Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Blue Blood

#41
Oh, my feels... -.- Brian, pe care il adoram ca si tip "cool" s-a dovedit a fi un fel de filantrop. Mhmmmm, tot imi pare al naibii de sexos. Deci, am aflat povestea din spatele misterului sechestrului lui Akio.
Si, Shaan, ma boy~ God, de cand nu te-am mai vazut pe aici? :X De data asta ai sa folosesti o drujba? ^^ Oly, de ce il bagasi pe asta aici? Iti place sa iti torturezi personajele? -.-
Anyway, capitolul mi-a placut. :X Mai ales sarutul dintre Brian si Akio. Awwww~ Totusi, daca Brian nu vine dupa Akio, te spanzur! Ai auzit? grr
Pana la spanzurare, mult spor la scris si multa inspiratie~ ^^ Kiss-you~
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#42
In primul rand salut din nou!!! Ma bucur ca ai adus continuarea si merci ca m-ai anuntat scumpa. Soo a fost ....te las in suspans. Akio a prins tupeu, situatia se incinge. Brian, sincer ca intotdeauna, naiv, orb metaforic vorbind si sexos. 21 Deci Brian e sincer, ii spune franc lui Akio, dar este naiv fiindca a crezut-o pe micuta vrajitoare. Pe bune, esti lord ce Dumnezeu, pacalit de o vrajitoare? Nu va da bine, presitigiul lui e pe culmi daca se afla. Orb, fiindca nu vede ca a gresit, inteleg ca l-a ferit pe Akio pentru o vreme de suferinta, dar totusi la privat de o viata libera si *normala*. Ce cauta Shaan in peisaj? Nu a distrus totul deja? Ce mai vrea de la firavul Akio, care ii salta inima cand il vede pe Brian? Ca tot veni vorba, Akio e topit dupa regele nostru, dar nu-si da seama sau nu vrea sa recunoasca. Stiu poate ma pripesc, dar stiu ca relatia lor vor avansa la sigur. Brian, unde Dumnezeu esti? Salveaza-l pe micut, ca de nu te jupoi cu pene cu tot!! >.<""""!!!
Sa trecem la partea a doua,
Gramatica e excelenta, nu am observat nici o greseala de tastare. Modul tau de expunere: descrierea 8 . Ador stilul tau de a relasta tot ce se intampla. Dialogul, preferatul meu, pus mereu unde trebuie, unde este cu adevarat necesar. Dar sa nu faci greseala de a pune prea putin dialog, ar arata plictisitorsi inestetic penru cititor. In rest totul excelent! Nu am dubii, ai talent.
Soo ficul tau este *stralucitor* si foarte reusit. Ca intotdeauna te astept cu nextul. Succes la scris si anunta-ma. Kiss you hug
The world is different. Depends how each looks at the world ^ ^ I dare to look in colors ^ ^

#43
'Neata! 37
M-am indragostit de ficul tau!
Mi-as dori sa am cuvinte sa pot descrie cu cata placere iti citesc creatia. Te felicit!

De-a lungul capitolelor, am observat cum suferinta imensa a baiatului scade usor, ca apoi sa creasca la un nivel si mai inalt! Brian este o persoana foarte... interesanta. Este un personaj pe gustul meu, dar micutul print, continuand sa calatoreasca si sa treaca pragul altor probleme si altor dureri, facand loc suspenelor, lacrimilor si fricii, ma fascineaza.
Sa spunem ca ora asta tarzie este de vina, caci se pare ca, la cat de obosita sunt, nu mai stiu sa ma exprim corect.

Tu ai inteles ceva? Eu nu...

In orice caz, imi doresc ca Brian sa-si dea seama de viclenia si rautatea noii vrajitoare si de planul lui Shaan, si sa-l salveze pe Akio.

Iti multumesc frumos pentru ce faci! bye
pupic
:dead: Nu voi uita sa mor cum nu uit sa traiesc :dead:
[Imagine: nn8g3s.jpg]

#44
Hello!pupic. Mersi ca m-ai anuntat si scuze ca nu ti-am lasat comentariu mai devreme , cu toate ca am citit capitolul acum vreo doua zile , dar s-a intamplat din lipsa de timp. Oricum , mai bine mai tarziu decat niciodata , nu?4^^". A fost o continuare cu rasturnari de situatie , deci a fost captivant , cel putin pentru mine. Ai avut trei greseli , deci e destul de ok din punctul asta de vedere:
-"devenise o ploaie domola"(domoala)-aici n-am stiut sigur daca a fost o greseala de tastare sau de gramatica , d'aia am preferat s-o pun.
-"nu e deajuns ca este o muritoare"(de ajuns)
-"Buna Akio"(Buna , Akio!)- "Akio" este substantiv in vocativ , deci este izolat de restul propozitiei prin virgule sau are virgula dupa sau inaintea lui.
Sunt sigura ca acel vampir obsedat , Shaan , i-a mai copt lui Akio ceva la foc mare , cu un adaos de suferinta , dupa gust. Banuiesc ca de data asta va interveni Brian , dar am rabdare pana la capitolul urmator71.
Deci , sper sa vii repede cu nextul pentru ca sunt nerabdatoare sa aflu cum va evolua povestea ta. Asa ca iti urez spor la taste!hug3

