Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vot - luna septembrie.

#1
De acum nu se mai poate înscrie nimeni.

Numărul 1.
http://i51.tinypic.com/2cd8k6.jpg

Numărul 2.
http://i52.tinypic.com/9gdiz7.jpg

Numărul 3.
http://i56.tinypic.com/34s55km.jpg

Numărul 4.
http://img3.imageshack.us/img3/7351/pain...ryxd2y.jpg

Numărul 5.
http://img265.imageshack.us/img265/6628/dscf1456y.jpg

Numărul 6.
http://img534.imageshack.us/img534/7690/...fie117.jpg

______

Se va vota în felul următor.
Cei care vor să voteze trebuie să comenteze fiecare desen în parte şi la sfârşit dând o notă de la 1-10, fără sutimi gen 9.90 sau 5.70 etc. Ceva de genu’ :

Numărul x – îmi place la desenul tău că ... , nu îmi place că ... . Nota y.

La sfârşitul perioadei de votare voi face o medie şi cel/cea cu media cea mai mare va câştiga, destul de simplu nu ? ^^
Deasemenea voturile care nu se încadrează în ce am scris eu mai sus nu vor fi luate în calcul.

Concurenţii NU au voie să voteze, altfel vor fi descalificaţi.

Succes tuturor.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Pai.. sa votam..
ohh am pierdut inscrierea.. si am uitat sa trimit lucrarea... in fine. sa votez.. nu mai acceptati o intrare? 5 ( lasa: -j lgumeasc. alta data xD )

Prima lucrare:

Imi place mult ideea cu copacul. Chiar originala. Foarte frumos. Hasuta este buna, se vee ca ai folosit si creioane de tip B.Ramurele lust dragute si bine lucrate. Nu imi place ca ultimele ramurele sunt mult mai jos, dar asta nu este greseala. Succes mai departe, si nota mea pentru tine este 10

A doua:


Dragut, dar nu foarte bine lucrat. Hasura, nu este pierduta in nuante, de la inchis la deschis.. Faorte rar ai folosit hasura foarte tare. Vasul mare nu arata tocmai bine, din cauza fundului. Nu este drept ci oblic. Toarta este prea mica si prea in jos. Este dragut desenul dar nu ma impresioneaza cu nimic. Mingea, putea sa fie suprapusa peste vas sau puteai folosi o draperie. LA minge/bila/sfera, puteai sa mai insisti cu hasura. Este dragut desenul. Fondul imi place mult. Nota pentru tine este 7

A treia:

Sa vedem...interesanta idee, cu toate acele obiecte pe masa, dar, puteai sa insisti mai mult pe hsura. Craniul ma inspaimanta. Nu este cea mai buna alegere, dar asta este. Imi plac, bucatile din caramida, pe care le-ai desenat. Eu iti dau nota 9, pentru ca mai puteai sa hasurezi mai bine si sa mai oui ceva pe acel fond. 4

A patra:

Scoici. Impresionant si foarte inventiv. Dar hasura aia xD puteaimai mult! Si nu uita de degrade'. Puteai pierde hasura in mai multe nuante. ^^ Acele casetute cu picturi, cred, puteau sa fie mai drepte, dar nu este nici o problema. Imi palce ideea.. again 3 Iti dau un 9 pentru ideea originala.

A cincea

Imi place cubul, dar daca stai si te uiti mai atent, se vede un defect. Este putin deformat. Primul patrat al cubului, este prea ingust. Acel dovleac sau ce o fi, strica tot aspectul acestei lucrari. Vasul este bine hasurat, numai ca ii lipsesc bricurile de lumina. Le puteai face cu radiera. mai evidente. Tortita vasului.. putea sa fie mai mare, dar acum nu stiu dupa ce vas ai facut tu desenul. Este mai bombat vasul in partea sttanga. Puteai sa faci umbra mai evidenta, pe fond. fonsul este lipsit de ori ce scanteie. Faorte putina hasuta. Si cubul putea fi hasurat mai bine. Imi place foarte mult clubul, in schimb. Nota mea este 8 4

Ultima

Calitatea pozei este proasta. ASta pot spune. Lucrarea este facuta din graba si nu are un aspect tocmai placut. putei pune peste hasura dreapta, alt fel de hasura... nu imi place hasuta in nici un fel. Este prea grabita si nu este lucrata. ASta este. Este interesanta totusi vaza, dar pare transparenta. xP.. ciudat.. marul, de asemenea mai putea fi lucrat cu hasura mai profunda. Ete nteresant ideea, dar obiectele sunt puse, toate drept si nu e tocmai atragatoare. Succes si nota mea petnru tin este 6.

