Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Where's the love?

#11
Multumesc ca mi-ai spus si uite ca am apucat sa trec si pe aici.

Imi place cum ai inceput, cu o oarecare nostalgie si starneste interesul cititorului. Poate as fi preferat putin mai mult accentuata acea vreme rece. Un alt aspect ce as fi dorit sa-l accentuezi a fost sentimentul fetei de a-si fi pierdut mama in acel accident. Bine, poate, era mica, insa totusi trebuie sa fi suferit si tu trebuia sa descrii acest aspect. Pentru ca, copii mici imediat percep lipsa mamei si automat puteai pune descrierea.
La fel si cand a vazut ca tatal ei a abandonat-o doar pentru ca a picat bacu. Si acolo puteai pune mai multa descriere. Adica, totusi, a parasit-o singura persoana ce a avut grija de ea, singurul parinte. Poate a crezut ca iubirea lui nu a fost destul de puternica ca sa o ierte. Iar cu moartea tatalui, asta poate fi considerata o pedeapsa de la Dumnezeu ca si-a abandonat fata, iar tu nu ai mentinat nici unul din aceste astecte.
Mi-a placut cum ai scris flashbacku. Frumos cu italic si lasat spatiu la inceput si dupa. De asemenea si aranjarea in pagina e frumoasa si se intelege.

Capitolul a fost bun insa avea nevoie de unele adaosuri si de aceea ti-am atras atentia.
Presimt ca Garra ii va aduce unele probleme fetei. Insa marea mea curiozitate este cum se vor cunoaste, mai bine, Sasuke si Sakura? O.o

In fine.. Astept nextul si va urez succes in scrierea lui.
Bye.
[Imagine: h8v.gif]
 

#12
Titlul ficului mă atrage şi îmi place; consider că l-ai ales cum trebuie şi în engleză sună mai bine decât în română. Ai spus că va luat mult să vă decideţi, nu ? Ei, cel puţin aţi făcut treabă bună. ( după părerea mea )

Capitolul unu:
Scrie şi tu la început : " capitolul ", nu " cap "
Aici: " Combina, care se afla prin apropierea mea, era data tare si pe radio. " - ar merge mai bine: Combina, care se afla în apropierea mea, era pornită pe un post de radio şi volumul dat la maxim.
" ca nici bine nu incepuse vacanta de vara, ca tinerii deja au luat cu asalt " - că nici nu începuse bine vacanţa de vară şi tinerii deja au luat cu asalt...
" De aceea am, gasit de lucru " - fără virgula aia rătăcită.
" care imi dadea de furca de ceva zile " - câteva
" asetept " - aÅŸtept
" trebuia sa mă asetept la asta din clipa "
" furiooos " - nu mai scrie aÅŸa; un simplu: "furios", era de ajuns.
" -Da chiar asta am spus! Chiar trebuie sa te duci.. " - chiar este prezent de două ori şi nu sună bine; de primul te puteai lipsi cu uşurinţă.
" face misto de mine " - sună a expresie de stradă; fără supărare.. ai fi putut spune: işi bate joc de mine.
" de pe lista erau cat se poate de „necesare” lui " - ar fi sunat mai bine: de pe listă îi erau cât se poate de necesare; şi fără " lui "
" Itachi, fratioare nu stiu " - "fraţioare" între virgule.
" asa deci si prin urmare eu nu ma duc nicaieri. " - alege ori: aşa deci, ori prin urmare. Nu merg în aceiaşi propoziţie, deoarece amândouă exprimă o concluzie.
" pana o dupa ce " - până o sau după ce... aceiaşi problemă ca mai sus.
" Acesta observase din timp gestul meu si scapase "
" In final m-am tarat " - te-ai îndreptat, nu târât.. sau puteai spune că ţi-ai târât picioarele
" constatezi " - constaţi
" Eu sunt „mieluselul” gastii si uneori, de cele mai multe ori " - una din două din nou: uneori sau de cele mai multe ori.
aici: O doamne nu pot sa cred ca fac asta! - exprimi un gând, deci trebuia să fie pus între ghilimele.
" apropaim " - apropiam
" Culorile in contrast, rosu si negru, iti dadeau incarcau mai tare mintea cu fantezii, " - acel " îţi dădeau" nu are ce cauta aici.
" A depasit imaginatia, mi-a captat admiratia c-o rochita pan' la fund, fiind plina de mister, dar si vulgara ca un show erotic, parand lipsita de orice complex. " - ahahahahaa!!!! ştiu piesa. Se presupune că ar trebui să fie creaţia ta, nu copy/paste de la o piesă.
" maeu " - maieu
" deasdupra " - deasupra
" pastreazati " - păstrează-ţi
" vre-un " - vreun
" ini facu " - îşi făcu..
" platiti " - plătit
Lasă spaţiu după liniuţa de dialog, e mai estetic aşa.

