etajul unu. Ajuns la parter m-am indreptat spre clasa anungand fix inainte de a se suna. Cand am lasat pe catedra catalogul alaturi de manual, am putut vedea intristarea de pe chiputile tuturor asa ca zambisem multumit. Daca aduceam si cartea de franceza la ora de dirigentie era clar, faceam ora plictisitoare in loc sa vorbim despre lucrucile interesante ale adolescentei, dupa cum numeau ei.
Le spun elevilor sa deschida cartile la pagina 64 si facura intocmai. Deja se scursesera cateva zeci de minute dar si asa mai era destul din ora plus ca mai aveam si altele. Scartaitul usii imi atrase atentia. Mi-am mutat privirea de la tabla la cel ce tocmai intrase. Pasea in sala de clasa fara a-mi adresa vreun cuvant. Isi tranti ghiozdanul ce parea a fi aproape gol, pe scaunele din ultima banca. Il priveam incruntat in timp ce el, relaxat se aseza in sezut pe banc. Las carte pe catedra si ma indrept in directia sa. Ajuns la destinatie mi-am incrucisat bratele la piept si l-am privit fix. Nimic. Ba chiar lua si cealalta casca si si-o indesa in ureche. Mi-am agatat degetele de firul subtire si negru al castilor si am tras brusc de ele scotandu-i-le din urechi. Ma privea cu o expresie aroganta de "cum iti permiti tu sa-mi opresti muzica?!" dar am ignorat-o. I-am spus pe un ton auturitar sa treaca in banca si sa-si deschida caietul pentru a nota ce scrisesem pe tabla. Se conforma, stia ca va primi un doi daca nu asculta.

Stateam in bucatarie sorbind dintr-o ceasca de cafea. Abia ajunsesem de la liceu si vroiam doar sa ma relaxez. Am intrat in baie dand drumul apei sa umple cada cu gandul de a petrece ceva-ceva timp acolo. Ma dezbrac de costumul inchis la culoare si de camasa alba arucandu-le direct in cosul de rufe murdare. Dezbrac si boxerii si intru in apa fierbinte. Ma scufund tot mai mult in apa pana ce nivelul ei imi depasea capul. Nu, nu vroiam sa ma sinucid, vroiam doar sa-mi un din parul lungut si castaniu pentru al putea sampona. Nu apuc sa imi limpezesc pletele caci cineva suna insistent la usa. Ies din cada luand pe mine doar un galat de baie. Am iesit pe holul ingust si am deschis usa netinand cont de aspectul meu sau mai ales de spuma alba ce mi se prelingea pe suvitele de par. In fata usii era un barbat mai inalt si mai solid ca mine. Avea parul saten deschis ce batea mai mult spre blond si ochii verzi. L-am poftit in casa si l-am lasat sa se faca comod.
- Ma intorc imediat. I-am spus zambind si m-am intors in baie pentru a termina ceea ce incepusem. Imi limpezisem intreg corpul de spuma si mi-am infasurat doar un prosop in jurul taliei pentru a-mi acoperi masculinitatea. Intors in sufrageria nu prea mare afisandu-ma asa in fata lui Kailas. M-am asezat pe canapea langa el si mi-am incolacit bratele in jurul gatului sau sarutandu-l apasat pe buze. Mi le linse cu limba sa calda iar eu mi-am intredeschis buzele pentru a porni un sarut. Ma intinse pe canapea asezandu-se deasupra mea. In acel moment simteam pielea cutremurandu-mi-se de dorinta de a fi atinsa de buzele sale. Inima incepu sa-mi bata cu putere iar corpul sa tremure usor. In ciuda faptului ca la lucru eram unul din cei mai duri profesori, acasa si in timpul liber eram un om obisnuit. Aveam motivele mele pentru care ma comportam asa. Eram cel mai tanar profesor din acel liceu si nu aveam de gand sa fiu si cel 'prost' sau luat de fraier.
- Kailas... Am murmurat cand ma muscase usor de pielea gatului. Acela era locul in care ma excitam si el stia bine asta.
- Stii ... mmm ... maine se implinesc doua luni de cand imi esti iubit ... as vrea sa trecem mai departe ... as vrea sa ... Spuse printre muscaturile ce mi le aplica pe gat dar nu l-am lasat sa termine. Stiam unde vroia sa ajunga cu aceasta discutie. Ii spusesem de atatea ori in doua luni ca nu-s pregatit pentru asta dar tot insista.
- E prea devreme pentru asta. Spusesem iar el isi impleti degetele cu ale mele parca voind sa ma tina fixat acolo pe canapea. Reveni asupra buzelor sarutandu-ma agresiv semn ca-l suparasem...

