Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

True words said from the mouth of a liar... [+18]

#1
Heya ^^ sunt noua pe forum si m-am decis sa incep un fan-fic .Cu toate ca e primul vreau sa fiti duri pentru ca as dori sa ma perfectionez.Primul capitol nu va fi spectaculos si nu va avea prea mult dialog, insa pe parcurs voi dezvolta ideea.So...o mica prezentare a personajelor:
Amaya Hibari => Personajul principal feminin,sora Keyrei si a lui Aoi.
Keyra Hibari =>Sora vitrega a Reinei si a lui Aoi.
Aoi Hibari =>Fratele celor doua.
Corine Hibari =>Mama adoptiva a Amayei si a lui Aoi, mama naturala a Keyrei.
Kei Seiko =>Fratele Reinei,cantaret in corul scolii.
Reina Seiko =>Sora lui Kei.
Restul personajelor le veti afla in cursul fic-ului.
Deci...sa nu o mai lungim.There u go...first chapter :) Lectura placuta si sper sa va placa ^^


True words said from the mouth of a liar.
First Chapter : Suflet tenebru.


Intotdeauna am fost o necunoscuta printre fiintele universului, am ratacit printre ganduri, expresii si fapte. Agonia ma cuprindea atunci cand observam cu stupoare ca sunt o marioneta in mainile timpului, acesta determinandu -ma sa joc in propria-i piesa, in rolul principal.Frumoasa amagita eram eu, si dupa spusele timpului eram o fetita uimitor de frumoasa, cu niste ochi de o culoare stearsa, un gri ce inspira tristetea si momentele sumbre pe care mica amagita le-a trait in ciuda varstei sale fragile.
Aveam cinci ani, o varsta la care nu ar trebuia sa te preocupe nimic, numai joaca, la varsta aceea trebuia sa fi inconjurata de dragostea parinteasca, insa pentru mine nu exista.Parintii mei, oamenii care imi dadura viata erau acum trecuti in nefiinta. Au murit pe data de 15 septembire, atunci cand implineam patru ani, intr-un accident de masina, aparent „curat” insa parintii mei, oamenii de baza ai societatii corupte in care locuiam, aveau numerosi dusmani. De aceea se crede ca acest accindet a fost cauzat cu intentie, posibilii criminali doreau sa anihileze intreaga familie, dar eu si fratele meu nu am fost prezenti atunci.
***Flashback***
La auzirea vestii cutremuratoare nu am fost prea surprinsa, caci la varsta pe care o aveam, nu stiam ce e aceea moarte, ce sunt cuvintele „abandonati de destin” .Fratele meu, Aoi, a fost intr-o stare deplorabila, acesta putea face diferenta intre moarte si viata, avand 7 ani. L-am intrebat ce se petrece insa acesta nu a facut nimic decat sa ma stranga in brate si sa planga in nestire.I-am repetat intrebarea crezand ca nu a inteles ce spusesem:
-Aoi-san , ce s-a intamplat? De ce plangi? Ii sopteam eu gingas.
Insa nu mi-a raspuns la intrebare continuand sa suspine.La un moment dat si-a ridicat capul ,ajungand la urechea mea, spunandu-mi incet:
-Au murit, imi pare nespus de rau! Mi-a raspuns printre sughituri pe un ton ingrijorator.
-Cine a murit? L-am intrebat nestiind despre ce vorbea.
Inainte sa primesc raspunsul, in camera in care ma aflam au intrat unchiul si matusa mea.Cu aceeasi expresie indurerata, femeia m-a smuls din bratele protectoare ale fratelui meu, spunandu-mi:
-Amaya...mi-au spus pe un ton alarmat facand o mica pauza pentru a-si dresa vocea, parintii tai au avut un accident, fiind fatal acestia au murit.
