Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Cheile Infernului

#1
Nu sunt multe de spus in introducere. Poate doar ca ma distreaza rau sa scriu fic-ul asta si ca ador personajele mai mult decat am adorat pana acum personaje. Lectura placuta si ne vedem in urmatorul capitol~ ^^


Varsta minima: +16, +18
Gen: fantasy, yaoi, action, romance, mistery
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Oricare


Chapter one


Sala vibra din cauza zgomotului pasilor lui siguri. Marmura lucioasa si alba parea ca vrea sa se sparga, sa se transforme in cioburi fine de sticla. Incaperea parea imensa, infinita; cu bolti arcuite si inalte, cu pereti care se pierdeau in conuri de umbra spatioase. Niciodata nu isi imaginase in acel fel Raiul. Pasea in continuare, cu o cadenta aproape mecanica, apoi se opri, pe buze fluturandu-i un zambet obraznic. Isi scoase tigara din gura si o arunca pe jos, calcand-o atent si incet.
- Scuze de deranj, spuse el cu o voce calculata, rece si experimentata. Se uita in jur dupa vreun loc unde sa stea si isi baga mainile in buzunare, hotarand sa stea in picioare. Inteleg, ospitalitatea divina, continua el in aceeasi maniera, nedezlipindu-si ochii de la spectrul de lumina din fata lui. Ii putea zari frumusetea linistitoare, pacea atat de cautata, desi nu era decat o masa nemasurabila de lumina. Isi trecu de cateva ori privirea peste reflexia sa de pe podeaua lucioasa si alba, apoi isi scoase mainile din buzunar si isi cauta prin buzunare pachetul de tigari. Scose una si o aprinse, apoi spuse, expirand fumul ce se ridica spre boltile camerei ascunse in umbra:
- Care e treaba? Ce vrea Dumnezeu de la Antichrist?


***

Soarele se ridica greoi pe cer, imprastiind lejer raze caldute. Un vant de primavara facu ocolul camerei sale mici si il facu pe el sa isi traga patura peste cap. Printre jaluzelele prafuite se zareau fasii palide de lumina, facandu-l, din nou, sa mormaie nemultumit. Trecura cateva minute apoi incepu sa sune alrama si fu nevoit sa se dea de tot jos din pat, cascand zgomotos si intinzandu-se. Deschise jaluzelele si geamurile largi, lasand lumina sa intre in casa, apoi se indrepta spre bucatarie, scarprinandu-se in cap.
- Oh, Zeus... E deja noua, mormai el lipsit de viata si dadu drumul radioului, ascultand stirile. Sau macar incerca; zgomotele din jurul lui erau difuze. Isi puse la preparat cafeaua si scoase din frigider un pahar de iaurt, luandu-si o lingura. De undeva din sufragerie se auzi un tarait scurt, enervant. Barbatul ofta si apuca nervos telefonul, ingaimand un " 'neata".
- Sper ca nu m-ai sunat ca sa vezi daca m-am trezit, spuse el pe un ton rece, mergand inapoi in bucatarie. Lua o gura de iaurt, apoi inca una, ascultand vocea feminina de la telefon. Mormai vreo cativa de "da", apoi inchise telefonul, dand la maxim radioul si oprind cafeaua. Arunca telefonul undeva pe canapea si intra in baie, incuind usa. De dupa usa se putea auzi, pe langa sunetul apei care curge, un cantec fredonat, in acelasi ritm cu radioul.