Capitolul doi:
" Desi e vara eu nu sunt fericita. " - deşi e vară : virgulă după.
" incarcarcate " - încărcate
" Ma ridic lenes din pat si ma indrept catre dulap si imi aleg o noua tinuta pentru o noua zi de munca. " - în loc de al doilea "şi" ar fi fost mai bine dacă ai fi ales conjuncţia "să"
" s*xsuale " - s*xuale
" nu ma f*t " - e nu serios xD. Deci mooor! Ai fi putut să spui: nu mă culc cu cei.. bla bla. Sau nu îmi dăruiesc trupul celor care bla bla.. Nu f*t. Chiar dacă e plus 18.
" este important deci " - înainte de " deci " este virgulă.
" s*x " - iar.. găseşte altceva! dragoste, amor.. pana mea -.-
" 5 " - litere, nu cifre; nu suntem la matematică şi într-un fic nu prea se folosesc cifrele.
" disponobila " - disponibilă
" intren " - întreb
" senzua " - senzual
" ma repete " - mai repeta..
Ai spus: " Dupa cateva minute am revenit cu cele necesare " şi mai apoi: " Ma intorc in depozit si ii aduc tot ce vrea. " - păi îi adusesei de prima dată.. aici te-ai cam încurcat.
La începutul istorisirii pe care a făcut-o Sakura: cea din trecutul său, trebuia să pui: Flashback; iar la sfârşit: End of FlashBack.

Unele virgule nu le-ai pus şi în alte locuri erau prea multe.

Good. Îmi place cum descrieţi amanândouă şi dialogul de asemenea, dar la moarte părinţilor ar fi trebuit să descrieţi puţin mai mult. Şi totuşi Sakura nu putea să fie total indiferentă, pe bune acum. Oricât de tare a supărat-o tatăl ei, trebuia să-i pară rău că decedase sau să-i simtă puţin de tot lipsa.
Am citit un comentariu în care spunea cineva că nu era necesar să precizaţi acelaşi lucru de două ori. Ei, eu zic invers. Era necesar pentru că povestea din partea Sakurei a fost prezentată de la începutul zilei şi nu ar fi putut să schimbe replicile la întâlnirea ei cu Sasuke. S-ar fi iscat întrebări: că de ce într-o parte e aşa şi dincolo altfel. -.-
Acţiunea nu este fugărită de cai şi este foarte bine.
Aşezarea în pagină e bună şi na.. Aştept next-ul. Succes cu viitoarele capitole. *hugs*
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#13
Heyyyy! Am revenit cu comm-ul meu, vreau sa spun ca imi place cum descrii si as vrea sa fie la mijloc S+S da' asta e decizia ta personala insa, ar fi smecher si sa fie putin doar de vrajeala cu Garra. Da' sa nu intreaca masura cu el pana ce nu il cunoaste pe Sas'ke!:>:>:))[ stiti voi ,probabil, la ce ma refer nu???]. Ador latura asta a lui Sakura, insa parerea mea este ca trebuie sa descrii putin putin de tot senitmentele, adica a fot bine dar mai mergea putin, totusi speram sa ii para putin mai mult rau de taicasu' dar nu mai conteaza acum. Astept ca pe jar next-ul si......SPOR LA SCRIS!:D>:D<
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#14
Iar ajung eu pe aici când lumea se întreabă dacă a ajuns capitolul în mormânt sau s-a rătăcit pe drum spre acest fic. [iertare, iertare nu știu ce-i cu mine iar x.x] Mi s-a părut interesant capitolul. L-am citit mai de mult, de fapt de când l-ai pus, da nu am apucat să dau com. Dar dacă tot nu a fost pus capitolul 3 am zis să las comul. Voi deveni [deja am devenit] în final un fan al acestui fic : ) ) A fost interesant așa cum am zis. Îmi place nespus de mult ideea, e originală, sau cel puțin eu unul nu am mai citit-o nicăieri. Așa cum ai zis și tu nu ai corectat greșelile, sunt câteva, nu le menționez deoarece ai zis de la început. Apreciez sinceritatea. De abia aștept să văd cum o să evolueze : )

