Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care este seiyuu-ul vostru favorit din fic? (voice actor)
Morikawa Toshiyuki
33.33%
6 33.33%
Miki Shinichirou
5.56%
1 5.56%
Mamoru Miyano
55.56%
10 55.56%
Noriaki Sugiyama
5.56%
1 5.56%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Between The Sheets

#1
In topicurie vechi exista la fafiction o categorie cu bands,anime etc. Acum nu mai exista asa ca trebuie sa-mi postez ficul aici. Se bazeaza pe seiyuu. Nu am niciun drept asupra persoanelor care apar, dar actiunea este originala. Multumesc!

Nu am niciun drept asupra pozelor si persoanelor care apar in acest fic!


[Imagine: Morikawa-Toshiyuki-seiyuu-18815311-353-559.jpg] Morikawa Toshiyuki

[Imagine: 227053-shinichirou_miki_047.jpg] Miki Shinichirou

[Imagine: Noriaki+Sugiyama+sugiyama_02.jpg] Noriaki Sugiyama

[Imagine: mamoru-miyano-708416l-poza.png] Mamoru Miyano



Capitolul 1

(MIKI)

Sa nu va vina sa credeti cu cine stau eu pe canapea la o ora atat de tarzie si sa nu va imaginati ca ar fi cine stie ce gagica pentru ca v-ati insela. Tot ce am facut a fost sa ne sarutam si atmosfera tensionata din camera s-a transformat intr-un joc al seductiei. Acum nu-mi pot scoate din minte momentele de inceput ale acestei relatii...Vagi amintiri care nu-mi dau pace si nu as vrea ca intr-o zi acestea sa devina senzatii dulci amare.
Acesta eram eu, imi placea sa ma gandesc timp indelungat la actiunile mele, la cum arat sau cum voi arata cand voi deveni un bosorog trist, urat si jalnic care nu va avea niciodata o prietena. Meseria imi rapise ce-i mai frumosi ani din viata, chiar cand aveam nevoie de ei. Acum aveam deja 43 de ani si inca imi statea gandul la agatat - ce ar fi spus oare tata?? La prima vedere paream ca un "golanas". Si cand eram mai tanar aratam asa, dar acum e si mai si. Am multi fani pentru ca slujba imi permite acest lux, seiyuu este o meserie destul de dificila. Unii oameni cred ca este o joaca de copii sa faci niste voci, dar asa ceva eu nu puteam sa accept si daca nu as fi intrat in pielea oricarui personaj pe care l-am jucat, cred ca nu as fi rezistat atat de mult in industria asta. Eram constient ca aratam bine, lumea ma placea, dar oare cum de nu aveam o prietena?? Aveam bani, aveam o slujba care imi aducea si mai multi, o casa luxoasa, EU, ce altceva isi puteau dori. Poate imi gaseam si eu vreo pustoaica rasfatata care sa vrea sa stea cu mine, fie doar si pentru banii mei, dar nici vreo aventura din asta nu aveam. In liceu toate fetele roiau in jurul meu, iar acum daca analizez de ce nu se mai intampla la fel, primul lucru care imi vine in minte e ca nu am timp sa fac asta.
M-am hotarat intr-o dimineata sa plec spre birou incercand sa fiu putin mai destins ca in alte zile si pornit sa o iau mai usor cu munca. Omule, sa fim seriosi acum, nici nu stiu de cand nu am mai intrat intr-un club, dar probabil as fi prea ciudat sa mai fac asta. Intr-o gramada de pustani sa care mai de care sa mai vezi si cate un "tataitza" din asta ca mine. Gata! Dupa ce inregistrez vocea de pe scenariul de azi dau o raita prin magazine sa vad ce as putea sa-mi cumpar de Craciun si sa le cumpar si colegilor cate ceva, la urma urmei eram o mare familie (aveam o inima mare, ma simteam darnic azi). Azi era destul de usor pentru ca aveam de facut un rol destul de amuzant, il jucam pe Kisuke Urahara pentru noile episoade din Bleach. Ma intrebam oare daca in Naruto o sa mai para vreodata Mizuki. Ce trist! In Naruto nu sunt asa de important ca Noriaki (Sugiyama - Sasuke). Nu urmaream manga-urile cu Naruto asa ca nu stiam daca voi mai avea vreo scena.
Am intrat in companie destul de pornit sa termin repede cu rolul de azi si m-am ciocnit de Noriaki care mi-a zis ca trebuie sa ma duc la etajul trei deoarece azi face vocea lui Ishida unde lucram eu de obicei. Era un chin sa urc pana la trei, norocul meu a fost ca s-a oferit sa ma conduca pana acolo, uram sa merg singur cu liftul.
- Nor-tan (Noriaki), imi place camasa ta. Vreau si eu sa-mi cumpar, dar alta culoare. Incepusem sa fac conversatie cu Noriaki.
- Serios, ce culoare ti-ar placea, albastru? Parea destul de interesat Noriaki.
- Roz...Raspund fara pic de ezitare. Din aia cu floricele.
- Roz??? Se alarma Noriaki. Bine, daca asa iti place tie...Dar eu as fi ales albastru...
"Imi place cum ii sta in albastru." Gandea Noriaki , rosind putin.
- Da vreau roz. Spuneam hotarat. Poate ma scoate in evidenta in asa fel incat sa am si eu o prietena!! Tipa Miki.
- Nu se poate, inca te gandesti la faza cu prietena? Rostea Noriaki printre chicote.
- Ce e gresit in asta? Vreau sa-mi gasesc si eu pe cineva...
De la etajul doi in lift se urca Morikawa Toshiyuki. Era unul din colegii nostrii de la AXL. Porecla lui era Mori-Mori. Mi se parea un tip foarte de treaba, mai ales de cand am facut cu el vocile pentru Haru Wo Daiteita si Fuyu no Semi. Intra foarte bine in pielea personajelor, punea suflet in tot ceea ce facea si in afara de asta arata foarte bine pentru cei 44 de ani ai sai. Azi era imbracat in camasa neagra, cravata gri si vesta la fel. Poarta ochelari cu rame dreptunghiulare azi si ca de obicei are lentile pe care daca le privesti ti se par galbene. Era in pas cu moda, ce pot sa spun. Pantraloni la dunga si pantofi negrii cu botul rotund.
- 'Neatza, Miki, Nor-tan...Spunea Mori pe jumatate adormit.
- 'Neatza. Ma repezisem eu sa-l salut. Ce bine arati azi.
"Nu-mi vine sa cred ca am zis asa, cum o sa interpreteze saracul Mori-Mori?"
- Oh...Merci. Spuse acesta cascand. Nici nu parea ca realizase de fapt sensul comentariului meu.
Noriaki imi facuse un semn cu cotul spunandu-ne ca el se va retrage ca are mult de lucru, obisnuita replica a lui Nor-tan.
- Mori, unde mergi? Intreb eu nerabdator.
- La trei. Imi spuse scurt Morikawa. Tu?
- Si eu la fel. Se pare ca vom merge impreuna...