#45
Va multumesc foarte mult pentru comentarii hug. Sper sa nu-l urati asa de tare pe Shaan dupa acest capitol, deci sper sa va placa:

Capitolul 13

Shaan continua sa-si pastreze zambetul arogant, in timp ce trupul meu tremura din toate incheieturile. Se asezase pe unul dintre fotolii de parca eu nici nu eram prezent.
- Ai de gand sa stai zgribulit si lipit de un perete sau sa iei loc?
Intrebarea imi era adresata pe un ton ironic, iar chipul sau denota cu desavrsire bataia de joc pe care acesta cu siguranta mi-o adresa. Facand cativa pasi ma asezasem pe un scaun ce era destul de indepartat de vampir. Imi era frica, trebuia sa recunosc ca nu as fi fost capabil sa raspund lucid la vreo intrebare in acest moment, ma temeam prea tare, iar el o stia preabine. Tot ce speram era ca Brian sa realizeze jocul de teatru facut de Anette si sa ma scape din locul asta- ma simteam mai rau decat un sobolan inchis in capcana.
- Brian nu va veni. Am cascat ochii de uimire si l-am privit socat pe Shaan, stia cumva ce gandesc? Era imposibil...
- Stiu ca iti pui speranta in el, asa ca nu era prea greu sa ghicesc ce astepti, insa iti garantez ca nu are nicio sansa sa scape de blestemele Anettei. Daca printr-o minune Lordul se trezeste nu va putea parasi castelul.
Oricat de mult il detestam pe Shaan, trebuia sa recunosc un lucru: era un vampir inteligent ce nu se baza pe putere, ci pe strategie. Poate ca din aceasta cauza Brian nu reusise sa-l prinda pana in prezent, il caracteriza viclenia asemeni unui sarpe.
Anette intrase in camera cu o tava pe care se afla o stilca si doua pahare. Le lasase pe masuta de langa fotoliu si iesi cu o plecaciune, nu inainte de a ma privi cu un zambet superior. Cred ca se bucura imens de reusita ei, ma fraierise atat pe mine cat si pe Lord. Si se spunea ca fetitele micute sunt inocente. Nu stiu de ce, dar scena asta imi amintea de seara in care Brian ma invitase pe terasa castelului alaturi de el, stiu ca simteam acelasi gol in stomac si doream sa ma ingrop in pamant cat de rapid posibil. Shaan desfacuse dopul sticlei si turnase in ambele pahare ceva ce puteam ghici ca este sange, iar la cat de "bine" am ajuns sa-l cunosc pe vampir puteam jura ca nu este sange de animal. Il priveam suspicios, asteptand sa aflu de ce ma adusese in acel loc. Putea foarte bine sa intre si in castel-o mai facuse si inainte, insa preferase sa ma tarasca undeva departe de acel loc, in padure.
- Stii ca esti foarte amuzant cand mori de frica si esti confuz? Semeni cu un fel de pisicuta abandonata.
Cat puteam sa detest ironiile si tonul dezgustator pe care Shaan il folosea. Incepuse sa se joace cu paharul, sorbind doar o mica parte din lichid. Deja ma treceau fiori pe sina spinarii, iar dintr-un motiv sau altul simteam cum sunt sugrumat de un boa invizibil.
- Tu nu ai de gand sa te atingi de pahar? Sa stii ca nu te musc daca te apropii. Mbine, poate nu prea rau.
Rasul sau ma facea deja sa tremur si mai tare. Bataia lui de joc era insuportabila, urma sa ma aduca in curand la lacrimi si asta era sigur. Ma ghemuisem cat de mult posibil in acel scaun, incercand sa fiu atent pana si la un fir de praf de pe covor, decat la situatia in care ma aflam. Shaan se folosise de viteza-i inumana pentru a ajunge langa mine, insa cand isi asezase mana pe umarul meu am tresarit cu un tipat, sarind practic de pe scaunul ce cazuse. Eram din nou lipit de perete tremurand incontrolabil, incercand pe cat posibil sa stau departe de vampir.
- N-am intentia de a-ti face ceva, daca voiam pana acum o faceam. Vreau sa discut, asa ca mai bine ai lua un loc si ti-ai destupa bine urechile, caci nu repet.
Ironia din glasul sau era lasata deoparte, Shaan devenind mult mai serios de cat l-am vazut vreodata. Am pasit incet spre unul dintre fotolii, asezandu-ma si continuand sa tremur de spaima. Ce putea sa fie atat de important incat vampirul sa mearga atat de departe? Shaan isi reluase locul in fotoliul de langa, asezand paharul din mana lui pe masa, apoi incepu sa vorbeasca:
- Am s-o iau cu inceputul. In primul rand cred ca memoriile ti-au readus destule detalii din noaptea in care parintii tai, adica regele si regina rasei noastre, au fost anihilati. Nu voi intra in detalii, am sa sar direct la subiect. Lordul anterior a numit un "Kishi"* ca sa citez documentele responsabil cu protectia ta din umbra. I se incredintasera chiar si cei mai priceputi vampiri pentru asta, insa in seara aceea a esuat. Inainte sa poata apara familia regala sau sa te salveze din ghearele tradatorului, aici referindu-ma la Brian, a fost anihilat de draguta vrajitoare ce-l insotea mereu pe nenorocit, adica Yuna.
Aveam ochii mai mari decat cei ai unei broaste, uimirea mea depasea orice fel de granita posibila existenta. De unde stia Shaan atat de multe? De ce imi spunea atatea? Facandu-mi rost de putin curaj, am intrebat avand vocea tremuranda si aproape soptita:
- Ce... Ce legatura... A... Are asta cu... Cu mi...Mine?
Vampirul zambise, scotand un mic pufnit de parca as fi spus un fel de gluma proasta. Probabil ca era o nesabuinta din partea mea sa-l intrerup, nu doream sa-l infurii, stiam de ce este capabil.
- Are o foarte mare legatura. Acel Kishi, era tatal meu si al lui Elah. Noi nu am stiut nimic de incident, Brian o amenintase pe mama cu moartea noastra daca incerca sa sufle si un singur cuvant. Insa, mie nu mi-a mai pasat in prezent sa sap dupa adevar. Elah a fost ucis de prost ce a fost incercand sa te muste, iar mama l-a urmat cand eu am devenit inamicul Lordului pentru ca imi varsasem nervii profitand de tine. Acum vine si legatura cu persoana ta. Conform tuturor documentelor titlul de Kishi trebuia transmis in familia mea generatie de generatie, in concluzie eu ar trebui sa te protejez.
Am tresarit cand il auzisem cuvintele. El+protectie+eu= Apocalipsa! Era o ecuatie foarte simplu de elucidat, nu aveai nevoie de mai mult de un neuron sa-ti dai seama ca Shaan nu va fi in stare sa ma protejeze in toata viata lui, nu avea motiv, era total indiferent fata de altii si eram sigur ca ma vede pe post de jucarie sexuala, asa cum si el recunoscuse in seara aceea de cosmar. Ma cutremurasem amintindu-mi si priveam undeva pe covor un punct fix, asteptand sa continue.
- Stiu, pare imposibil, improbabil ca eu sa fac ceva pentru cineva. De fapt, chiar asa e, nu ma vezi nici ridicandu-ma de pe scaun daca nu am un motiv intemeiat. Totusi, nu mi-as fi pus vrajitoarea in pericol degeaba, am un motiv pentru care te-am chemat aici. Brian planuieste sa te foloseasca pe post de papusa, nu ma crezi e doar problema ta. Te pot asigura ca Lordul nu are nici cea mai mica intentie de a te repune in drepturi. De aceea, Akio, vreau sa te hotarasti: vei fi marioneta lui Brian pentru tot restul vesniciei sau ai de gand sa te pregatesti pentru o confruntare pentru a-ti lua inapoi ce-i al tau de drept? In caz ca alegi a doua varinta, eu imi voi lua titlul de Kishi, ajutand. Si ca sa nu iti trezesc suspiciuni, da, imi va face placere sa-l vad pe Brian cum ii fuge asa-zisa regalitate de sub picioare. Asadar, decide-te, Akio... El sau eu?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kishi= cavaler
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#46
Ador fic-ul tau,numele este tare,la fel si povestea,iar tu scrii foarte bine.Interesant capitol.Nu ma asteptam ca cei doi sa discute ci ma gandeam ca Shaan va abuza iar de bietul Akio.Sincer sunt in dilema, nu stiu pe cine sa sustin,pe Brian sau pe Shaan(desigur ca inainte de a citi acest ceapitol l-as fi ales pe Brian).Shaan cel de acum a fost tare si serios,chiar i se potriveste titlul de Kishi,desi sunt cu Akio in privinta faptului ca Shaan nu ar misca niciun deget fara a avea ceva de castigat,cea ce ma pune pe ganduri.Nu stiu pe cine va alege Akio,dar am vaga impresie ca cel ales va fi Brian.Ecuatia " El+protectie+eu= Apocalipsa!" pe langa faptul ca e adevarata si amuzanta,ma face sa ma intreb daca nu va fi ceva intre cei doi. Debea astept continuarea si spor la scris.P.S:Scuze ca nu am comentat mai devreme!
[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]