So Capu'Chuu and God Luck <3

Lynn : Nu mai scrie cu fontul ăla mic pentru că nu se înţelege deloc.
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#15
[center]Capitolul 3
Love session


[Sasuke Uchiha][/center]



„Bună dimineaţa Tokyo! Arishama aici la pupitru împreună cu colegul meu Shinichi vă dăm deşteptarea ca deobicei în fiecare zi la Beat FM unde sunt adunate cele mai fresh hituri ale momentului. O nouă zi frumoasă şi călduroasă de vară ne întâmpină cu braţele deschise, însă în acelaşi timp ziua de luni dă startul săptămânii trezindu-ne din visarea din weekend! Acum vă lăsăm să faceţi siesta de dimineaţă pe ritmurile celor de la Big Bang cu piesa V.I.P. după care urmează BoA cu Eat you up. Mai târziu vă vom spune noutăţile apărute în showbizz aşa că până atunci rămâneţi pe frecvenţă. Cea mai bună muzică se ascultă la Beat FM!”


Am ridicat leneş mâna către noptiera vizavi de capul meu şi am apucat brutal micuţul aparat cu ceas şi radio. Când eram gata să trag de el, să smulg ştecherul din priză şi să îl trântesc de cel mai apropiat perete, o voce mă opri numai decât.

- Dacă ţii la viaţa ta, ai face bine să îl pui înapoi pe noptieră uşor.

Am eliberat radioul înapoi pe noptieră şi m-am ridicat în şezut de pe podea. M-am uitat îndelung la sictiritul adolescent de pe partea cealaltă a patului care avea ambele mâini după ceafă şi ochii închişi mai, mai să spună o replică gen ”Ah, asta da viaţă!”. Kiba, pe numele lui, avusese bunâvoinţa să mă găzduiască căteva nopţi, având în vedere faptul că părinţii lui au plecat într-o vacanţă în jurul lumii. Şatenul a spus pas acestei călătorii, în schimbul vacanţei cu gaşca la mare. Amândoi am beneficiat de pe urma acestei întâmplări. Părinţii lui plecaseră cu o dimineaţă în urmă, iar cum micuţului Kiba nu îi plăcea să stea singur şi cum eu aveam nevoie de un acoperiş deasupra capului pentru o vreme ne-am potrivit la fix.

Totuşi aveam ceva reţineri de a rămâne la amicul meu acasă, singuri. Vedeţi voi, de curând mai exact de când Kiba a găsit-o în patul lui pe iubirea sa şi pe cel mai bun prieten al său, a fost foarte deprimat. Soarta a fost nemiloasă cu el. După ultimele trei iubiri terminate toate în acelaşi punct, adică cel relatat mai sus, a căzut într-o depresie... şi una destul de gravă. Nu am crezut niciodată că prietenul meu ar putea suferi aşa de tare pentru o fată, sau cel puţin aşa crezusem. Nu voi uita niciodată acel an plin de chin, în care Kiba suferea, părinţii lui nu erau lângă el, iar eu, Naruto şi Neji am rămas de pază să avem grija de micuţul băieţel al familiei la rugăminţile doamnei şi domnului Inuzuka, care erau plecaţi departe pentru nu ştiu ce afacere.