To be continued
Bye :)

Este al II-lea fic pe langa "iubire inecata in...transpiratie!?"
Am sa postez in paralel la ele asa ca no problem for me.
Sper ca veti trece pe aici, si-mi veti lasa commuri bune si rele. :)

[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#2
Se pare ca-s prima [sau dau edit]. Nu vreau sa-ti stric cheful sau sa te descurajez din a continua dar am careva sfaturi sau putina cretica, depinde cum vrei s-o iei. In primul rand dialogul a fost cam slabut, a fost destul dar cam banal; capitolul nu prea a avut descriere. In al doilea rand pentru un fic yaoi caracterele personajelor nu se potrivesc daca nu era mentionat in titlu ca este yaoi sau daca nu imi dadeam seama dupa nume il puteam cunfunda cu un yuri. Nu pot zice ca nu te pricepi, este primul fic pe care il citesc si este scris de tine dar parerea mea este ca pentru un personaj masculin, mai ales cu varsta pe care ai mentionat-o sa se comporte ca o adolescena...
PS.: Aceasta este parerea mea, daca vrei sa ti cont de ea bine daca nu...nu.
In rest capitolul a fost bun ce pot comenta cand sunt asemenea bunaciuni in el, cu mici exceptii.:D
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi next-ul, te rog!

*hugzz*

#3
Multumesc pentru comment. in legatura cu caracterul persoanei care descrie in primul capitol...asa trebuia sa fie (vei vedea de ce...in primul rand vei vedea ca are o atitudine mai bitchy haha) Fiind primul capitol nu puteam sa-l conturez dintr-o data. Am alt stil. Sper ca ai inteles ce vroiam sa spun, dar accept criticile. Stiu ca puteam descrie mai mult. Tnx inca o data si sunt bucuroasa ca am un cititor deja.


Capitolul 2

(MORIKAWA)

