Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vizita la Gradina Zoologica [funny fic]

M-am hotarat sa pun si continuarea chiar daca nu prea mai merita >.>

Alta zi minunata in clasa a 7a A.Prima ora avem romana,iar profesoara ne-a mutat pe fiecare in alta banca cu speranta ca nu vom mai face asa de multa galagie...dar la noi in clasa asa ceva nu se intampla prea des.Cand profesoara intra in clasa toti ne-am asezat la locurile noastre iar primele cinci minute era linstie,dar dupa aceea incepe razboiul.Eu stateam in banca cu Claudiu,deoarece draga noastra profesoara a avut minunata idee ca el sa stea in fata.Bineinteles ca eu si cu Claudiu ne intelegem asa de bine incat mai era putin si ne aruncam unul pe altul de la etajul doi.De fiecare data cand se intorcea prfoa la tabla sa ne predea functiile sintactice ale vorbariei curate eu mi-am amintit ca am ascuns pestele dupa calorifer ca nu cumva sa mai puna mana baietzi pe el.Am asteptat ca Claudiu sa inceapa sa-mi faca capul calendar...bineinteles ca asteptarea mea nu a durat mult.Cand si-a deschis gura am luat pestele si am inceput amandoi ca ultimii nebuni sa ne dam cu pestele in cap.Anna si Minamino se isi minunau ochii la ce ne poate debita mintea...dar asta nu ii nimic...toata clasa incepe sa rada cat le tineau plamanii..iar doamna profesoara neputand sa-si continue lectia din cauza urletelor si zbieraturilor ne-a confiscat pestele....pardon dragul nostru peste.....ce pacat nu il mai puteam bate pe Claudiu....In pauza...
-Pestele meu....De ce el si nu eu....vreau pestele inapoi!!!!
-Hooo Alesia inteleg ca iti era prieten bun dar..nici chiar asa...incerca Anna sa ma consoleze.
-Da-l incolo de peste!Nu mai am cu ce sa-l bat pe Claudiu in ora de romana!
-Asta era problema?! pai atunci gaseste si tu altceva cu ce sa-l bati si gata...spuse Shuichi
Nici nu a terminat bine de zis cand il vede pe Claudiu incercand sami scoata papucii din picioare..logic ca a reusit,ca mie numai gandul la papuci imi statea.Si incepe el sa se plimbe cu papucii mei prin tot holul,facand dansuri ritualice specifice animalelor....iar eu...pai de mine radea toata clasa cand am mers si eu pe hol sa-mi recuperez papucii.
-Claudiu asta inseamna razboi!Daca nu-mi dai in momentul asta papucii iti jur ca o sa manci pumni la pranz!!!!!
-Poti sa-mi dai de mancare ce vrrei tot nu-ti dau papucii inapoi.....
Si am inceput sa il fugaresc prin toata scoala....Anna shi Kurama fugeau dupa mine sa ma opreasca...mai ales ca era cu picoarele goale.dar asta ii alta parte....Pana la urma m-am inors in clasa sa il astept pe Claudiu...bineintels cu galeata de apa in mana .....dar cand Claudiu intra in clasa eu am in loc sa arunc cu apa in el am aruncat din greleasa in saracul Kurama.....
-Ooooops Minamino sti ca nu...pai.nu am vrut..sa dau in tine....
-Sigur ca stiam de aceea vreau sa-ti returnez galeata!
Si dintr-o data aam primit o galeata in cap de o sa tin minte toata viata...dar ca sa fie si mai interesant el s-a aliat cu Claudiu si au inceput sa-mi ia penarul..,cartile,caietele...banca ca sa fiu mai exacta....Iar in timp ce ei isi faceau de cap cu papucii si banca mea am mers frumusel la baie am umplut galeata iar cand am ajuns in clasa m-am razbunat cum se cuvine...le-am facut un dus de o sa ma tina minte cat or trai ei...Dar fiecare lucru are si un sfarsit...pauza s-a terminat iar eu,Shuichi si Claudiu eram scosi de la inmuiat...In ora de engleza fiecare a mers pana acasa sa se schimbe iar cand am ajuns noi eu deja pauza.Singurul care nu ajunsese inca era Minamino....totusi intre timp eu si cu Claudiu ne razboiam cu un sanvici.Dar odata cand am aruncat dupa Claudiu in loc sa dau in el a dat exact la Minamino in fata....Expresia lui valora cat o mie de cuvinte...sau mai degraba cat o mie de pumni...

JavaLeen nu cred ca mai avemde gand sa o rescriem pt ca deja am facut o mare parte din ea plus ca luna asta suntem mai ocupate ca niciodata.Sambata avem olimpiada la chimie iar saptamana viitoare avem tezele unice >.< deci ar fi putin probabil.Noi am vrut sa fie intamplari adevarate din clasa noastra[ pe cat de mult posibil] iar povestea e scrisa mai de demult si fiecare si-a schimbat un pic stilul...

Răspunsuri în acest subiect
Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] - de Owaranai Yume - 02-04-2008, 09:20 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 03-04-2008, 08:55 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 04-04-2008, 09:50 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 06-04-2008, 11:24 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 08-04-2008, 12:01 AM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Owaranai Yume - 20-04-2008, 02:09 PM
RE: Vizita la Gradina Zoologica(funny fic) - de Arya - 07-05-2008, 08:56 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gradina cu trandafiri Crazy Person 4 4.013 18-05-2010, 10:50 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 3.225 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  teh omg funny story [parodie] Gandalf 18 16.191 25-12-2008, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Gandalf

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)