La şaptesprezece ani când Kiba abandonase şcoala, fără niciun motiv clar – cu excepţia celor evidente -, şatenului ia intrat în cap ideea că lumea e un loc foarte trist, nedrept şi sfăşietor. Se deprima din cauza lucrurilor care li se întâmplau unor oameni aflaţi în colţuri îndepărtate ale lumii, oameni care nici măcar nu ştiau şi nici nu era probabil să afle vreodată de stările sale şi asta pentru că principalul lui motiv de depresie era acela că ei mureau de foame sau pentru că le cădeau casele în cap în timpul unui cutremur. Plângea la toate ştirile pe care le auzea sau le vedea – accidente de maşină, războaie, foamete, documentare despre bolnavii de SIDA, poveşti despre mame care au murit şi au lăsat în urmă copii mici sau fotografii cu măgăruşi neîngrijiţi. Chiar şi partea haioasă de la finalul ştirilor, când un câine merge cu bicicleta, îl îndurera pentru că ştia că e o chestiune de timp până când căinele va muri.

Într-o zi găsise pe pavajul de lângă casa lui o mănuţă de copil, albastră cu alb, iar durerea care a stârnit-o în el a fost aproape de nesuportat. Gândul la mânuţa îngheţată sau la cealaltă mănuşă, singură, fără surata ei, era atât de sfâşietor, încât Kiba începuse să plângă cu lacrimi fierbinţi, iar întâmplarea face că şi noi eram cu el. Nu îmi venea să cred. Amicul meu Kiba, sfâşietorul de inimi şi un rebel printre domnişoare, acum aveam el însuşi inima în mii şi mii de bucăţele. După o vreme a refuzat să mai iasă din casă şi curând după aceea a refuzat să se mai dea jos şi din pat.

Îngrijoraţi, părinţii lui au chemat doctorul, iar acesta a pus diagnosticul de depresie şi ia prescris antidepresive pe care el nu a vrut să le ia. Părinţii bietului Kiba erau într-o perioadă mai delicată la servici aşa că ne-a rugat pe noi trei să fim cu ochii pe el, iar ei au avut grijă să îi pună pe profesori la curent cu situaţia noastră. Ei bine şi aşa am început să avem grijă de Kiba.

[center]~Flashback~

- La ce-or să-mi folosească? A suspinat şatenul. Antidepresivele astea vor opri foametea? O să găsească antidepresivele perechea acestei... acestei... acestei Mănuşi?!
- Mai termină cu nenorocita aia de mănuşă, a spus exasperat Naruto. Mi-ai mâncat toată noaptea sufletul cu mănuşa aia desperecheată! Neji bagă-i odată pastilele alea pe gât că simt cum îmi pierd minţile cu el!
Toate astea erau spune în timp ce abia îl ţineam în frâu pe blond să nu sară la bietul Kiba şi să îi frece vre-o două perechi de palme. A durat ceva timp până când „pacientul” a fost convins se „doctorul Neji” să ia paharul cu apă şi antidepresivele din mână lui.
- Nu îţi face griji Kiba. Noi o să avem grijă de tine, i-am spus aşezandu-mă pe pat lângă el.