Ma intreb cate minute, ore, zile vor mai trece pana cand voi putea sa-mi scot din cap cum a inceput totul? Poate imi voi aminti toata viata acea fericire ca in sfarsit cineva vrea sa ii fiu aproape si ca eu de asemenea am nevoie de acel cineva precum am nevoie de aer.
Totul incepuse intr-o dimineata cand a trebuit sa merg la birou si mi s-a zis ca voi colabora din nou cu niste seiyuu pe care am avut placerea sa-i cunosc cu cativa ani in urma. Directorul mi-a spus ca voi juca unul din rolurile principale alaturi de Miki Shinichirou (il cunosteam pe Miki pentru ca am facut impreuna cu el vocile lui Katou si Iwaki din Haru wo daiteita, pe Akizuki si pe Kusaka din Fuyu no Semi). Miki ajunsese sa fie unul din cei mai buni prieteni ai mei, era cineva pe care te puteai baza. Unii care nu l-ar cunoaste ar spune ca este doar plin de el, mereu incercand sa faca pe victima, dar eu il respect si imi place atitudinea lui. Vrea sa ascunda prin comportamentul sau cati ani are si daca ma gandesc mai bine si eu vroiam acelasi lucru. Inca ma uitam la anime, citeam manga si aveam o colectie Beyblade (sa mentionez ca am 44 de ani).
M-am trezit a doua zi mai somnoros decat oricand pentru ca am inregistrat pana tarziu si nu am dormit bine deloc. Mereu am fost genul care pierde noptile si nu recupereaza somnul pierdut, am suferit in multe dati din cauza epuizarii acumulate. Tocmai in dimineata aceea, cand vroiam sa fiu mai odihnit decat oricand! Oricum nu eram nici foarte ingrijorat, caci avea sa fie o zi din cele relaxate, in care nu ies asa tarziu din studio.
Mi-am ridicat capul de pe perna si imi parea ca am dormit o mie de ani, dar tot eram obosit. Paream un zombii gata sa manance cateva creiere. M-am dat jos din pat aproape tarandu-ma pana pe podea. Eram imbracat doar in boxerii albi stramti si m-am dus spre frigider hotarat sa-mi fac un sandwich, dar pana la urma nu am baut decat o gura din sucul de portocale ce statea frumos asezat pe ultimul raft al frigiderului. O singura inghititura am reusit sa beau pentru ca era atat de rece incat am crezut ca daca beau mai mult o sa-mi inghete inima, nu altceva. Un strop mi s-a prelins de pe gat strabatandu-mi pieptul si abdomenul si lasand in urma un fior rece ce-mi zburlise pielea. Nu aveam de gand sa mai pun gura pe ceva atat de rece iarna aceea, dar aproape dezbracat tot dormeam. Ce sa-i faci, obiceiurile proaste mor greu. M-am intors in dormitot si mi-am luat de pe umeras hainele pe care le-am calcat inainte sa plec la birou ziua precedenta. Imi placea sa fiu genul de om care sa prevada orice s-ar intampla (in mod sigur dimineata aceea nu as mai avut timp sa calc toate hainele alea).
Am luat in graba cheile masinii de pe masa si am iesit pe usa precum un fulger, nerabdator sa-l intalnesc dupa mult timp pe prietenul meu Miki. A avut mereu ceva special, care ii dadea un aer de rebel misterios si calculat. Eu in schimb am fost mereu mai copilaros si mai nebunatic. Dupa douazeci de minute ajunsesem la birou si m-am intalnit pe hol cu Umi una din colegele noastre. Am intrebat-o daca l-a vazut pe Miki si dupa ce am vazut ca era ocupata cu in scenariu am decis sa abordez pe altcineva.
Incercam sa mai zaresc pe cineva care imi poate spune unde ar putea fi, iar ceea ce cautam mi se aratase in fata ochilor. Miki era impreuna cu Noriaki si discutau nu am auzit foarte bine despre ce la intrare in lift. M-am grabit sa ajung inainte sa se deschida usile si aproape ca m-am ciocnit de Noriaki. Miki s-a uitat la mine si a inceput parca sa ma studieze din cap pana in picioare.
- 'Neatza, Miki, Nor-tan...Le-am spus celor doi somnoros.
- 'Neatza. Mi-a spus Miki, iar apoi mi-a zis ceva ce nu am auzit pentru ca am gascat zgomotos.
- Oh...Merci. I-am spus eu chiar daca nu am auzit ce a spus. Din politete am facut asta ca sa nu creada ca nu ascult ce spune. El parea ca era speriat de ceva, dar nu am vrut sa-l intreb as fi parut bagacios.
Noriaki ne-a spus apoi ca el pleaca pentru ca avea birou la etajul doi.
- Mori, unde mergi? M-a intrebat Miki
- La trei. I-am raspuns eu. Tu?
- Si eu la fel. Se pare ca vom merge impreuna...Intervenise Miki.
- Da. Miki nu te-am mai vazut de mult. Afirm eu.
- Nici eu pe tine, chiar eram curios ce mai faci, nu am putut sa dau de tine. Ti-ai schimbat numarul, nu?
- Ti-l dau pe cel nou acum, in regula? Ii spun eu lui Miki.
- Normal, stai sa-mi scot asta. Spunand asta isi scoase Iphone-ul din buzunar.
- Daca esti liber mergem in seara asta la Devil's Club? L-am intrebat dupa ce i-am dat numarul.
- Mergem. Mi-a raspuns Miki foarte repede. Parea foarte incantat de idee. Ne intalnim la mine la sapte. Uite adresa. Spuse el intinzandu-mi o carte de vizita.
- Sper ca te vei imbraca de club. Ma sigur eu. Pana si acum esti mbracat de party, nu pari foarte business.
- Nu-ti face griji. Zicea Miki razand. Nu am mai fost demult la club. O gramada de gagici abia astepta probabil sa devoreze niste "tataie" cu bani din astia, ca noi.
Miki era foarte glumet ca de obicei si ma facuse chiar sa uit ca eram obosit. Simpla lui prezenta imi facea bine.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#4
Ador faptul ca postezi extrem de repede. Mersi ca m-ai anuntat.^^
Puteai sa scri din perspectiva celuilalt personaj dar continuarea, urasc sa citesc acelas lucru de doua ori dar daca postezi asa de des nu mai conteaza.:D Nu am prea multe de comentat la acest capitol decat ca este mai reusit decat anteriorul, a avut putin mai multa descriete ceea ce este bine.XD
M-ai lamurit si cu anumite dubii d-ale mele si in continuare astept mult-asteptata scena yaoi desi stiu ca este cam devreme si probabil nu v-a aparea prea curand dar eu sper ca vei avea mila de mine si nu ma vei tin prea mult pe ''uscat''.><
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi, te rog!

*hugzz*

#5
Acesta este al treilea capitol. Dot dot curve:) ma bucur ca ti-au placut capitolele anterioare si sper ca le vei citi incontinuare. In commentul anterior ai scris ca ar trebui sa povestesc din alta perspectiva, asta am facut de la inceput. O data din a lui MIKI odata din a lui MORIKAWA. Scrie in paranteza la inceput cine povesteste. Multumesc foarte mult. Te astept cu drag.


Capitolul 3

(MIKI)