***

Se uita in sus, catre cupola stralucitoare a domului, apoi isi arunca tigara, intrand in imensa biserica. Se uita in jur, la picturile peretilor si la luminarile ce miroseau frumos si tusi scurt, deranjandu-l pe barbatul scund din fata altarului, ce se ruga.
- Padre, disculpame mi retraso*, pronunta Dante cu un accent clar, hotarat si o voce fara infelxiuni. Preotul zambi calm, facandu-i semn barbatului sa se aseze, si ii spuse pe un ton bland:
- Mi hijo, escuchame. Un gran mal se acerca. Estas listo?* Dante dadu afirmativ din cap, incercand sa isi infrane nevoia de a fuma.
- Si, padre.* Preotul ii zambi intelept, apucandu-i mana si reveni, apoi, la rugaciunea lui, ignorandu-l pe barbat. Dante isi scoase rosariul din buzunarul interior al sacoului si isi impreuna mainile, plecandu-si fruntea.
- Te rog, Doamne, ajuta-ma sa trec cu bine peste provocarile ce vor urma... spuse in soapta brunetul si isi continua, apoi, rugaciunea. Padre, por favor, ruega por mi. Yo necesito la ayuda de su Santidad.*
- Por supuesto, mi hijo, spuse batranul cu un zambet parintesc pe fata.* Facu o cruce in directia lui si pronunta o buinecuvantare in latina, care avea menirea sa il protejeze pe Dante. Brunetul se ridica, facandu-si o cruce si saruta mana preotului, apoi iesi din biserica oftand. Se uita in jurul sau, apoi spre cer si isi aranja gulerul camasii.
- Un rau mare, ah? isi spuse el si porni in josul strazii, cautandu-se prin buzunare.

***

Uitandu-se in jos, nu vazu decat intunericul si cativa busteni plutind pe apa. Isi scutura mainile de pamant si se ridica din genunchi, injurandu-se in gand ca nu isi adusese cu el o sfoara. Incerca sa coboare direct in prapastie, dar nu reusi, asa ca isi prinse bine mainile in pamant si isi dadu drumul, usor-usor, la vale, pieptul si abdomenul lui fiind zgariat de pamantul pe care se tara. Ajunse jos si facu o rostogolire pe o parte, scuturandu-se apoi de praf. Isi scoase din buzunar cutia cu chibrituri si aprinse unul dintre ele, ferindu-se de liliecii ce venira ca o avalansa. Picioarele ii erau ude, din cauza apei ce ii ajungea pana la genunchi, iar mirosul aproape toxic de fecale de liliac il facura sa tuseasca.
- La naiba, data viitoare o sa imi aduc un intreg echipament, isi spuse el si se apara de miros cu o batista. Dupa ce se obisnui cu locul, inainta putin, afundandu-se tot mai mult in intuneric. Trebuia sa se opreasca constant pentru a aprinde un alt chibrit, iar asta ii incetinea mersul. Merse prin intuneric cateva zeci de minute, apa ajungandu-i acum pana la brau si, brusc, dadu de un perete solid si umed. Puse mana pe el si simti ca nu e fals, apoi injura nervos si vru sa se intoarca, insa ochii ii cazura pe altceva. Chibritul se stinse asa ca aprinse unul nou si, la lumina falfainda a acestuia, descoperi un schelet sprijinit de un perete al cavernei. La gat avea atarnat un medalion in forma unui semn ciudat, ca un "y" putin mai curbat. Dante zambi multumit si il trase de la gatul scheletului, celelalte oase cazand in apa rece. Cu utlimele trei chibrituri, dibui iesirea din pestera, apoi puse colierul la loc sigur si se catara afara din prapastie. Era murdar, tigarile ii erau ude si camasa lui curata si apretata arata acum ca o carpa.
- Mierda!** Nota de la spalatorie ma va falimenta, isi spuse el, uitandu-se la hainele ce le purta. Scoase din buzunarul interior al costumului medalionul si il analiza atent, intorcandu-l pe toate partile. Cu o privire suspicioasa, il puse la loc si porni spre masina sa ce o lasase la intrarea in padure.