#47
Daca fac atac de cord sau mi se opreste inima, e vina ta. O sa traiesti cu vina asta pe constiinta toata viata, ma auzi? La inceput am crezut ca micul si inocentul dhampir Akio si-o va lua rau de la nesuferitul ala si ca ori va muri inecat in propriul sange, mancat de lupi si alte vietuietoare, ori isi va pune el singur capat zilelor. Apoi am picat intr-o emisiune talkshow - hai sa bem un pahar cu sange si sa vorbim. * Btw, replica cu "nu te musc tare" a fost simpatica rau~ 21 * Dar despre ce vorbim? Cu siguranta nu vorbim despre cum Shaan l-a violat ca animalul pe Akio si nici nu isi va cere scuze pentru ce a facut. Doar e vorba de Shaan. Si dupa ce am citit... Mai bine nu citeam! 22 Brian e bun, Brian il iubeste pe Akio, Brian ii vrea binele, Shaan este un nebun, hartuitor, violator, mincinos etc! Deci nu imi spune mie ca Lordul meu drag e rau.
Bine... Poate e rau. Si ce? Se mai gasesc oameni rai pe lumea asta, dar nimeni nu porneste revolutie impotriva lor cu o armata intreaga de vampiri suparati. Deci Akio ar putea alege foarte bine sa ramana cu Brian, nu? 5 In caz contrar... Revenim la primul rand al comm-ului: moartea mea iti va macina toata constiinta! * deep breath * Dar a fost frumos. ^^ * nu am intreba ce a fost cu asta, ca degetele mele scriu fara sa le controlez... *
Si in cazul in care nu ma omoara decizia lui Brian ma va omora curiozitatea inainte, asa ca: mult spor la scris. Ai nevoie, caci pana nu aduci next-ul tot curioasa raman. Aw~ Si mai era ceva de spus. Il inteleg total pe Shaan~ Akio speriat de moarte e asa dulce ca l-as putea devora incep, desfatandu-ma cu privirea speriata si inlacrimata~ :X Gata. Atat am avut de spus~ ^^ 'Kiss you~
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#48

#49
Hey!pupic. Mersi ca m-ai anuntat ca ai pus continuareahug. Observ ca-ti face o deosebita placere sa rastorni situatiile , sa le amesteci , sa le bati pana se fac spuma. Nu ma asteptam ca tocmai Shaan sa fie cel care sa-l avertizeze pe Akio de asa ceva13. El , cavaler?!Plus ca l-a abuzat pe cel pe care ar fi trebui sa-l apere... Si , intr-adevar , nu ar fi acceptat sa-l apere pe Akio doar pentru ca asta se transmite din generatie in generatie , trebuie sa fie ceva care sa-i faca si lui placere. Pana la capitolul asta i-as fi tinut partea lui Brian , dar acum sunt neutra.
Ai avut vreo doua greseli4 :
-"se spunea ca fetitele micute sunt inocente"- "fetitele micute" este pleonasm.
-"devenind mult mai serios de cat l-am vazut vreodata"(decat)
Nu ma pricep deloc la mate , plus ca este una dintre blestemele vietii mele , dar ecuatia "El+protectie+eu= Apocalipsa!" mi-a palcut21.
Te astept cu urmatorul capitol! Bye!<3

#50
Am mai citit acest fic dar mai demult. Pot spune ca imi place enorm.
Ce e cu acest Shaan? Si ce e cu atat de multe cuvinte indiene? Iti place India?
Ma rog, nu e treaba mea! Atata vreme cat nu transformi totul dupa cultura indiana. Vreau sa-l lasi pe Akio nipon Smile
La fel ca si Funny Bunny mi-a placut ecuatia. De fapt e singura ecuatie care mi-a placut vreodata. Intre noi fie vorba ^^ urasc matematica.
A da! Daca Shaan asta ii face ceva lui Brian sau lui Akio il omor.
Cam atat am avut de spus. Spor la scris! ^^
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)