Am fost placut surprins de Mori dimineata aia pentru ca in ciuda faptului ca era somnoros arata uimitor. Era sentimentul acela pe care-l ai cand revezi o persoana draga, exaltare, cred ca asta era. Mori era foarte binedispus si parea ca si el se bucura ca ne revazusem. In ultimul an nu am putut sa mai dau de el deoarece isi schimbase de vreo trei ori numarul de telefon si de doua ori adresa, imi citise gandurile - mi-a dat noul lui numar de telefon. Ce fel de amici suntem daca dupa o perioada atat de lunga de timp nu mergem undeva in oras. Mi-a facut o oferta care pe mine, sincer, m-a surprins, m-a invitat la Devil's Club. Nu am mai fost intr-un club de ceva timp din cauza varstei. Nu as fi dat foarte bine printre o sleasta de pustani, dar sosise vremea sa mai ies de la naftalina. Oh, Doamne! Viata mea sociala avea de suferit, iar eu ma gandeam ca nu ar fi bine sa merg la club, e clar ca nu ma simteam bine. Aveam nevoie de o iesire ca asta. Cunosc si eu cateva gagicute, nu va fi o problema. Din cate stiam nici Morikawa nu o ducea prea bine la capitolul RELATII. Cred ca si el incerca sa mai scape de singuratate, munca de dimineata pana seara tarziu.
Am iesit din cladire la sfarsitul programului mai binedispus decat de obicei si mi-am pus la gat esarfa moderna pe care mi-o cumparasem cu cateva zile in urma. Am o bservat ca Mori nu purta si incerca sa-si ascunda gatul de frig in paltonul lung, albastru-inchis. Cred ca asta ar fi un cadou perfect pentru el! M-am dus spre primul magazin de firma care mi-a iesit in cale. Eram aproape teleghidat umbland printre rafturi. Brusc am dat de ceea ce cautam, o esarfa cafenie care m-am gandit ca i-ar da lui Mori un aspect foarte elegant. Dupa ce am iesit din magazinul Victory am intrat la Perfume's Shop sa le cumpar de Craciun colegilor cate un parfum pentru pesonalitatile fiecaruia. Eu de cand ma stiu miroseam a parfum STR8 si voi mirosi pana voi muri sau aia nu-l vor mai fabrica. Gandurile mele zburau intr-una la ce parfum as putea sa-i cumpar lui Mori, totusi nu as vrea sa mirosim la fel - ar parea ciudat. Un parfum foarte masculin, mi-am spus eu. Am cumparat primul BOSS pe care l-am vazut pe tejghea. Am rugat-o pe vanzatoare sa mi le puna in pungulite de cadou separat. Iesind din magazin fericit de achizitiile facute m-a izibt un vant rece ce m-a facut sa ma cutremur si sa mi se zburleasca pielea, trebuia sa ajung cat mai repede acasa daca nu vroiam sa ma transform instant intr-un cub de gheata. Era una din cele mai friguroase ierni pe care le mai avuse regiunea in ultimii ani. Nu era des asa frig, dar cand acesta venea stia sa-si intre foarte bine in drepturi, fara un sistem imunitar destul de bun nu aveai sa treci fara sa te procopsesti cu o raceala.
Cand voi ajunge acasa, imi voi face un ceai fierbinte si voi face un dus la fel! Mi-am spus ,incercand sa merg cat de repede puteam.
Intrand in vila urcam cate doua scari sa ma asigur ca o sa ajung cat mai repede in camera si o sa-mi dau jos hainele care erau foarte reci. Am deschis usa din lemn de mahon si am pasit in dormitor. Mi-am dat paltonul jos, trantindu-l pe pat de parca ma descotorosisem de o greutate imensa. Atunci mainile mele capatasera o culoare usor trandafirie din cauza trecerii bruste de la frig la caldura. Mi-am desfacut nodul cravatei si primii doi nasturi de la camasa in timp mergeam spre baie sa imi pun un prosop pe etajera. Desfaceam grabit si ceilalti nasturi incercand sa ma indepartez cat mai mult de hainele alea. In ultima vreme incepusem sa detest mirosul de tutun ce mi se impregna in orice purtam. Eram fumator de aproape cincisprezece ani, dar intotdeauna m-a deranjat acest aspect neplacut. Incet, incet materialele ce-mi acoperau trupul au inceput sa-l paraseasca si le-am impins cu piciorul pe gresie de parca imi era scarba de ele. Am intrat in dus si am deschis dusul punand cea mai ridicata temperatura pe care corpul meu putea sa o suporte. Mi-am trecut mainile pe piele dupa ce eram acoperit tot de gel de dus cu aroma de trandafiri. Il indepartam cu grija de pe fiecare parte a corpului pe care o atinsese acesta. Imi placea la nebunie tot ce venea legat de trandafiri, aspectul lor, mirosul lor. Incercam sa ma relaxez in aburul frumos mirositor ce se strecurase in cabina de dus.
Dupa o jumatate de ora eram in dormitor cu un prosop in jurul braului cotrobaind prin dulap dupa niste haine pe care le-as putea purta la club. In sfarsit am reusit sa ma decid dupa cateva incercari de combinatii nereusite. De obicei sunt perfectionist in ceea ce priveste aspectul vestimentatiei, iar aceea seara nu facea o exceptie. In timp ce imi facea ultimele "retusuri" suna deja cineva la usa. Cu siguranta era Morikawa, deja se facuse ora nouasprezece.
Am deschis usa, iar persoana de cealalta parte ma intampina cu un zambet vesel, copilaresc. Purta o camasa rosie ca focul descheiata la cativa nasturi, iar la gat avea atarnata o cruciulita mica din argint. Avea blugi negrii stramti si pantofi de lac. Gatul lui emana parfum cu aroma de trandafiri, parca stia ca ma inebunea mirosul acela. In acel moment as fi putut uita ca el e barbat si i-as fi sarutat gatul incercand sa adulmec usor acel parfum suav. I-am spus sa ma astepte putin cat sa pot sa iau cheile masinii. La niciun minut distanta deja eram cu cheile afara din apartament i-ar Morikawa ma astepta tacut.
- Hai, urca! L-am indemnat pe Morikawa.
M-am urcat si m-am asezat pe scaunul soferului, iar Morikawa langa mine. La al doilea semafor brunetul si-a incolacit o mana dupa a mea, privirea sa era indreptata inainte si parca privea in gol. Mana ii tremura si mi-am pus una din palme peste a lui incercand sa-l trezesc parca din aceea transa.
- Mori, ce ai patit? Spuneam cu un ton foarte calm in voce.
- Nu stiu ce m-a apucat. Pur si simplu mana mea a actionat fara voia mea. Ma linisti Morikawa.
- M-a speriat tremuratul tau. Vrobeam eu incontinuare uitandu-ma inainte.
Am condus pana in fata clubului fara sa mai scot nici macar un cuvant. Mori se daduse jos din masina si eu la fel. Ne indreptam spre intrare unde era amplasata o ditamai namila ce incasa banii de intrare. Devil's Club era unul dintre cele mai de fite cluburi din regiunea Kanto, dar intrarea de cincizeci de dolari nu era o problema pentru noi. Am intrat in club si-l urmam pe Morikawa. Aveam de gand sa ii arat partenerului meu ce demon iesea din mine pe ringul de dans. L-am tras de mana si l-am facut sa se ia dupa mine spre ringul de dans in timp ce ne faceam drum prin pustimea de acolo. Brunetul nu parea nici de cum surprins ca il tineam de mana. Era un gest amical si pur si simplu il trageam. Ajunsi acolo mi-am desfacut nasturii vestei negre pe care o purtam peste camasa alba. O multime de domnisoare incepusera sa roiasca in jurul nostru, dar acum nu aveam ochi decat pentru Morikawa ce se unduia superb pe melodia aia. El simtea muzica la fel ca mine pentru ca pe langa faptul ca era seiyuu era si un cantaret foarte bun. Eram un fan al pieselor sale romantice. Nu-mi venea sa cred ce voce senzuala avea. Era oare acelasi Mori copilaros pe care il stiam?
- Mi s-a uscat gatul. I-am spus la ureche din cauza volumului muzicii.
- Sa mergem la bar. Sugera Morikawa
Cum ne-am strecurat pe ring asa am si iesit de acolo, tot tinandu-l de mana pe brunet. I-am comandat barmanului doua shot-uri de tequila.
- Eu vroiam doar un cocktail cu putin alcool. Imi zicea Morikawa. Nu sunt adeptul tariei.
- Haide tigrule, doar in seara asta! L-am indemnat pe brunet.
Dupa ce le-am dat peste cap ne-am intors pe ring, iar Mori parea mai destins ca mai inainte. Presimteam ca era efectul alcoolului, insa el parea ca se simte foarte bine. Am incercat sa-l fac sa fie putin mai rebel in ring. Mi-am pus mainile in jurul gatului sau si mi-am impreunat degetele la ceafa lui. Isi lasase capul pe spate, isi inchise ochii si si scosese un sunet ce mi-a parut ca seamana cu un oftat de relaxare. Isi pusese mainile pe soldurile mele si-si lipise trupul de al meu. Incepuse sa-si arcuiasca spatele si pieptul frecandu-se de mine incitand mintile pustoaicelor si domnisoarelor. Parea ca toate sorb din priviri fiecare lucru pe care il faceam pe ring. Vesta mea zburase pe undeva,iar Mori imi desfacuse toti nasturii camasii. Credeam ca e un joc de al brunetului pentru a atrage atentia fetelor din club, dar pe mine chiar ma starnise. Imi ardea pielea cand partenerul meu incepuse sa-mi mangaie pieptul si muschii de pe abdomen. Parca nu mai era un joc, Mori era serios in ce facea. Toate privirile erau atintite asupra noastra, iar fetele probabil incepusera sa aiba fantezii cu amnadoi. Eu si Morikawa stiam foarte bine ce inseamna fan service si cat de mult incita asta mintile domnisoarelor. Mai ales cand e facut de doi barbati.
Daca Morikawa vroia asta, bine, am incercat sa intru un jocul lui. Toate persoanele din jurul nostru incepusera sa tipe si sa strige sa facem mai multe. Imi pusesem mana stanga pe ceafa lui si-l mangaiam. I-am simtit pielea cum se zburleste si mi-am trecut degetele prin parul lui. I-am tras capul cu ea spre mine mai mult si mi-am apropiat buzele de ale sale. Toti scandau sa ne sarutam, iar Mori astepta momentul cand buzele noatre aveau sa se uneasca. I le-am atins usor cu ale mele, el le apasa mai mult si un fior ne strabatuse pe amandoi cand limbile noastre se intalnira intr-un sarut pasional. Limba umeda si fierbine care ma incita sa fac sarutul nostru sa dureze mai mult decat planuiam sa fie. De fapt nici nu aveam de gand sa implic acel organ in el. Credeam ca doar ne vom atinge buzele si doar atat, dar Mori ma luase prin surprindere. Ma excitasem la culme cand l-am vazut ca se implica in sarut. Isi inchisese ochii si-si lasase capul pe spate, iar eu ii tineam fata cu ambele palme. Brunetul se desprise din sarut simtind ca nu mai are aer si-mi soptise la ureche sa-l duc acasa pentru ca se simtea obosit de la alcool. Vila mea era mai aproape si am decis ca nu strica daca va adormi acolo peste noapte.