~End flashback~[/center]


Şi am avut grijă. După un timp şi-a revenit, dar imediat după asta a dat o veste bombă. Ne-a spus că nu vrea să mai sufere din dragoste şi a hotărât că îşi poate găsi alinarea şi în braţele unui băiat, dar şi în cele ale unei fete. Şi aşa amicul meu a devenit bisexual. A fost un şoc, mai ales pentru noi. Nu ne era teama că amicul nostru o luase pe căi greşite şi că cineva trebuie să îi bage cât mai repede minţile în cap, ne era frică ca nu cumva în tot acest timp cât stătusem cu el să nu se fi îndrăgostit de vre-unul din noi. Bineînţeles că acest blestem s-a abătut asupra „frumosului de mine” cum mi-a spus odată Kiba. Adevărul e că, în acea seară, amândoi aveam ceva mai mult alcool la bord decât deobicei, iar el nu a spus direct că mă place sau chestii de genu’. M-a informat doar că i-ar plăcea mult ca noi doi să avem o relaţie mai... deosebită, iar eu m-am făcut că plouă şi am fost destul de treaz încât să îi spun mai pe ocolite să se ducă dracului. Din fericire şi-a găsit perechea fix la muncă, dar eram uşurat că nu se va mai ţine după mine.

După ce ne-am mai foit prin casă, ne-am urcat în maşina lui Kiba şi am plecat spre service-ul auto. Nu aveam nici cel mai mic chef să muncesc mai ales dacă mă gândesc că Itachi şi Konan au dărâmat casa. Totuşi mi-am promis că voi strânge bani pentru acea vacanţă cu gaşca. Ştiu, vă gândiţi cum de nu pot apela la bunul meu frate. Ei bine dacă i-aş cere bani e ca şi când ai vorbi cu pereţii. Te ascultă, te înţeleg, dar nu fac absolut nimic în privinţa asta. Aşa deci trebuie să fac totul de unul singur. Odată ce am ajuns, la opt fără câteva minute, m-am schimbat într-o pereche de blugi prespălaţi şi rupţi şi un am pus pe mine un tricou cu pete de ulei. În timpul ăsta apăru şi Luke, noul prieten al lui Kiba.

- Ooo Kiba, dragul meu ce dor mi-a fost de tine! Spuse acesta cuprinzându-l pe şaten într-o îmbrăţişare strânsă.
- Şi mie mi-a fost dor de tine puişor, dar sunt supărat pe tine. Ai spus că mă suni ieri! Spuse supărat şatenul.
- Iartă-mă, dar aseară mă luase somnul şi am adormit. Mă ierţi dacă te sărut?

S-au luat în braţe, privindu-se provocator unul pe altul, în timp ce feţele lor se apropiau tot mai mult până când... m-am întors cu spatele şi mi-am pus mâinile la ochi. Nu mă pot uita la aşa ceva! Sunt slab de inimă, dar nu vreau să mor de tânăr! După un timp, în care credeam că au murit sufocaţi sărutându-se, am auzit radioul, semnalul că ciudaţi ăştia doi s-au cuminţit. Ei şi aşa ne-am început rutina zilnică. Verificarea motorului, schimbarea uleiului şi tot tacâmul. Toate astea până când în faţa service-ului parcă o maşină destul de scumpă, din care a coborât o domnişoară cam sofisticată. S-a apropiat de mine, iar când a ajuns în dreptul meu am rămas şocat. Era tipa din sexshop.

- Ia te uită cine e aici, spuse aceasta mieros scoţându-şi ochelarii de soare. Tigrul grăbit din magazin, continuă afişându-şi zâmbetul impecabil.
- Micuţa perversă de la casă, am spus chicotind forţat. Ce cauţi aici?!
- Ce poate căuta o fată ca mine într-un service auto într-o zi splendidă de vară, când poate foarte bine să fie în mall? Maşina îmi face figuri şi vreau să ştiu ce are, dragule.