_______
Nu prea am avut timp sa-l corectez, am stat sa-l scriu de la 3-4 pana acum direct de pe telefon. Nebuna, stiu, stiu, dar am vrut sa scriu cam ceea ce am visat inainte de a uita...

#2
Sunt aici, ceau! <3 Vad că nu pierzi vremea, sper doar să nu renunti la ele după un timp.
Întrebare ai visat şcena aceasta? Că la final ai scris că nu doreai să uiti ceea ce ai visat... interesant, în ultima vreme toti aveam ceva cu visele. Trecem peste asta, eram curioasă.
Da, sunt de acord cu tine este necorectat, dar în mare sunt doar greşeli de tastare, poate ai mai amestecat şi timpurile aşa şi aşa, hmm. Oricum încearcă să corectezi înainte sau să revi cu un edit, e mult mai bine când este corectat, aşa nu ajungem la confuzii. De exemplu:
(13-02-2012, 06:37 PM)abbie A scris: Ies din cada luand pe mine doar un galat de baie[...]
Cred că a trebuit să recitesc acel cuvânt de 3 ori pentru a-mi da seama ce şi-a pus pe el, sincer, dar m-am şi amuzat pe mica greşeală. *laughs*

(13-02-2012, 06:37 PM)abbie A scris: [...]Cu pasi moi ma indrept spre scarile din capatul holului[...]
Acel cuvânt îngroşat nu prea se potriveşte, parcă ar avea picioarele din gumă şi puteai să-l înlocuieşti cu alt cuvânt. Parerea mea, deci mie aşa mi se pare.

Şi alte greşeli, desigur. Oricum ca idee pot spune că îmi place, eu nu ştiu franceză dar nu mi-ar dispace câteva replici interesante din partea lui în timpul şcenelor mai incendiare.
Am stat şi am analizat acea fragmentare când ai trecut de la o idee fundamentală la o alta, destul de bruscă, dar dacă îmi imaginez mai mult parcă ar merge... Într-un fel.
Îmi place persoanajul, adică personalitatea lui - un profesor exigent la şcoală dar unul de treabă în afara şcolii, chiar sunt tare curioasă cum o să iasă totul şi am poate, vaga impresie că Alex acela o să aibă o mică(mare) legatură cu proful sau de franceză.
Şi tipul ăsta care a venit acum la final e iubitul lui vad, da ce repede s-au napustit unul spre celalat!
Bine la început când a venit proful spre el, am tresarit, eram ceva de genul: "Ce? o.o" Şi acum mă rog naiba să iasă viu din bratele tipului ăluia, observ că nu prea vrea asta.

Altceva nu prea cred că mai am de spus, cred. Oricum succes cu ficul, sper doar să postezi mai des şi să nu ajungi să renunti din cauza prea multor idei. (în sensul că mai ai unul deja în desfăşurare şi să nu te grabeşti la începerea unor noi ficuri, chiar dacă ideeile ţi se par super)

#3
Ow, e doar un capitol? Speram la mai mult. Mereu vă opriti la cea mai interesantă parte! Oricum, au fost câteva greşeli. Trebuie doar să reciteşti şi cu un edit se rezolvă.
Acum, ca idee este destul de interesantă. Profu' (eu aşa o să-i spun) e un tip cu două personalităţi. Me gusta. Îmi place severitatea şi seriozitatea de la şcoală, unde chiar trebuie să te afirmi ca profesor. Dacă eşti moale cei de genul lui Alex se gândesc să cucerească ora. Este destul de tânar, nu ştiu ce l-a determinat să aleagă această profesie, caci din câte se vede nu-i prea place şi nici cu copiii nu o are prea bine. Poate aflam pe parcurs. Şi totuşi, iată că totuşi are o viaţă personală în afara şcolii. Ceea ce e bine, presupun. Dar sincer nu mă aşteptam ca profu' să fie uke. Uite cum ne surprinde viata!
De Kailas nu-mi prea place. E genul de tip agresiv care face numai ce vrea. În schimb, Alex mă face curioasă. Sunt sigură că va avea un rol destul de important în viata profului.
Momentan ne-ai lasat cu ochii în soare *vorba vine*. Aştept cu nerabdare urmatorul capitol. Succes!
She's wiskey in a teacup.