*Padre, disculpame mi retraso = Scuza-mi intarzierea, parinte.
* Mi hijo, escuchame. Un gran mal se acerca. Estas listo? = Fiul meu, asculta-ma. Un mare rau se aproprie. Esti pregatit pentru asta?
* Si, padre = Da, parinte
* Padre, por favor, ruega por mi. Yo necesito la ayuda de su Santidad. = Parinte, te rog, roaga-te pentru mine. Am nevoie de ajutorul Sactitatii tale.
* Por supuesto, mi hijo = Bineinteles, fiul meu.
** Mierda! = echialentul cuvantului "shit" din engleza.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#2
Fic nou,yeee!!!In primul rand,imi place cum scrii.Am citit ficurile tale si mi-au placut la nebunie,mai ales Prizonierul,care dupa parerea mea a fost cea mai mare reusita,si sper,defapt sunt sigura ca si acest fic va fi si el o reusita.In al doilea rand,ador titlul(este misterios si totusi explicit,te face sa te intrebi multe si sa-ti imaginezi tot felul de scene care s-ar putea regasi in fic).Primul capitol mi-a placut foarte mult,Dante este un nume tare si care se potriveste cu titlul,dupa parerea mea.Debea astept capitolul urmator si spot la scris.Te felicit pentru acest prim capitol!P.S:Am observat ca te axezi pe fantasy si mistery,genuri care se afla printre preferatele mele,si asta ma bucura.
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#3
Oh, fic nou. Norocul meu :))...Ca-mi place cum suna titlul, iar continutul m-a lasat masca. Bine, nici chiar asa, dar imi place. Descrierea nu am ce zice. Buun se acea multumesc pentru traducerile de la sfarsit, nu nimeram exact cum trebuie tradus (nu le am cu spaniola).
Persnoajul principal este Zeus?...Uh, un nume puternic, sper sa fie si el al fel. M-a uimit momentul cand tatal lui este preot. Ceva neobisnuit si nou pentru mine :| , de aceea este grozav ce se intampla in pestera mai apoi. Amuzant cand se gandea la cat o sa ceara aia de la spalatorie..(am zambit), a fost amuzant deci nu ai cum sa nu zambesti macar.
In concluzie, asa de final, imi place si succes la tastat ca sunt curioasa ce va mai urma^^
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#4
Nu am ce spune mare lucru, insa imi place mult ce ai scris. Fie ca ai fragmentat de foarte multe ori.
Ficul e promitator, Klau, stiu asta, fiindca stilul tau e frumos, scrii detaliat, cu volum de substanta.
Idea, inca se afla in ceata la mine in cap, totusi sunt sigura ca are sa fie destula actiune care sa ma surprinda.
Abia astept nextul, ceau! *hug*

#5
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#6
Imi place fic-ul,este interesant,iar VandaQ te pricepi sa experimentezi.In primul rand,am o deosebita admiratie pentru faptul ca traduci frazele din spaniola,asta ma ajuta foaarte mult.Prologul este minunat,ma lasa fara cuvinte(cred ca am o idee despre ce o sa se intample in capitolele urmatoare din acest fic).Numele lui Dante este interesant,la fel si numele Raven si numele Aaron.Cea mai tare faza a fost cand Raven i-a spus lui Dante:"buna treaba,tigrule".M-a surprins faptul ca lui Dante ii era mila sa se uite la acel baiat,asta arata ca este bun in adancul sufletului sau,chiar daca este posedat de Antihrist.Am o intrebare:In calatoria sa pentru colectarea medalioanelor,Dante va intalni pe cineva care are un medalion si se va indragosti de acesta?(nu trebuie sa-mi raspunzi daca nu vrei,scuze daca am fost prea curioasa,asta e felul meu).Debea astept capitolul urmator,bafta in continuare!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#7
Uuuaaa..O.o..(un momento :))..) Gata! Multumesc pentru ca m-ai lamurit si da, cred ca Dante este un nume sexos ;)).
Hmm in capitolul asta m-o impresionat mult prologul. Spune destule ca sa inteleg si eu. Si oi, Lucifer este in Dante...interesant. Totusi este o nepotrivire de caracter dintre ei, asta am inteles in capitol. Lui Hellsan Case Dante ii era mila de baiatul ce fusese posedat de un demon. Apoi toata treaba cu Aaron si cu gagica periculoasa Raven, ma intreb ce-i cu ea? Inteleg ca-i de partea lui Lucifer, dar din ce cauza. Hmm asta ramane sa aflu..cu urmatoarele capitole.
Si acum noua aventura in SUA. Go Dante! :))
A da... si multumim pentru traduceri, chiar nu intelesesem nimic
Te astept cu next >:D<
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#8
Finally. Ceva la care scrie "yaoi" in titlu si nu este rau. Recunosc, nu am citit tot ce s-a scris pe aici, dar am intrat pe la unele topic-uri si am ramas cu un gust amar. Ori foarte prost scrise, din orice punct de vedere (gramatica jalnica, dialog pueril, descriere pusa aiurea etc.), ori povestea nu avea substanta, ajungandu-se cat se poate de repede la partile (emotionale si fizice) cu cei doi protagonisti. Bine, am citit peste tot in diagonala, acesta este printre singurele (mai este unul, cred) unde am si dat importanta fiecarei propozitii.