Tare deşteaptă se mai crede... totuşi avea dreptate. Nu am avut de ales decât să mă duc să vad ce are, mai ales că fata încă stătea acolo şi aştepta, iar cei doi porumbei îmi făceau semne de după maşina care o reparau, ceva gen „Fi bărbat, Sasuke!”. Mi-am dat ochii peste cap, am ridicat capota maşinii şi am început să îi fac revizia tehnică. Îm timp ce meşteream printre furtunuri, tânăra se plimba în jurul maşinii, privind foarte fascinată muncă mea. Ori asta, ori voia să îmi taie gâtu’ cu prima ocazie. Mă întreb dacă ştie că poate pleca şi să se întoarcă peste câteva ore după maşină. Să îi spun sau să nu îi spun, aceasta-i întrebarea. Poate totuşi nu ştie şi stă de nevoie, dar mai bine îi spun, fie ce-o fi.

- Ăăăă... scuză-mă, dar să ştii că poţi să pleci. Nu e nevoie să stai, şi te poţi întoarce peste câteva ore.
- Ştiu dar nu e nevoie. Îmi place să stau aici şi să vad cum lucrezi.

Ok, mi se pare sau ăsta a sunat a avans?! O, dar vai peste ce comoară am dat! De aici şi până a începe să ne cunoaştem mai bine nu a fost decât un pas. Am făcut cunoştinţă şi am aflat că o cheamă Sakura. În timp ce îmi vedeam de treaba mea, o ascultam cum îmi povestea de ce trebuie să lucreze la un sexshop, cum şeful ei tot îi face avansuri, iar ea îl refuză de fiecare dată, apoi se gândeşte că din clipă în clipă poate fi dată afară, ştiţi voi, chestii de genul ăsta. După venise şi rândul meu să îi zic câte ceva despre mine. Nu erau foarte multe de spus, ci doar că părinţii mei au murit şi am rămas în grija fratelui meu. Nu prea eram vorbăreţ, iar ea a observat acest aspect şi a făcut în aşa fel încât să nu scot prea multe vorbe, adica a vorbit încontinuu, dar nu m-a deranjat chiar deloc. Când terminasem chiar îmi părea rău, începuse să îmi placă compania ei. Mi-a mulţumit că i-am reparat maşina, iar după ce a plătit am rămas faţă în faţă, tăcuţi nevrând ca niciunul din noi să plece. De ce sunt aşa emoţionat? Oare am început să mă îndrăgostesc?! E adevărat că trecuse ceva timp de când nu mai fusesem împreună cu o fată, dar nu pot să mă arunc în braţele primei domnişoare pe care o întâlnesc... sau oare pot? E ceva diferit la fata asta, cât timp am reparat maşina şi ea vorbea, nu mă simţeam în plus ci din contră, eram în largul meu. Poate ar trebui totuşi să o invit în oraş, hai să îi dăm o încercare.

- Sakura... ăăă... ştii mă întrebam dacă... ăăă... ţi-ar plăcea să ieşim amândoi în oraş.
- Păi Sasuke, sună foarte tentant, dar... ăăă... eu... nu cred că ar ţine. Scuze, nu îmi purta pică.
- A! E ok, dacă totuşi te răzgândeşti... şti unde mă găseşti, am spus puţin abătut.

S-a urcat în maşina ei scumpă şi dusă a fost. Am oftat prelung, întrebându-mă de ce a trebui să ies azi din casă...
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#16
Heeeei, mulțumesc frumos că m-ai anunța, ce drăguță e lumea acre anunță : x Am citit capitolul și mi-a plăcut, bine am și rămas „gură-cască” la câteva detalii pe acolo, dar în fine, trece : ) ) Ai avut câteva greșeli de tastare ... în loc de „ș” puneai „ț” la ultimul rând era „de ce a trebuit” Mai era o greșeală gen „serviciu” nu „servici” și cam astea îmi aduc aminte. În rest pare interesant și regret pentru regret pentru refuzul ei : | Dar în fine autorul decide nu cititorul. Frumos. Mi-a plăcut și sper să mai vină capitole așa frumoase.
Nu mai știu ce să zic și altceva mi-am epuizat cuvintele de laudă și criticile în câteva rânduri și sper să nu fie spam ; ) )

