Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un prieten cu doua fete!

#1
OK , topicul acesta este despre prieteniile false ca sa spun asa;trebuie sa mentionati o prietena/prieten in care ati avut incredere si ea/el va tradat ingrozitor..adica acea persoana caruia i-ai spus aprope toate secretele tale , si toate lucrurile intime si apoi , vezi ca te vorbeste pe la spati cu toti cocalarii..

Pai , eu am avut o prietena in cla 4-a .Parea o fata draguta si era foarte pupulara si fiind ca era noua in scoala , vroiam sa ma integrez.Bun , am incercat sa ma imprietenesc cu ea , dar , problema era ca o fata tare fitoasa era geloasa pe mine ca Gia era si prietena mea.Si a dat domnule cu brafe de tot felu' , nici nu vreti sa stiti ; hm..eu ce crede-ti c-am facut , nu m-am lasat mai prejos , am lupat contra focului , cu foc ..si ouch!M-am ars tare , noroc cu doamna invatatoare care a pus-o la punct pe fata aceea 4

Sper sa va placa topicul ,

Acum , sincer , sunt curioasa daca si voua vi s-a intamplat ..oare ce sfat le-ati da celor care au fost sau sunt in situatiile in care voi ati fost sau ma rog, sunteti?

Peace of ,
Zbye

MY FIC ะ PETALA RĂTĂCITĂ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤᵐᶤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰ⁻ᵃ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ ᵐᵃᶤ ᵃᵖᵃʳᵉ ᵒ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵐ
De La-nceput ..!
Dʳᵃᵍᵒˢᵗᵉᵃ ᵉ ᵒ ˢᵃᵍᵉᵃᵗᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ ᵒ ˡᵃᶜʳᶤᵐᵃ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃᵐᵇᵉᵗ, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ ᵐᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine

#2
ok se pare ca sunt prima, ce bine ce bine21 asa sa revenim. Sincer nu mi sa intamplat ceva de genu in care o prietena sa imi spuna cel mai mare secret al meu la toti, defapt eu nu prea imi spun cele mai mari secrete, nimic nu e sigur, deci sfat aveti grija la prieteni, putini mai stiu sa apriecieze aceasta comoara a prieteniei. Daca ar fi sa spun ceva ar fi cam asta: in clasa a 4-a a venit o noua fata simipatica si m-am imprietenit cu ea. Am devenim best friend, faceam totul impreuna, proiecte, ieseam in parc, vorbeam de baieti, spuneam de cine de place, etc (stiti si voi10) si cam prin clasa a 7-a incepem ambele sa devenim mai crazy si rebele21 iar in clasa a 8-a abea daca ma mai baga in seama, iar la banchet de la sfarsit de an nu am prinso nici pentru o poza sa facem. De ziua mea aveam scris la avatar ceva de genu "azi am mai imbatranit cu un an21" si era pe mes, nu a putut sa lase un tampit de mesaj, chiar de era sec, intentia conta, macar stiam ca nu mo uitat. M-am mai intalnit cu ea, dar foarte rece ii vorbesc.
Deci sfat: aveti grija si nu puneti suflet prea mult, asta a fost greseala mea mare. am suferit de la faza asta20 ca am fost prietene 4 ani de zile si extrem de apropiate, cu intamplari impreuna si ne ajutam reciproca, deci cocluzia e suferinta mama, dar am invatat sa fiu si mai dura in privinta sentimentelor.
Misto topic nepotica mea scumpapupichug
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Prieteni de genul acesta.. probabil ca are oricine insa poate nu isi da seama. Prietenii ii recunosti abia dupa ce te tradeaza.

Pai.. sincer, am vreo cateva colege de clasa care fac totdeauna asa. Le spui un secret ca intre prietene si in urmatoarea clipa toata scoala afla. Da, e greu cand sti ca ti-ai pus toata baza in ele si dupa aceea afli ca nu sunt deloc de incredere. Te enervezi cand iti dai seama ca mai bine nu spuneai nimic, dar ce sa faci? Timpul nu-l poti da inapoi pentru a opri totul. Totusi, desi sunt colege mele care habar n-au sa pastreze un secret, tot imi sunt prietene si am observat ca cu trecerea timpului, se intoarce roata si patesc la fel.