#4
Shaggy: Deci... asta am visat, oarecum. De fapt a fost ceea ce se va intampla mai spre sfarsit dar nu puteam sa incep in actiune, nu? Ar fi fost prea ciudat. Cat despre prof (nu i-am gasit inca un nume, caut ceva mai 'special') si Kailas, ei sunt deja impreuna.
Saravis: As fi revenit cu un edit dar am recitit capitolul dupa ce daduse deja Shaggy com. Nu puteam sa corectez dupa ce mentionase, n-ar fi fost corect, nu?Va multumesc amandurora ca v-ati facut timp pentru noul meu fic. Abia astept sa va 'vad' reactia cand veti afla la ce se refereau cei doi. As vrea sa va anunt ca am sosit cu yaoiul dar nu prea e asa, de fapt ar fi ... un mini-yaoi? Deci nextul:


Capitolul 2.

Deschisesem lenes ochii, nu prea dormisem seara trecuta. Eram inca iritat dupa mica 'cearta' de ieri cu Kailas. Stabilisem sa merg la el acasa astazi seara. Voia o relatie serioasa, si eu de asemenea, dar nu eram inca pregatit sa-i cunosc familia, asa cum dorea. Din cate intelesesem de la el, avea un micut pe cap din prima sa casatorie. Cum putea sa-i spuna unui copilas mic ca isi aduce acasa iubitul? Sau ca-i gay? Ce exemplu i-ar fi dat acestuia?
Dupa ce terminasem cu rutina zilnica m-am dus in bucatarie. Imi facusem o cafea si ma asezasem la masa de patru persoane, in fata ferestrei. Speram ca, Kailas sa se tina de cuvant, imi promisese ca vom fii doar noi doi, fara copilul sau. Nu ca aveam ceva cu, copii doar ca-mi era teama de cum va afecta asta relatia noastra. Daca ma gandeam mai bine, acea idee de a avea un copil nu-mi suna deloc rau. Doar adoram copii, de acea ajunsesem si profesro, asta si dragostea de tot ceea ce tine de Franta. Ar fi fost dragut sa fim noi trei ca o adevarata familie. Ce tot vorbeam? Nici macar nu-i cunosteam copilul, putea fi unul asemeni 'iubitului' meu elev, Alex.
Ma incruntasem numai la acel gand stupid. Perfect! Reusisem sa-mi stric mai rau ziua libera gandindu-ma ca weekendul are doar doua zile. Macar le aveam si pe acelea. Apoi incepea o noua saptamana, liceu, multe ore de predare si toate cele. Ma intorsesem in camera pentru a-mi schimba hainele, luand niste blugi inchisi la culoare, simpli si o bluza gri inchis si destul de subtirica caci afara era destul de cald. Ma trantisem pe pat, aveam o stare greu de descris. Chiar n-aveam chief sa ies pe undeva, preferam sa stau in casa singur si sa ma relaxez dar pe de-o alta parte as fi stat numai in bratele lui Kailas. Ma ridicasem in sezut incepand sa caut telefonul ce vibra pe undeva pe sub perne. Speram sa fie el, vroiam intr-un fel sau altul sa aman 'intalnirea' dar stiam ca se va supara. Oftasem cand vazusem ca ma agitasem atat pentru un mesaj, un mesaj care totusi imi aduse zambetul pe buze. Era un simplu "Te iubesc!" cum obisnuia sa-mi trimita in fiecare dimineata cand se trezea, de cateva zile incoace. Dupa alte cateva ore de lenevit prin casa, iesisem afara, mai erau cam trei sferturi de ceas pana la ora stabilita. Aveam destul timp asa ca decisesem sa merg pe jos, in plus era o zi frumoasa. N-aveam de gand sa stau prin statii asteptand masini, era doar o pierdere de timp. Il sunasem inainte de a intra pe strada unde sa afla locuinta sa, pentru a-l anunta ca aproape ajunsesem.
Stiam unde locuia, mai ma adusese de vreo doua ori pe aici dar refuzasem invitatiile sale de a intra in casa sa, 'problema' fiind tot copilul. Intrasem in scara blocului si-l observasem tocmai iesind din lift. Venise la mine, sarutandu-mi apasat buzele si luandu-ma in brate. Urcase cu tot cu mine cateva trepte lasandu-ma jos abia in lift. Cand ajunsesem la etajul sapte, ma prinse de mana tragandu-ma dupa el pana in fata unei usi mari si maro. Scoase cheia si descuie usa apoi imi facuse mie loc sa intru primul. Facusem cativa pasi pe holul nu prea luminat si ma oprisem nestiind incotro sa ma indrept caci in fata mea erau doua usi. Ma impinse el de la spate pana ce intrasem intr-o camera spatioasa si bine luminata ce am presupus a fi sufrageria. Canapeaua era asecata in mijlocul incaperii in fata sa aflandu-se o masuta cam la acelasi nivel. Pe peretele opus usii era o fereastra mare iar langa ea era un raft micut plin de carti. Ne-am asezat amandoi pe canapeaua bej in timp ce eu inca mai analizam camera.
- Vrei ceva de baut sau de mancat? Ma intrebase el ca o gazda politicoasa.