In mare parte, desenele mi-au placut. Faorte frumoase! Smile Le urez tuturor succes si sa vedem casigatorul, in curand 3
P.s: mi'a placut prima lucrare, in mmod deosebit, pentru originalitate si fantezie. ^^

#3
Deşi nu mă pricep absolut deloc la desene, mi-am zis să trec totuşi pe-aici şi să-mi expun părerea.

Lucrarea 1 - Nu mi-a lăsat o impresie foarte puternică. Copacul e realizat binişor, dar e searbăd. Nu impresionează cu absolut nimic.
Şi nici ideea nu mi se pare foarte originală.
Ah, crengile-mi plac în mod special, dar habar n-am de ce.
ÃŽn fine. 7.

Lucrarea 2 - Idem: în opinia mea, desenul e mult prea banal pentru standardele mele. Mă rog, probabil tema e de vină.
Am mai văzut undeva ceva asemănător, dar nu mai ştiu exact unde.
Totul e realizat foarte prost.
Nu-mi place, sincer. 6.

Lucrarea 3 - Probabil cea mai reuşită lucrare de până acum.
Îmi place foarte mult cum e realizat, dar fondul e mult prea gol şi alb, fapt ce mă cam deranjează.
Şi ideea pare originală-ntr-o oarecare măsură.
Ce pot să spun, aş fi dat nota maximă dacă fondul n-ar fi fost aşa gol. 9.

Lucrarea 4 - E simpatic, what can i say.
Ideea mi se pare foarte originală, poate cea mai originală de până acum.
Păcat că fondul e gol, exact ca-n lucrarea precedentă. Pe mine una mă deranjează acest lucru.
Sunt nevoită să acord aceeaşi notă. 9.

Lucrarea 5 - Monoton.
Studiind desenul, chiar nu văd mare lucru. Totul acolo e mort. Bun, înţeleg că trebuie să fie static and so on, dar... e prea de tot.
Ideea devine deja uzată, iar desenul n-are nici un farmec.
O lucrare slăbuţă. 7.

Lucrarea 6 - Mda, cea mai slabă lucrare.
Cum am spus şi mai sus, ideea e folosită şi răs folosită. Acest desen nu mă atrage cu absolut nimic; e de-a dreptul fad.
Åži nici nu-i realizat foarte bine. 6.

Şi cam asta-i tot. Repet, chiar nu mă pricep la desene.
Felicitări tuturor.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#4
Nu mă prea pricep la desene dar am fost târâtă aici şi obligată să votez!!!!!
GLUMESC.
Deşi chiar nu mă pricep la desene 5

Nr. 1
Ăăă... Drăguţ, oarecum. Desenul este drăguţ doar pentru modul în care a fost desenat, adică aşa cum ai folosit creioanele and stuff, partea aceea în care ai lucrat desenul, adică aşa cum l-ai desenat e bună, pomu' ţi-a ieşit destul de bine şi ramurile sunt foarte frumoase. Mda, ramurile sunt reuşite. Dar atât mă atrage la el, modul în care a fost lucrat. Ca idee nu găsesc nimic interesant la el şi ca şi aspect nu mă atrage nici câtuşi de puţin. Doar că modul în care a fost realizat este destul de reuşit, aici nu pot comenta nimic, calitatea e bună. But, restul nu mă atrage.
Nota 6.

Nr. 2
" Background-ul" / nici nu ştiu ce exprimări să folosesc să nu sune prea... gfxate * laughs / nu mă atrage de niciun chip, modul în care a fost realizat lasă mult de dorit. Oala e oarecum reuşită, dacă privim în ansamblu, însă intrând în detalii sunt multe lacune, ici şi colo, nu e prea atrăgătoare, cred că ar fi trebuit să foloseşti alt tip de creioane ( deşi nu mă prea pricep la asta ) pentru că nu are, desenul, o calitate prea bună. Şi asta depinde destul de mult de creioanele pe care le foloseşti. The other part, ca şi idee... well, era de aşteptat având în vedere că e natură statică, but... nu e atrăgător, nici modul în care a fost lucrat nu mă impresionează de nici un chip.
Nota 7.