Am intrat fara sperante prea mari, dar m-ai surprins, felicitari! Nu zic ca scrii neaparat genial, este un cuvant mare, dar se vede potentialul si apreciez ca lucrezi si la poveste, plus pasajele in spaniola. Eu mai stiu cate ceva, deci inteleg replicile, foarte buna ideea. Personajele inca nu sunt bine conturate, dar mai este timp.
Totusi, nu numai povestea, ci si prologul pus inainte de ultimul capitol, ma fac inevitabil sa ma gandesc la Good Omens (Terry Pratchett si Neil Gaiman), desi am citit-o prin 2007-2008, daca o stii. Este un fantasy/comedy extrem de bun, arata incercarile ingerului Aziraphale si demonului Crawley de a indeparta sfarsitul lumii, de a opri nasterea fiului lui Satan, doar pentru ca s-au obisnuit foarte mult cu viata din lumea oamenilor. Mai este un fir narativ, dar daca ai citit cartea este inutil sa mai zic ceva, iar daca nu, te interesezi tu. Cert e ca in afara atmosferei care m-a facut sa ma gandesc putin la aceasta carte, eu i-am vazut mereu pe inger si demon impreuna, s-au facut destule fic-uri yaoi pe tema lor, hehe.

Oricum, felicitari pentru un yaoi promitator. Ar mai fi asta: "sa astepte ca corpul sa moara" - puteai evita cacofonia. Spor!
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#9
Hello~ I'm here. ^^ Cu un nou capitol. Nu mai am altceva de spus asa ca ma retrag si trec la a raspunde la comm-uri...

Mikky-rock68: Si mie imi place sa experimentez, deci, undeva, exista compatibilitate~ :)) Si da, Dante e un scump, chiar daca nu ai crede. Cat despre ideea de a se indragosti... Nu stiu, poate. * ma fac ca ploua * Nu, dar nu are niciun farmec sa spun ceva despre idee. Citesti si afli singurica~ * santaj~~ * Thx for your comm. * hug *
ohaio_angel: Antichristul este in Dante. :)) Asa cum spune si legenda/prologul. Raven are si ea povestea ei si Aaron la fel. Toti au povestile lor, doar ca trebuie sa ai putina rabdare~ ^-^ Mersi pentru comm si pentru ca ai trecut pe aici.


Chapter three


Isi baga mainile in buzunare, apoi se uita la semafor si trecu strada, mergand in acelasi ritm al sau. Se opri pe celalalt trotuar si se rezema de un stalp, apoi isi scoase o tigara din buzunarul pantalonului sau negru. O aprinse, sufland incet fumul, apoi isi aranja cruciulita metalica de la piept. De partea cealalta a stalpului sosi un barbat indesat, care ii spuse pe un ton jos, soptit:
- Ti l-am reperat.
- Tu esti Benny?
- Doar daca tu esti Dante, vanatorule. Dante se uita sec la barbat si se apropie de el, strecurandu-si mana in buzunarul interior al hainei sale. Scoase de acolo o foaie mototolita si o puse in buzunarul drept al pantalonilor, zambind dupa aceea.
- Pentru tine sunt Hellsan Dante, spuse el arogant si o lua inapoi spre cealalta strada, trecand pe rosu si fumand linistit. Se urca in masina lui neagra si ultimul lucru pe care Benny il mai vazu fu teava pistolului ce iese pe geamul fumuriu. Se auzi o impuscatura, apoi cateva tipete ce au fost repede acoperite de sunetul radioului pornit; Dante era deja la cativa kilometri distanta de acel loc, indreptandu-se spre Kansas.

