Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Confruntare finala

#1
Bun, am venit cu o noua idee si un nou fic, insa de data aceasta este in colaborare! Exact. Eu sunt cea care va scrie din perspectiva lui Lucas, si edit: Alexandra Miau *caci, Alicia nu mai vrea sa scrie la fic* este cea care va scrie din perspectiva lui Kevin. So' sper sa va placa.


Varsta minima: + 18
Gen: Yaoi
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: relati intime, limbaj colorat in unele capitole
Tipul de comentariu solicitat: cum doreste cititorul.



[center]Capitolul 1.
Lucas P.o.v[/center]







„Anul 1800. Astazi printul noastru tocmai s-a nascut. Cu toate ca suntem in razboi cu regatul ghetii am dat tot ce am putut pentru a-l apara pe micutul Lucas. De-a lungul ultimelor 9 luni au murit multi camarazi pe campul de lupta, insa insfarsit ambele popoare au luat o pauza...”
Continuam sa citesc cartea dand paginile cu mare grija, fiindca din cauza vechimii riscam sa se rupa in orice clipa. Pentru un moment privirea mi s-a oprit pe ceasul din fata mea. Mi-am pus o mana in cap, oftand puternic.
- Emily o sa ma spanzure!
Din cauza preocuparii mele uitasem complet de prietena mea cea mai buna Emily. Acum o ora si ceva stabilisem prin telefon o intalnire la cafeneaua mea preferata. Am sarit din pat fara nici o ezitare incepand sa ma dezbrac, dand fuga la dulap. Nu stiu de ce mi-am ales culorile astea pentru mobilier dar poate motivul ar fi pentru ca se asorteaza cu ochii mei. Pentru partea de sus mi-am ales o camasa neagra iar pentru cea de jos o pereche de blugi albastri inchis. La gat mi-am agatat un lantisor cu lacat primit in dar de la blondina. Poate daca ma vede ca-l port ma iarta ca am abandonat-o in halul asta. Imi indreptasem pasi inspre' baie. M-am oprit in dreptul oglinzii, trimitandu-mi un pupic. Astazi arat super sexy.
Pai daca tot nu mai am nimic de retusat la mine, o sa ma incalt si o sa ma grabesc la 'Time for coffe' altfel s-ar putea sa raman fara cap si aici nu ma refer la cel de jos. Rotisem cheia in broasca de doua ori, parasid blocul in graba. Afara era destul de caldut, daca ma intrebi pe mine, ar trebui sa vina un vanticel acum ca sa nu fac o insolatie. Proasta zi mi-am ales si eu pentru haine inchise la culoare.
Bretonul imi cazuse peste ochii, protejandu-i de soarele nemilos. Bine ca nu-s brunet ca alti, saraci probabil si-au prajit creierul de multe ori.
Fara sa-mi dau seama ajunsesem la locul dorit. Pereti portocali ai localului se asorteaza perfect cu parul meu si ochii ciudati pe care-i detin. Sincer sa fiu, nu am mai vazut pe nimeni cu ochii portocali deschis si putin rosu pe mijloc. Pasisem inauntru cautandu-o pe blondina cu privirea, gasind-o intr-un final. Batea din picior ceea ce inseamna ca pot sa-mi iau adio de la lumea asta. E ticul ei cand e nervoasa. Ma apropiasem precum o felina, asezandu-mi o mana pe umarul acesteia.
- Hei, scuze de intarziere. spusesem pe un ton bland.
Blondina se intorsese spre' mine, afisandu-mi o privire ucigasa. Lagunele din posesia ei uneori ma fac sa ma pierd, buzele mici si rozali, parul aurit si corpul firav dar destul de generos ma inebunesc. Cateodata regret ca este prietena mea cea mai buna. Daca nu ar fi deja mi-ar fi cunoscut dormitorul demult.
- Daca asa te porti cu o fata sa sti ca relatiile tale nu o sa dureze! Ai noroc, ca esti frumos. Mi-a spus sorbiind din caffea.
Luasem un loc, incruntandu-ma la ea.
- Deci, pentru ce ai vrut sa ne vedem? m-a intrebat trezandu-ma din visare.
- Am gasit o carte, defapt un fel de jurnal destul de interesant.
Pasiunea mea pentru citit a aparut inca de la 10 ani. Am inceput cu benzi desenate, dar pe masura ce am inaintat in varsta am ales romane de dragoste, carti de actiune si tot felul... cel putin asa imi amintesc eu.
- Asa si? a spus pe un ton nepasator blonda.
- Buna ziua, bun venit la 'Time for coffe' cu ce va pot servi? Ma intrebase o tanara angajata.
Parul ei saten se varsa in valuri pana la sanii destul de generosi. Ochii verzi precum smaraldele m-au atintit de cand am intrat in cafenea, fac pariu, are o inaltime medie si dupa parerea mea e numai buna de...
- M-ai putea ajuta cu multe -am soptit doar pentru mine- Buna, mi-ai putea aduce o caffea cu lapte? mare daca se poate. Multumesc frumos. Am spus zambiindu-i calduros.
Emily ridicase o spranceana, in timp ce se uita dupa tanara.
- O noua prada? m-a intrebat.
Inclinasem din cap in sens negativ. Acum ma gandeam doar la cartea aia. E destul de interesanta, si daca ma intrebi pe mine sincer ar merge o tura cu satena aia, doar ca am zis nu pentru ca s-ar supara Em'. Nu ii prea place sa ma vada cu toate parasutele.