Nr. 3
Genială * laughs* lucrarea asta îmi place la nebunie. Modul în care a fost desenată este foarte plăcută. Ăh, mi se pare mie sau a fost folosit aici cam acelaşi tip de creion ca şi în lucrarea 2? Or just foaret apropiate, stilurile, şi totuşi se vede o oarecare diferenţă, una foarte plăcută. Lucrarea are o calitate şi claritate impecabilă iar ceea ce atrage cel mai mult este ideea. Am văzut şi nişte uşoare lacune care, evident, nu se pot observa la o primă aruncare a ochiului pe foaie. Neah, but ... acolo la lumânarea aceea de lângă craniu, spre exemplu, modul în care se scurge ceara nu este prea reuşit, adică se văd nişte oarecare greşeli acolo, când şi o mică scăpare la masă şi la una din cărţi. Dar, trecând peste asta, este al naibii de reuşită, mă uit într-una la ea, mă holbez ca o disperată şi totuşi nu mă pot opri, e cu mult mult prea frumoasă şi bine realizată, mă atrage maxim, modul în care a fost creată şi este clară, plus de calitate, plus o idee destul de bună. Nu o mai lungesc, îmi place enorm.
Nota 10

Nr. 4
Scoici şi pensule ? Or something like that o.o Ca idee este foarte frumoasă, I could say, dar cam atât. Modul în care a fost creată nu atrage în mod special, văd câteva greşeli, la pensule de exemplu, nu sunt pe cum ar trebui să fie ( se văd unele greşeli ) şi la una din scoici, are o anumită " pată" într-un anumit loc care nu are ce căuta acolo, şi nu -nu e o umbră, I can tell. So, ca şi idee, I can prize you pentru că este foarte frumoasă, dar calitatea cam lasă de dorit, calitatea ca şi modul în care a fost desenată, and so on. Cred, susţin de fapt cu tărie că ţi-ar fi ieşit mult mai bine dacă ai fi folosit alt tip de creion, nu ai scos bine în evidenţă tot ceea ce trebuia şi ai rămas cu lacunele acolo, like perm flaws or something like that. Desenul ar fi putut fi mult mai frumos cu ideea pe care ai avut-o şi cu mâna, pt. că ai mână, dar mai aveai multe de lucrat.
Nota 7

Nr. 5
Nu am ce comenta, este bine realizată, din punctul ăsta de vedere chiar nu am ce să zic, greşeli... nu sunt cine ştie ce vizibile şi pare destul de impecabilă lucrarea. Creioanele folosite, sau doar creionul? Sunt/ e ok, nu am nimic de comentat în privinţa asta. Doar că ideea este cam banală, chiar şi aşa expusă frumos nu mă atrage de nici un chip. Repet, este bine realizată şi nu am ce comenta pe privinţa asta, dar nu mă atrage. E strict personal, I guess, it's just that this idea of a draw its not my fave one.
Nota 8.

Nr. 6
Claritatea lasă extraordinar de mult de dorit. Calitatea, de asemenea. Ideea este şi ea foarte banală şi foarte des întâlnită, cum am zis şi mai sus ( nu cred că are rost să mă repet aiurea ). Ai multe greşeli, nici nu ştiu dacă să le enumăr, pur şi simplu cred că pot rezuma: claritatea nu există, creionul folosit nu este bun, sau poate că din cauza clarităţii şi calităţii nu se vede deloc bine şi nu are niciun fel de performanţă, ideea este banală, liniile sunt strâmbe, backgroundul nu este reuşit. Etc.
Nota 5.


Notele nu le-am dat după efortul depus ci a fost mai mult din... plăcerea propriului meu ochi, am notat cum şi ce mi-a plăcut, deşi nu prea sunt de acord cu sistemul acesta de votare, pentru că e urât să încadrezi în note. Totuşi, a trebuit să o fac fără a ţine cont de munca depusă a fiecăruia.
Totuşi, ţin să menţionez faptul că apreciez fiecare lucrare în felul ei, deşi poate la unele am părut dură, nu a fost cu intenţie neapărat. Repet, am notat ţinând cont doar de lucrare şi fără a-mi aminti neapărat de mâna de lucru. Acum, terminând cu asta, ţin să vă felicit pe toţi în parte şi să menţioenz faptul că vă apreciez curajul de a participa, îndelenticirea fiecăruia şi timpul pe care l-aţi acordat lucrării voastre.
Congrats.