To be continued...
Bye
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#6
Cred ca m-ai inteles putin gresit sau am comentat eu prost.:"> In comentariul anterior spusesem ca nu-mi place sa citesc de doua ori acelasi lucru adica doua capitole asemanatoare scrise din perspective diferite si ca mi-ar placea mai mult daca ai scrie de fiecare data doar continuarea, tu-ti alegi daca vrei sau nu sa scri din mai multe perspective. Sper ca de data asta am explicat mai bine.^^
Acum revin la ultimul capitol:
Nu credeam ca poti scrie atat de frumos, ceva a fost diferit fata de celelalte doua capitole dar nu stiu ce... Presimt ca scena yaoi ce o doresc va sosi destul de repede ceea ce e bine.:x La partea cu ''fan servise'' m-ai nimerit, si eu sunt printre fanele incitate de aceste lucruri.XD Chiar n-a avut o idee rea, este mai sigur la el acasa nici nu mai consuma carburant, face si economie de timp, le ramane mai mult timp pentru a se studia unul pe celalalt.;))
Multa bafta [chiar daca te descurci din ce in ce mai bine] si ca de obicei, te rog sa ma anunti cand postezi nextul chiar daca stiu deja ca probabil va fi maine intre orele 13-17.=]]

*hugzz*

#7
Tin sa mentionez ca aproape dorm si nu imi gasesc ochelarii dar tot o sa comentez.