- Cum spuneam de carte, e despre un popor al focului si al ghetii iar pe coperta are inscriptionat un semn de foc cu o stea. Interesant nu?
Blonda a scuipat toata caffeaua pe jos, cascandu-si ochii.
- Prea putin zahar? am intrebat abtinandu-ma cu greu sa nu rad.
- Da, asa e. Mi-a raspuns putin pierduta.
- Cu liceul, cum mai e?
Isi agita lingura prin cana mai rau ca o femeie ce tocmai a aflat ca e gravida. E amuzanta, Em'. Orice moaca ar face sau orice stare ar avea tot adorabila mi s-ar parea.
- Ah, bine, prostule suntem in aceeasi clasa! Chiar asa, de ce nu mai dai pe la scoala? ai o noua aventura?
Am zambit.
- De data asta nu ai ghicit-o! Nu stiu, nu prea am avut chef sa vin. Spusesem, sorbiind putin din lichidul maroniu.
- Eu trebuie sa plec. Ne vedem diseara, te sun. Mi-a spus, trimitandu-mi un pupic.
Am platit nota de plata si bineinteles ca mi-am lasat numarul satenei apoi am parasit localul. Poate ca astazi mai apuc sa dorm un pic, se pare ca diseara nu o sa am timp ca blondei ii arde de iesit. As cere prea mult daca as vrea liniste? Cred ca da.
Am ajuns acasa destul de repede si inca de pe hol incepusem sa ma dezbrac. In momentul de fata purtam doar costumul oferit de mama natura. Ce sa fac daca sunt un dezordonat? O sa-mi cumpar o femeie care sa curete dupa mine.
Imi indreptasem pasi inspre' baie. Am mare nevoie de un dus, put mai rau ca un porc in calduri. Ma bucur ca imi alesesem un apartament de lux si nu unul mic, ci unul pe masura mea. Asa imi permit un jacuzzi in baie. E destul de spatios dupa parerea mea. Faianta albastra, oglinda mare, jacuzzi-ul, dulapurile in care imi tin parfumurile, e perfect. Bineinteles ca am si wc'u si dus doar ca nu le-am mai bagat in discutie.
Intrasem in jacuzzi dupa ce se umpluse cu apa, dand drumul la bule. Imi turnasem gel de dus pe mine, incepand sa-mi 'purific' trupul. Daca tot iesim in oras trebuie sa fiu curat, ca de obicei. Cred ca petrecusem 3 ore in baie, fiindca mi se zbarcise pielea de la atata stat in apa. Oricum, partea buna e ca nimic nu poate fi murdar, adica nimic, ce face parte din corpul meu.
Imi infasurasem un prosop in jurul taliei, iar un altul mi-l pusesem in cap. Fugisem repede in camera mea, unde bagasem feonul in priza, incercand sa-mi usuc parul. O sunasem pe blonda. Deja era destul de tarziu. Imi daduse ocupat. Strambasem din nas.
- Oare ce mai pui acum la cale? intrebasem, uitandu-ma la tavan.
Ridicandu-ma de pe asternutul moale, imi facusem drum pana la dulap. Trebuie sa-mi aleg haine pentru seara asta, insa fix cand sa ma uit si eu imi suna telefonul. Sarisem direct pe pat luand aparatul in mana, raspunzand.
- Da?
- Lucas, trebuie sa vi repede la clubul ala nou pentru gay si lezbyence. Spuse pe o voce tremuranda.
- De ce? Ce sa caut eu acolo, Emily?! am intrebat pe un ton grav.
- Dei' e beat si are ceva probleme! Trebuie sa mergem dupa el, hai te rog!
- Of si omu' asta. Oftasem. S-a facut, te i-au peste 10 minute.
Se pare ca seara asta o sa-mi rezerve ceva distractie. Ma reintorsesem la dulap, alegandu-mi o camasa alba, o pereche de pantaloni albi rupti cu un lant prins de buzunar si in picioare tenesi. La gat imi lasasem lantul de la Emily.
Ma imbracasem destul de repede, zbughind-o afara. Deschisesem masina, bineinteles, deblocand usile si m-am suit in ea. Dupa ce bagasem cheia in contact pornisem ca ars.
- Trebuie sa ajung la timp, altfel ti-o iei la cur omule.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#2
Hey! Iti scriu acest comm a patra oara din cauza neatentiei mele (am apasat o tasta gresita si... s-a dus!). Dar, sunt destul de incapatanata sa mai incerc o data. Ok, ficul tau este unul interesant si original, diferit, as putea spune. Imi place cum conturezi personalitatea ambelor personaje, putin cate putin (ca la un puzzle - piesa cu piesa, pana cand obtii imaginea finala si completa). Totul curge: de la descrierea personajelor, pana la desfasurarea actiunii - care, apropo, este numai potrivita, nu este grabita. Imi place si ca folosesti un limbaj lejer, simplu si usor de citit. Oferi indeajunse informatii pentru inceput si lasi goluri pline de mister ce imi hranesc mie curiozitatea. Oare ce se va intampla? Sper ca Lucas nu va avea probleme prea mari la club. Si cine este Dei'? O fi vreun amic gay de-al celor doi (asta ar insemna ca L. nu este homofob - ceea ce este bine -, nu?)? Se va schimba in privinta orientarii? Caci acum este un heterosexual convins, un pradator. Si ce este cu acel Lucas din jurnal? Ce legatura este intre carte si realitate? Dar intre poveste si titlul "Confruntare finala"? De-abia astept sa aflu cateva dintre raspunsuri in urmatorul capitol - sper ca nu peste mult timp, acum ca suntem in vacanta. Spor la tastat!