So Capu'Chuu and God Luck <3



Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#17
Hello! Merci de anunt. Dupa mine acest capitol este destul de reusit.( te-ai grabit cumva la conceperea lui?). Naratiunea este usor de urmarit ce cuprinde bine personajele insa, descrierea este cam micuta. Nu ai descris locul, unde naiba se aflau? in camp? nu ai descris decat hainele lui Sasuke de munca, habar nu am cum arata Sakura (adica cuafata-necuafata, rujata-nerujata etc.) masina ei? e bleo?e roz? e gri metalizat? nu vom sti. "Kiba bi??O_O>_<". Dialogul a fost destul de bine plasat. Puteai sa folosesti dupa maine mai putini de "aaa" cand nu stiau ce sa spuna. "Ăăăă... scuză-mă, dar să ştii că poţi să pleci."
"-Sakura... ăăă... ştii mă întrebam dacă... ăăă... ţi-ar plăcea să ieşim amândoi în oraş.
- Păi Sasuke, sună foarte tentant, dar... ăăă... eu... nu cred că ar ţine."
In fine, ai avut si cateva fraze si pasaje amuzante ce-i drept. " sa ii spun sa nu ii spun, aceasta-i intrebarea":)) sau "te asculta, te intelege dar nu face absolut nimic in legatura cu asta!"

p.s = Sunt supy pe tine ca nu i-ai scos la intalnire...>_<
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#18
helloooo

Ce importanta atat de mare are Kiba ? De ce ai inceput sa povestesti atat de mult despre viata lui ? Mi-am dat seama din prima ca el a inceput sa se indeparteze de fete si s-o ia pe alta cale... Nu este cel mai important, nici pe departe, cred ca te-ai deplasat. In rest, aparitia Sakurei a fost buna. Se pare ca ei doi incep sa se inteleaga destul de bine, brunetul a invitat-o, ea a refuzat... TRIST . Capitolul a fost bun, dar m-a cam plictisit inceputul.

#19
Îmi fac şi eu apariţia, apropo mersi că mi-ai spus. Revenind:
Mai aveai puţin de lucru, mai ales când povesteai despre Kiba, băieţi erau enervaţi, cum se simţea Sasuke în acele clipe şi mai ales nu am văzut descris şocul când a aflat că Kiba îl place pe el. Ceva mai profund, poate îi era teamă sau scârbă. Tu, draga mea, trebuia să precizezi acest lucru, să îl detaliezi cum poţi mai bine. De asemenea când Kiba şi iubirea lui se "salutau", ai spus tu acolo că brunetului i se făcuse greaţă, dar sincer aş fi preferat mai mult. Uite, puteai pune părerea lui Sasuke despre bisexuali alăturată de puţină descriere.
Ai zis tu pe la final că Sasuke se simte bine în compania fetei... ei bine, acolo ar fi mers nişte întrebări, gen: Ce e cu mine? De ce mă simt aşa liber în preajma ei? etc, iar de aici venea o dezvoltare destul de amplă, dar mai ai timp pentru aşa ceva; mai ales că cei doi sunt la început de drum.
Apreciez mult că scrii cu diacritice.

Atât am avut de spus.
Bye ^_^
[Imagine: h8v.gif]
 

#20
Ooooooooooo, Sakura fetiţa rea a revenit în peisaj şi vai ce sexi e de la pus pe jar pe Sasuke'puu! Măi, măi,măi,măi, daca ar fi aşa, puţin mai pervers Sasuke, adică cât este Saku, jurcă ar fi un fic icendiar şi eu nu mai maş sătura să citesc, dar e bine şi asa. El timidul şi ea tigroaica, mrrr. Oare cum o fi hentaiu? Cred că e al 10-lea fic cu aceeaşi întrebare, ete, ce vreţi, sunt singură în cameră şi am nevoie de un hentai, sunt şi eu om =))
Aştept cât de repejor next, pentru că Elz adoră ficurile pervy, nu uita să mă anunţi bree, te pup!
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)