Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

X___X Fara cuvinte :| din nou....

#1
[Imagine: 5.jpg]
Cea mai imica( la inaltime) mama din lume
tinereţe, Stacey Herald a fost înştiinţată de medici cã o eventualã sarcinã i-ar putea fi fatală, întrucât exista posibilitatea distrugerii organelor interne.

În vârstã de 35 de ani, Stacey din Kentucky, SUA, suferă de Osteogenesis Imperfecta.

Boala aceasta face ca oasele să fie extrem de sensibile la fracturi, iar plămânii şi o parte din organele interne să nu se dezvolte suficient. Iar trupul firav al tinerei a trebuit sã susţinã greutatea unui copil care a uimit atât medicii cât şi familia, când s-a dovedit că s-a dezvoltat perfect normal.

Cu toate acestea Stacey a avut pânã acum doi copii. Primul a moştenit boala mamei, iar cel de-al doilea, o fetiţă, s-a născut perfect sănătoasă.

"Mă simţeam ca un cartof cu mâini şi picioare", spune mămica.

Ea îşi duce viaţa într-un scaun cu rotile. Încearcă să se bucure cât mai mult de fetiţă, să o ţină în braţe şi sã se joace cu ea, cât mai e micuţă. Pentru că, mai târziu, nu va putea să o mai ridice din pătuţ.
[Imagine: 5.jpg]
De asta ce mai ziceti?22 Sincer am rams iar fara cuvinte.Nu stiu daca ar mai fi ceva de zis...mi se pare ciudat,incredibil...lool22
Pareri?22
[Imagine: 13.jpg]


Cel mai batran copil din lume are ... 26 de ani
Jerly Lyngdoh, care a implinit 26 de ani, poate fi considerat unul dintre cei mai batrani ... copii din lume, din cauza ca trupul sau a ramas la stadiul de dezvoltare de la varsta de doi ani.

Jerly, care traieste alaturi de familia sa la o ferma din Meghalaya, in nordul Indiei, a intrat recent in atentia medicilor pediatri, informeaza The Sun.
Cu toate ca are aspectul unui copilas, intelectul sau este perfect normal dezvoltat pentru anii pe care ii are.
"Este un caz uimitor, extrem de rar. Doar dintii sunt la nivelul de dezvoltare al unui adult de varsta sa", a declarat doctorul pediatru J. Ryndong.
Expertii care il tin sub observatie sustin ca situatia lui Jerly, miraculoasa pe de o parte, a fost cauzata de o activitate extrem de redusa a glandei pituitare, care a generat o secretie scazuta a hormonilor de crestere.
[Imagine: ad3e2df4a170a1d744dbac00fbcb7148.jpg]
Hai,ca am vazut-o si pe asta.Nu stiu de ce ma mai mira21?!?

Cea mai scunda adolescenta din lume (Poze)
Cu o inaltime de 58 cm, Jyoti Amge din India este considerata cea mai scunda adolescenta din lume.

Jyoti Amge din orasul Nagpur, India, este o eleva de 15 ani si celebra datorita inaltimii. Pe langa celelalte colege de clasa, ea pare o papusa.

Amge se declara mandra de inaltimea ei, pentru ca primeste atentia tuturor. "Nu imi este teama ca sunt cea mai scunda si nu regret nimic", adauga ea.

Jyoti stie cum o privesc cei din jur, insa cu rabdare le explica ca nu este diferita fata de ei, cu altceva in afara inaltimii.

Boala de care sufera tanara se numeste achondroplasia si este cea mai comuna forma de dwarfism (piticism). Fata de majoritatea celorlate persoane care sufera de aceeasi boala si care nu cresc mai mult de 1,20 cm in inaltime, adolescenta nu are nici jumatate din inaltimea lor.
http://www.apropo.ro/wow/cea-mai-scunda-...oto-4#foto
http://www.apropo.ro/wow/cea-mai-scunda-...oto-2#foto
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/medi...height=550
Si cu asta inchei...si astept pareri21)

#2
wooooo 0.0 (yeee sunt si prima),adica am vazut eu persoane care sufera de piticism care au nascut copii normali pe Discovery Travel&Living,dar chiar asa??Zuppy15
Recunosc si eu am avut o colega care suferea de piticism si arata de parca avea 7-8 ani,dar nici chiar asa, e minuscula!Jyoti e la fel de inspaimantator ca si Chucky!brrrrZuppy06
Toate cazurile sunt socante si nici nu mai am cuvinte (sry pt faza cu Chucky,dar chiar m-am speriatZuppy03 )
Cam atat din creierul meu blocatZuppy03
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#3
Deci - chiar că fără cuvinte. E ceva amazing not scary. Totuşi, cinste lor pentru că pot trece peste greutăţi, ruşine etc etc etc.

#4
Sincera nu prea mi-a placut ca ati ras de aceste situatii, eu o admir pe mica mama , eu una daca eram in locul ei nici nu puteam trai ori cadeam intr-o depresie ori ma sinucideam sincer. Ar fi insemnat sa depind intotdeauna de altcineva....curioasa sunt cine e tatal? Eu o consider intr-un fel inconstienta sa faca copii in starea ei , mai ales ca si un copil sufera de aceasi boala plus de asta nu ii va putea creste ea.....Oricum e de admirat acest lucru.

Jeryl cu toate ca arata ca un copil doar statura il dezavantajeaza si e un lucru iar foarte curios, noi oamenii suntem o specie destul de ciudata.


Cat despre fata care sufera de piticism macar e sanatoasa, gigantismul pe de alta parte e mult mai periculos. Eu nu as vedea-o diferita. Ce? pana la urma si un caine arata diferit fata de mine pana si gandeste si se exprima diferit dar asta nu inseamna ca ma uit la el cu ironism ba chiar il simpatizez.Ea ce are sa nu imi fie draga?
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.




The rest is still Unrwitten

#5
Bă, mă sperie. Nu poţi să bagi şi tu un spoiler ?
Şi oricum, deja încep să mă obisnuiesc cu toate ciudăţeniile din lumea asta mare. Plus că, deja am văzut omuleţi fluturi deci, parcă văd că mâine, poimâine postează careva un topic în care spune că există oameni cu două captele, de ce să mă mai mir ?

Edit.

Lol, acum aflu de la o prietenă că există deja oameni cu 2 capete. =]]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#6
WoOoW. NU pot sa cred prin cate poate sa treaca saraca femeie. Sotul ei ( fara suparare, dar este primul lucru care mi-a trecut prin minte cand am vazut a doua poza) nu cred si-a gasit o partenera foarte buna, el un urs, iar ea mica 21. Dar iubirea nu tine cont de fizis, si de inima partenerului, cel putin asa se spune.

Citat:Lol, acum aflu de la o prietenă că există deja oameni cu 2 capete. =]]
Cee? Numai ciudateni exista in lume, si noi trebuie sa ne bucuram deoarece suntem sanatosi.

#7
Într-adevăr un subiect ce merită dezbătut, dar mai întâi... probabil nu e cazul.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Incredibil si (ne)adevarat: Mama la 5 ani:| X___X Luzer 23 14.712 06-05-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: ~~Kitoka~~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)