- Da ... pe tine si atat! Spusesem cu un zambet larg. Ma dadusem mai aproape de el, sarutandu-l. Mi-am strecurat limba in gura sa nu inainte de a-i musca jucaus buza. Isi puse mainile pe talia mea ca apoi sa si le vare sub fesele mele pentru a ma ridica putin. Nu-l lasasem pe el sa faca toata treaba asa ca ma asezasem "calare" pe el, stiam ca asta incerase sa faca. Imi asezasem o mana pe umarul sau iar cealalta era in parul sau saten in timp ce-mi deschideam lent ochii caprui pentru ai zari pe ai sai de un verde crud ce-i tinea pe jumatate deschisi. Nu apucasem sa profit prea mult de acel moment dulce caci oprise sarutul.
- Scuze pentru ieri, n-ar fi trebuit sa mai insist pe acel subiect. Spusese parca intristat iar eu zambisem. Asa facea mereu, isi cerea scuze si daca doar ridica putin tonul la mine. Trebuia sa fiu fericit, ma respecta si-l respectam asa ca totul mergea bine, nu? Isi strecurase mainile pe sub bluza mea, pipaindu-mi pielea fina a spatelui. Incepusem sa-i sarut muchia barbiei muscand usor pielea. Coborasem cu muscaturile pe pielea gatului sau facandu-l sa geama usor.
- Jie... Imi sopti de cateva ori numele reusind astefl sa ma excite si mai mult. Adoram ca in momente deasta si mi se pronunte numele. Nu statusem sa pierd vremea si in timp ce el se facuse si mai comod intinzandu-se, eu incepusem incet-incet sa-i desfac nasturii camasii. Ma asezasem si mai bine deasupra sa, fixandu-ma chiar pe barbatia sa pe care o simteam perfect din acea pozitie chiar si prin materialul blugilor. Gemuse iar cand incepusem sa fac cateva miscari din fund deasupra sa. Imi placea sa ma joc asa cu el, sa mai tragem de timp pana ce se va ajunge sa ma domine ca de fiecare data. In scurt timp facusem schimb de locuri, probabil era prea excitat ca sa mai ma lase sa continui acel joculet atat de dulce. Incepuse un alt sarut dar mult mai salbatic decat cele de pana acum. Imi daduse grabit bluza jos mai s-o rupa, nu ca mi-ar fi pasat, in acele clipe mintea mea era in alta parte. Coborase cu saruturile si muscaturile pana pe pieptul meu facandu-ma sa scot cateva scancete slabe cand muscase pofticios din sfarcul meu stang. Incepusem sa gem cu toata gura cand ajunsese pe abdomen, deasupra blugilor in timp ce-mi masa organul intarit prin materialul nu foarte gros al blugilor. Simtisem o mica durere, apoi buza care parca-mi pulsa, cand Kailas voise sa ma sarute pe buze iar eu din reflex ma ridicasem brusc in sezut la auzul usii ce tocmai se deschisese. Ma uitam in directia usii privind persoana din cadrul acesteia. Era un baiat blond cu ochii caprui si putin mai scund ca mine, cred. Speram din tot sufletul ca el sa nu fie fiul sau. In acel moment, Kailas daduse dovada de nesimtire absoluta, nu fata de mine ci fata de baiatul ce ne privea ingrozit. Continuase sa ma sarute pe gat iar eu cu greu imi abtineam gemetele.
- Inceteaza. Ii soptisem jenat de acea situatie dar mai ales fata de copil.
- Nici acasa nu scap de tine? Spusese baiatul pe un ton dur incercand sa para indiferent fata de cele vazute si auzite dar privirea stupefiata il cam trada.
- Ce cauti la ora asta acasa, nu trebuia sa fii afara cu, Mark? Spusese barbatul printre dinti. Se enervase foarte repede de aceasta data, probabil pentru ca tocmai fusese intrerupt din actiune.
- Lasa-ma dracu' si tu! Zbiarase baiatul iesind din camera in care ne aflam dar nu si din casa. Statusem o perioada pe ganduri incercand sa-mi revin din soc. Se ridica de pe mine nervos pornind spre directia in care plecase si Alex. Da, Alex. Ni-mi venea sa cred si speram ca ochii imi jucasera feste caci acea zi se treasforma din rea in foarte rea. Ma ridicasem grabit si eu de pe canapea ducandu-ma in fata sa. Nu ar fi fost o idee buna sa-i las singuri, mai ales daca unul din ei era extrem de nervos iar celalalt, in general vorbea mult si prost.
- Ce ai de gand? Il intrebasem punandu-mi palmele pe pieptul sau tare. Nu-mi raspunse, se rezuma doar la a ma impinge din drumul sau. L-am prins de mana indemnandu-l sa se intoarca apoi continuasem.
- Du-te la baie si rezolva-te, n-am de gand s-o fac dupa toate astea. Du-te si merg eu sa vorbesc cu Alex. Spusesem desi ma simteam jenat si nici macar nu apucasem sa vorbesc cu baiatul.
- Alex? De unde sti ca-l cheama Alex? La replica sa imi inchisesem ochi pentru scurt timp iar la deschiderea lor ii zarisem expresia inca nervoasa.
- In momentele astea chiar imi doresc sa nu-l fi cunoscut! Ii spusesem oftand.Ma indreptasem spre canapea luandu-mi bluza si imbracand-o. Inainte ca el sa plece spre baie imi indicase camera fiului sau iar eu n-am stat pe ganduri, pornisem din loc numai decat. Stiam ca va fi o discutie dificila dar cu cat se termina mai repede cu atat mai bine...