Pai, ca idee e interesant. Nu am mai citit pana acum un fic despre seiyuu, mai ales yaoi. In primele doua capitole dialogul a fost slabut dar capitolul trei a fost de senzatie (cum spuneam, delirez). Hmm, ce pot sa zic, in ultimul capitol chiar ai povestit foarte bine, ai avut descriere si dialogul a fost mult mai bun. Actiunea a fost chiar buna, mai departe de chestiile plictisitoare (am sarit multe randuri *lol*) din primele doua capitole.

Succes cu nextul, scenele yaoi, si multumesc ca mi-ai spus ca scrii un fic asa interesant. Alzo, sa ma anunti cand vine continuarea.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#8
Se pare cătrec la acest fic şi nu încă la celălalt la care ai cerut critică, pe moment.
Acesta e mai nou, deci ama vut timp să trec în revistă multe lucruri.
--

Mai întâi am să încep cu ceea ce ar trebui să modifici şă să verifici:
- În primul capitol ai folosit "z" la cuvântul "tataie". Acest lucru se aseamănă cu limbajul de mess. Nu ai mai scris aşa şi în capitolul următor, dar încearcă să te fereşti, nu ai voi şi din moment ce văd că scrii şi cu diactrice, ordonat şi frumos, nu are rost să strici asta.
-Încearcă de acum în colo atunci când povesteşti din perspectiva celuilalt personaj să nu repeţi din nou toul şi să o iei de la capăt. Continuă de unde ai rămas, fiindcă oricum pe parcurs personajul de individualizează şi cu ajutorul descrieri, acţiunii vei contura bine trăsăturile lui/lor.
- Acum pot spune că mă încântă stilul tău de a scrie: foarte simplu, echilibrat şi fluid. Mă face şi să zâmbesc, mai ales prin ultimul capitol la felul în care Mori se dezlănţuia aşa de degajat, wai era super.
Ai reuşit să descrii frumos şi interesant, chiar ai reuşit.
Nu ai umplu cu nu ştiu ce propoziţiile, foloseşti cuvintele elegant, într-o manieră corectă şi clară. Da, mai ai şi tu greşelile tale şi ar trebui ca în anumite părţi să dai volum situaţiei, iar acţiunea ar trebui dinamizată. Asta trebuia să o iei în considerare pe la ultimul capitol.
La fel ar trebui să pui un accent foarte mare pe reacţii, gesturile personajelor, fiindcă am observat că amănunţeşti aceste lucrui şi faci bine, doar că ân cantităţi foarte mici.
- Suspansul a exista, chiar foarte bine prezentat. Ai reuşit să-mi captezi âncă din primele rânduri atenţia. Te felicit!!

Nu prea am multe de spus, poate în următorul capitol voi avea ceva mai mult.
Scrii lin ÅŸi frumos, ordonat, intresant. Ai uns til fluid ÅŸi bine pus la punct, pot spune.
Nu ai dramatizat cum fac alţii (şi eu mă număr printre ei), ai spus cât este necesar, fiindcă oricum nici fiinţa umană nu face atâtea şcene de şoc asupra filozofiei dragostei sau vieţii în general.
Locurile care au necesitat un val de descriere au fost umplute puţin, nu cât trebuia, dar bine.
Well... cam atât momentan. Aştept nextul! :3

#9
Capitolul 4

(MORIKAWA)