***

Statea cu ochii pe usa casei, apoi auzi portiera deschizandu-se. Mana ii atarna afara din masina, scuturand tigara; trase un fum, apoi o privi pe Raven. Ochii ei il admonestau, de parca ar fi facut ceva gresit si ar fi dezamagit-o complet.
- Chiar trebuia sa il omori? intreba ea preocupata de rujul de pe buze. Isi aseza parul in oglinda retrovizoare, apoi reveni cu privirea asupra lui Dante. Brunetul ridica din umeri, cu un aer amuzat, apoi ii spuse pe un ton sincer:
- Nu.
- Si de ce ai facut-o?
- Imi place sa fac impresie. Raven pufni enervata si ii dadu una in brat, privind, la randul ei, usa casei.
- Mergem? intreba ea pe un ton calculat, secretuos. Dante ridica iarasi din umeri si stinse tigara, aruncand-o afara. Batranul isi va fi dorit sa nu se fi nascut, spuse Raven cu un ranjet malitios pe chip si isi lua geanta, iesind din masina. Dante isi verifica pistolul de la spate, asigurandu-se ca are suficiente cruci in el, apoi o urma pe femeie. Inaintara pe aleea pietruita din fata casei, apoi sunara la usa, asteptand cu zambete calme pe buze raspunsul. Usa se deschise si de dupa ea aparu un tanar, care mesteca in sictir o guma.
- Da? Cautati pe cineva?
- Ocupa-te tu de copil, spuse Dante serios si Raven il lua pe sus pe baiat, facandu-i loc brunetului. Baiatul se vaicari intreband ce se intampla si completand pe un ton nervos "si nu sunt copil!".
- Ce faci, batrane Sardo? intreba Dante cu un zambet profesionist pe chip, batranul din fotoliu uitandu-se uimit.
- Hellsan Case Dante si Raven Azael... sopti batranul demon, in timp ce Dante isi tinea atintit pistolul asupra lui. Cum m-ati gasit? continua acesta zambind demonic si se ridica, intreaga casa incepand sa se cutremure.
- Stii tu, Google, spuse zeflemitor Dante si Raven isi dadu ochii peste cap.
- Omoara-l odata, spuse ea pe un ton nerabdator si poruncitor. Sardo zbiera amenintator, maraind si se uita cu ochii lui rosii si fata contorsionata la cei trei.
- Draga, e mai frumos sa te joci cu prada inainte, spuse brunetul pe acelasi ton batjocoritor. Sardo marai mai puternic si pronunta cateva cuvinte in latina, injurandu-l pe Dante. Brunetul rase scurt si isi pregati pistolul, gata sa traga; demonul incerca sa il atace, insa inainte de a face un pas una din crucile sfintite din pistolul lui Dante trecu prin el, gaurindu-l. Raven acoperi ochii baiatului, iar Sardo incepu sa zbiere, toate lcrurile din camera luandu-si zborul intr-o tornada furioasa.
- La pamant! striga Dante si se aseza aproape pe burta, deasupra lui Raven si a baiatului. Demonul continua sa pronunte cuvinte in latina, maraind si aratandu-si coltii, insa gaura prin care trecuse crucea se tot largea, descompunandu-l. Deodata toate lucurile cazura si linistea se auzi, iar in urma lui Sardo nu mai ramasese decat medalionul in forma de secure. Dante se ridica si il lua, spunand apoi cu o fata serioasa si lipsita de respect:
- Si, apropo, tu esti fiu de curva. Se uita spre Raven si spre baiat, spunand: Pustiu', tu ce cauti aici? Baiatul se scutura, uitandu-se in jur si se aproprie de brunet, uitandu-se la medalion.
- Nimic. Castigam niste bani facand curatenie pe aici, raspunse baiatul, apoi intinse mana amical, spunand: Eu-s Jake.
- Nu avem nevoie de cunostinte, spuse rece Raven si Dante ridica din umeri, urmand-o pe femeie afara din casa. Se urcara in masina si Raven vru sa porneasca, insa portiera se deschise si Jake intra in masina, spunand pe un ton jovial:
- Unde mergem acum? Dante se uita la femeie si aceasta la baiat, apoi spusera amandoi, in acelasi timp, revenind cu privirea la drum:
- Spania.