#3
Heiaaaaaa ! Uite-ma pe aici cu capitolul 2 ! * hugs *

Capitolul 2.

Kevin:

Ma pregateam sa inspectez noul club homo/lesbi din oras, niciunul nu scapase. Cum se deschideau, cum hop si eu sa vad daca era cineva demn de mine.
Imbracat in blugi skinny negrii si un tricou simplu alb, m-am incaltat cu vesnicii mei skateri verzi si m-am privit in oglinda mare din hol. Aratam bine, ca de obicei. Mama natura ma inzestrase cu un trup bine facut, o inaltime admirabila - la modul ca le puteam scuipa seminte in cap multora -. Parul imi era de un negru alastrui genial, de care aveam grija ca de propria-mi viata si eram posesorul unei perechi de ochii albastrii ca de ghiata.
Multumit de ceea ce vedeam mi-am trecut mana prin pletele deja ciufulite, am incuiat usa si mi-am scos puiul din garaj, urcandu-ma pe el si indreptandu-ma cu viteza spre " Plasure Mix " . Soseaua era destul de goala pentru orele de varf ale orasului Tokyo asa ca nu am avut din nou probleme cu politia sau reclamantii cum aveam de obicei.
Am ajuns relativ repede, mi-am parcat odrasla si am intrat dand usa clubului de perete. Muzica era data la maxim, auzindu-se inca de afara si era pe placul meu. Mirosul de alcool si tigari m-a izbit de la intrare, iar peisajul, pur si simplu sublim. Cateva fete se " distrau " pe cinste spre deliciul celorlalte care priveau aproape balind. Pe mine nu prea ma impresionau, da, erau incitante, dar eu eram in cautarea unu bombonel apetisant si dornic de joaca. Ce puteam sa spun, eram un pervers si jumatate.
Am inchis usa si am mers la bar. Servea o tipa cu parul pana la fund, blonda, buna, dar pacat ca era fata.
- Hei tu !
- Cu ce pot sa te ajut papusel ?
- Da-mi o bere.
Avea niste ochii frumosi, verzi, dar era stearsa. Am desfacut capacul sticlei de marginea tejghelei si m-am intors cu tot cu scaun la vanatoare. Incaperea era destul de mare cu bai in partea dreapta si langa scari ce duceau sus. Nici nu vreau sa ma gandesc ce orgii erau acolo. Ba da, vreau, pe cine incerc sa pacalesc ?
Imi termin berea, mai i-au una. Inca una, alta si timpul trece la fel de repede. Imi privesc ceasul de la mana, era doisprezece noaptea. Nici prea tarziu nici prea devreme.
" Ah, mai stau. " mi-am zis pentru mine, si asa nu aveam ce face acasa.
- Mai da-mi o bere.
Ii zic barmanitei care s-a aplecat sa o i-a dracu stie de unde. Fustita ii era scurta si lenjeria aroape inexistenta, dar nu atragea, oricum pentru partea masuluina a acestui glob nu eram normal.
- Ti se vede curu'. ii spun in scarba si ma ridic dupa scaun.
Ii simteam privirea in ceafa, poate ma blestema in momentul acesta, dar chiar nu-mi pasa.
Am continuat sa merg pana la baie, prea multa bere duce la acest efect. Am intrat si era gol, ma mir. De obicei in acest gen de cluburi baile sunt pline cu tipi sau tipe ce se distreaza pe cinste.
Am pus sticla de bere jos langa picioarele mele, mi-am desfacut pantalonii si mi-am scos mandria la lumina, usurandu-ma.
Ca din senin, fulgerator, un pusti blond, ametit bine, a cazut ca bolovanul pe gresia baii. Ramasesem cu gura cascata privind toata scena. Doua matahale de tipi trageau de el in toate directiile, si de hainele lui. In usa statea o piticanie, blonda si ea, cu ochii albastrii si destul de voluptoasa care striga sa-i dea drumul. Parca ma uitam la un film de actiune, unul porno cu actiune.
