Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wonder Girls

#1
[Imagine: wonder-girls-kpop1247185612.jpg]

Sunt o trupă de K - pop din Coreea de Sud. Mangaerul şi producătorul lor este Park Jin Young, el fiind la rândul lui un câtăreţ compozitor. Au semnat un contract cu JYP E. şi fiecare dintre membre a fost aleasă printr-o audiţie.

Name: Min Seon-yeh (민선예)
Date of birth: August 12, 1989

Name: Park Yeh-eun (박예은)
Date of birth: May 26, 1989

Name: Seon Mi (선미)
Date of birth: May 2, 1992

Name: Ahn So-hee (안소희)
Date of birth: June 27, 1992

Name: Kim Hyun-ah (김현아)
Date of birth: June 6, 1992

Acum, mie personal îmi plac foarte mult, mai ales Hyuna care e o scumică. Melodiile mele favorite sunt Irony şi So hot. Îmi place videoclipul la So hot atunci când cade individa aia pe covorul roşi şi toată lumea is like whoaaa şi de fapt totul revine la normal cu ajutorul unei feţe drăguţe.
Îmi plac destul de mult şi am descoperi trupa acum 2 luni sau o lună nu mai ştiu sigur.
Şi îmi place şi it's not love. Lp-ul e super trist.
-

#2
Stiu de ceva vreme trupa, dar nu prea ma dau in vant dupa ea, oricum trebuie sa recunosc ca au si ceva melodii bune, videouri si mai ales dansurile, sunt asa cute.
Totusi, am citit ceva ce m-a deranjat destul de mult. Pe un site scria ca ele ar incerca sa fie un fel de Spice Girls O.o' din punctul meu de vedere, e o prostie chestia asta. Mda, era un site ce critica ar artistii de prin Korea.
Ca melodii imi plac doar cateva si astea ar cam fi: Tell me, So hot, Two Different Tears, Nobody - mai ales varianta in engleza si putin melodia Irony.
Dintre membre cred ca o prefer pe So Hee. De fapt, nu am stat sa le studiez pe fiecare in parte, insa ea mi se pare cea mai cutie ^^ imi place cum danseaza si are o voce destul de kawaii.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#3
Mie înainte nu-mi placeau deloc Wonder Girls. Defapt, le displăceam din cauza lui Sohee şi singura care mi se părea okay era Yubin. Chestia e că acum nu o mai urăsc pe Sohee, ba chiar o consider foarte adorabilă. A început să-mi placă de ea într-o zi când am ascultat într-una Hands Up by 2PM. M-am îndrăgostit de părticica ei (Oppa mideodo dweji OK?) =p~ Ah, şi e super dulce când face "Omona!" <3 Ea e preferata mea. ^^
Dintre melodiile pe care le-am ascultat până acum, cel mai mult îmi plac Two Different Tears, So Hot, Tell Me, Now şi Headache. Dar mai îmi plac şi altele, cum ar fi Nobody, Irony şi Stupid. Prima melodie care am ascultat-o este Headache.
Deci da, mie mi se întâmplă să nu-mi placă vreo trupă şi după aceea să-mi schimb părerea. E deja a 2-a oară. XD
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥

#4
Mda. Prima melodie ascultată de la ele a fost: Nobody. Din întâmplare. Mi-a plăcut. Dar n-am mai ascultat altă melodie, din păcate. Pe Sohee mi-a băgat-o din nou Nami pe gât, ca de obicei, şi se pare că a devenit şi preferata mea, de asemenea, şi eu o uram înainte. Mi se părea fiţoasă sau ceva de genu'. Mi-am schimbat părerea, so...
O să mă documentez despre ele mai mult, de fapt, o pun pe Nami că ea e cea mai bună, lol.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Brown Eyed Girls Zuza. 4 4.064 29-07-2011, 01:07 AM
Ultimul răspuns: Himisoara.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)