***

Soarele arzator, din care se infruptau toata ziua portocalele rotunde si lucioase, se scalda acum in marea aproape cenusie, lasand ca noaptea sa se desfasoare pe bolta cerului cu plasele ei de stele si nuantele de funingine. In camera de hotel a lui Dante lumina era aprinsa, lasand la iveala curbele perfecte ale lui Raven. Bruneta, cu miscari usoare si largi, care ii permiteau intreg corpului sa se unduiasca, se schimba in camasa ei de noapte violet. Cand se intoarse, vazu zambetul pervers al brunetului si pufai amuzata, urcandu-se in pat. Barbatul o trase sub patura subtire si o saruta pe gat, repetand miscarile pe care el le facea de fiecare data cand se culcau impreuna. Vru sa treaca mai jos, insa se auzi usa si de dupa ea, cu o privire amuzata si un zambet strengar pe fata, aparu Jake, doar in pantalonii lui scurti si un maieu.
- Ce cauti aici? intreba Raven, fixandu-l cu o privire aproape furioasa pe baiat.
- Usor, scuze. Nu stiam ca voi... Stiti voi.
- Acum stii, sterge-o! spuse din nou bruneta si ofta, lasandu-se in asternuturi. Dante ofta la randul lui si se uita la femeie, ingaimand un "nt" deranjat.
- Nu o baga in seama, Jake. Pentru ce ai venit? intreba brunetul, aproape zambind. Cumva, pustiul acela ii amintea de el cand era un "pusti". Incapatanat, nu prea vorbaret, dar cu suficient tupeu incat sa dea replici oricui. Jake se holba cu ochii lui albastri la Dante si chicoti aproape infantil, apoi intra in camera si inchise usa. Zburda pana la pat si se tranti intre cei doi, Raven ingaimand un "au".
- Am venit sa dorm cu voi, spuse blondul cu o figura lipsita de vreun semn cum ca ar fi cerut voie. El doar ii informa pe cei doi. Dante ofta din nou si il inveli pe baiat, apoi se intoarse si se aseza comod pe perna, inchizand ochii. Nimic nu va mai fi la fel de acum...
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#10
Intotdeauna ^^ Am mai citit din creatiile tate si mi-au placut si da voi avea rabdare. Promit! :D
Dar Dante asta, criminal mai este, in capitolul doi ii era mila de un tanar. Devin confuza, dar in legatura cu personalitatea lui. Totusi mai sunt is replici amuzante cum ar fi ceea cu Google :))...am zambit, pacat ca urma o lupta, in care mosu' ajunge mort.
Bun, acum au devenit dadace:)). Genial, mai ales la faza cu -Spania. , au zis in cor (hai ca este comedie, chiar si asa) . Si se apre ca am avut drepata. Jake va dormi cu cei doi in acelasi pat. Ma mir ca Raven nu a comentat nimic sau a vrut, dar am, o intrebare: (nu astept raspunsul decat atunci cand va aparea in capitolul respectiv, dar totusi am s-o spun): De ce Jake nu a fost speriat de ceea ce s-a intamplat 9in casa cu batranelul) si apoi a venit la cu ei in Spania?
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)