#5
Oke, să vedem. Ştiam că vei aduce repede capitolul, niciodată nu mă dezamageşti. Da, îmi pare rau Şhaggy că am zis de edit. Nu e prea corect, sorry.
Ai dreptate. Nu mă aşteptam ca discutia să fie despre cunoaşterea familiei lui Kailas. Asta a fost chiar 'wow'. Nu mă aşteptam ca profu' să fie aşa de... hm, emotionat în legatură cu asta. Până la urmă mi se pare destul de normal ca iubitul lui să-ţi dorească asta, dacă aveau o relatie bazată pe respect. *da, am început să vorbesc ca o babuţă*
Totuşi, profu' nu prea pare atras de meseria pe care o practică, sau este doar parerea mea? A spus că îi plac copiii, dar nu trebuie să fie aşa sever. Până la urmă, elevii iubesc mai mult profesorii întelegatori. A zis el că e posibil să fie un copil ca Alex, şi până la urmă a fost chiar Alex. Ironia sortii, nu?
Sincer, când ai zis de copil prima oară, mâ gândeam că are câţiva anişori, maxim 10. Şi pe urmă, când i-a prins la mini-yaoi-ul *bine l-ai denumit* ceva în mine ţipa: "Sigur e Alex!" Şi iată că chiar el a fost. M-a uimit totuşi reactia lui Kailas, se pare că s-a enervat destul de rau. Mă mir că nu ştia că Jie *iubesc numele ăsta* este profesorul lui Alex. Ciudată coincidenţă. Saracul Alex, cred că este destul de zguduit de ceea ce a vazut. Şi cred că Kailas este mai înaintat în vârstă decât profu', deoarece îl are pe Alex. Mă rog, aşa cred eu.
A fost interesant capitolul. Cu riscul de a mă repete, m-ai uimit. Presupun că discutia nu va fi tocmai una placută, aşa că... abia aştept să vad ce o să se întâmple. Baftă în continuare!
She's wiskey in a teacup.



