Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un adevarat talent....si are doar patru picioare

#1
Da,a-ti citit bine titlul.Este vorba de un caine si se pare ca stapanul sau e spaniol21defapt,chiar asa e.Este un video de undeva din Spania,habar nu am ce orash.Am primit si eu pe mess link-ul si am vrut sa vedeti si voi.
Unii vor aprecia,altii vor privi indiferent....Acum deh,fiecare zice si crede ce vrea.
Sper ca nu o sa-mi inchida topic-ul moderatorii,am vrut sa va arat un adevarat talent si poate mult mai talentata decat foarte multi oameni care ''danseaza '', zici ca au un morcov bagat undeva.
Stiu o sa ziceti:''ai deschis topic doar pentru un caine care danseaza?''
Am sa va raspund cam asa: Da,deoarece e amuzant si daca privesti cu atentie vezi un caine destept nu un cocalar asa cum gasesti peste tot pe yutube.
Apropo de asta,e plin de cocalari si de handicapati21)
Sa revin la oile noaste....sper sa va placa si mai trebuie si ceva educativ in viata omului nu numai porcariile pe care le privim la Tv.....
Multumesc ca v-ati pierdut cateva minute din viata pentru asta si nu uitati animalele au si ele drepturi.

http://sorisomail.com/email/74298/como-s...engue.html

#2
Cat de tare ! :]]
Mi-a placut la nebunie, cainele e tare amuzant, chiar m-a facut sa rad xD Dumnezeule ce miscari a putut avea. Primul caine pe care il vad atat de talentat. Felul in care facea acele piruete si statea doar in doua labe O_O Dumnezeule .__. Un adevarat talent. Melodia e atat de tare :]]] Hehe, cainele chiar a facut spectacol. Are mai mult talent decat un om obisnuit xD
E cumva Golden Retriever? E adorabil. Toti cainii pe care i-am vazut dansand erau Goldeni :]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#3
Deci e pur şi simplu adorabil : )) . Felul în care îi dadea mâna stăpânului , şi cum mergea în spate şi în faţă . Şi la sfârşit credeam că l-a rănit când l-a "trântit" aşa o.o Dar per total e atât de simpatic . Ador cainii dar nu am crezut că un caine poate face aşa ceva . Chiar m-a facut să râd la unele faze . Si felul in care toţi îl aclamau , chiar merită toate aplauzele . Şi e aşa de caraghios în rochiţa aia , şi asta îl face şi mai adorbail xD . Deja îl ador. 108
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#4
Daca nu ma insel, e portughez sau brazilian dupa titlu. Aia e portugheza/braziliana pura.
Cainele e foarte haios si talentat. Intradevar mai bine te uiti de zece ori la el decat o data la alte prostii de pe YouTube. A zis cineva ca doar oamenii au talente? Daca da, atunci a gresit 10 21 Adorabil 4
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#5
Interesantă potaia, totuşi termenul "educativ" e cam deplasat. Mai degrabă 'distractiv'. Oricum, se mişcă bine. xd
Better watch out for zoophiles, câine.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#6
Frumos ^^
Uite, cainele asta e mult mai buna decat o partenera de dans care incurca pasii, si pe deasupra "blonda" asta chiar stie sa danseze 71 Am ramas cu gura cascata cand sarea pe acolo prin cadru fara ca macar sa revina in membrele din fata. Se tinea foarte bine pe picioare, pot spune, si acele piruete m-au uimit. Melodia s-a potrivit exact cu dansul lor si a fost asa amuzant. Oare in cat timp au dresat cainele ala ca sa faca asta?
Oricum, multumesc pentru link, mi-a facut ziua mai buna :].

#7
Cu dresajul faci multe. Nu e ceva educativ, ca nu inveti nimic sau ceva de genu'. Catelul a fost dragut si mi-a placut fusta, dar nu m-a impresionat (in momente ca acestea nimic nu ma impresioneaza). Si sa stii, omul poate e si mai bun dansator, dar la sa ramane la latitudinea fiecaruia.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
E destul de drăguţ, deşi sunt mai mulţi câini care fac trucuri de - astea. Mă rog, e amuzant şi m-a făcut să râd, deşi nu sunt un fan al potăilor. E amuzant, dar prefer melodiile sau diferitele chestii de pe Youtube.
Usually, câinii aceia sunt dresaţi mult mai uşor decât alte rase [ din câte ştiu ] . De aceea, nu este o minune pentru mine că potaia poate să facă atâtea jonglerii.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Incredibil si (ne)adevarat: Mama la 5 ani:| X___X Luzer 23 14.702 06-05-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: ~~Kitoka~~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)