Mi-a spus aceasta veste atat de groaznica pe un ton cat se poate de cordial, crezand ca imi mangaie sau imi usureaza inima cu ceva.Vazand ca nu reactionez, m-a pus usor jos.La contactul cu solul am inceput sa realizez ce tocmai mi-a fost spus, cazand in genunchi am inceput sa plang si sa blestem ziua in care m-am nascut.In mine totul incepuse sa piereasca, sa dispara, cei care mi-au dat viata erau, in momentul acela, printre cei mai importanti pioni din viata mea.Fara dragostea si atentia lor eram ca un cub de gheata.Doream sa ma prefac intr-o pasare, sa zbor deasupra gandurilor acelor oameni fara scurpule care mi-au ucis parintii, sa zbor catre Dumnezeu, acela care a ingaduit moartea celor doi, care ma dispretuia.Imi era oarecum frica sa privesc lucrurile in acest mod, imi era frica sa mai traiesc caci nu aveam sfaturile lor pline de intelepciune.Regretam nespus ca refuzam sa vorbesc cu ei de fiecare data cand nu ma sarutau pe frunte si nu imi aduceau cate un trandafir rosu, caci acesta era ritualul meu, si fara el nu eram bine dispusa intreaga zi.Era un obicei prostesc caruia parintii mei nu ii dadeau atentie, de aceea in fiecare dimineata ma suparam pe ei afisand o fata tafnoasa spunandu-le aceeasi fraza : „Pana cand nu imi indepliniti si mie aceasta dorinta nesemnificativa refuz sa vorbesc cu voi” , dar ei imi zambeau intotdeauna cald si imi ziceau sa nu vor uita.Acest obicei stupid m-a facut sa pierd timpul.
***End of Flashback***
Acum, dupa aproape unsprezece ani realizez ce „regizorul” imi spunea : „Timpul trece repede, bucura-te de fiecare moment ca si cum ar fi ultimul lucru pe care il faci!”.
Acel eveniment neplacut si-a pus amprentele durerii asupra mea, caci nu mai gandeam ca un copil, nu mai eram razgaiata, nu mai aveam impulsuri in actiuni ci gandeam orice lucru la „sange”, din toate perspectivele, oricat ar fi fost de neinsemnat, pentru ca am invatat ca cel mai mic cuvant spus sau cea mai mica actiune facuta cu neglijenta poate duce la ranirea neintentionata a unei persoane.
In momentul de fata sunt o adolescenta in varsta de saisprezece ani, care traieste impreuna cu fratele sau Aoi , sora sa vitrega Keyra si mama acesteia.Prea iubitul meu Aoi era un tanar de optisprezece ani, avand o fizionomie serafica, cu parul negru-albastrui, cu un breton lung pana putin deasupra ochilor dandu-i un aer rebel. Portitele prin care putea scapa doar privind in oceanul altei persoane erau de un albastru inchis, la fel cum se preface marea in timpu unei furtuni.Culoare tenului sau era alba ca edenul, fina, fara impuritati.Era putin mai inalt decat mine, iar antrenamentele de basket se puteau observa cu ochiul liber caci avea un corp bine cladit.Avea o minte agera si un suflet mare.Dupa moartea parintilor mei acesta a fost singurul care a fost alaturi de mine simtindu-ma cum pulsez de suferinta, imbratisandu-ma de fiecare data cand plangeam, asigurandu-ma ca este alaturi de mine mereu si ca nu merita sa imi irosesc energia, fiind ca ei se afla intr-un loc mai bun, fiind ocrotiti de rautatea si coruptia oamenilor, de trufia si setea lor nebuna de bani care distrugea minti nestiutoare.Ii multumeam zi de zi, ora de ora, minut de minut, secunda de secunda, de bunatatea si iubirea ce mi-o oferea necontenit.
Dupa nefericitul acident am fost adoptati de o femeie, pe vremea aceea casatorita, care ,aparent nu putea avea copii insa a descoperit ca sotul acesteia era impotent.In prezent aceasta este divortata, cu o fetita de 5 ani pe nume Keyra, fiica ei naturala.Micuta domnisoara, caci asa dorea sa i se spuna, era o fiinta parca rupta din povestile cu printese, avea niste ochi increibili de ageri, la fel ca ai lui Aoi.Fetita era copia fidela a fratelui meu in ciuda faptului ca sunt frati vitregi.Acelasi par inchis la culoare insa al ei era lung pana la brau, aceeasi atitudine aparent rece, caci ochii eu inspirau tristete, insa era un mic dracusor plin de viata.