#6
Ok, nu ştiu care e treaba cu mine prin comurile voastre, dar nu contează. Atâta timp cât nu este ceva de rau, sunt bine.
Revenim la fic. Pai e e mult mai bun să spunem, de data aceasta ai corectat mai atent şi mă bucur, ai doar două sau trei greşeli de tastare, oricum una şigur sau două ai.
Nu ştiu de ce, dar am parcurs mult mai fulgerator, că alt cuvânt nu gasesc, acest capitol. Totul s-a derulat perfect şi rapid, am reuşit să-mi imaginez fiecare şcenă în parte. And it`s ok. ^^

(16-02-2012, 06:11 PM)Shaddix A scris: Imi asezasem o mana pe umarul sau iar cealalta era in parul sau saten in timp ce-mi deschideam

cest "sau" spun eu că nu prea merge de două ori repetat aici, puteai să-l elimini în a doua parte, când îţi înfige mâna în pletele şatene, încercând să modifici oridinea cuvintelor, astfel că evitai o astfel de repetitie. Şi ai mai avut ceva de genul, dar nu mai gasesc, acolo era un exemplu bun, fiindcă deja acolo era în exces.
Pe lângă asta pui virgulele anapoda, încearcă să reciteşti cu intonatie şi voce tare, aşa îţi dai seama mai uşor şi am observat că după dar nu pui virgulă, eu una ştiu că după el se pune virgulă. Încearcă să te concentrezi şi pe ceea ce scri ca să eviti greşelile.

În mare îmi place şi totuşi am citit atât repede. Legat de plot (personajele), o e foarte atragator.
Aveam eu o vagă impresie că Alex putea fi copilul lui Kailas şi se pare că viziunea mea a fost îndeplinită. Începe să prindă contur şi misterul deja se descoperă - adică devine interesant.
Nu prea am mare lucru de spus, mi-a placut capitolul acesta, e mai bun ca precedentul.
Îţi urez succes în continuare cu el şi aştept nextul. *hug*

#7
In final trec si eu pe aici si....si....Waaaa kawai.
Deci profesorul notru tot are o legatura cu Alex si cu minunatul nostru iubit. (Sorry sweety nu le mai stiu numele). Deci s-au cerata? Un baietel? Povestea asta devine din ce in ce mai interesanta si mai fascinanta.
Acum am o intrebare titlul se refera la Alex sau la profesor? Sau la acel Cris? hmmm.....trebuie sa ne aduci nextul ca sa vedem.
Mi-a placut mult capitolul, faza cu bautul a fost legendara, iar iubitul protagonistului este kawai x 2!!!
Te astept, da ma anunti! ;)
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#8
Multumesc mult pentru comentarii, sfaturi si toate cele. Stiu ca am cam intarziat si spre dezamagirea mea, capitolul acesta n-a iesit tocmai cum imi doream..
A, da! Acest capitol este din perspectiva lui Alex.


Capitolul 3.