#5
Primul desen
Sincer cel mai tare din tot desenul imi place linia, e expresiva, apoi ca imagine e foarte frumoasa si totusi: un pom nu se deseneaza asa, sunt doua lini una langa alta si altele cateva la care ai adaugat o grosime, ii lipseste precizia, ii lipsesc mutle axe de constructie, pare un desen de clasa a cincea.
Valoratia, nu ma pot da in vant dupa ea, dar e clar ca esti pe drumul cel bun. 5.

O mica precizare inainte: o parte din naturile statice sunt de cel mult clasa a cincea 22

A doua
Dude? de ce doua obiecte, de ce nici unul peste axul foii? e impotriva regulilor compozitiei chestia asta.
Valoratia de la fond jeneaza rau.
Vasul e complet asimetric iar valoratia este dezordonata. Nota, acordata mai mult pe valoratie(nu prea stralucita), 5.
al treilea desen
Mi-a placut, mult, ca idee, ca iamgine, e destul de complexa, sincera sa fiu imi da senzatia unei piese Shakespereana si totusi, linile sunt destul de goale. Lipsesc, destul de tare, contrastele(inchis pe deschis, deschis pe inchis) iar cele care sunt sunt slabe, dar lucrarea e bunicica 8
a patra
M-a impresionat, desi si aici lipseste cu desavarsire contrastul, este o lucrare buna, ii mai lipseste ceva anume, dar linia mi se pare destul de expresiva, detalile au aerul lor placut. Ai o mica greseala la pensula, o face sa para o pleasca uda si scarboasa, la una dintre pensule mai exact, dar merge. 9
numarul 5
Natura statica, apreciez ca sunt trei obiecte, dar sunt in scara magarului ceea ce este destul de inestetic, apoi le lipseste personalitatea, nu redai nimic, nici prin valoratie, nici prin linie.
Vasul este asimetric, iar elipsa de sus este urata si ceva ce ma deranjeaza putin cam tare, umbra nu e niciodata pe margine, acolo e reflexul.
Gogosarul a iesit destul de urat. 6
numarul 6
Cu toate ca imi plac obiectele asa-zise, doar sugerate, care in general sunt expresive, la tine lucrarea e de fix clasa a patra, de ce?
In primul rand formele sunt urate, rigide, nu e nimic preste axul foii, deci nu se poate numii compozitie, apoi sunt toate pe ACELASI plan, ceea ce este strict aiurea.
Valoratia, la fel lasa de dorit, lipsesc contrastele, umbrele s.a.m.d
In plus lucrarea este murdara, ai mai mare grija la igena.4

Sfat pentru toti; nu renuntati la desen ca de miscat miscati ceva, cu toate ca e mare discrepanta intre voi ^^
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#6
Desenul nr. 1

Ei bine mă aşteptam la ceva mai interesant. Ok e un copac, aşa şi? Seamănă cu un desen din clasa a 5-a. Cea ce îmi place în desenul tău sunt ramurile, ele sunt cele mai reuşite.
Desenul e bunicel dar nu destul de satisfăcător.
Nota 5

Desenul nr. 2

Un desen tipic, care dacă nu mă înşel se face în clasa a 6-a . Nu îmi place manerul de la acea oala... Desenul e destul de slabuţ . Cum am spus şi mai sus, mă aşteptam la ceva mai original. Mingea aceea e parţial reuşită. Mai ai mult de progresat.
Nota 5

Desenul nr. 3


Wow... am rămas plăcut surprinsă. În sfârşit un desen care se ridică la nivelul aşteptărilor, foarte originală idea cu craniul, chiar mi`a captat atenţia. Din câte am obervat, fundalul e destul de gol, dar în rest idea e fantastică.
Nota 10

Desenul nr. 4

Drăguţă idee, încă o lucrare bună, dar totuşi mi se pare un desen puţin neobişnuit. Adică scoici... hmm oke, dar pensule? O_o . Ce faci? Pictezi scoicile cu pensulele? Nu ştiu de ce dar parcă nu se potrivesc împreună. By the way se vede că eşti talentată dar mai ai un pic de lucrat
Nota 8