Sper ca v-a placut :)
B'bye and Chuu :*

#2
Hey...poi...cum ai zis si tu primul capitol nu ii asa de spectaculos...cel putin pentru mine(sa nu te superi)....altora poate le place:)...ai avut 2 greseli:
accindet=accident
increibili=incredibili
Alte greseli nu am vazut si nu cred ca mai sunt....sunt curioasa ce o sa se intample cu amaya...astept nextu'..chuu:* sh gambate



PS:Ai talent :-bd...sa nu te lasi de fic daca iti este comentat ficul prea dur(nu cred ca o sa fie)....dar.....se mai iveste 1,2 ca mine :))....nu zic ca capitolul nu este frumos sau ca nu imi place(imi place...dar nu pot sa zic ca il ador)...b'bye:*

#3
Ok..:) thanks Andra-chan pentru post :*.De acum voi posta odata la 2 zile..sau in zilele mai norocoase cu mai mult timp liber :)) So...here's the new chapter. Lectura placuta ^^


Chapter 2: Apare tigrul




Ora 5:30 P.M. Luna, cea cu chip de om, inca domina vidul alaturi de fiicele ei, rasfrangandu-si energia peste pamant, luminand pana si cel mai ascuns loc, unde varcolacii isi fac veacul devorand oameni nevinovati. Luna, se vede bine, e om: la început e mică şi subtirică ca un copil şi pe cer se vede ca un C, apoi creşte, aripile i se întind şi e rotundă ca un ban. Ajunge, ca omul, în floarea vietii. Dar de acum încolo începe să îmbatrânească şi se face tot mai mică, aripile i se taie, până ce ramâne ca un C. Şi moare, dispare, aşa cum dispare şi viata omului, lasand pamantul neluminat, in mana celor ce o vegheaza. Apoi, iar se naşte la fel ca sufletul acestuia.
In sfarsit planuieste sa se faca una cu marea, lasand loc mirificului sau sot, venerabilul Soare. Acesta, grandios, isi revarsa bucuria asupra orasului, acum in floare, caci era prima zi de primavara.
In casa familiei Hibari, mai precis in camera Amayei, era un zgomot de nedescris. Micutul ingeras al familiei ii perturba somnul surorii ei:
-Hei nu crezi ca ai dormit destul? Misca din pat, de cate ori ti-am zis ca vreau micul de jun la ora 6:00?! Zbiera Keyra tragand patura jos de pe picioarele mele, caci ele erau singurele inca acoperite de bucata de material.
-Mai taci! De cate ori ti-am zis eu sa te servesti singura, doar stii unde e frigiderul!Deci iesi odata din camera! Ii raspund pe acelasi ton.
Fetita lasa patura din mana si iasa din camera trantind usa dupa ea.Dintr-o data ii aud gasul enervant:
-Aoi!! Amaya vorbeste urat cu mine si m-a dat afara din camera ei! Din nou vocea aceea subtire si „dulce” in preajma fratelui meu. Intotdeauna a fost mai aproape de el decat de mine, dar la ce sa ma astept, ea aproape ca ma uraste, pentru ca sunt sora naturala a prea iubitului sau Aoi.
-Stai linistita micuto, probabil ca era fara intentie! O asigura el.
Inainte sa cred ca s-a terminat cu toata zarva asta de la o ora asa de matinala, aud niste pasi apasati care vin de pe coridorul din fata usii mele. Apasa usor pe maner si intra in camera, se opreste in dreptul patului meu mangaindu-mi capul usor.
-Iar te-ai certat cu Keyra? Intreaba tanarul cu o voce calda.
-Mda, fetita aia aroganta nu stie sa se comporte, e prea rasfatata, ii trebuie un tratament „A la Amaya”! ii spun intorcandu-ma cu fata spre el razand usor.
-Niciodata nu te schimbi... Of of, ce ma fac eu cu tine? Imi zice sarutandu-ma pe frunte.Hai trezeste-te, intarzii la scoala!
-Dar tu nu mergi? Iar planuiesti sa iti petreci ziua cu gasca aia rasarita de dupa colt? Il intreb ironica, dar nu primesc nici un raspuns, intr-un final il mai intreb: Deci Aoi?
-Nu, azi voi veni, doar sti ca e ultima zi de scoala, cum as putea sa lipsesc.Hai pisicuto, te astept jos!
Dupa ce inchide usa ma indrept spre sifonier cautandu-mi ceva dragut de imbracat. Imi aleg o pereche de pantaloni scurti negrii, un maiou verde cu imprimeuri albastre si galbene, cu un decolteu destu de generos ce e drept dar s-ar plictisi tigrutii fara subiect de observat. Dupa ce decid cu ce ma voi imbraca, merg spre baie facandu-mi un dus fierbinte. Imi scufund usor corpul in apa incercand sa ma relaxez. Dupa dusul bine meritat, am iesit din cada invelindu-mi corpul cald intr-un prosop. Ma indrept spre oglinda privindu-mi reflexia pentru cateva minute, dupa care ma machiez.Imi aplic un fond de ten apoi ma dau cu putin dermatograf negru la ochi, putina pudra in obraji si un luciu de buze transparent. M-a indepartez de oglinda pentru a observa imaginea per ansamblu, ma indrept spre camera, las prosopul jos imbracandu-ma cu hainele pregatite, apoi imi aranjez parul si imi iau o pereche de sandale negre, cu sireturi, fara toc in picioare. Ies pe usa si ma indrept agale spre usa de la sufragerie unde ma asteapta Aoi.