Dupa toate cele vazute ramasesem socat. Stiam ca tata e bisexual caci imi spusese asta de mult timp. Nu ca mi-ar fi pasat vreodata de orientarile lui sexuale atata timp cat nu se atingea de mine dar, sa-mi vad durigul in bratele sale a fost ciudat si scarbos in acelasi timp. Dupa ce ca-l detestam ca profesor, acum trebuia sa mai dau de el si pe acasa? Nu-mi era de ajuns ca avusesem o zi destul de proasta? Ma certasem cu cel mai bun prieten al meu, Mark. Incepuse sa se poarte cam ciudat in ultima vreme. De fapt totul incepuse sa se schimbe putin cate putin in ultima perioada...
Intrasem in camera mea, trantind usa. Ma aruncasem in patul imbracat in asternuturi verzuli, lasandu-mi telefonul pe noptiera de langa acesta. Incercasem sa ma bucur de linistea din camera caci stiam ca va urma o alta cearta cu tata ca de obicei. Nu intelegeam de ce naiba ma mai concepuse, pentru a ma neglija iar atunci cand n-o facea, isi arata "dragostea" paterna prin vorbe "dulci" uneori chiar si batai? Asta era o viata normala, simpla? Eu, unul, n-o vedeam deloc asa...
N-apuc sa ma mai gandesc si la altceva caci usa se deschise, asa cum ma asteptam. Imi intorsesem privirea din directia tavanului spre usa vazandu-mi dirigu' in cadrul acesteia parca cerand voie sa paseasca inauntru.
- Ce dracu' mai vrei si tu, v-ati terminat deja treaba? Intrebasem batjocoritor, mai sa ma pufneasca rasul. Tacuse o perioada probabil gandindu-se ce ar trebui sa-mi zica.
- Alex, uite, stiu ca nu te-ai fi asteptat sa ma gasesti aici, in acea ipostaza cu tatal tau dar, daca mi-ar fi sups de tine, cu siguranta nu ar mai fi avut loc acest incident. Spusese repede eu abia intelegand mesajul pe care incerca sa mi-l comunice.
- Nici nu ma asteptam la altceva, doar n-ar vrea sa se faca de ras cu un asemenea fiu. Ii spusesem folosind un ton ironic, deja ma enervasem. Cu ultima parte imi adusese aminte de mult prea multe reprosuri din partea tatei.
- Lasa-l momentan pe tatal tau, ma gandeam la noi doi. Acum, pe buze purta un zambet prietenos ce nu-l mai vazusem niciodata si trebuia sa recunosc ca ma speria.
- Nici nu te gandi, eu nu-s ca tata, nu-s gay si nici bi! Ridicasem putin vocea la el, era un oarecare pentru mine, nu mai era dirigu'.
La replica mea incepuse sa rada cu pofta, ma ridicasem in capul oaselor privindu-l cum se apropie incet-incet. Venise langa mine si-mi ciufuli parul apoi isi stersese lacrima ce-i cursese pe obraz, din cauza rasului, cred. Nu intelegean ce era asa amuzant.
- Si eu care credeam ca tatal tau gandeste pervers, semeni asa mult cu el! Spusese chicotind iar. Ma refeream la noi doi in sensul de a ne intelege macar putin de dragul tatalui tau.
- Nu-mi pasa de obsedatu' ala! Ii spusesem intinzandu-ma iar in pat punandu-mi mainile cu degetele impletite sub cap. Nu mai apucase sa dea vreun raspuns caci usa camerei mele se deschise iar, facandu-si aparitia si tata. Fata lui nu exprima nimic bun ... pentru mine. Presimteam ca daca-l mai enervam mult, iar voi ajunge prin spital...
- De ce nu mi-ai spus nimic de Alex? Se rastise el la tata si eu zambisem multumit.
- De unde era eu sa stiu ca voi doi va cunoasteti?! Facuse o scurta pauza apoi continuase cu un ton suspicios: De unde va cunoasteti voi? Isi intorsese privirea mustratoare spre mine, fixandu-ma cu acei ochi reci.
Ii spusesem plictisit ca-mi este diriginte ceea ce-l uimise, nu pentru ca ii eram elev iubitului sau ci mai mult ca aflase ca inca mai dadeam pe la liceu. Acum un an cand desteptu' asta m-a lasat repetent, avusesem o discutie mai aprinsa cu tata. Ii spusesem ca ma las de scoala, bineinteles, au urmat alte certuri dar, in final a ramas ca mine. Ceea ce e clar, este ca daca m-ar fi obligat sa merg n-as fi facut-o. Cand mi-a lasat libertatea de a alege a fost perfect, m-am simtit mandru ca il convinsesem si eu in sfarsit cu ceva.
Ca orice copil, nu-mi placea sa imi fie spus ce si cum asa ca ori de cate ori aveam ocazia incercam sa imi impun si eu "dorintele". Desigur, renuntarea la scoala nu era printre ele, nu-mi placea dar, stiam ca fara cele doisprezece clase nu puteam sa duc o viata decenta pe banii mei. De asemenea stiam ca tata tinea mult ca eu sa termin liceul dar, cred ca ma cam inselasem. De aceea el nu stiuse, pana acum... Nu aveam de gand sa merg la el si sa-i zic "stii, aveai dreptate in legatura cu scoala", aveam si eu orgoliul meu si nu dadeam voie nimanui sa-l calce in picioare! Si in plus al doilea an al meu de a noua abia incepuse.
Perfect! Acum incepuse sa-mi tina morala dar, n-o facea ca de obicei, parea mai bland. Imi dadusem ochii peste cap in fata barbatului ce incerca sa para un parinte in adevaratul sens al cuvantului. Asta se intampla pentru ca iubita-su era si el prezent ca altfel...
Ma ridicasem in picioare privindu-l nedumerit, mai fals de atat putea fi? Trec gales pe langa ei, iesind din camera, lasandu-l cu vorbele in vant.
- In sfarsit am scapat de el, continuam? Auzisem glasul celui ce se presupunea ca mi-e tata.
- Am si eu sentimente! Spusesem destul de tare incat nu doar eu sa aud, trantind usa si iesind afara din apartament iar apoi din bloc fara vreo tinta anume. Chiar trebuia sa-mi arata de fiecare data cat de "mult" ma iubeste? De ce mereu trebuia sa port aceasta masca de indiferenta fata de vorbele si faptele sale? Mda, stiam prea bine ca daca mi-as deschide sufletul in fata sa, sa-i arat asa cum sunt eu de fapt, ma va lua peste picior de parca n-ar fi parintele meu ci un strain ce-mi vrea raul..