Si totusi niciunul nu observase ca sunt si eu acolo. Pai ce e asta ?
Mi-am inchis pantalonii si am luat sticla de jos spargandu-i-o in cap unuia dintre tipii ce sarisera pe micutul blond beat. Unul a cazut, mai am unul. L-am apucat de umerii imensi si l-am izbit de unul dintre pereti pirzandu-si cunostinta.
Dei, cum am aflat ca il cheama a cazut in sezut sprijinindu-se de perete, cu buza sparta, la fel si arcada. Blonda s-a asezat in genunchi langa el si l-a luat in brate. Am dat-o la o parte si l-am ajutat sa se ridice, deabea se mai tinea pe picioare.
- Multumesc mult, nu stiu ce s-ar fii putut intampla daca nu apareai.
- Stiu eu. am spus uitandu-ma bland laa, avea lacrimi in ochii. Haide, va ajut eu.
A aprobat din cap si l-am suit pe blondin pe umar, iesind toti trei din club.
- Lucas ! Unde ma-ta ai fost ?! Iti bati joc de mine ? A spus repede, fulgerandu-l cu privirea.
- Iarta-ma Emily, a fost trafic.
- Nu mai pot eu de traficul tau ! Te-am chemat si trebuia sa zbori pana aici, ai inteles !?
" Da' de unde ? " mi-am spus in timp ce priveam la cearta celor doi. Tipul cel nou incerca sa se scuze gesticuland ca un apucat, iar pitica tipa la el. Am tusit vrand sa ma fac auzit si amandoi m-au privit.
- Hai, in masina cu voi! spusese tipul super dragut, care venise in ajutorul victimei .
L-am pus jos pe blond si l-am pus sa se sprijine de ochii portocalii aici de fata. M-am urcat pe motorul meu si am pornit, indepartandu-ma tot mai mult. Nu stiu de ce sau cum insa voiam sa-l mai vad pe tipul ala; Lucas -parca asa il chema-. Fara alte ganduri, reusisem sa ma fac pierdut printre umbrele noptii cu gandul la el.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.

#4
Yo! Buna fetelor, v-am citit capitolele, asa ca mi-am zis de ce sa nu las si eu un comentarie dragut acolo. Primul lucru care m-a tras a fost titlul, pentru ca e pitin ciudat ceea ce ii da o nota de mister. ...desi prima data cand l-am vazut mi-am zis "ce mama naibi titlu mai e si asta, de obicei chestiile cu "final" se folosesc la capitole nu la intregului fic" asa ca mi-am bagat si eu nasul aici... Acum dupa ce am vazut in mare parte despre ce e vorba cred ca e un titlu perfect.
De descriere si chestiile de genul asta nu spun nimic pentru ca mie imi place genul vostru de a povesti chiar daca nu este tocmai perfect. Il prefer pe asta in schimbul celui plin de expresii si adjective fara numar care te plictisesc si te fac sa te opresti din citit inainte de a ajunge la jumatate.
Idea mi se pare destul de interesanta (desi e genul care iti da mai toate detaliile chiar din primele capitole daca esti destul de deschis la minte sa le descoperi.)
Acum chiar vreau sa vad daca ceea ce cred eu ca se va intampla in urmatoarele capitole e corect sau ba, deci spor la scris si sa veniti repede cu next-ul va rog frumos ^^
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Solutia finala Apathy 22 11.118 19-04-2009, 10:34 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)