-Mai mai, dar pe cine vrei sa uimesti azi surioara? Ma intreaba studiindu-ma din cap pana in picioare.
-Heh, hai ca vom intarzia! Ii zic evitand sa ii raspund la intrebare.
Isi ia telefonul de pe masa si porneste in fata iar eu il urmez. Mergem unul langa altul fara sa scoatem vreun cuvant pana in fata scolii. Nu intru bine pe poarta scolii si incep toate colegele mele de clasa sa zbiere impacientate.Se uitau toate in directia mea si a lui Aoi, le vad ca vin spre mine insa constat ca se indreptau la cineva care se afla in spatele meu. Ma intorc cautandu-l cu privirea pe responsabil:
-Hei Aoi, poti vedea pe cineva, cine mai e „atractia” pe aici? Il intreb.
-Eh, se pare ca prea iubitul tau amic.Imi zice cu o privire indiferenta.
-Da, si ala cine ar trebui sa fie?
-Uitate in dreapta, imi indrept privirea acolo, ti se pare cunoscut? Ma intreaba razand.
-Hmpf, e ratatul ala, hai altundeva, ca sincer, nu vreau sa fac parte din toata prostia asta.
-Haide Amaya, recunoaste ca iti place, macar putin! Imi spune uitandu-se cu coada ochiului la el.
Inainte sa ii dau un raspuns, simt o mana strangandu-mi umarul.
-Ce mai faci papusa? Nu am mai vorbit de mult, ai crescut. Imi zice necunoscutul cu o voce joasa, suava. Ma intorc oarecum indiferenta, dar apoi constat stupefiata ca era acelasi baiat cu care obijnuiam sa imi petrec zilele dupa ce au murit parintii mei. Prima oara l-am intalnit la gradinita, am fost foarte apropiati asta pana cand a plecat in Austria la tatal sau. Dupa ce a plecat el, am inceput sa ma inchid in mine, pastrand toata dragostea prieteneasa pentru el, sperand sa se intoarca. Dar acum ca il am in fata ochilor nu imi vine sa cred, acelasi par rebel blond, dar atat, s-a schimbat atat de mult, nu mai avea ochii aceea albastrii, calzi, acum sunt mult mai patrunzatori, avea o privire superioara, insa cand ma privea deveneau parca nebuni, ma trageau in oceanul lor. Mi-am zis sa deschid si eu gura, nu puteam sa stau toata dimineata sa il descriu in gand.
-Kei, tigrule, si eu ma bucur sa te vad! Ii spun ironica, dandu-mi ochii peste cap.Totusi, ce cauti aici?
-Mai Amaya, asa ma primesti tu? Un sarut de bun venit ceva, nimic? Ma intreaba zambind.
-Ia-ti gandul! Eu plec, mi-a facut o deosebita „placere” sa te revad, tigrule. Ii spun uitandu-ma la fratele meu facandu-i un semn sa plecam.
-Vad ca ti-am pastrat obiceiul, tigruto.Hei Aoi, frate, imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim, ne vedem deseara in club! Ii spune Kei cu un ton usor prietenesc, dand mana cu el in stilul lor propriu.
Crezand ca nu mai termina, ii dau un pumn in brat lui Aoi, el se intoarce catre Kei facandu-i cu ochiul in semn aprobator. Ne indreptam acum cu pasi usori spre careul format in curtea scolii, ma despart de fratele meu spunandu-i sa ma astepte la intrarea in scoala cand se sfarseste careul pentru a pleca impreuna acasa, apoi merg spre grupul format din cativa dintre colegi. Ascultam acelasi discurs tipic domnului director Masashi Haruko, un domn inalt cu o constitutie fizica destul de buna pentru un barbat in toata firea. Parul roscat aranjat tipic adolescentilor, ii dadea un aer usor tineresc, desi avea 37 de ani l-ai putea confunda usor cu unul de 30 de ani. Dupa acest eveniment intiparit in traditia scolii, au urmat si alte formalitati ale elevilor de clasele a 12 –a. Neavand rabdare sa asteptam sfarsitul, am pornit cu totii spre case. Cum am stabilit, la intrarea in scoala, ma astepta fratele meu insotit de baiat, Eisuke Azuma, unul din cei mai buni prieteni ai sai. Acesta era de aceeasi varsta cu fratele meu, mai precis 18 ani.Era un tip saten cu frizura asemanatoare cu a lui Aoi, insa ceva mai lung. Ochii de culoarea unui imperial topaz i se puteau distinge usor in ciuda faptului ca erau acoperiti de breton. Era tipul de baiat care nu se dadea batut pana nu atingea scopul dorit, ii placeau senzatiile tari si nu inceta sa uimeasca prin abilitatile sale sportive.
Ajunsi acasa, cei doi s-au asezat pe canapea, gustand fiecare dintr-un pahar de whisky asteptand restul gastii. Eu am urcat grabita scarile pentru a face un dus, planuind apoi sa o sun pe Hikari, colega mea de banca. „Daca si baietii pleaca, de ce nu am putea si noi, pana la urma, e vacanta!” Imi spun entuziasmata, insa nu stiam ca ceva neprevazut se va intampla.