Desenul nr 5

O_o well...greu de spus, vasul acela e chiar un vas? Mie mi se pare un pic cam deformat. Eee poate aşa e modelul. Dar nici cubul acela nu seamană cu un cub, nici acel ardei( sau ce o fi) . Deci tind să cred ca nu e aşa modelul la vasul acela. Desenul tău e destul de asimetric, şi din nou aceeaşi poveste. Mai este un desen înainte care e aproape la fel. Acesta e un desen facut în clasă la ora de desen. Încercaţi să fiţi şi voi mai originali.
Nota 6

Desenul nr6

Şi încă unul. Dar desenul acesta nu mai e de clasa a 6-a, e de clasa a 3-a. Desenul e în plan, iar culoarea e foarte închisă, umbrele nu se mai disting de fond, iar partea de sus a paginii e goala. Partea bună e că probabil te`ai străduit un pic.
Nota 5

#7
#1. Primul desen mi se pare destul de interesant, insa nu prea imi exprima mare lucru despre autor. imi place ca este foarte bine detaliat si modul de a lucra defineste o persoana talentata.
Nota: 8


#2 Imi aduc aminte ca asta ne punea si pe noi la ora de desen sa realizam. Este destul de simplu de facut un astfel de desen, iti trebuie doar o vaga idee despre cum se realizeaza un astfel de desen si ceva talent... Imi place cum sunt realizate umbrele Zuppy01
Nota: 7


#3 Interesanta ideea.. Cel mai mult mi-a atras atentia acea crapatura... interesanta si bine realizata. Umbrele sunt bine definite, iar proportiile sunt luate cum trebuie. Chiar imi place
Nota: 10


#4 Destul de dragut desenul si ideea, insa nu ma incanta foarte tare. Mi se pare cam simplu.. 10 Imi place cum sunt desenate scoicile, insa mai mult nu pot sa spun =3
Nota: 6


#5 Mi se pare mie sau acel dovleac sau ce o fi este putin... dezumflat? 21 Oala este cal "brutala".. oricum, umbrele imi plac Smile nice work.. dar...
Nota: 5


#6 Slabut desenul.. pare facut la plictiseala. Nu imi incanta privirea acest desen pentru ca mi se pare realizat ori cu mult stres ori din plictiseala.. nu stiu ce sa zic.. oricum...
Nota: 4


Am notat dupa cum mi-a placut. Am incercat sa fiu cat mai corecta in primul rand fata de mine. Oricum, aceste note nu trebuie sa va descurajeze in a continua sa faceti ceea ce va place, adica desen, ci ar trebuii sa va motiveze sa repetati pana cand notele acestea virtuale macar vor ajunge la un prag mai inalt Smile Mult succes

#8
Mai aveţi aproximativ 3 ore pentru a vota

. . .
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#9
Scuze pentru dublu post.
Stop vot.

Numărul 1 era Queen Bee.
Media – 6,83

Numărul 2 era Mimişor.
Media – 6,16

Numărul 3 era Anette.
Media – 9,33

Numărul 4 era candy_cane.
Media – 8

Numărul 5 era Elusive wolf.
Media – 6,66

Numărul 6 era Aggie.
Media – 5

Câştigătoarea este Anette cu media 9,33. Felicitări.
Felicitări tuturor participanţilor!

Şi medalia Best Comment ii se acordă lui Ich pentru comenturile făcute şi pentru 'duritatea' de care a dat dovadă.
Aştept un PM de la tine cu tema pe care o doreşti pentru ediţia următoare, deasemene am să îi spun lui Flaw să îţi acorde medalia, Anette.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#10
Am dat medaliile (Anette si Ich.) Daca nu v-au aparut, va rog sa ma anuntati.
Felicitari!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DOTM - Septembrie - Vot Ang. 3 3.820 12-11-2012, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Maria#2
  DOTM - Septembrie. Ang. 12 7.512 16-09-2012, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  Vot - luna septembrie candy_cane 8 5.741 02-10-2011, 08:41 PM
Ultimul răspuns: candy_cane
  Concurs - luna septembrie candy_cane 9 4.239 16-09-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Maria♥
  Concurs - luna septembrie. Mimisor 11 7.492 09-09-2010, 11:01 AM
Ultimul răspuns: Little M


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)