#9
Okey, mersi ca m-ai anuntat. Acum, imi place ca acest capitol e scris din perspectiva lui Alex.
Greseli am observat doar una: "sups"- "spus". In rest a fost un capitol curat din acest punct de vedere si alte greseli nu mi-au sarit in ochi.
Oricum, vad ca Alex nu are o viata de vis si e destul de bruscat de Kailas. Ah, nu-mi place de iubitul profului. Ceva mai bun nu gasea si el? Acum, serios, nu se poate numi om cel care se comporta asa cu fiul lui. Nici nu vrea sa ma gandesc exact cum s-a simtit Alex cand i-a vazut pe cei doi. Totusi, aici cred ca ai fi putut descrie ceva mai bine. Si cred ca ar fi trebuit sa ne spui mai mult despre aceea cearta pe care a avut-o cu Mark, dar probabil ca nu avea cine stie ce importanta si ai preferat sa o lasi asa. Destul de ok.
Mie imi place de Alex. Cu lamuririle pe care ni le-ai adus ne-am dat seama ce fel de persoana este si de ce a facut ce a facut. Incapaytanarea e buna, dar totul trebuie cu limita.
Oricum, am vazut o latura mai sensibila si placuta a profului ceea ce mi-a placut. Hewhe, chestii perverse. Asa mai, Alex! *laugh*
Ma enerveaza Kailas, pana la culme. Sa incerce sa pastreze acele aparente si sa para mai bland decat este in realitate doar pentru ca iubitul lui e prezent, nu mi se pare deloc bine. E chiar foarte urat, si pe Alex nu va putea sa-l pacaleasca. Plus, ca imediat ce a plecat fiul lui, vroia sa continue, ceea ce mi se pare foarte urat. Sincer, nu cred ca profu' ar face-o, e mai sensibil de atat si cred ca-i pasa macar putin de Alex.
Of, iar ne-ai lasat sa asteptam. Ce e cu acea masca si cum e Alex cu adevarat? Eu una cred ca doar profu' il va descoperi pe adevaratul Alex, si nici nu-l va batjocori. Nu mi se pare ok sa poarte aceasta masca, doar ca sa para mai tare si mai mare. Oricum, bafta in continuare!
She's wiskey in a teacup.



#10
Aaaaa...un singur cuvant: KAWAII!
Te ador, pur si simplu te ador! Imi place enorm de mult cum descrii totul, cun ne faci pe noi sa parem apropiati de personaje.
Nu imi place atitudinea tatalui lui Alex. La dirigu' nostra ii face pe plac si il ador, iar pe Alex il dispretuieste intr-un fel. Il doar in cot de ce face el. Dar de ce?
Imi place Jie a luat atitudine si nu s-a suparat pe Alex. Sper sa se desparta de tata si sa fie cu fiul. Oo Oo...deja apare alta fata a lui Alex...cea sentimantale...deci pana la urma chiart e trist de ceva...:-? Insa numai tu ma poti ajuta sa aflu ce s-a intamplat si de ce a cauzat asemenea probleme.
I want the next! Gambate, sweety! Eto Multumi pentru next, superb!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)