Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Upgrade la 1.6

#71
Ai rabdare caci userii trebuie sa raporteze problemele. Fi si tu mai intelegatoare.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#72
Am postat azi 3 ficuri si nu le gasesc. E o chestie de asteptare sau ce? La celelalte 2 imi amintesc ca nu s-a intamplat asa.

#73
(17-08-2011, 11:31 PM)Storymaker A scris: Ai rabdare caci userii trebuie sa raporteze problemele. Fi si tu mai intelegatoare.

Really? Si cand eu raportez problemele care le au ei cu zile inainte ca sa o faca si ei si apoi sar toti calare pe "avem o eroare! avem o eroare!" deparca e asa o chestie superioara sa ai erori, atunci ce mai e?

Si stiam de undefined... Lol. Aia a fost chiar prima eroare aparuta si e atat de veche... incat dateaza de jumatate de an dar tu doar acuma o vezi...

Cauta cate bug-uri vrei StoryMaker, inca nu poti crea posturi/topicuri fantoma si nici nu primesti pm-uri adresate altor useri :p

#74
Ok, am pus pana la urma, de proba, o versiune beta a noii teme, care mai rezolva unele probleme.
Mai am insa chestii de rezolvat.

De asemenea, setati-va limba pe Engleza, si nu pe romana, pana apuc sa traduc iar termenii

#75
Cred ca prefer vechia versiune 3
*change to old version...DONE <3*

Aly, " pentru a ne anunta daca ai intampinat vreo problema, poti vizita acest topic." cred ca fix ideea topicului era sa spuna useri ce probleme/erori au, atitudinea ta intepata este total lipsita de sens.

#76
Tema asta e foarte... albă. Cam prea albă, but i like it, it's nice.
Despre probleme now. Îmi arată de multe ori Stack overflow at line: 1822 şi după ce dau OK accesez pagina pe care vreau s-o văd. De obicei apare când vreau să văd o anumită pagină dintr-un topic.
Baftă în continuare!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#77
(21-08-2011, 06:58 PM)Flaw A scris: Ok, am pus pana la urma, de proba, o versiune beta a noii teme, care mai rezolva unele probleme.

Deci acesta tema nu este "permanenta"?
Am vazut ca la aceasta tema (ma repet -.-") nu poti lasa comentarii la profiluri, daca se poate imi spuneti si mie de unde?


#78
Imi place foarte mult noua tema, defapt o ador.... Acest alb deschide foarte mult, da o luminozitate foarte placuta, cel putin mie. Inainte nu puteam face multe lucruri, iar acum merge perfect. Singurele lucruri care imi lipsesc sunt mesajele pe care le puteam lasa la profil .

Problema minora si poate neimportanta: Vreau sa-mi schimb avatarul si nu ma lasa, spune ca marimea este prea mare, dar acea poza am mai avut-o.


#79
@North: Cred ca Aly se referea mai mult la faptul ca userii tot raporteaza aceeasi problema 10

@Metal: Poti face un print screen data viitoare cand iti apare acel mesaj, te rog? Mie nu mi-a aparut asa ceva

@Yuzu: Este si nu este permanenta. E o versiune neterminata, ceea ce inseamna ca va mai fi modificata si i se vor mai adauga chestii noi.
Comentariile la profil le-am adaugat acum

@Miranda: Ma bucur ca iti place noua tema, si mie mi se pare mai usoara pentru ochi. Incearca acum sa iti schimbi avatarul, am marit limita

#80
Cum a zis si Metal apare o eroare ori Stack overflow at line: 1822 ori Stack overflow at line: 5659. Atasez imediat o poza cu eroarea asta.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)