#4
wiii :x....nice chapter :x...place place:>...:))amaya cu kei:>...prevad o poveste de dragoste intre cei 2 :>...am vazut vreo 2 greselutze pe acolo da numai conteaza :x....ai descriere :x..dialog(care nu e sec)...cum spuneam nice chapter :x....ast nextu tigrutzo :> :))...oare ce se va intampla in club:>...:-"....chuu:*:* sh gambate Karry-chan >:)



B'bye ^_^ :-h!!!

#5
hmmm imi place ideea ficului...imi place k ai descriere,naratiune
dialogul nu este unul sec...dimpotriva cateodata este chiar amuzant
sa inteleg k amaya si key...lasa k vad pe parcursul celorlalte capitole
de abia astept sa vad ce se va intampla in club
app greselute de tastare am vazut vre doua-trei...dar ii in regula
spor la scris^_^
[Imagine: tumblr_lo65w6rqUy1qfkfkho1_r1_500.gif]
He is mine...so don't touch him.

Juliette, chibi-ul lui Sadic Juliette

#6
Am ajuns! Damn, I'm finally here xD Scuze de intarziere, Carlisle-chan T.T Acum te voi onora cu comm-ul meu, dupa cum spui tu:


First Chapter

determinandu -ma -> determinandu-ma

in propria-i piesa, in rolul principal -> eh, merge, dar cum eu corectez pana si virgulele -__- try this: "rolul principal in propria-i piesa" ... oups, nu mai suna asa de bine, nu? xD

Frumoasa amagita eram eu, si dupa spusele timpului eram o fetita -> Frumoasa amagita eram eu si, dupa spusele timpului, o fetita

trebuia sa fi -> trebuia sa fii

Parintii mei, oamenii care imi dadura viata erau acum trecuti in nefiinta. -> Parintii mei, oamenii care imi dadura viata, erau acum trecuti in nefiinta.

intr-un accident de masina, aparent „curat” insa parintii mei -> intr-un accident de masina, aparent „curat”, insa parintii mei

De aceea se crede ca acest accindet a fost cauzat cu intentie, posibilii criminali doreau sa anihileze intreaga familie, dar eu si fratele meu nu am fost prezenti atunci. -> De aceea se crede ca acest accident a fost cauzat cu intentie. Posibilii criminali doreau sa anihileze intreaga familie, dar eu si fratele meu nu am fost prezenti atunci.