Ahh, pai inafara de colegele mele care sunt cam gura sparta, prieteni de acest gen nu prea am. Adica, am cu siguranta dar ii pot recunoaste foarte usor. Stiu cui sa-i spun secretele mele. De aceea exista prieteni adevarati in care poti avea incredere.

#4
Hmph 39 S-a intamplat anu' trecut parca. M-am imprietenit cu o nou venita care desi m-a enervat destul de tare la inceputul scolii , a inceput sa mi se para draguta . Buun , vorbeam , radeam , ma sufoca cu imbratisarile ei ._. Pana cand sa imi dau si eu seama ca ma folosea. Era geloasa daca vorbeam cu alte fete sii se supara degeaba o.o iar eu, vrand sa nu ma cert degeaba , ii cam faceam pe plac * DA , RECUNOSC >.< * Pana cand una din cele mai bune prietene ale mele s-a bagat * e scorpie , ce sa'i faci ? xDD * Well, mi-a prins bine. De atunci cred-sper ca nu ma mai las asa usor fraierita ^^ desi incerc sa fiu de treaba cu toti si sa nu supar pe nimeni * ma rog , cu exceptia celor pe care chiar nu ii sufar -.- *
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#5
Păi s'a întâmplat anu trecut în 2011, semestru întâi. Eu şi o colegă[ prietenă bună, mă rog] ne'am împrietenit cu o tipă Rox' [ Roxana ]. Şi ne'am apropiat de ea, am fost prietene foarte bune ştiu că ne'am spus de toate. Adică, eu sincer i'am spus toate secretele pe când i'a ia spus la una tot ce îi ziceam eu, plus ea era prietenă cu noi doar ca să fie mai populară. Pe scurt s'a folosit de noi T.T; A fost o nesimţită ! :-l
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#6
Păi mie mi s-a întâmplat. Poate va suna clişeic sau ca o telenovelă proastă, dar asta e. Aveam o prietenă foarte bună, ne spuneam totul şi aveam încredere în ea. Mie îmi plăcea de un băiat şi urma să mergem la festival împreună. Dar când am ajuns acolo am aflat că a invitat-o şi pe prietena mea cea mai bună, iar ea l-a acceptat. M-am simţit distrusă.
Dar am trecut peste şi sper că m-am învăţat minte şi nu voi mai avea aşa de uşor încredere în oameni. S-a întâmplat totuşi de mult, dar s-a întâmplat 21
She's wiskey in a teacup.



#7
Astea-s chestii gen rich world problems? 21 Nu. N-am trait asa ceva. Am fost dezamagit de unele persoane si asta a insemnat stop. Pa. Ia-o p'asta _|_ ! Nu ma apropii de oricine si oricum. Hai sa nu exageram cu suferinta & shit. Si da, se poate intampla ca toata lumea sa aibe interesuri ascunse. Sau sa nu-i convina ceva. Sau sa spere ca ti-o iei grav, dar atata timp cat nu face nimic ca sperantele lui sa devina realitate poti sa zici ca ti-e prieten. Nu, nu sunteti perfecti si conflicte de interese vor aparea mai tarziu sau mai devreme. Totul e sa stiti sa le rezolvati.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#8
Si carei drama??Inca mai credeti in prieteni aia buni,care fac orice pentru voi si va sunt "frati/surori".
Patetic...Chiar si cel mai bun prieten te lasa la o chestie mai nasoala.
E thread the povestiri?Nu am una am doar o parere.Si pana la urma care e faza daca va intoarce spatele?Atat timp cand tia fost alaturi daca ti-a fost,te-ai simtit bine corect??De ce sa nu ramai cu amintiri frumoase,si oricum o prietenie nu poate tine toata viata.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#9
Gresisi categoria bre.
Cat despre subiectul topicului, am sa-mi pastrez demnitatea in a nu fi on-topic, nu ca as avea probleme d-astea telenovelizate asa...ca voi!

Do not speak unless you can improve the silence.

#10
Threadul asta tine cumva de coltul bocitului fiecareia catastrofe supra-melodramatizate care se intampla in vietile voastre inguste? Sictir.

Mai exista unul la fel si nu e locul pentru el aici.

Grow up!
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)