Totul a decurs foarte bine la club pana ce Miki a comandat tequilla, nu prea tin la alcool si dupa aia nu stiu decat ca functiile corpului meu nu mai pareau a fi controlate de crieier. Ajunsesem chiar sa sar pe Miki in vazut tuturor celor din club si sa fac ceva ce parea a fi fan service, spre deliciul doamnelor si domnisoarelor de pe acolo. Eram constient de tot ceea ce facea corpul meu, insa nu puteam in niciun fel sa-mi opresc miscarile. Ala nu mai eram eu, parca o bestie zacuse in mine de mult timp si astepta sa fie trezita. In acele momente de ratacire a ratiunii mele mi-am amintit de ce nu-mi placea alcoolul, as fi putut chiar omori pe cineva, nu as fi avut niciun regret, iar cand imi reveneam din starea aceea totul era zero. Nu-mi mai aminteam nimic din ce am facut. Nici nu pot sa cred ca Miki m-a convins sa dau peste cap shot-urile alea. Avea ceva in privire care imi spunea ca o sa ma simt mai bine daca-l beau, adiica sa ne simtim bine, dupa ce-l beau!
Pe la miezul noptii ametit de tequilla si de zbantuiala de acolo i-am cerut partenerului meu sa ma duca acasa, dar cum vila lui era mai aproape, am zis de ce nu. Bautura isi facea efectul, eram ametit, corpul meu era foarte fierbinte si era o rusine ca mai si incepusem sa merg stramb. Miki probabil observase starea mea, asa ca mi-a luat mana dreapta si si-a pus-o peste gatul sau ca eu sa ma pot sprijini. Eu unul, credeam ca Miki va ajunge in starea asta si ca eu va trebui sa-l car, dar mai rau nu se poate...
Miki mergea pe sosea mai repede decat la dus, iar eu mai aveam putin si adormeam pe locul de langa el daca nu mai claxona el dupa nustiu ce masina care-i taia calea. Simteam un gol imens in inima si habar nu aveam de ce. La unul din semafoare Miki si-a pus una din palme peste fruntea mea sa vada daca am cumva febra sau nu pentru cu parea ca respir greu. Imi simteam atunci inima apasata de ceva, dar imi disparuse golul ala enervant. Asta pana ce Miki si-a luat mana si m-am simtit apoi la fel. Miki era de vina? Nu mi-am luat o clipa ochii de pe el in seara aia. Ba chiar l-am vazut fara camasa si l-l-am atins. Pot spune ca era al naibii de sexy, dar eu pana atunci nu mai gandisem in felul asta despre el. Totul intre noi era ori strict profesional, ori eram buni prieteni, si atat! Nu putea fi mai mult intre noi, insa era ceva in mine care tanjea dupa momentele din club cand asteptam nerabdator sa-mi sarute buzele, sa ma mangaie. Si pot spune ca era singurul care ma facea sa ma zbarlesc asa cand imi atingea ceafa.
Ajunsi la vila, am coborat din masina si am urcat scarile bineinteles tot cu ajutor din partea lui. Tot ce faceam parea controlat de o forta misterioasa ce ma ghida. Era prima oara cand intram in dormitorul lui. In sufragerie am mai stat si acum doi ani la taclale sau repetand niste roluri care ne dadeau batai de cap. Era foarte ordonat, nu la ce te asteptai de la un barbat destul de in varsta fara sotie. Ce tot vorbeam, si eu eram la fel! Camera mirosea a parfumul cu care era dat Miki, nu puteam sa identific ce marca era, dar imi placea la nebunie, mai ales ca era purtat de el. Peretii erau de un albastru linistitor, care imi dadeau senzatia de racoare in contrast cu trupul meu fierbine. Ma facuse chiar sa tremur la contactul vizual cu aceea culoare, de parca as fi intrat in apa cu gheata dupa ce am alergat, am depus efort si tot corpul dogorea caldura. Totul in camera avea stilul lui Miki. Jaluzelele erau traze, iar el aprinsese doar unul din neoane lasand camera intr-o semi-obscuritate excitanta. Simtind ca nu am sa mai pot sta mult in picioare m-am trantit pe pat si am strans in pumni materialul din care era facut cearceaful, o matase foarte fina, rosie. Mi-am ascuns capul intr-una din pernele pufoase si era sa atipesc pana ce Miki a venit de la toaleta. Acum il aveam in fata mea, eu stateam vertical si puteam sa ma holbez la el din cap pana in picioare si sa-i observ fiecare miscare. Isi desfacea usor nasturii camasii, iar eu ma prefaceam ca nu ma uit la el fiind concentrat sa-mi dau vesta jos. Nu parea deranjat ca-i mai aruncam o privire cu coltul ochiuli, privirile noastre s-au intalnit si parca ne-am electrocutat la aceea intalnire. M-a facut sa ma inrosesc, simteam asta, sangele imi urca spre obraji si nu ma puteam controla. Pieptul lui Miki era acum dezgolit in fata mea, iar eu ma simteam vrajit si as fi vrut sa gust aceea piele calda. O farama din constiinta mea era inca la locul ei, dar in acel moment nu ar fi putut face nimic sa ma faca sa ma opresc sa-l admir pe prietenul meu. O replica de-a lui ma facuse sa uit de ganduri o clipa.
- In ce o sa te imbraci ca sa dormi? M-a intrebat el.
- O sa dorm in boxeri daca nu te deranjeaza, stiu e un obicei prost, dar asta dorm eu. I-am raspuns imediat.
- In regula, atunci si eu am sa fac la fel ca sa nu te simti prost. Imi spusese Miki si-mi facuse cu ochiul. Simteam ca as fi putut sa ma topesc cand am vazut cum ma privea.
Mi-am dat jos camasa, dar in asa fel in care sa-i pot vedea lui privirea. Parea ca ma studiaza, dar se dezbraca incontinuare. Eu ma infierbantam din ce in ce mai mult pe masura ce hainele incepeau sa-i paraseasca trupul.
- Nu te superi daca fumez, nu? Imi spunea el in timp ce se indrepta spre biblioteca.
- Nu. Am raspuns scurt.
S-a indreptat spre al treilea raft si al luat de pe el o tabachera din argint, cu initialele lui gravate pe ea si si-a scos o tigara. A cautat in pantalonii de la club o bricheta, apoi si-a aprins-o parand satisfacut de fumul pe care-l tragea in piept, iar apoi il expira cu un oftat puternic. Miki era elegant fumand, probabil nu-i spusese nimeni asta, dar eu gandeam asta si era de ajuns.