La auzirea vestii -> nu e "La auzul vestii" ? o.o

la varsta pe care o aveam, nu stiam ce e aceea moarte -> la varsta pe care o aveam nu stiam ce e aceea "moarte"

Fratele meu, Aoi, a fost intr-o stare deplorabila, acesta putea face diferenta intre moarte si viata, avand 7 ani. -> "Fratele meu, Aoi, a fost intr-o stare deplorabila. Acesta putea face diferenta intre moarte si viata, avand 7 ani." sau "Fratele meu, Aoi, a fost intr-o stare deplorabila, acesta putand face diferenta intre moarte si viata, avand 7 ani.

L-am intrebat ce se petrece insa acesta -> L-am intrebat ce se petrece, insa acesta

"spunandu-mi incet:
-Au murit, imi pare nespus de rau! Mi-a raspuns printre sughituri pe un ton ingrijorator." -> daca ai zis "spunandu-mi incet" nu mai mentionezi si "Mi-a raspuns printre sughituri pe un ton ingrijorator"

a-si dresa vocea -> a-si dresa vocea? o_O poate "a-si drege vocea"

am inceput sa realizez -> "a realiza" inseamna "a aduce (ceva) la îndeplinire, a face să devină real", intelegi? Tu cauti "am inceput sa-mi dau seama"


incepuse sa piereasca -> poate "sa piara" o_O

sa nu vor uita -> ca nu vor uita

Acum, dupa aproape unsprezece ani realizez -> Acum, dupa aproape unsprezece ani, imi dau seama

nu mai aveam impulsuri in actiuni ci gandeam -> nu mai aveam impulsuri in actiuni, ci gandeam

In momentul de fata sunt o adolescenta in varsta de saisprezece ani, care traieste impreuna cu fratele sau Aoi , sora sa vitrega Keyra si mama acesteia.Prea iubitul meu Aoi era -> stai, stai asa o.O Aoi era ? Pai, da' ce, a murit si el? "In momentul de fata sunt o adolescenta in varsta de saisprezece ani, care traieste impreuna cu fratele sau, Aoi, sora sa vitrega, Keyra, si mama acesteia. Preaiubitul meu Aoi este

in timpu -> in timpul

Culoare tenului -> Culoarea tenului

Culoare tenului sau era alba ca edenul, fina, fara impuritati. -> culoarea e fina? o_O

antrenamentele de basket se puteau observa cu ochiul liber caci avea un corp bine cladit -> antrenamentele de basket se puteau observa cu ochiul liber, caci avea un corp bine cladit

Dupa moartea parintilor mei acesta a fost singurul care a fost alaturi de mine -> try this: Dupa moartea parintilor mei acesta a fost singurul care a ramas alaturi de mine

fiind ca ei -> asta inseamna ca el era ca ei, asa ca "fiindca ei"

Micuta domnisoara, caci asa dorea sa i se spuna, era o fiinta parca rupta din povestile cu printese, avea niste ochi increibili de ageri, la fel ca ai lui Aoi. -> Micuta domnisoara, caci asa dorea sa i se spuna, era o fiinta parca rupta din povestile cu printese. Avea niste ochi increibili de ageri, la fel ca ai lui Aoi.

Fetita era copia fidela a fratelui meu in ciuda faptului ca sunt frati vitregi. -> Fetita era copia fidela a fratelui meu, in ciuda faptului ca sunt frati vitregi.

Acelasi par inchis la culoare insa al ei era lung pana la brau -> Acelasi par inchis la culoare, insa al ei era lung pana la brau


Hiuh! In sfarsit e gata primul cap. Pt al 2-lea voi da un edit mai incolo, ok? ^^' Mi-ai dat de treaba, nu gluma :))
[Imagine: thekillers.png]

#7
Rog un moderator sa imi inchida theard'ul pentru ca din lipsa de inspiratie nu il pot continua.
Multumesc anticipat.
Autoarea.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  True blood. Paradox 。◕‿◕。 2 3.519 23-12-2010, 02:07 PM
Ultimul răspuns: Vex
  True friend Abbeh. 6 3.736 22-05-2010, 04:02 PM
Ultimul răspuns: sickness
  In search of true love :.:.:Ratsuky:.:.: 3 3.553 04-01-2010, 06:18 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  True love (yaoi) Yukira1234 2 3.490 28-02-2009, 11:02 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)