Ma privea in timp ce-si savura tigara, iar eu scapam de ultimele haine, in afara de boxerii mei. Dupa ce am scapat de ele de pe mine, Miki s-a indreptat spre pat si le-a aranjat pe scaun pentru a doua zi. Partenerul meu si-a trecut una din palme peste barbie si jumate dintr-un obraz de parca a duoa zi ar fi trebuit sa se barbierasca. Dupa ce a terminat cu hainele mele s-a asezat din nou in fotoliu tragand ultimele fumuri din tigara care statea frumos asezata pe scrumiera din sticla de pe masuta din mahon, la fel ca usa. M-am tras spre marginea patului si am incercat sa ma ridic, dar mi se impleticeau picioarele si mai toate organele interne. Mi-am tarait picioarele spre fotoliul pe care era asezat Miki si l-am indemnat sa ma ia in brate. Poate acum ii paream un ciudat, dar il vroiam, nu ca prieten, nu ca si coleg de servici, il vroiam pe el ca barbat. Atomosfera era foarte tensionata, iar prietenul meu a acceptat fara niciun comentariu sa ma ia in brate. Stateam in poala lui numai in boxeri. Mi-am aplecat capul si mi-am pus palma pe gat frecandu-ma usor, acuzand o durere puternica. El s-a oferit sa-mi faca masaj si fara prea multe gesturi si-a pozitionat mainile pe umerii mei, a inceput sa-mi apese usor asupra zonei dureroase si ma mangaia usor pe gat in acelasi timp. Eu simteam parfumul emanat de pielea lui si un unsor iz de tutun care ma facea sa ma simt al naibii de bine. I-am simtit apoi respiratia fierbinte pe pielea mea, iar buzele sale moi mi-au atins pielea sarutand-o usor. Ceea ce era de bine. Oare el simtea la fel ce simteam eu pentru el in momentul ala? Isi trecea buzele pe pielea gatului meu, ca apoi sa mi-o suga incet in anumite locuri. Mainile sale imi mangaiau pieptul acum, ale mele erau pozitionate inca pe langa corp. Mi-am aplecat capul pe spate si i-am simtit degetele cum mi se infig in par, respiratia lui mai apasata, de parca si-ar fi dorit mult, mult mai multe. Imi tinea capul pe spate si se asigura ca nu aveam sa-l ridic curand. Lingea si sugea pielea de pe gatul meu lasand semne micute rosiatice si facandu-ma sa ma starnesc mai rau decat eram. M-a prins de incheietura uneia dintre maini si in cateva miscari ma intorsese cu tot corpul spre el. Acum piepturile noastre erau atinse si inima mea imi batea nebuneste stiindu-ma atat de aproape de Miki, stiind ca ma voi uita in ochii lui cu pasiune si ca si el va face acelasi lucru. Nu mai suportam fara sa-l ating, sa-l mangai, sa ne sarutam nebuneste. M-a luat in brate si s-a ridicat cu mine din fotoliu, m-a asezat grijuliu pe pat fara sa-si tradeze o secunda dorintele si sentimntele. S-a ridicat de pe pat, m-a lasat intins cu fata in sus in timp ce strangeam perna uriasa cu ambele maini nerabdator ca el sa se aseze si sa continuam. S-a dus la combina si a luat un CD. Ii recunosteam coperta, era unul din CD-urile mele, iar apoi am auzit-o. Era "Love me tender" , Miki a inceput sa fredoneze usor in timp ce se aseza pe pat peste mine in asa fel incat nu-i simteam de loc greutatea. Mi-am infipt degetele in parul lui si i l-am ciufulit usor. Si-a apasat buzele peste ale mele foarte puternic si a inceput un sarut tandru, care m-a facut sa tremur si sa-l vreau mai mult. Mi-am strecurat limba in lacasul lui umed si am intalnit-o pe a lui. Un sarut avid, eu il doream, el ma dorea. Era perfect! Simteam fiori de placere cum imi strabateau tot corpul, i-am simtit zona intima cum se umfla sub mine. Si a mea facea la fel in timp ce el ma saruta pe piept si incepuse sa-mi suga unul dintre sfarcuri in timp ce-mi mangaia abdomenul cu una dintre palme. Simfeatm boxerii cum devin din ce in ce mai stramti. Miki era vizibil excitat de lenjeria mea si mai precis de ce era pe sub ea. Incepuse sa-mi maseze usor acel loc si ma facuse sa scot un sunet de placere ce-l starni mai mult. Imi indepartase boxerii si facu la fel cu ai lui. Nu ma simteam stanjenit pentru ca si el era gol sau poate alcoolul ma facuse sa nu mai am nicio inhibitie. Mi-am pus mana pe una din fesele lui si l-am mangaiat facandu-l sa se incordeze putin. Mainile lui imi mangaiau fiecare particica din corp cu foarte mare atentie. Avea palme calde si i-am atins organul intarit, mangaiandu-i pielea subtire si neteda netinsa de nimeni pana in acel moment. Un geamat de placere strabatu camera cand am inceput sa ne frecam unul de altul organele erecte. Ii apasam usor vinisoarele ce-i strbateau organul. Isi lingea usor degetul mijlociu, ca mai apoi sa-mi dau seama ca facea asta pentru mine, ca sa nu simt durere. Dupa, l-a introdus incet in anusul meu si a inceput sa faca miscari placute, fluente. Spre surprinderea mea, nu m-a durut absolut deloc deoarece eram foarte excitat. Respiram mai greu si-l indemnam sa-l introduca mai adanc si sa intensifice miscarea. Gaura mea era foarte stramta pentru ca am simtit ca Miki nu o sa poata sa-si introduca penisul in ea cand si l-a pozitionat la intrarea ei. Ca sa-l introduca a facut o miscare violenta, dar nu mi-a displacut deloc, m-a facut sa scot un scancet de placere. Era adanc si apoi m-a apucat un tremurat, urmat de un val urias de caldura, gemete mai inversunate cand a atins locul potrivit dinauntrul meu.
- Deci acolo? Spunea Miki cu o voce perversa.
- D-d-a, acolo, mai repede! Rosteam eu printre gemete.
Nu se oprea sa ma faca sa ma simt bine, s-a retras din mine stiind ca o sa ejaculeze curand.
- De ce vrei sa o irosesti? Gafaiam eu. Aici. I-am aratat eu buzele in timp ce-mi puneam unul din degete pe ele.
A inteles fara prea multe cuvinte din partea mea despre ce era vorba si in cateva secunde samanta lui dulce era pe buzele mele si o lingeam curatandu-ma. Avea un gust divin si nu am putut sa mai astept mai mult fara sa ma eliberez si eu. Era cea mai buna noapte de amor pe care o avusesem cu cineva si era cu un barbat.
Ori alcoolul era de vina, ori chiar ma indragostisem de Miki?
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#10
Mersi ca m-ai anumtat.^^ Capitolul a fost superb, nu ma asteptam sa se intamle ceva intre ei asa curand dar mi-a placut enorm. Am vazut mai multe greseli probabil din neatentie, cea mai ... n-am un cuvant pt ea, a fost:

(04-01-2012, 11:14 AM)YuneSugihara A scris: Un geamat de placere strabatu camera cand amn inceput sa ne frecam una de alta organele erecte.

Serios?! Una de alta?! asta a fost ciudat, nu m-am putut abtine sa nu rad putin. ; ))

(04-01-2012, 11:14 AM)YuneSugihara A scris: - In regula, atunci si eu am sa fac la fel ca sa nu te simti prost.

Asta a fost banal si aiurea [fara suparare] doar daca n-avea cumva un gand sau un ton mai pervers. [n-ai mentionat asta] Sunt curioasa ce reactie va avea Morikawa cand se va trezi, doar el a zis ca nu-si aduce niciodata aminte ce face la bautura...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)